کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سایت ابدیت شد !! بشتابید
اون سنامی انگار یه جایی گیر کرده
کیس زیادی اضافه نشده فقط زحمت کشیدن تاریخ ابدیت رو عوض کردن
خسته نباشن یکسری از کیس ها رو که رفتن ویزا گرفتن رو از لیستشان حذف کردن
امکان داره باز هم ابدیت بشه ؟
امیدوارم دوستان کلیر شده باشن
کسی نیست هورا بکشه ؟؟؟ ای بابا
دوستان رفرش کنید Update: July 5, 2011
تشکر کنندگان: gadfly ، maaref ، Hornet ، im-i ، obama ، zohreh36 ، aghdam ، sepinod ، satusa ، California ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-05 ساعت 11:35)saint نوشته:  امروز قراراه یه کلیر پا.رتی بگیریم امیدوارم امروزمن و خیلی ها کلیر بشم
معمولا تا 4-5 جوابش می اد

Saint عزیز، من هم مثل همه منتظر سیل کلیرها هستم ولی فکر کنم چون چند روز همه جا تعطیل بوده(خصوصا تو آمریکا) پس طبیعتا کاری هم رو پرونده های ما انجام ندادن و باید تا آخر هفته صبر کنیم.
البته امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و امروز همه خوشحال بشن.
شماره کیس:2011AS00020XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May-2010
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May-2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 09-SEP
تشکر کنندگان: Linspire ، maaref ، Hornet ، parastoo2011 ، coming soon ، zohreh36 ، aghdam ، farnaz82 ، sepinod ، California ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
خوشگل آفیسر ابرو کمون چشم عسلی آفیسر خانوم میخوام بیام در سفارتتون حرف بزنم با رئیستون بگم شدم عاشق آفیسرتون ... .
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بچه ها ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر

شدیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

نفسم بند اومده حالا باید چیکار کنم ؟ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای

جلوی شماره مون ستاره نداره یعنی هردومون شدیم ؟ کاش الان سر کار نبودم و میتونستم داد بزنم . کاش یکی بود الان بغلش می کردم و اما فقط میتونم شکر کنم

سپپپپپپپپپپپپپپپپپپاس بر شما همراهان و بر خداوند

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دیگه نمیتونم حرف بزنم
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا

من هم کلیر شدم. الان پاک پاکم.

من obama یه مسافر

امیدوارم این سونامی خیلی ها را برده باشه
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
با سلام به دوستان
ماهم تك ستاره دار شديم
به همه كلير شده ها تبريك مي گم
دوستان كسي تجربه اي در مورد ستاره داره ؟
اگه راهنمايي كنين ممنون مي شم
تشکر کنندگان: aghdam ، Linspire ، sepinod ، satusa ، یاشار و ماری ، gadfly ، California ، mim ، samadi2050 ، najibi ، Sooshians ، free_free ، farzad.s ، SH1A2R3
بچه ها سلام
به همه اونایی که کلیر شدن تبریک می گم.
بچه ها جلوی کیس نامبر ما قبلا 23 جون بود و یک ستاره که من ویزام رو گرفته بودم و منتظر کلیر شدن شوهرم بودیم. حالا که آپدیت شده دیگه کلا کیس نامبر ما توی لیست نیست این یعنی چی ؟ یعنی خدای نکرده شوهرم رد شده و یا اینکه باید دوباره منتظر اومدن کیس نامبرمون باشیم.
شماره کیس نامبر: AS201100009XXX
تاریخ دریافت نامه اول: خرداد 89
تاریخ مصاحبه : 28 دی ماه 89 (18 ژانویه)
تاریخ دریافت ویزا (خودم): 27 آپریل
تاریخ پرواز (خودم): 11 جولای
تشکر کنندگان: sepinod ، zohreh36 ، tamanna ، California ، free_free ، SH1A2R3
سلام دوستان
به فری فری برای اسانسر گیر داده که فری فری با دو بندی سبز به مقدار حسابش گیر داده که الان داره رایزنی می کنه ردیف کنه
و یکضرب
خودش الان میاد گزارش کامل میده
تشکر کنندگان: sepinod ، Hornet ، Ali Sepehr ، zohreh36 ، tamanna ، California ، coming soon ، aghdam ، im-i ، najibi ، free_free ، farzad.s ، maaref
(2011-07-05 ساعت 16:05)mehran626 نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 15:54)vafa628 نوشته:  بچه ها سلام
بچه ها جلوی کیس نامبر ما قبلا 23 جون بود و یک ستاره که من ویزام رو گرفته بودم و منتظر کلیر شدن شوهرم بودیم. حالا که آپدیت شده دیگه کلا کیس نامبر ما توی لیست نیست این یعنی چی ؟ یعنی خدای نکرده شوهرم رد شده و یا اینکه باید دوباره منتظر اومدن کیس نامبرمون باشیم.

من پیشنهاد میکنم حتما ایمیل بزنید ولی اگه دیدید جواب نیومد ظرف یکی دو هفت زمان رو از دست ندید و یه سفر برید سفارت بیخیال یه مقدار پول

ممنون ولی می شه بگید چی بنویسم توی ایمیلم گیج شدم نمی دونم باید چی کار کنم؟!!!
شماره کیس نامبر: AS201100009XXX
تاریخ دریافت نامه اول: خرداد 89
تاریخ مصاحبه : 28 دی ماه 89 (18 ژانویه)
تاریخ دریافت ویزا (خودم): 27 آپریل
تاریخ پرواز (خودم): 11 جولای
تشکر کنندگان: tamanna ، mim ، California ، free_free
بچه ها اونايي که کلير شدن که حسابي تبريک ولي من واقعاً حالم گرفته شده Sad ديگه دارم يواش يواش نا اميد ميشما!!!
بابا چرا اينطوري ميشه آخه. من نميفهمم چيو دارن پاک ميکنن؟ بابا اگه بلد نيستن پاک کنن که بگيم بهشون! چارش يه مقدار بنزينه!
ولي جدا از شوخي من جداً متوجه نميشم که چرا بايد پروسه اين کلير اينقدر طول بکشه و تازه بعد از 10 15 روز 2 3 تا کيس اعلام بشه! خوب اين خيلي بده Sad
هي خدا!!! برسون اين کلير لامصبو !!
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: sepinod ، Hornet ، Donantonio ، zohreh36 ، parastoo2011 ، tamanna ، Linspire ، mim ، California ، coming soon ، najibi ، obama ، free_free ، maaref
(2011-07-05 ساعت 15:54)vafa628 نوشته:  بچه ها سلام

ضمن تبريك به همه كلير شده ها.
دعا كنيد كيس ما هم زودتر كلير بشه.

در مورد سوال شما، لازم نيست نگران باشيد. اعتبار كلير شما تا 23 جون بوده كه معمولا 10-15 روز بعد از اون تاريخ اعتبار، كيس رو از ليست حذف مي كنند (كيس هايي كه اعتبار كليرشان تمام شده باشد صرفنظر از اينكه ويزا رو گرفته باشند يا نه از ليست حذف مي شوند). وقتي همسر شما كلير بشوند دوباره شماره شما رو با تاريخ اعتبار جديد كه حداكثر 20 سپتامبر خواهد بود درج مي كنند.
البته ايميل رو حتما بزنيد و پيگيري بكنيد.
تشکر کنندگان: sepinod ، vafa628 ، parastoo2011 ، zohreh36 ، tamanna ، mim ، California ، coming soon ، najibi ، free_free ، maaref
بچه ها امروز من رفتم مصاحبه ولی الان یه چیزی هستم بین برگه سفید و آبی ....

بعد از کلی جر و بحث با آفیسر که به من میگفت باید اسپانسر بیاری با 30000 دلار سپرده موافقت کرد و من الان در تلاش هستم این پول رو جور کنم....

آفیسر گفت که من گارنتی نمیکنم بیار ببینم اگر اوکی بود ویزا میدم بهت...

یه جشن گلریزون برای من ترتیب بدبد از این وضعیت در آم...Big Grin

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
امروز انکارا هم جواب داده که
Dear
Your administrative processing is still pending that your case number has not yet been posted on our web page. Therefore, we suggest you continue checking our web page for your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
میخواستم ببینم به بقیه هم همین جواب رو دادن ؟
دوستانی که ایمیل گرفتین جواب بدن که نحوه نگارشش همین جوره ؟ ........
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، zohreh36 ، tamanna ، gadfly ، mim ، California ، coming soon ، aghdam ، najibi ، obama ، free_free ، maaref
(2011-07-05 ساعت 16:33)saint نوشته:  امروز انکارا هم جواب داده که
Dear
Your administrative processing is still pending that your case number has not yet been posted on our web page. Therefore, we suggest you continue checking our web page for your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
[/align]
سلام متاسفانه ما هم کلیر نشدیم و این پروسه واقعا آزار دهنده شده.پاسخی که دو هفته پیش سفارت به ایمیل من داد این بود:
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.go/immigrant_security.html
and follow-up your case number
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: Linspire ، tamanna ، California ، zohreh36 ، free_free ، maaref
(2011-07-05 ساعت 16:33)saint نوشته:  امروز انکارا هم جواب داده که
Dear
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

به من که هنوز جواب ندادن! باز خوبه شما جواب گرفتین
شماره کیس:2011AS00020XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May-2010
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May-2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 09-SEP
تشکر کنندگان: Linspire ، tamanna ، California ، coming soon ، najibi ، free_free
این سفارت بعد از 50 روز چی چی منو داره چک میکنه من موندم ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، coming soon ، mim ، California ، zohreh36 ، im-i ، free_free ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان