کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-06 ساعت 22:20)obama نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 09:53)coming soon نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 07:15)obama نوشته:  یه سوال فوری دارم. لطفا هر کس که میدونه بهم جواب بده.
من می خوان چهارشنبه برم آنکارا ، آیا تا یکشنبه موفق به گرفتن ویزا میشم یه اینکه مجبورم بمونم؟ آیا یکشنبه برم و چهارشنبه برگردم بهتر نیست.
میدونید آخه نمی خوام ریاد اونجا باشم اینجا یه عالمه کار دارم.

برادر obama خدا قوت خسته نباشی دلاور Big Grin Big Grin Big Grin

به قول بچه ها مدت کلیر شدن شما هم در نوع خودش یه رکوردی شد ها .
2 تا مطلب :

1- مگه آنکارا ویزا میخواد ؟ Sad

2- میشه بفرمائید شغل حضرتعالی چی بود ؟ چون توی جدول نیست . Smile
نه آنکارا ویزا نمیخواد من منظورم ویزای سرزمین موعود بود. در مورد سوال شما باید بگم من مهندس مکانیک هستم و در یک شرکت خصوصی در زمینه نفت کار می کنم. البته سابقه کار در چند شرکت نیمه دولتی را هم دارم که همه را هم به دیتیل اعلام کرده بودم. حتی اگه به پست های قبلی من مراجعه کنید خواهید دید که من کلیه سوابقم را هم ترجمه کرده بودم. هر چند نیازی به این کار نبود.........

پس با این حساب فکر کنم سر من کلا رفت که سوابق کاری رو از شرکت نبردم چون از یک طرف جزء مدارکی نبود که میخواستند و از طرف دیگه گفتم هر چی سبکتر برم بهتره و آتو هم دستشون نداده باشم ولی تو نگو اینا حالا موندن که من کجا کار میکردم و اصولا چیکار میکردم و هی همینجوری که دارن اما و اگر میبافند ییهو هنگ کردن و هیچکی هم نیست دکمه ریستشون رو بزنه تا دباره ویندوز مغزشون بیاد بالا و مگه خدا کرد و ما و بقیه رو کلیر کردن رفتیم پی کارمون . شیطونه میگه گوشاشونه ببرم تا خین بیاد .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: alirezagh ، gadfly ، free_free ، najibi ، nastaran86 ، aghdam ، California ، sepinod ، mim ، parastoo2011 ، tamanna ، maaref ، REZA1390
خوب من الان آنكارا هستم و دارم توي رستوران نزديك هتل با موبايلم مينويسم. بايد عرض كنم بنده هم با موجوديه ٢١٠٠٠ تا پا به عرصه گذاشتم. سه شنبه مصاحبه دارم با اين اوصافي كه فري فري ميگه بنده و ايشان دو چندان به دعاي دوستان نيازمند شديم.
راستي باور كنيد با وجود مهاجرسرا آدم هيچ جاي دنيا احساس تنهايي نميكنه.  
(2011-07-06 ساعت 20:56)free_free نوشته:  بچه ها فردا دوباره میرم سفارت با یک تمکن مالی بیشتر .... دعا کنید برام که آفیسر ازم قبول کنه...

آنکارا داره بارون میاد و من رو بالکن اتاق 106 اوزیلهان نشستم.....
من واقعابراتون دعامی کنم که فرداویزاروبگیرین .وشما هم دعاکنین که فرداall currentبشه

تشکر کنندگان: aghdam ، Linspire ، alirezagh ، California ، drmahmoodi ، sepinod ، mitr.p ، mim ، parastoo2011 ، gadfly ، zohreh36 ، Hornet ، free_free ، tamanna ، coming soon ، maaref
سلام همسفران زندگی
همتون خسته نباشید و امیدوارم این هفته جیغ بنفش همتون تا کالیفرنیا برسه . دوستان چند وقت پیش سئوالی پرسیده شده بود که من نمیتونم دوباره پیداش کنم و به جوابش احتیاج دارم
برنده اصلی همسر منه ، آیا میشه من زودتر از اون وارد آمریکا بشم ؟ هر دومون کلیر شدیم اما من باید الان برم و اونها بعدا بیان.

ضمنا دوست عزیز اوباما یا با اونها یا با ما ؟ اصلا کی جرات داشت شما را کلیر نکنه . این مدتم داشتن بررسی میکردن ببینن می شه از شما به عنوان بدل کاره اوباما استفاده کنن که دیدن چه جورم می شه ....Tongue
ما هم تمام اطلاعاتمون را در هر مرحله کامل فرستادیم با کلی توضیحات.
لطفا جواب سئوالم فراموش نشه ، خدا از بزرگواری کمتون نکنه.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، tamanna ، najibi ، obama ، aghdam

برادر obama خدا قوت خسته نباشی دلاور Big Grin Big Grin Big Grin

2 تا مطلب :

[/quote]
نه آنکارا ویزا نمیخواد من منظورم ویزای سرزمین موعود بود. در مورد سوال شما باید بگم من مهندس مکانیک هستم و در یک شرکت خصوصی در زمینه نفت کار می کنم. البته سابقه کار در چند شرکت نیمه دولتی را هم دارم که همه را هم به دیتیل اعلام کرده بودم. حتی اگه به پست های قبلی من مراجعه کنید خواهید دید که من کلیه سوابقم را هم ترجمه کرده بودم. هر چند نیازی به این کار نبود ولی از آنجایی که من یه مقدار وسواس تکمیل بودن همه چیز را داشتم اونا را هم فرستادم. نمی دونم شاید هم دلیل کلیرنس من همین موارد باشه. باز هم اگه سوالی بود به قول برادرانمون در ینگه دنیا Dont hesitate to ask me
بر و بچه هایی که می بینم خیلی نگران هستید، امیدوارم که هر چه زودتر جواب کلیر همه بیاد فقط می خوان بگم هنوز دیر نشده زیاد خودتون را عصبی نکنید فقط با تمام وجود اونو به سمت خودتون جذب کنید (قانون جذب).
[/quote]

سلام
حالا که صحبت از کار obama شد و کلیر ایشون طولانی بوده منم ی سوال راجع به کار کردن دارم.
من از مهر 89 ی جای دولتی استخدام شدم، ولی تو فرمها که قبلا فرستادیم فقط نوشتم دانشجو. خوب اون موقع کار نمی کردم.
به نظر شما موقع مصاحبه اصلا راجع به کار حرف نزنم بهتر نیست؟
برنده همسرمه کیسمونم 42000.
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، tamanna ، coming soon ، najibi ، aghdam ، maaref ، REZA1390
(2011-07-07 ساعت 09:54)mim نوشته:  برادر obama خدا قوت خسته نباشی دلاور Big Grin Big Grin Big Grin

2 تا مطلب :

نه آنکارا ویزا نمیخواد من منظورم ویزای سرزمین موعود بود. در مورد سوال شما باید بگم من مهندس مکانیک هستم و در یک شرکت خصوصی در زمینه نفت کار می کنم. البته سابقه کار در چند شرکت نیمه دولتی را هم دارم که همه را هم به دیتیل اعلام کرده بودم. حتی اگه به پست های قبلی من مراجعه کنید خواهید دید که من کلیه سوابقم را هم ترجمه کرده بودم. هر چند نیازی به این کار نبود ولی از آنجایی که من یه مقدار وسواس تکمیل بودن همه چیز را داشتم اونا را هم فرستادم. نمی دونم شاید هم دلیل کلیرنس من همین موارد باشه. باز هم اگه سوالی بود به قول برادرانمون در ینگه دنیا Dont hesitate to ask me
بر و بچه هایی که می بینم خیلی نگران هستید، امیدوارم که هر چه زودتر جواب کلیر همه بیاد فقط می خوان بگم هنوز دیر نشده زیاد خودتون را عصبی نکنید فقط با تمام وجود اونو به سمت خودتون جذب کنید (قانون جذب).
[/quote]

سلام
حالا که صحبت از کار obama شد و کلیر ایشون طولانی بوده منم ی سوال راجع به کار کردن دارم.
من از مهر 89 ی جای دولتی استخدام شدم، ولی تو فرمها که قبلا فرستادیم فقط نوشتم دانشجو. خوب اون موقع کار نمی کردم.
[/quote]

دوست عزيز اونا فقط در مورد آنچه كه تو فرمها نوشتينو براشون فرستادين ازتون سئوال ميكنن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، coming soon ، mim ، najibi ، free_free ، maaref ، satusa ، REZA1390
(2011-07-07 ساعت 09:48)parastoo2011 نوشته:  سلام همسفران زندگی
همتون خسته نباشید و امیدوارم این هفته جیغ بنفش همتون تا کالیفرنیا برسه . دوستان چند وقت پیش سئوالی پرسیده شده بود که من نمیتونم دوباره پیداش کنم و به جوابش احتیاج دارم
برنده اصلی همسر منه ، آیا میشه من زودتر از اون وارد آمریکا بشم ؟ هر دومون کلیر شدیم اما من باید الان برم و اونها بعدا بیان.

ضمنا دوست عزیز اوباما یا با اونها یا با ما ؟ اصلا کی جرات داشت شما را کلیر نکنه . این مدتم داشتن بررسی میکردن ببینن می شه از شما به عنوان بدل کاره اوباما استفاده کنن که دیدن چه جورم می شه ....Tongue
ما هم تمام اطلاعاتمون را در هر مرحله کامل فرستادیم با کلی توضیحات.
لطفا جواب سئوالم فراموش نشه ، خدا از بزرگواری کمتون نکنه.
ضمن تبریک به خاطر کلیر شدنتان و عرض شرمندگی به نیابت از دست اندر کاران پروسه لاتاری مجبورم بعرض برسانم که طبق قانون لاتاری اول باید برنده اصلی پای مبارکشون برسه به اونور ولا غیر . بعد بقیه میتونن یا همزمان با ایشان و یا تا آخرین مهلت قانونی ویزاهاشون به آمریکا تشریف ببرن .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Linspire ، parastoo2011 ، mim ، gadfly ، Hornet ، najibi ، obama ، aghdam ، nastaran86 ، tamanna ، free_free ، California ، maaref ، REZA1390

(2011-07-07 ساعت 09:58)alisarshar نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 09:54)mim نوشته:  برادر obama خدا قوت خسته نباشی دلاور Big Grin Big Grin Big Grin

2 تا مطلب :

سلام
[/quote]

دوست عزيز اونا فقط در مورد آنچه كه تو فرمها نوشتينو براشون فرستادين ازتون سئوال ميكنن
[/quote]
در نظر داشته باشید که شما به همراه مدارکتون یه فرم هم میفرستین که در اون فرم باید اطلاعات درست و دقیق بدین. فکر پیچوندن را هم از سرتون بیرون کنید. البته موقع مصاحبه هر چی پرسید جواب بدین نه بیشتر ولی توی فرمها دیگه نمیشه مخفی کاری کرد.
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، free_free ، California ، maaref ، satusa
خوب ميبينم كه حامل پيام هورا هستم، من و فري فري امروز دوتايي سفارت بوديم ولي سه تايي برگشتيم، من و فري فري و برگه يو پي اس فري فري.
(2011-07-07 ساعت 16:10)alirezagh نوشته:  خوب ميبينم كه حامل پيام هورا هستم، من و فري فري امروز دوتايي سفارت بوديم ولي سه تايي برگشتيم، من و فري فري و برگه يو پي اس فري فري.

خوب من امروز رفتم سفارت تا برگه جدید رو بدم آفیسر دیدم اون قبلیه نیست و عوض شده یه خانم بود که فارسی بلد نبود و از ماجرا بی خبر....منو فرستاد یو پی اس و گفت باید آفسیر خودت بیاد ببینه ...تصمیم رو اون میگیره ...یا ویزا میاد یا برگه آبی و تا یکشنبه هم باید صبر کنی....

حالا بنظر شما من میتونم تماس بگیرم ببینم تو اون بسته چیه یا چه تصمیمی برام گرفتن؟

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، Ehsan2011 ، nastaran86 ، mim ، gadfly ، sepinod ، tamanna ، najibi ، REZA1390 ، obama ، aghdam ، farnaz82 ، mml ، farzad.s ، parastoo2011 ، California ، maaref ، satusa ، im-i
(2011-07-07 ساعت 16:55)free_free نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 16:10)alirezagh نوشته:  خوب ميبينم كه حامل پيام هورا هستم، من و فري فري امروز دوتايي سفارت بوديم ولي سه تايي برگشتيم، من و فري فري و برگه يو پي اس فري فري.

خوب من امروز رفتم سفارت تا برگه جدید رو بدم آفیسر دیدم اون قبلیه نیست و عوض شده یه خانم بود که فارسی بلد نبود و از ماجرا بی خبر....منو فرستاد یو پی اس و گفت باید آفسیر خودت بیاد ببینه ...تصمیم رو اون میگیره ...یا ویزا میاد یا برگه آبی و تا یکشنبه هم باید صبر کنی....

حالا بنظر شما من میتونم تماس بگیرم ببینم تو اون بسته چیه یا چه تصمیمی برام گرفتن؟

جریان یو پی‌ اس‌ چی‌ هست من نمیفهمم.
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: Hornet ، mim ، tamanna ، najibi ، aghdam ، parastoo2011 ، free_free ، California ، maaref
free free عزیز
به نظر من تا ۱ شنبه صبر کن
ماهم برات انرژی مثبت میفرستیم حتما کارت درست میشه من مطمئن هستم
فقط ۲ روز دیگه طاقت بیار
تشکر کنندگان: coming soon ، zohreh36 ، Hornet ، mim ، free_free ، tamanna ، najibi ، obama ، aghdam ، farnaz82 ، parastoo2011 ، California ، maaref ، REZA1390 ، im-i
(2011-07-07 ساعت 17:42)bfarhadm نوشته:  free free عزیز
به نظر من تا ۱ شنبه صبر کن
ماهم برات انرژی مثبت میفرستیم حتما کارت درست میشه من مطمئن هستم
فقط ۲ روز دیگه طاقت بیار

دو روز دیگه ویزا تو دستته free_free عزیز
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: mim ، Ehsan2011 ، free_free ، nastaran86 ، tamanna ، najibi ، bfarhadm ، obama ، aghdam ، parastoo2011 ، California ، coming soon ، maaref ، REZA1390
(2011-07-07 ساعت 14:44)obama نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 09:58)alisarshar نوشته:  

2 تا مطلب :

سلام

[/quote]
ممنون
در نظر داشته باشید که شما به همراه مدارکتون یه فرم هم میفرستین که در اون فرم باید اطلاعات درست و دقیق بدین. فکر پیچوندن را هم از سرتون بیرون کنید. البته موقع مصاحبه هر چی پرسید جواب بدین نه بیشتر ولی توی فرمها دیگه نمیشه مخفی کاری کرد.

[/quote]
سلام obama
ممنون از جوابت
همراه مدارک فرمی که میفرستیم مال برنده و همراه؟ تو اون باید بنویسم؟
باشه نمی پیچونیمشون.
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، parastoo2011 ، California ، coming soon
دوستانی که تابحال سروکارشون به ups افتاده کدوم شماره رو بایستی وارد کنیم....؟؟
شماره ای تحت عنوان
takip no اینجا هست که 15 رقمی هستش..ولی تو سایت یو پی اس ترکیش میگه

enter up to 25 tracking or info notice number one perline

زمانی هم که عدد 15 رقمی رو وارد میکنم میگه شرمنده نداریم

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mim ، Hornet ، tamanna ، najibi ، mml ، Linspire ، parastoo2011 ، California ، REZA1390

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان