موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
خوب من الان آنكارا هستم و دارم توي رستوران نزديك هتل با موبايلم مينويسم. بايد عرض كنم بنده هم با موجوديه ٢١٠٠٠ تا پا به عرصه گذاشتم. سه شنبه مصاحبه دارم با اين اوصافي كه فري فري ميگه بنده و ايشان دو چندان به دعاي دوستان نيازمند شديم.
راستي باور كنيد با وجود مهاجرسرا آدم هيچ جاي دنيا احساس تنهايي نميكنه.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همسفران زندگی
همتون خسته نباشید و امیدوارم این هفته جیغ بنفش همتون تا کالیفرنیا برسه . دوستان چند وقت پیش سئوالی پرسیده شده بود که من نمیتونم دوباره پیداش کنم و به جوابش احتیاج دارم
برنده اصلی همسر منه ، آیا میشه من زودتر از اون وارد آمریکا بشم ؟ هر دومون کلیر شدیم اما من باید الان برم و اونها بعدا بیان.
ضمنا دوست عزیز اوباما یا با اونها یا با ما ؟ اصلا کی جرات داشت شما را کلیر نکنه . این مدتم داشتن بررسی میکردن ببینن می شه از شما به عنوان بدل کاره اوباما استفاده کنن که دیدن چه جورم می شه ....
ما هم تمام اطلاعاتمون را در هر مرحله کامل فرستادیم با کلی توضیحات.
لطفا جواب سئوالم فراموش نشه ، خدا از بزرگواری کمتون نکنه.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-07 ساعت 09:48)parastoo2011 نوشته: سلام همسفران زندگی
همتون خسته نباشید و امیدوارم این هفته جیغ بنفش همتون تا کالیفرنیا برسه . دوستان چند وقت پیش سئوالی پرسیده شده بود که من نمیتونم دوباره پیداش کنم و به جوابش احتیاج دارم
برنده اصلی همسر منه ، آیا میشه من زودتر از اون وارد آمریکا بشم ؟ هر دومون کلیر شدیم اما من باید الان برم و اونها بعدا بیان.
ضمنا دوست عزیز اوباما یا با اونها یا با ما ؟ اصلا کی جرات داشت شما را کلیر نکنه . این مدتم داشتن بررسی میکردن ببینن می شه از شما به عنوان بدل کاره اوباما استفاده کنن که دیدن چه جورم می شه ....
ما هم تمام اطلاعاتمون را در هر مرحله کامل فرستادیم با کلی توضیحات.
لطفا جواب سئوالم فراموش نشه ، خدا از بزرگواری کمتون نکنه.
ضمن تبریک به خاطر کلیر شدنتان و عرض شرمندگی به نیابت از دست اندر کاران پروسه لاتاری مجبورم بعرض برسانم که طبق قانون لاتاری اول باید برنده اصلی پای مبارکشون برسه به اونور ولا غیر . بعد بقیه میتونن یا همزمان با ایشان و یا تا آخرین مهلت قانونی ویزاهاشون به آمریکا تشریف ببرن .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
خوب ميبينم كه حامل پيام هورا هستم، من و فري فري امروز دوتايي سفارت بوديم ولي سه تايي برگشتيم، من و فري فري و برگه يو پي اس فري فري.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-07 ساعت 16:55)free_free نوشته: (2011-07-07 ساعت 16:10)alirezagh نوشته: خوب ميبينم كه حامل پيام هورا هستم، من و فري فري امروز دوتايي سفارت بوديم ولي سه تايي برگشتيم، من و فري فري و برگه يو پي اس فري فري.
خوب من امروز رفتم سفارت تا برگه جدید رو بدم آفیسر دیدم اون قبلیه نیست و عوض شده یه خانم بود که فارسی بلد نبود و از ماجرا بی خبر....منو فرستاد یو پی اس و گفت باید آفسیر خودت بیاد ببینه ...تصمیم رو اون میگیره ...یا ویزا میاد یا برگه آبی و تا یکشنبه هم باید صبر کنی....
حالا بنظر شما من میتونم تماس بگیرم ببینم تو اون بسته چیه یا چه تصمیمی برام گرفتن؟
جریان یو پی اس چی هست من نمیفهمم.
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
free free عزیز
به نظر من تا ۱ شنبه صبر کن
ماهم برات انرژی مثبت میفرستیم حتما کارت درست میشه من مطمئن هستم
فقط ۲ روز دیگه طاقت بیار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تابحال سروکارشون به ups افتاده کدوم شماره رو بایستی وارد کنیم....؟؟
شماره ای تحت عنوان
takip no اینجا هست که 15 رقمی هستش..ولی تو سایت یو پی اس ترکیش میگه
enter up to 25 tracking or info notice number one perline
زمانی هم که عدد 15 رقمی رو وارد میکنم میگه شرمنده نداریم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)