کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
پست های تبریکی و غیر مرتبط با بحث عدم تایید شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: mitr.p ، frozen mind ، California ، Goodie ، free_free ، Sooshians ، najibi
(2011-07-06 ساعت 13:27)Nazem نوشته:  پست های تبریکی و غیر مرتبط با بحث عدم تایید شد.

سلام ناظم عزيز
با توجه به اينكه همه ما عازم هستيم و داريم زبان انگليسي ياد ميگيريم شما كارو سختتر كردين چون معني فارسي اين جمله شما رو نفهميدم ميشه كمي بيشتر توضيح بدين؟Big Grin
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، frozen mind ، coming soon ، California ، vahidvm60 ، free_free ، najibi ، parastoo2011 ، maaref
(2011-07-06 ساعت 13:37)alisarshar نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 13:27)Nazem نوشته:  پست های تبریکی و غیر مرتبط با بحث عدم تایید شد.

سلام ناظم عزيز
با توجه به اينكه همه ما عازم هستيم و داريم زبان انگليسي ياد ميگيريم شما كارو سختتر كردين چون معني فارسي اين جمله شما رو نفهميدم ميشه كمي بيشتر توضيح بدين؟Big Grin

عدم تایید کردن ارسال ها به معنای عدم نمایش پستها برای کاربران سایت است و این پروسه ای است که مدیران برای حذف ارسال ها از آن استفاده می کنند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: mitr.p ، ali_ho ، alisarshar ، frozen mind ، California ، free_free ، Sooshians ، najibi ، parastoo2011 ، REZA1390
(2011-07-06 ساعت 10:38)alisarshar نوشته:  من چند روز پيش به سفارت ايميل زدم تا هم پروسه كليرمو بپرسم هم اينكه ببينم مداركم براي اين پروسه كم و كسري نداره ولي هنوز هيچ جوابي ندادند اين ممكنه كه نتيجه كلير دستشون باشه يا اصلا محل نميزارن؟
سلام علي جان ،
انشاء الله كه زودتر كلير شما و ماها بياد
اما فكر كنم هنوز يك ماه هم نشده ، يه ذره زود نيست
نمي دونم ،البته اين پيگيري هاي شما موجب دلگرمي ما ميشه و خلاصه كلي اميدوارتر ميشيم
منتظر جواب عزيزان در ابوظبي هستيم
تشکر کنندگان: alisarshar ، Hornet ، California ، free_free ، najibi ، parastoo2011 ، maaref
(2011-07-06 ساعت 14:28)sare نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 10:38)alisarshar نوشته:  من چند روز پيش به سفارت ايميل زدم تا هم پروسه كليرمو بپرسم هم اينكه ببينم مداركم براي اين پروسه كم و كسري نداره ولي هنوز هيچ جوابي ندادند اين ممكنه كه نتيجه كلير دستشون باشه يا اصلا محل نميزارن؟
سلام علي جان ،
انشاء الله كه زودتر كلير شما و ماها بياد
اما فكر كنم هنوز يك ماه هم نشده ، يه ذره زود نيست
نمي دونم ،البته اين پيگيري هاي شما موجب دلگرمي ما ميشه و خلاصه كلي اميدوارتر ميشيم
منتظر جواب عزيزان در ابوظبي هستيم

من اين ايميلو زدم كه هم وضعيت كلير شايد مشخص بشه و از طرفي مطمئن بشم كه مدارك جهت پروسه كامله و مشكلي از اين بابت وجود نداره.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، coming soon ، sare ، California ، vahidvm60 ، free_free ، bfarhadm ، najibi
هفته آينده شاهد خبرهاي زيادي خواهيم بود و اتفاقات زيادي خواهد افتاد از جمله اعلام آخرين بولتن 2011 و نيز اعلام نتايج قرعه كشي مجدد 2012. اميدوارم از بابت كليرنس هم خبرهاي خوبي در راه باشه و سفارت ها يه خونه تكوني بكنند و همه كساني كه از قبل باقي موندند و مدت زيادي منتظر هستند رو كلير كنند.
از خدا مي خوام لطفش رو شامل حال همه ما بكنه و اين جريان به خير و خوشي بگذره.

این مطلب رو از سایت ابوظبی پیدا کردم ممکن برای بعضی ها جالب باشه .(از قسمت سئوالات متداول یا همون FAQ )

Q. 10 My case is in administrative processing, when will it be posted on your website?

If your case is pending administrative processing, please be assured that we are working on each visa case. Please check the Embassy web site for your case number at http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html and click the Check Visa Status link. The site will provide updates on the status of your case and instruct you on any next actions. Please be advised that in less than 1% of cases administrative processing may take more than six months.

قضاوت در مورد این خالی بندها هم به عهده خودتون . Big Grin Big Grin Big Grin
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: sare ، Hornet ، Linspire ، California ، samadi2050 ، drmahmoodi ، free_free ، bfarhadm ، najibi ، aghdam ، tamanna
(2011-07-06 ساعت 16:27)coming soon نوشته:  این مطلب رو از سایت ابوظبی پیدا کردم ممکن برای بعضی ها جالب باشه .(از قسمت سئوالات متداول یا همون FAQ )

Q. 10 My case is in administrative processing, when will it be posted on your website?

If your case is pending administrative processing, please be assured that we are working on each visa case. Please check the Embassy web site for your case number at http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html and click the Check Visa Status link. The site will provide updates on the status of your case and instruct you on any next actions. Please be advised that in less than 1% of cases administrative processing may take more than six months.

قضاوت در مورد این خالی بندها هم به عهده خودتون . Big Grin Big Grin Big Grin
ما تو همین مهاجرسرای خودمون بیشتر از 1% کلیر نشده بالای 6 ماه داریم !؟؟
حداقل نمیگن مشکلمون چیه شاید خودمون رو اصلاح کردیم Smile

راستی یواش یواش دارم در صدر جدول 2011 قرار میگیرم !
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: coming soon ، mim ، HOMAYON53 ، sepinod ، drmahmoodi ، free_free ، najibi ، aghdam ، parastoo2011 ، tamanna ، maaref
شماره کیس:2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 29, 2010
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول:June 10, 2010
تاریخ مصاحبه:8th June
تاریخ دریافت کلیرنس: July 5th,2011

دوستان همكي سلام
لطفا يكي به ما بگه آيا ميشه خودمون براي گرفتن ويزا آنكارانريم و يكي از اين آژانسها كارمونو انجام بده.
آيا آژانسي رو سراغ داريد اينكارو برامون بكنه؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: free_free ، parastoo2011 ، tamanna ، maaref ، REZA1390
(2011-07-06 ساعت 18:21)Rainy نوشته:  شماره کیس:2011AS00025XXX
تاریخ مصاحبه: اواسط June

دوستان همكي سلام
لطفا يكي به ما بگه آيا ميشه خودمون نريم براي گرفتن ويزا و يكي از اين آژانسها كارمون انجام بده.

دوستان همگي سلام
لطفا يكي به ما بگه آيا ميشه خودمون نريم براي گرفتن ويزا و يكي از اين آژانسها كارمون انجام بده.

دوستان همگي سلام

سلام دوست عزیز
برای ابوظبی که من اطلاع دارم میشه
برای آنکارا احتمالا توی همون سایت سفارت زده که میشه یا نمیشه
تشکر کنندگان: California ، free_free ، najibi ، coming soon ، alisarshar ، tamanna ، maaref
بچه ها فردا دوباره میرم سفارت با یک تمکن مالی بیشتر .... دعا کنید برام که آفیسر ازم قبول کنه...

آنکارا داره بارون میاد و من رو بالکن اتاق 106 اوزیلهان نشستم.....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-07-06 ساعت 20:56)free_free نوشته:  بچه ها فردا دوباره میرم سفارت با یک تمکن مالی بیشتر .... دعا کنید برام که آفیسر ازم قبول کنه...
سلام
برای تمکین مگه چقدر اعلام کردین که قبول نفرمودند؟
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، mim ، parastoo2011 ، tamanna ، free_free ، maaref ، REZA1390
برای دوستانی که الان در وضعیت انتظار هستند آرزوی موفقیت می کنم (انتظار برای کارنت، مصاحبه، کلیر شدن، پرواز، کاریابی، پذیرش....) خلاصه اینکه زندگی همه اش انتظار است. پس از آن لذت ببرید.

فری فری امیدوارم با دست پر برگردی!
فری فری جان من ادامه داستانت را نوشتم:
(2011-07-06 ساعت 20:56)free_free نوشته:  آنکارا داره بارون میاد و من رو بالکن اتاق 106 اوزیلهان نشسته ام.... و کتابم را می خوانم. آواز باران با گرمی و نرمیِ تمام، فضای مه آلود را در می نوردد و گوش را نوازش می دهد. این لحظه، گویی که در سیر ابدی افتاده و هیچگاه پایانی ندارد. مه بارانی در انبوهِ شاخ و برگِ درختان، با موسیقی دلنشینِ سلام کردنِ قطره های باران به برگ های آغوش باز کرده ی درختان، مرا به انتهای احساس برده و همزمان دودِ بازدمِ شاخه ی نوری، بارِ آسمانی فضا را بیشتر می کند.... نسکافه ام را تمام می کنم و برای فردای کارزار می روم که دمی بیاسایم!

این پست فاقد بار اطلاعاتیست. بعدها حذفش می کنم.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Hornet ، Goodie ، free_free ، najibi ، Linspire ، alirezagh ، baz4baz ، nastaran86 ، HAMEDMIM ، aghdam ، California ، sepinod ، mitr.p ، mim ، parastoo2011 ، Sooshians ، tamanna ، maaref ، satusa
(2011-07-06 ساعت 09:53)coming soon نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 07:15)obama نوشته:  یه سوال فوری دارم. لطفا هر کس که میدونه بهم جواب بده.
من می خوان چهارشنبه برم آنکارا ، آیا تا یکشنبه موفق به گرفتن ویزا میشم یه اینکه مجبورم بمونم؟ آیا یکشنبه برم و چهارشنبه برگردم بهتر نیست.
میدونید آخه نمی خوام ریاد اونجا باشم اینجا یه عالمه کار دارم.

برادر obama خدا قوت خسته نباشی دلاور Big Grin Big Grin Big Grin

به قول بچه ها مدت کلیر شدن شما هم در نوع خودش یه رکوردی شد ها .
2 تا مطلب :

1- مگه آنکارا ویزا میخواد ؟ Sad

2- میشه بفرمائید شغل حضرتعالی چی بود ؟ چون توی جدول نیست . Smile
نه آنکارا ویزا نمیخواد من منظورم ویزای سرزمین موعود بود. در مورد سوال شما باید بگم من مهندس مکانیک هستم و در یک شرکت خصوصی در زمینه نفت کار می کنم. البته سابقه کار در چند شرکت نیمه دولتی را هم دارم که همه را هم به دیتیل اعلام کرده بودم. حتی اگه به پست های قبلی من مراجعه کنید خواهید دید که من کلیه سوابقم را هم ترجمه کرده بودم. هر چند نیازی به این کار نبود ولی از آنجایی که من یه مقدار وسواس تکمیل بودن همه چیز را داشتم اونا را هم فرستادم. نمی دونم شاید هم دلیل کلیرنس من همین موارد باشه. باز هم اگه سوالی بود به قول برادرانمون در ینگه دنیا Dont hesitate to ask me
بر و بچه هایی که می بینم خیلی نگران هستید، امیدوارم که هر چه زودتر جواب کلیر همه بیاد فقط می خوان بگم هنوز دیر نشده زیاد خودتون را عصبی نکنید فقط با تمام وجود اونو به سمت خودتون جذب کنید (قانون جذب).
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، najibi ، gadfly ، alirezagh ، free_free ، HAMEDMIM ، California ، alisarshar ، mim ، parastoo2011 ، Ehsan2011 ، maaref ، satusa
(2011-07-06 ساعت 21:44)User نوشته:  برای دوستانی که الان در وضعیت انتظار هستند آرزوی موفقیت می کنم (انتظار برای کارنت، مصاحبه، کلیر شدن، پرواز، کاریابی، پذیرش....) خلاصه اینکه زندگی همه اش انتظار است. پس از آن لذت ببرید.

فری فری امیدوارم با دست پر برگردی!
فری فری جان من ادامه داستانت را نوشتم:
(2011-07-06 ساعت 20:56)free_free نوشته:  آنکارا داره بارون میاد و من رو بالکن اتاق 106 اوزیلهان نشسته ام.... و کتابم را می خوانم. آواز باران با گرمی و نرمیِ تمام، فضای مه آلود را در می نوردد و گوش را نوازش می دهد. این لحظه، گویی که در سیر ابدی افتاده و هیچگاه پایانی ندارد. مه بارانی در انبوهِ شاخ و برگِ درختان، با موسیقی دلنشینِ سلام کردنِ قطره های باران به برگ های آغوش باز کرده ی درختان، مرا به انتهای احساس برده و همزمان دودِ بازدمِ شاخه ی نوری، بارِ آسمانی فضا را بیشتر می کند.... نسکافه ام را تمام می کنم و برای فردای کارزار می روم که دمی بیاسایم!

این پست فاقد بار اطلاعاتیست. بعدها حذفش می کنم.

یوزر جان واقعا روح لطیفی داری دقیقا احساس منو وصف کردی از کجا فهمیدی ...نمیدونم...؟؟ ولی بچه های مهاجرسرا اگر چه در ظاهر هزاران کیلومتر از هم فاصله داشته باشند ولی دل هاشون بهم نزدیکه...SmileSmile
----------------------------------------------------------------------------------------

(2011-07-06 ساعت 21:36)pefa نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 20:56)free_free نوشته:  بچه ها فردا دوباره میرم سفارت با یک تمکن مالی بیشتر .... دعا کنید برام که آفیسر ازم قبول کنه...
سلام
برای تمکین مگه چقدر اعلام کردین که قبول نفرمودند؟

nدوست من من 19000 دلار تو حسابم داشتم که گفتن باید 30000 داشته باشی

دوستانی که عازم مصاحبه هستن روزه شک دار نگیرن و هر چی پول گیرشون میاد بریزن تو اون حسابه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، ali_ho ، coming soon ، najibi ، alirezagh ، gadfly ، nastaran86 ، aghdam ، bfarhadm ، California ، drmahmoodi ، sepinod ، mitr.p ، mim ، parastoo2011 ، Sooshians ، sare ، maaref ، satusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان