موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
جوایز بزرگ کلیرنس گرین کارت اعلام شد
نفر اول 5 امتیاز طلائی از مدیران سایت
نفر دوم 3 امتیاز طلائی از مدیران سایت
نفر سوم 10 تا تشکر از مدیرای سایت
بشتابید و با اعلام کلیر خود جزوی از 100 ها برنده جایزه ویژه ما باشید
ضمنان به 3 نفر اول مشاوره رایگان خرید بیلیط توسط مدیران قیمی و دوره دیده ارائه میشود
بشتابید بشتابید
مدیرای سایت چه میشه کرد دیگه از شما مایه گذاشتم .....
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-10 ساعت 11:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-10 ساعت 11:24 توسط DLT.)
دوستان عزیز
سلام
من در زمان مصاحبه فرم 8 سوالی از آفیسر گرفتم.سه روز پیش هم براشون ایمیل کردم.دوباره امروز یک ایمیل برای من از سفارت اومده که از من خواشته که فرم 9 سوالی را پر کنم و براشون ارسال کنم.ضمنا" رزومه من و خانومم رو هم خواسته.دلیل این تناقض و مدارک اضافه خواستن چی میتونه باشه؟
البته من بهشون بلافاصله ایمیل زدم که براتون سه روز پیش در این ساعت ارسال کردم.
دوباره با cv بفرستم یا صبر کنم تا جواب ایمیل من رو بدن؟
ممنون
در ضمن توی برگه که سفارت بمن داد نوشته که اگر ایمیل مزنین موضوع را NIVCV بدون فاصله انتخای کنین.اما امروز توی ایمیل گفته که موضوع را “IV Admin Processing” (no space between letters).
انتخاب کنین.من که متوجه این تناقض نمیشم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!راهنمایی کنین لطفا"
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آقا برای من هم همینطور شد. زیاد فکرتو درگیرش کن دوباره بفرست با موضوع جدید. من که همین کارو کردم. فرم 9 سوالیشون هم که مثل 8 سوالی هست غیر از سوال آخر.
(2010-11-10 ساعت 11:21)DLT نوشته: دوستان عزیز
سلام
من در زمان مصاحبه فرم 8 سوالی از آفیسر گرفتم.سه روز پیش هم براشون ایمیل کردم.دوباره امروز یک ایمیل برای من از سفارت اومده که از من خواشته که فرم 9 سوالی را پر کنم و براشون ارسال کنم.ضمنا" رزومه من و خانومم رو هم خواسته.دلیل این تناقض و مدارک اضافه خواستن چی میتونه باشه؟
البته من بهشون بلافاصله ایمیل زدم که براتون سه روز پیش در این ساعت ارسال کردم.
دوباره با cv بفرستم یا صبر کنم تا جواب ایمیل من رو بدن؟
ممنون
در ضمن توی برگه که سفارت بمن داد نوشته که اگر ایمیل مزنین موضوع را NIVCV بدون فاصله انتخای کنین.اما امروز توی ایمیل گفته که موضوع را “IV Admin Processing” (no space between letters).
انتخاب کنین.من که متوجه این تناقض نمیشم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!راهنمایی کنین لطفا"
ممنون
شماره کیس(صاحب کیس همسرم): 2011AS000002XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010-May-08
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010-May-23
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-Sep
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-Sep-20
تاریخ مصاحبه: 2010-Nov-3
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
@دلتا (DLT ) من هم حدس ميزنم برگه اشتباهي به شما داده اند!
در ضمن من روز بعد از مصاحبه جواب و CV ها رو ارسال كردم، ولي يك هفته بعد دوباره اييميل زدند كه جواب 9 سوال رو همراه با CV بفرستيد!
اونها هم انسان هستند و طبيعتا اشتباه تو كارشون هست. بهشون فرصت اشتباه كردن بدهيد!
@Saint من هم مي تونم توي قرعه كشي شما شركت كنم؟ اونوقت جازه من چي ميشه؟
@فري فري! ما كي پزشو داديم! بخدا ما از اول اشتباهي بوديــم! تابحال كه نفعي برامون نداشته! الان هم كه داره ميشه چوب لاي چرخ!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
پس یعنی من دوباره چیزی رو نفرستم؟ و صبر کنم تا جواب دریافت کردن ایمیل من رو بدن؟
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
خوب من هم كه هنوز Lost رو به خاطر دارم تحت تاثير اون مي خوام يه سر برم 30 سال آينده ببينم تو غربت چه بلاي سرم مياد راه حلشو همين الان پيدا كنم و با خودم ببرم! اگر بمبي چيزيه همين الان منفجرش كنم! دو نقطه دي!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من هم به جمع كليرنس ها پيوستم با 8 سوال خاطره انگيز.ديشب جواباشو ميل كردم و پاسخي كه در تايد برام اومد ه اين شكل بود .
كه من خط آخرش رو متوجه نشدم براي چي نوشتن؟؟؟
Dear Applicant:
Thank you for the information you provided. Your case will be processed accordingly.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
This email is UNCLASSIFIED.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-10 ساعت 17:39)SNAGHIAN نوشته: سلام.من هم به جمع كليرنس ها پيوستم با 8 سوال خاطره انگيز.ديشب جواباشو ميل كردم و پاسخي كه در تايد برام اومد ه اين شكل بود .
كه من خط آخرش رو متوجه نشدم براي چي نوشتن؟؟؟
Dear Applicant:
Thank you for the information you provided. Your case will be processed accordingly.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
This email is UNCLASSIFIED.
با عرض تبریک و امید ارسال هرچه سریعتر سفرنامه. خط آخر میگه این جوابی که برای شما ارسال شده طبقه بندی شده نیست و در انتهای ایمیلهای سفارت نوشته میشه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک دوتا دیگه کلیر شدن :
2011AS7882 5-Mar-11
2011AS7987 5-Mar-11
از بچه های مهاجر سرا هستن؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .