کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام دوستان
منم مطمئنم آخر هفته سونامي كليرنس در راهه و مارو هم باخودش ميبره
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: نگار 65 ، maryam58 ، coming soon ، sepinod ، California ، HOMAYON53 ، vahidvm60 ، tamanna ، najibi ، Ehsan2011 ، free_free
این تنها سونامییه که خوشحالم میکنه
من الان چند وقتیه خودمو اماده کردم و هر جا میرم می پرسن این ماسک و لباس قواصی و ... چیه منم میگم منتظر سونامی بزرگی هستم بیاد منو رفقا رو ببره بعد هم اونها میپرسن مگه قراره سونامی بیاد منم با نیشخند میگم اره قراره بیاد....
تشکر کنندگان: maryam58 ، نگار 65 ، Hornet ، coming soon ، sepinod ، California ، vahidvm60 ، tamanna ، najibi ، Ehsan2011 ، aghdam ، im-i ، free_free
(2011-07-03 ساعت 16:03)saint نوشته:  این تنها سونامییه که خوشحالم میکنه
من الان چند وقتیه خودمو اماده کردم و هر جا میرم می پرسن این ماسک و لباس قواصی و ... چیه منم میگم منتظر سونامی بزرگی هستم بیاد منو رفقا رو ببره بعد هم اونها میپرسن مگه قراره سونامی بیاد منم با نیشخند میگم اره قراره بیاد....

تبريک ميگم به همه بچه هايي که با اين روحيه خوب ميان تو اين تاپيک و پيغام ميدن. سخت ترين مرحله لاتاري همين انتظار براي کلير شدن هست.
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: Hornet ، alisarshar ، Linspire ، sepinod ، HOMAYON53 ، tamanna ، najibi ، free_free
با درود فراوان
یک پرسش داشتم.این کلیرنس کی شورع می شود؟ منظورم اینکه از وقتی که نامه اول می رسد به بعد هست یا که بعد از مصاحبه که پاسپورت را تحویل می گیرند.؟
تشکر کنندگان: free_free ، maaref
(2011-07-03 ساعت 16:14)نگار 65 نوشته:  
(2011-07-03 ساعت 16:03)saint نوشته:  این تنها سونامییه که خوشحالم میکنه

تبريک ميگم به همه بچه هايي که با اين روحيه خوب ميان تو اين تاپيک و پيغام ميدن. سخت ترين مرحله لاتاري همين انتظار براي کلير شدن هست.

سلام به همه
روحيه همه ستودني هست ، فقط يه اصلاح بكنم و اون اينكه نگار خانم عزيز، براي امثال ماها سخت ترين مرحله قبل از كليرنس، 8 ماه انتظار براي كيس نامبر بوده
پس قدر اينكه از اول كيس نامبر داشتين ، تكليفتون معلوم بوده و با برنامه مصاحبه رفتين و ... رو بدونين
انشاء الله هممون كلير ميشيم Big GrinBig GrinBig GrinTongue
(2011-07-04 ساعت 15:19)maryam58 نوشته:  دوست عزیزی که به عنوان مدیر نوشته های دیگران رو تایید یا رد میکنی، ضمن تشکر، می خواستم بگم شاید یکی از دلایلی که خیلی ها ترجیح میدن بی صدا بیان و برن همین باشه که شما طبق نظر کاملا شخصی خودتون نوشته های دیگران رو حذف میکنید، اگرچه این دسترسی رو دارید ولی وقتی حقی رو به دیگران میدین پس بذارین ازش استفاده کنن، راستش من چندین ماهه که دارم از این سایت کمک میگیرم و از این بابت خیلی هم ممنونم، و کلا تو این چند ماه شاید 3، 4 تا پیام داده باشم که فرداش حذف شده بود، در حالیکه بیفایده بودن پیامهای من دقیقا به بیفایدگی خیلی از پیامهای دیگه بود، بنابراین من شخصا نتیجه میگیرم که کسی که پیامهای بیفایده من رو پاک میکنه و نه پیامهای بیفایده دیگران رو دقیقا داره به من میگه که maryam58 شما پیام نده. چشم رییس.
من هم از این به بعد طبق نظر شما رفتار میکنم فقط میام میخونم در دل تشکر میکنم و دعای مثبت و میرم. باز هم تشکر و خداحافظ

مریم خانم 58 عزیز

شما هم اگر مثل بقیه بی صدا میایید و می روید ، بدانید و آگاه باشید که وظیفه ی اخلاقی همه است که وقتی از اطلاعات دیگران استفاده می کنند اطلاعات خودشان را هم در اختیار دیگران قرار دهند وگرنه همه می توانند بی صدا به یک قبرستان خالی از مرده سر بزنند و چیزی عاید کسی نشود.

در رابطه با ارسالها هم خودتان به صراحت از بی فایدگی آنها صحبت کردید پس عملی خلاف قانون از مدیران سر نزده که گلایه می کنید ، پستی بی فایده ارسال کردید و مدیران هم آن را حذف کردند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: frozen mind ، Linspire ، WIKIMAN ، sare ، California ، ahmadzareii ، najibi ، pefa ، bfarhadm ، planetearth ، im-i ، naeiji1974 ، Sooshians ، free_free ، maaref
سلام
مریم ۵۸ عزیز
شما چندین ماه از سایت استفاده کردید اطلاعات هم ندادید .پیام هاتون هم پاک شده
بنظرم ی جای کار ایراد داره؟
یعنی شما یاد نگرفتید با خوندن اینهمه مطلب چجوری پیغام بدید؟
ی نظری کمکی به بقیه بدین
طبق معمول ایرانی بازی؟ از بقیه استفاده کنیم
دنبال بهانه که باقی رو قال بگذارد
تشکر کنندگان: planetearth ، naeiji1974 ، maaref ، zohreh36 ، free_free
سلام به دوستان عزیز
امیدوارم که همگی خیلی زود کلیر بشن.اینطور که من جدول کیرنس انکارا رو پیگیری کردم فکر می کنم دارن سرعتشونو میبرن بالا .من و همسرم هم نصف بیشتراین پارامترهای کلیرنس خوردن رو که تو پستای قبلی مطرح شده بود داشتیم ولی کلیر شدیم پس شما هم قطعا کلیر میشینBig Grin
یه سوالی داشتم:
این تاریخی که جلوی شمارمون توی لیست کلیرنس نوشته مهلت رجوع ما به سفارته؟
یکی از ما دو نفر بره انکارا کافیه؟
ممنون
تشکر کنندگان: Hornet ، elena ، maaref ، gadfly ، parastoo2011 ، aghdam ، satusa ، free_free
(2011-07-05 ساعت 07:00)sara59 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
امیدوارم که همگی خیلی زود کلیر بشن.اینطور که من جدول کیرنس انکارا رو پیگیری کردم فکر می کنم دارن سرعتشونو میبرن بالا .من و همسرم هم نصف بیشتراین پارامترهای کلیرنس خوردن رو که تو پستای قبلی مطرح شده بود داشتیم ولی کلیر شدیم پس شما هم قطعا کلیر میشینBig Grin
یه سوالی داشتم:
این تاریخی که جلوی شمارمون توی لیست کلیرنس نوشته مهلت رجوع ما به سفارته؟
یکی از ما دو نفر بره انکارا کافیه؟
ممنون
با تبريک. کليرنس شما چند روز طول کشيد؟
بله اين تاريخ آخرين مهلت است پس حتما قبل از اين تاريخ براي دريافت ويزا به سفارت مراجعه کنيد.

شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: maaref ، najibi ، parastoo2011 ، aghdam ، California ، free_free
سلام دوستان ميدونم كه شما هم مثل من دل تو دلتون نيست.
ولي من مطمئنم با اين غيبت دو هفته اي (البته تا اين جمعه ) حتما يه تعداد زيادي رو ميخوان اعلام كنن و همچنين با توجه به اينكه ديگه داريم خيلي به روزهاي پاياني بستن پرونده هاي لاتاري 2011 نزديك ميشيم قطعا بايد تعداد زيادي از دوستان اين هفته كلير بشن.
به اميد اينكه اين هفته يه جمعه به يادماندني باشه همگي هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
(2011-07-05 ساعت 10:12)Rainy نوشته:  سلام دوستان ميدونم كه شما هم مثل من دل تو دلتون نيست.
ولي من مطمئنم با اين غيبت دو هفته اي (البته تا اين جمعه ) حتما يه تعداد زيادي رو ميخوان اعلام كنن و همچنين با توجه به اينكه ديگه داريم خيلي به روزهاي پاياني بستن پرونده هاي لاتاري 2011 نزديك ميشيم قطعا بايد تعداد زيادي از دوستان اين هفته كلير بشن.
به اميد اينكه اين هفته يه جمعه به يادماندني باشه همگي هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

دوستان عزيز
كمربنداتونو سفت ببنديد، سونامي در راهه، با اولين خبر كلير دوستان عزيز در اين تاپيك "هشدار سونامي" داده خواهد شد.

خوب و خوش باشيدBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
سلام دوستان مهاجرسرایی
به نظر شما پس از کلیر شدن از طریق سفارت آنکارا کدام روش رفتن و گرفتن ویزا بهتر است؟
1- پرواز ایران ایر یک شنبه عصر رفت و چهارشنبه عصر برگشت
2- پرواز ترکیش چهارشنبه صبح رفت و شنبه شب برگشت
البته نمی دونم که ups همه روزه کار می کند یا نه؟
2011AS25000-آنکارا-منتظر کلیرنس
تشکر کنندگان: maaref ، California ، free_free
الان اومدم يه هوراااااااااااي الکي بکشم يه کم سر کار بذاريم همرو بعد ديدم بابا ولش کن خوبيت نداره بعدشم يهو ميشيم چوپان دروغگو وقتي که واقعا کلير ميشيم ديگه هيچ کس باور نمي کنه Smile

آقا اين سونامي کي قرار بياد؟ ساعت و ايناش مشخصه يا نه؟ ما که با جون و دل منتظر يه سونامي از نوع کلير و يه زلزله 89 ريشتري از نوع هوراااا هستيم Smile

ببينيم چيکار ميکنيا آنکارا!!!!
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: zohre61 ، najibi ، نگار 65 ، coming soon ، maaref ، parastoo2011 ، Hornet ، aghdam ، farnaz82 ، California ، samadi2050 ، free_free
امروز قراراه یه کلیر پا.رتی بگیریم امیدوارم امروزمن و خیلی ها کلیر بشم
معمولا تا 4-5 جوابش می اد
تشکر کنندگان: نگار 65 ، coming soon ، mitr.p ، parastoo2011 ، maaref ، im-i ، Hornet ، aghdam ، farnaz82 ، sepinod ، California ، najibi ، free_free
(2011-07-05 ساعت 11:23)سروناز نوشته:  سلام دوستان مهاجرسرایی
به نظر شما پس از کلیر شدن از طریق سفارت آنکارا کدام روش رفتن و گرفتن ویزا بهتر است؟
1- پرواز ایران ایر یک شنبه عصر رفت و چهارشنبه عصر برگشت
2- پرواز ترکیش چهارشنبه صبح رفت و شنبه شب برگشت
البته نمی دونم که ups همه روزه کار می کند یا نه؟
2011AS25000-آنکارا-منتظر کلیرنس

همسر من با ایران ایر یکشنه رفت ....صبح 4 شنبه ویزا رو گرفت و شب برگشت
ایران ایر بهتره چون اگر تا ظهر 4 شنبه ویزاتون نیومد میتونید برید تاریخ برگشتتون رو تغییر بدید اما با ترکیش گویا جریمه میگیرند
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: maaref ، parastoo2011 ، Hornet ، Ashkan78 ، California ، Goodie ، najibi ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان