کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2010-11-08 ساعت 14:38)kimkim نوشته:  دوستان خسته نباشید
من 4 شنبه ایمیل 9 سوالی را براشون فرستادم ولی هنوز confirm اون نیومده. امروز دوباره یک ایمیل فرستادم و ازشون پرسیدم ولی بازم هنوز جواب ایمیلی نگرفتم. به نظر شما جای نگرانی داره؟ یا طبیعیه؟ )-:

می بینم که این تاپیک هم مثل معادل 2010 اون داره کم کمک گرم میشهBig Grin

کیم کیم جان هنوز که اول کاره ...Cool نگرانی برای چی؟

(2010-11-08 ساعت 14:27)User نوشته:  
(2010-11-08 ساعت 14:01)satusa نوشته:  براي purpose سفرهاي خارجي آيا فقط نوشتن مثلا Business Trip و يا Visit كفايت ميكنه؟ يا اينكه دقيقا به چه منظوري (مثلا شركت در جلسه پروژه .... و يا شركت در تست .... و يا بازديد از .... ) نوشته بشه؟
دوستان چه توصيه اي ميكنيد؟

تشكر

من دقيقا نوشتم براي چه منظوري بوده!
البته من هنوز 10-15 روزه كه منتظرم، و كلير نشدم! اما هستي بانوي عزي كه در اين تاپيك با صبر و حوصله بسيار ستودني به ماها كمك مي كنند (ايشون 17 روزهه كليرنس اشون اومد) توصيه مي كنند كه هر چه دقيق تر بنويسيم بهتر است و در واقع كمكيست به زودتر سپري شدن مدت زمان كليرنس.

یوزر عزیز
بنظر من کار خوبیه
اونا دنبال این هستند که شما تو کشورهای دیگه کار بدی نکرده باشین و مطمئن باشین آمارتون رو در میارن پس اگه خودتون بهشون بگین که چرا رفتین کارتون جلو میفته
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: User ، najibi ، SH1A2R3
(2010-11-08 ساعت 14:01)satusa نوشته:  براي purpose سفرهاي خارجي آيا فقط نوشتن مثلا Business Trip و يا Visit كفايت ميكنه؟ يا اينكه دقيقا به چه منظوري (مثلا شركت در جلسه پروژه .... و يا شركت در تست .... و يا بازديد از .... ) نوشته بشه؟
دوستان چه توصيه اي ميكنيد؟

تشكر

من به شخصه منظور از سفر رو دقیق نوشتم . مثلا چند سال قبل برای گرین کارت یکی از بستگان همراهشون بودم و آنکارا رفتم. تو فرم 9 سوالی وقتی نوبت به این سفرم رسید گفتم که توریستی بوده و برای همراهی فلانی که وقت مصاحبه داشت رفتم.

به نظر من اگر برای کارهای تجاری، شرکت در کنفرانس و امثال اینها سفر کرده اید ، حتما بنویسید که مثلا به عنوان شرکت کننده در کنفرانس/ ارائه دهنده مقاله در کنفرانس ..، یا به عنوان مامور خرید شرکت برای واردات فلان قطعه یا .. ( البته اگر خیلی حساس و مشکل ساز نیست)

مهم اینه که شفاف بنویسید، نه کلی ( مثلا فقط ننویسید برای بیزنس که معلوم نمیشه بیزنس شما چی بوده ). در عین حال خیلی هم خاطره براشون تعریف نکنید که رفتیم و چه کار کردیم و فلانی رو دیدیم و چی خوردیم و پرواز بد/خوب بود و .. (:-) .

در حد مختصر ولی مفید و کامل بنویسید

(2010-11-08 ساعت 14:38)kimkim نوشته:  دوستان خسته نباشید
من 4 شنبه ایمیل 9 سوالی را براشون فرستادم ولی هنوز confirm اون نیومده. امروز دوباره یک ایمیل فرستادم و ازشون پرسیدم ولی بازم هنوز جواب ایمیلی نگرفتم. به نظر شما جای نگرانی داره؟ یا طبیعیه؟ )-:

نگران نباشید. سیستم اداری اونها هم در خیلی موارد دست کمی از ما نداره ! این تاخیرها عادیه. به علاوه اونکه شما باید روزهای تعطیل سفارت رو هم در نظر بگیرید. در حالت عادی شنبه و یکشنبه تعطیل هستند. سایر تعطیلات رو هم از سایت سفارت می تونید پیدا کنید. اگر باز هم جوابی در یکی دو روز آینده دریافت نکردید حتما از طریق وب سایتشون ایمیل بزنید ( همون فرمی که در پست زیر بهش اشاره کردم)

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid84201

تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، Linspire ، najibi ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
خیلی ممنون. آره باشه حتما فردا یا پس فردا 2باره ایمیل می زنم چون از 5شنبه به مدت 12روز تعطیل هستند. تا نرفتند تعطیلات باید 2باره ایمیل بزنم. فقط یه چیزی. توی این سایتی که بهم گفتین subject را باید از خود سایت انتخاب کنیم. What is the status of my immigrant visa case را باید انتخاب کنیم؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2010-11-08 ساعت 15:38)kimkim نوشته:  توی این سایتی که بهم گفتین subject را باید از خود سایت انتخاب کنیم. What is the status of my immigrant visa case را باید انتخاب کنیم؟

بله

فقط نکته ای رو یادم اومد که اشاره کنم . مطمئن باشید که subject ایمیلی که پاسخهای فرم 9 سوالی و .. رو براشون می فرستید حتما ivadminprocessing باشه. در غیر این صورت نامه شما به بخش مهاجرتی نمیرسه و قاعدتاً confirm هم نمی فرستند چون ایمیلهای دریافتی رو بر اساس همین سابجکت ، اتوماتیک غربال می کنند. من برای احتیاط بیشتر یک بار هم به صورت IVAdminProcessing فرستادم که می دونم احتیاط بیش از حد بوده و مسلما ً نباید فرقی کنه. اما به هر حال نمی دونم کدومش به دستشون رسید. چون بعد از اونکه در قالب همون فرم سفارت براشون ایمیل زدم و تایید رو درخواست کردم، یکباره 4 ایمیل تایید با دو متن متفاوت برام اومد. همچنین آدرس ایمیل ca-ankara@state.gov رو دقت کنید که با _ نباشه و حتما - بگذارید
آنکارا امروز آپدیت کرده ولی کیس لاتاری جدیدی اضافه نشده. در ضمن اعلام کرده بخش مهاجرتی طی فاصله 17 تا 31 دسامبر برای عموم تعطیل می باشد.
با این حساب گروه بعدی مصاحبه شوندگان از 3 ژانویه آغاز می شود که مصادف هست با آغاز سال نو میلادی.
تشکر کنندگان: rayan.s ، MOHSEN8766 ، Ashkan78 ، najibi ، SH1A2R3
(2010-11-08 ساعت 22:40)satusa نوشته:  آنکارا امروز آپدیت کرده ولی کیس لاتاری جدیدی اضافه نشده. در ضمن اعلام کرده بخش مهاجرتی طی فاصله 17 تا 31 دسامبر برای عموم تعطیل می باشد.
با این حساب گروه بعدی مصاحبه شوندگان از 3 ژانویه آغاز می شود که مصادف هست با آغاز سال نو میلادی.

مثل اینکه قرار بود ما واقعا 2011 ای بشیم، پس مصاحبه من هم رفت برای ژانویه تا یادم باشه فرمهام رو زودتر پست کنم.Big Grin
تشکر کنندگان: satusa ، Ashkan78 ، najibi ، SH1A2R3
آنکارا آپدیت کرده چند تا جدید اعلام شده لطفا سر بزنید.
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، rayan.s ، satusa ، Sooshians ، User ، najibi ، SH1A2R3
اعتبار ویزای کیسهای کارنت شده 25 فوریه و 1 مارچ میباشد و با فرض معاینه پزشکی 1 اکتبر باید گفت که مدت اعتبار ویزاها کمتر از 6 ماهه یا اینها کیسهایی هستند که بخاطر اعتبار 3 ماه آزمایشات سل سریعتر F.B.I چک شدن؟

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، SH1A2R3
نه رایان جان منظور اون مدت اعتبار ویزا نیست. expireبرای دوره اداری هست. یعنی تا اون موقع وقت دارین برین سفارت برای ویزا گرفتن.
البته اگه اشتباه نکنم اگه کسی نظر دیگه ای داره که من اشتباه می گم راهنمایی کنه (-:
دوستان 5 نفر کیس لاتاری کلیرنس شدند امروز. هیچ کدوم شماها نیستین که هورا بکشیم؟ پس چرا بچه های مهاجرسرا کلیر نمی شن؟! )-:
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، rayan.s ، najibi ، SH1A2R3
(2010-11-09 ساعت 14:50)rayan.s نوشته:  اعتبار ویزای کیسهای کارنت شده 25 فوریه و 1 مارچ میباشد و با فرض معاینه پزشکی 1 اکتبر باید گفت که مدت اعتبار ویزاها کمتر از 6 ماهه یا اینها کیسهایی هستند که بخاطر اعتبار 3 ماه آزمایشات سل سریعتر F.B.I چک شدن.

رایان عزیز

تاریخهایی که در مورد نتیجه کلیرنس در سایت آنکارا نوشته میشه مربوط به حداکثر زمانی است که متقاضی می تونه بره آنکارا و ویزاشو بگیره. این تاریخ با تاریخ اعتبار ویزا تفاوت داره. اعتبار ویزا مثل سابق از زمان آزمایشات پزشکی تا شش ماه بعد هست. مثلا برای من هم جلوی کیسم نوشته تا .. فوریه. اما روی ویزا نوشته تا ... مارچ. یعنی دقیقا شش ماه بعد از زیارت روی ماه (! ) دکتر اونگان .
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، satusa ، rayan.s ، success ، najibi ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
ظاهرا اگر تا اون موقع براي دريافت ويزا اقدام نشود مجددا بايد مراحل اداري طي شود (طبق گفته دوستان سالهاي قبل)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، najibi ، SH1A2R3
(2010-11-09 ساعت 15:32)satusa نوشته:  ظاهرا اگر تا اون موقع براي دريافت ويزا اقدام نشود مجددا بايد مراحل اداري طي شود (طبق گفته دوستان سالهاي قبل)

بله همینطوره

سایت سفارت آمریکا در انکارا نوشته که این تاریخ، انقضای AP است:

The date stated below, next to your case number is NOT a new appointment date. It is the expiration date of your administrative process.

البته بعید می دونم کسی اونقدر طاقت داشته باشه که تا لحظه آخر صبر کنه . مطمئناً کسانی که مشمول کلیرنس میشن اونقدر انتظار کشیدن که به محض رویت - مثل من ! - می دون برای گرفتن ویزا. در حقیقت سفارت هم اینطور درخواست کرده که در اسرع وقت مراجعه شود.

تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، najibi ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
(2010-11-09 ساعت 15:39)hasti_banoo نوشته:  
(2010-11-09 ساعت 15:32)satusa نوشته:  ظاهرا اگر تا اون موقع براي دريافت ويزا اقدام نشود مجددا بايد مراحل اداري طي شود (طبق گفته دوستان سالهاي قبل)

بله همینطوره

سایت سفارت آمریکا در انکارا نوشته که این تاریخ، انقضای AP است:

The date stated below, next to your case number is NOT a new appointment date. It is the expiration date of your administrative process.

البته بعید می دونم کسی اونقدر طاقت داشته باشه که تا لحظه آخر صبر کنه . مطمئناً کسانی که مشمول کلیرنس میشن اونقدر انتظار کشیدن که به محض رویت - مثل من ! - می دون برای گرفتن ویزا. در حقیقت سفارت هم اینطور درخواست کرده که در اسرع وقت مراجعه شود.

با سلام
با توجه به اینکه مدت اعتبار ویزا به مدت اعتبار تست پزشکی بستگی داره،اگه یه نفر ویزا بگیره و تا پایان مهلت اعتبار آن که همون مدت اعتبار تست پزشکی است،برای رفتن اقدام نکنه، ویزاش باطل می شه و یا اینکه می تونه دوباره با دادن تست پزشکی مدت اعتبار ویزاشو تمدید کنه؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
2011AS2851 25-Feb-11 (*)
2011AS3186 1-Mar-11
2011AS3518 1-Mar-11 (*)
2011AS730 1-Mar-11
2011AS7548 1-Mar-11
2011AS775 3-Mar-11

چقدر سخت و استرس آوره كه هر دفعه دنبال يك شماره بگردي!
كسي از دوستان نبود؟!
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians ، آزاده رها ، satusa ، najibi ، pariya2
(2010-11-09 ساعت 20:03)User نوشته:  2011AS2851 25-Feb-11 (*)
2011AS3186 1-Mar-11
2011AS3518 1-Mar-11 (*)
2011AS730 1-Mar-11
2011AS7548 1-Mar-11
2011AS775 3-Mar-11

چقدر سخت و استرس آوره كه هر دفعه دنبال يك شماره بگردي!
كسي از دوستان نبود؟!

USERجان؛ امیدوارم همه دوستان بدون ستاره کلیر بشن . چون * یعنی همه اعضا خانواده کلیر نشدن.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User ، Sooshians ، satusa ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان