(2010-11-08 ساعت 14:38)kimkim نوشته: دوستان خسته نباشید
من 4 شنبه ایمیل 9 سوالی را براشون فرستادم ولی هنوز confirm اون نیومده. امروز دوباره یک ایمیل فرستادم و ازشون پرسیدم ولی بازم هنوز جواب ایمیلی نگرفتم. به نظر شما جای نگرانی داره؟ یا طبیعیه؟ )-:
می بینم که این تاپیک هم مثل معادل 2010 اون داره کم کمک گرم میشه
کیم کیم جان هنوز که اول کاره ... نگرانی برای چی؟
(2010-11-08 ساعت 14:27)User نوشته:(2010-11-08 ساعت 14:01)satusa نوشته: براي purpose سفرهاي خارجي آيا فقط نوشتن مثلا Business Trip و يا Visit كفايت ميكنه؟ يا اينكه دقيقا به چه منظوري (مثلا شركت در جلسه پروژه .... و يا شركت در تست .... و يا بازديد از .... ) نوشته بشه؟
دوستان چه توصيه اي ميكنيد؟
تشكر
من دقيقا نوشتم براي چه منظوري بوده!
البته من هنوز 10-15 روزه كه منتظرم، و كلير نشدم! اما هستي بانوي عزي كه در اين تاپيك با صبر و حوصله بسيار ستودني به ماها كمك مي كنند (ايشون 17 روزهه كليرنس اشون اومد) توصيه مي كنند كه هر چه دقيق تر بنويسيم بهتر است و در واقع كمكيست به زودتر سپري شدن مدت زمان كليرنس.
یوزر عزیز
بنظر من کار خوبیه
اونا دنبال این هستند که شما تو کشورهای دیگه کار بدی نکرده باشین و مطمئن باشین آمارتون رو در میارن پس اگه خودتون بهشون بگین که چرا رفتین کارتون جلو میفته
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)