کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2010-10-31 ساعت 11:27)suntino نوشته:  با سلام
دوستان سايت مربوط به چك كردن كليرينس رو چرا آپ نمي كنند؟ از 2011 كسي هنوز كلير نشده؟ خودشون در مصاحبه گفتند كه هر جمعه سايت http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html رو آپ مي كنند و شما بايد اون رو چك كنيد ولي آخرين تاريخ براي 22 اكتبره و هنوز سايت رو آپ نكردن. مي تونيم نگران بشيم؟

سلام
انشاء الله كه هرچه زودتر كلير بشيد ، هم شما ، هم يوزر عزيز و هم همه بچه هاي گل مهاجر سرا ، حالا شايد شماهائي كه در انتظار كلير شدن هستين ، يك كمي حال و روز بچه هاي منتظر كيس نامبر رو بيشتر درك كنين
ما كه براتون دعا مي كنيم كه هر چه زودتر توي سايت شمارتون رو بزنه و انشاء الله تشريف ببريد براي گرفتن ويزا Wink
تشکر کنندگان: User ، Rasool ، suntino ، mavarfan ، Sooshians ، najibi ، SH1A2R3
دوستان سايت مربوط به چك كردن كليرينس رو چرا آپ نمي كنند؟ از 2011 كسي هنوز كلير نشده؟ خودشون در مصاحبه گفتند كه هر جمعه سايت http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html رو آپ مي كنند و شما بايد اون رو چك كنيد ولي آخرين تاريخ براي 22 اكتبره و هنوز سايت رو آپ نكردن. مي تونيم نگران بشيم؟

نه نگران نباشید. برنامه آنکارا همینطوره. گاهی در سه روز ، دو بار آپدیت می کنه گاهی تا 10 روز هیچ خبری نیست. بهتون می گن هر جمعه آپدیت میشه، اما به ندرت جمعه ها آپدیتی می بینید ! بهتون میگن از دو ماه دیگه به بعد سایت رو چک کنید اونوقت یهو 18 روز نگذشته اسمتون میاد ، بهتون میگن از 4 تا 6 هفته بعد چک کنید بعد یه وقت باید تا 6 ماه بعد هم چک کنید و هنوز خبری نیست..

خلاصه اصلا حساب و کتاب نداره. فقط مقادیر متنابهی صبر ایوب لازم دارید که باید از حالا به فکر تهیه اش باشید. چون وقتی کلیر شدید و رفتید آنکارا برای گرفتن ویزا ، همین انتظار رو در ابعاد کوچکتر ولی با اعصاب خوردی بیشتر باید برای رسیدن همای رحمت ( مامور یو پی اس) خرج کنید..

ولی وقتی ویزا رو گرفتید متوجه میشین که اونقدر اتفاق خاصی هم نبوده که براش تا این حد استرس تحمل کردید ! پس از حالا خونسرد باشید

لازم نيست نگران باشيد.
هنوز 10 روز از اولين كليرنس ها نگذشته. اولين ها 19-20 اكتبر بودند تازه پروسه هم از يكي دو روز بعدش هم شروع شده.

بزودي شاهد 2011ASxxxxx ها خواهيم بود.
تشکر کنندگان: Rasool ، suntino ، mavarfan ، Sooshians ، arshin ، najibi ، SH1A2R3
(2010-10-31 ساعت 12:04)sare نوشته:  

سلام
انشاء الله كه هرچه زودتر كلير بشيد ، هم شما ، هم يوزر عزيز و هم همه بچه هاي گل مهاجر سرا ، حالا شايد شماهائي كه در انتظار كلير شدن هستين ، يك كمي حال و روز بچه هاي منتظر كيس نامبر رو بيشتر درك كنين
ما كه براتون دعا مي كنيم كه هر چه زودتر توي سايت شمارتون رو بزنه و انشاء الله تشريف ببريد براي گرفتن ويزا Wink

سلام
از پاسخ شما و ساير دوستان در جهت تزريق انرژي مضاعف به ما برزخيان مهاجرت صميمانه ممنونم.
ايشاالله همگي دوستان هم كيس نامبرشون درست بشه و هم سريعتر كارنت بشن و هم اينكه يه ضرب ( كسري از ثانيه ) ويزا رو بگيرن
من به شخصه حتما دعا مي كنم
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان: mavarfan ، arshin ، najibi ، SH1A2R3
سلام بچه ها من هفته پیش 25 اکتبر مصاحبه داشتم ولی هنوز فرم 9سوالی را پر نکردم. می شه یک کمی منو راهنمایی کنین. در مورد سوال های 3 و 4 و 8 و9 .
سوال 3 . من می خوام ادامه تحصیل بدم در رشته خودم ولی هنوز اپلای نکردم برای دانشگاهی که بخوام آدرس بدم.
سوال 4 هم هنوز جواب ندادم.
سوال 8 نمی دونم باید اسم اسپانسرم رو بنویسم؟ و اینکه Letter هایی که نوشته منظورش چیه؟ یعنی اون نامه های فرم های مالیاتی I134 و اینها را باید Attach سوال 8 بکنم.
و در مورد سوال 9 هم اگه یک راهنمایی بکنین دوستانی که جواب سوالها را دادند خیلی ممنون می شم.
منتظرم)-:
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان براي چك كردن كليرنس در سايت سفارت آنكارا بايد به اين آدرس زير مراجعه كنيد و جك كنيد ببينيد كيس نامبر شما توي جدول اومده يا نه!
تاريخ آپديت رو هم هميشه نگاه كنيد. بايد صبور باشيد. چون بنا به تجربه دوستان آنكارا منظم آپديت نمي كند، گاهي جمعه ها گاهي روز هاي ديگر هفته و گاهي بيش از 10 روز يك بار. اما بالاخره آپديت مي كند.

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: arshin ، suntino ، daryadelan ، namojdehi ، najibi ، SH1A2R3
با توجه به حوادث تلخ 30 سپتامبر 2011 و بد شگونی مسئولیت جدول اطلاعات برندگان ، free_free رفته در ارتفاعات تبت در یک صومعه بودایی بست نشسته تا نذرش قبول شه و برگه زرد نگیره - به امید پایان خوش کلیرنس 2012
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، MOHSEN8766 ، Ashkan78 ، arshin ، User ، Sooshians ، najibi ، SH1A2R3
يكي از دوستان alim295 درباره فرم 9 سوالي پرسيده و نحوه جواب دادن به اون.
من كمي گرفتاري دارم، اما به زودي نحوه جواب دادن به اونها رو مي نويسم.

اما بد نيست بدانيد كه با وجوديكه من جواب 9 سوال و CV ها رو بلافاصله فرداي مصاحبه ارسال كردم و رسيد هم دريافت كردم(رسيد ايميلي منظورمه) امروز آنكارا دوباره ايميل زده كه جواب 9 سوال رو بفرست! تا پروسه اداري شروع بشه! همينجوي 5 روز ديرتر شد!
توصيه مي كنم دوستان 9 سوالي! جواب ها رو در متن ايميل بنويسند و ارسال كنند. نه در يك فايل ورد بعد ضميمه!
تشکر کنندگان: mitr.p ، najibi ، SH1A2R3
سلام یوزر جان
من هم شدیدا منتظرم درباره جواب به 9 سوال کمک کنین .چون من هم هنوز نفرستادم و نگرانم دیر بشه. الان یک هفته گذشته از مصاحبه ام. توی 4-5 پست قبلی هم نوشتم ولی هنوز جوابی از دوستان نگرفتم)-: لطفا کمک برسونین.
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام hasti_banoo عزیز میخواستم این مطلب رو براتون پیام خصوصی بزنم ولی دیدم چه اشکالی داره اگه همه بخونن!!
پستی که در مورد فرم 9 سوالی گذاشتین واقعا عالی است بسیار سپاسگذار و متشکرم (ایکاش میشد به یک نفر چند بار رتبه داد)
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، kianoush ، User ، Linspire ، seravin ، frozen mind ، saman33 ، najibi ، SH1A2R3
hasti banoo عزیز خدا شما رو از ما نگیره . کمک بزرگی هستین
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، najibi ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
هستی بانوی عزیز
پست شما به من خیلی کمک کرد.

من دوباره جواب ها رو فرستادم! نکاتی که گفته بودید بسیــــــار مفید هستند!

متشکرم
لیست 9 سوالی که هم در برگه تحویلی زمان مصاحبه دادند و هم از طریق ایمیل برای من فرستادند.

هستی بانوی عزیز در مورد چکونگی پاسخ به این سوال ها توضیحات کاملی و جامعی ارائه دادند. چند تا پست بالاتر رو ببینید.

نقل قول:
DEAR MR. XXXXXX;

As a part of your administrative processing, you are requested to provide our office the following information:

1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.

2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.

3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);

4. Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S

5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)

6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications of the applicant (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
- List of references in your country of birth or residence

-
7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)

Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “IV Admin Processing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s résumé too) to your e-mail

Thank you,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara
This email is UNCLASSIFIED.
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، OMID_R ، rayan.s ، REZA1390 ، maaref ، najibi ، SH1A2R3 ، senator1
سلام
مهم :
ته برگه 122 نوشته کد شغل !!!! این یعنی اینکه افیسر می پرسه چه کار میکردی تا انجا اگر در باره کاری که می کردی توضیح ندادی یا کد شغلت مشخص نبود با توجه به گفته هات کد شغلت رو درج کنه
من یکمی الکی نگران این کلیر هستم نگرانم دیگه ....
من تو فرم هم نوشتم که در زمان تحصیل تو 2 تا شرکت که 2 تاش هم دولتی بوده به صورت پروژهای قرارداد ساعتی کار می کردم البته جفتش 2سال میشدو سال پیش با تمام شدن درس با هر دو تصویه کردم تا وقتم رو کامل روی کار آزادم بزارم
و شغل اصلی من که آزاد بوده رو به عنوان شغلی که تا حالا ادامه دادم ودارم
حالا سوالم اینه با توجه به امشغله ریاد قاعداتان باید بفهمن اون نیمه وقتی که زدم واقعا نیمه وقت بوده
و سر بازی رو هم سپ..اه گزروندم
روز مصاحبه منو مجسم کنین . من میرم انجا و افیسر با خودش میگه اقا جون چند تا دست داشتی همه رو با هم برداشتی از کدومش بپرسم ؟؟؟......... :ِ:ِ:
خواستم بگم بلدم دیگه حالا این کار دستم نده ..........؟؟؟؟
کمک

تشکر کنندگان: najibi ، SH1A2R3
سلام هستی بانو
واقعا عالی بود جوابتون در مورد فرم 9 سوالی. یک دنیا متشکرم ازینکه وقت گذاشتین و راهنمایی کردین.
آرامشی که در نوشتارتون بود فکر می کنم کلی به همه بچه ها آرامش داد.
بازم ممنون.
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، User ، najibi ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، sam11 ، pariya2
چند تا نکته رو در مورد شغل و تحصیلاتی که داشتید خطاب به همه دوستان عرض کنم . از الان مطلع باشید که تا حد امکان در هیچ یک از مراحل ثبت نام تا دریافت ویزا نباید تناقضی در نوشتار و گفتارتون مشاهده بشه. ممکنه خیلی مسائل از دید شما پنهان بمونه و عمداً یا سهواً اطلاعات متناقضی ارائه کنید . آفیسر و بعد از اون کسانی که در پروسه کلیرنس شما نقش دارند، به خوبی از تمام اطلاعاتی که تا اون لحظه در اختیارشون گذاشتید مطلع هستند .

تجربه ای که در مصاحبه و کلیرنس خودم به دست آوردم اینه که آفیسر در زمان مصاحبه می خواد تا حد زیادی صداقت شما رو تشخیص بده. سوالاتی که از من پرسید جوابهاش قبلا در طی فرمها و مدارک ارسالی فرستاده شده بود. بنابراین مورد جدیدی نبود که بخواد مطلع بشه. اما عمداً طوری سوال می کرد که مچ منو بگیره ! مثلا من قبلا نوع فعالیت شرکت محل کارم رو نوشته بودم که تولیدی نیست. ولی آفیسر ازم پرسید که شرکت شما چی تولید می کنه ؟! که من هم پاسخ دادم تولیدی نیست و فلان کار رو انجام می ده. یا پرسید تدریس که می کردی تو چه زمینه ای بوده؟ گفتم رشته خودم. گفت نه! دقیقا بگو چه درسهایی! بعد هم وقتی فرم 9 سوالی رو داد تاکید کرد مجددا دقیق بنویسم.

بنابراین من توصیه می کنم :
1- حقیقت رو بنویسید ( مشکل اصلی اونها با افراد تحصیلکرده نیست، پس از اینکه تخصص بالا دارید یا تحصیلات خاص و برجسته، نترسید. ممکنه باعث بشه کلیرنس بخورید که حتما هم اینطور خواهد بود ولی مطمئن باشید که مشکلی در کلیر شدن نخواهید داشت)

2- باز هم تاکید می کنم که اینکه مشمول کلیرنس بشین یا نه از قبل مصاحبه معلومه، تصمیم لازم گرفته شده و آفیسر احتمالا فقط مدتش رو تعیین می کنه یا حداقل نقش اساسی در تعیین مدت داره. در خود سایت سفارت هم نوشته که بخش عمده administrative process قبل از مصاحبه انجام میشه و برای برخی افراد بعد از مصاحبه هم ادامه پیدا می کنه. این نشون میده که اون قسمت بعد از مصاحبه به نظر آفیسر بستگی داره.

آفیسرها اونقدر روانشناسی و چهره شناسی خوبی دارند که با یک نگاه اصطلاحاً راست و دروغ رو متوجه میشن. اگر خدای ناکرده استرس داشته باشید یا اگر تناقضی تو حرف ها و نوشته هاتون باشه، به ضرر شماست. براتون مثال می زنم: در کیسهای خانوادگی که من جزو اونها هستم، اخیرا بسیار مهم شده که petitioner ( کسی که از طرف اون برای فرد تقاضا داده شده) در زمان مصاحبه آمریکا باشه. زمان مصاحبه وقتی از من پرسید خیلی صادقانه گفتم که ایشون الان ایران هستند . آفیسر هم دیگه حرفی نزد. اما بدون استثنا به بقیه ایراد گرفته بود چه اونهایی که ایران بودند و چه آمریکا. باید مدرکی رو نشون می دادند تحت عنوان proof of residency ( مثل قبض صورتحساب یا عکسی با روزنامه روز در مقابل یک مکان شناخته شده در امریکا و .. ) که ثابت بشه petitioner اونجاست. حتی با خیلی از این مراجعین ، مصاحبه هم نکرده بودند! و به بقیه هم تقریبا بدون استثنا نقص مدرک خورده بود. این وسط من شانس آوردم یا آفیسر صداقت گفتارم رو که گفته بودم petitioner من چند هفته است که برگشتند ایران تشخیص داده، یا تونسته بوده تاریخ خروج ایشون از آمریکا رو چک کنه ، یا .... نمی دونم !

خلاصه از من خیلی سوال و جواب کرد و به نظر می رسید که دنبال یک اشتباه می گرده اما من هم خیلی خونسرد و خندون بودم و هم بدون نگرانی همه حقیقت رو نوشته بودم . حتی راحت گفتم که من محقق هستم و در چه زمینه ای دارم تحقیق می کنم. همین مساله هم باعث شد بهم بگه از دو ماه دیگه سایت رو چک کن. ولی در عین حال دو بار تاکید کرد که پرونده ات بدون مشکله.

کل مصاحبه من و گفت و شنودها و بعد هم اونچه که صادقانه و کامل ( اما گزیده و بدون حاشیه و تفصیل ) در فرم 9 سوالی و رزومه ام نوشتم و فرستادم ، باعث شد که نظر آفیسر تامین بشه و من به جای حداقل دو ماه که به همه می گفت، 18 روزه کلیر بشم. تازه من کلی کار تحقیقاتی و مقاله و کتاب هم در رزومه ام داشتم که همه رو بی کم و کاست نوشتم.

پس اکیداً توصیه می کنم که از گفتن حقیقت نترسید + خدای نکرده به هیچ عنوان دروغ نگید + دقت فراوان داشته باشید که در هیچ مرحله تناقضی در گفتار و نوشتار نداشته باشید + بدونید که فقط تعداد بسیار انگشت شماری از افراد بدون کلیرنس ویزا میگیرن ----> پس کلیرنس اصلا ترسناک یا امتیاز منفی برای شما محسوب نمیشه +

خیلی مهم اینکه : فکر نکنید اینجا قراره رزومه به دانشگاه برای phd ارائه بدین که بخواین حتی توانایی هاتون رو بزرگنمایی کنید ! در عین حال از ترس کلیرنس ، اونچه که هستید رو هم نادیده یا دست کم نگیرید. رزومه و فرم 9 سوالی رو هم با دقت، صداقت و مختصر و کامل بنویسید. هر چه این نکات رو بهتر رعایت کنید مطمئن باشید در زمان کمتری کلیر خواهید شد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان