(2011-08-01 ساعت 12:30)یاشار و ماری نوشته: آقا سلام
یه کم جمع و جور بشینین ما هم جا شیم. . .
سلام به یاشار و ماری عزيز
ضمن تبريك به خاطر مصاحبه موفقيت آميزتون، اميدوارم كه شما و مابقي دوستان عزيز، از اين مرحله كليرنس به خوبي و خوشي گذر كنيد
خوب و خوش باشيد
سلام هورنت،
ممنون از لطفتون.
ما هم امیدواریم که همه دوستان خوب مهاجرسرا این مرحله رو پشت سر بگذارن.
(2011-08-01 ساعت 14:29)Ehsan2011 نوشته:
(2011-08-01 ساعت 12:30)یاشار و ماری نوشته: آقا سلام
یه کم جمع و جور بشینین ما هم جا شیم. . .
سلام
ما هم امروز مصاحبه رفتیم اما فقط یک برگه آبی نصیبمون شد. حالا مثل این اینکه قسمت اینه. یاشار جان یه کم جم بشینی ما هم میشینیم. اینا چرا اینجوری میکنن؟؟ آخرشم همه میرند... رو سیاهیش میمونه واسه خودشون.
آقای احسان
به خاطر مصاحبه تبریک می گم.
امیدوارم همگی این دوران رو به راحتی طی کنیم.
به امید ویزای به موقع برای همه.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
دوستانی که تشریق میبرند سفارت برای دریافت ویزا وقتی پاس رو می دید به آفیسر زمان پروازتون رو گوشزد بکنید و اگر بگید اونها هم رعایت می کنند و زود میفرستن در غیر اینصورت زمان تحویل محموله های یو پی اس طبق روال خودشون 3 تا 8 روز هست و شما هم اعتراضی نمیتونید داشته باشید
دوستانی که فراموش کردن بگن میتونن با تماس تلفنی با سفارت موضوع رو بگن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
2011-08-03 ساعت 09:59 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 10:00 توسط free_free.)
دوستان گفتم شاید این مطلب مفید باشد
یعلت هیتلر بودن این سایت از گذاشتن لینک خودداری کرده و اصل خبر رو گذاشتم
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده که برای افزایش ارتباط با مردم ایران، از طریق سایت هایی نظیر فیس بوک، توییتر و یوتیوب، از این پس هر ماه به فارسی، به سوالات برگزیده آنان پاسخ می دهد.
این برنامه که روز سه شنبه اعلام شد، "اسک آلن" (از آلن بپرسید) نام دارد.
موضوعات مرتبط
روابط ایران-آمریکا
آلن ایر، سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکاست که پیشتر در سال میلادی جاری به این سمت منصوب شد.
وزارت امور خارجه ایالات متحده در بیانیه خود گفت: "ما متوجه هستیم که فقدان روابط دیپلماتیک به مدت ۳۰ سال بر توانایی ما برای درک متقابل تاثیر گذاشته است. ما برای گسترش گفتمان با ایرانی ها، استفاده از رسانه های اجتماعی افزایش را می دهیم."
به نظر می رسد که این اقدام در چارچوب خط مشی دولت باراک اوباما برای گسترش تعامل با کاربران ایرانی به ویژه جوانان در شبکه های اجتماعی انجام شده باشد.
وزارت امور خارجه آمریکا در ماه فوریه ۲۰۱۱ برای نخستین بار در شبکه توییتر حساب کاربری فارسی افتتاح کرد که از آن برای انتشار ترجمه فارسی بیانیه هایش و اظهارات مقام های ارشد این نهاد به ویژه هیلاری کلینتون، استفاده می کند.
مقام های آمریکایی گفته اند هر ماه از کاربران ایرانی خواهند خواست که درباره یک موضوع خاص سوالات خود را در فیس بوک و توییتر به اطلاع آنان برسانند.
به گفته مقام های آمریکایی، آلن ایر به سوالاتی که بیش از همه مطرح شود، طی یک پیام ویدیویی پنج تا هفت دقیقه ای پاسخ خواهد داد و این ویدیو پس از انتشار در حساب کاربری یوتیوب وزارت امور خارجه، در صفحات فارسی فیس بوک و توییتر آن نیز منتشر خواهد شد.
او در اولین ماه از اجرای این طرح، به سوالات درباره ویزای آمریکا پاسخ می دهد.
دولت آمریکا در ماه مه امسال اعلام کرد که محدودیت زمانی ویزای ایالات متحده برای دانشجویان ایرانی را کاهش می دهد.
ویزای آمریکا برای دانشجویان ایرانی و سایر افرادی که بر اساس برنامه های تبادل تحصیلی از ایران به ایالات متحده سفر می کنند، پیشتر سه ماه اعتبار داشت و تنها برای یک بار ورود به خاک این کشور صادر می شد.
وزیر امور خارجه آمریکا در یک پیام ویدیویی اعلام کرد که مدت اعتبار این ویزا به دو سال افزایش یافته است و متقاضیان ایرانی مجبور نخواهند بود که هر بار پس از ترک آمریکا، برای ورود مجدد تقاضای ویزا بدهند.
2011-08-03 ساعت 10:28 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 10:29 توسط satusa.)
(2011-08-03 ساعت 00:36)farshad_sh نوشته: سلام به همه دوستان گل من الان آنکارا هستم دیروز رفتم سفارت و برگه آبی و پاسپورت ها رو تحویل دادم تا این لحظه که دارم مینویسم و ساعت ۱۱ شب به وقت آنکاراست هیچ خبری از ups نیست. حتی تو سایت ups هم نیومده که دلم خوش باشه جالبه که بدونین شخصی که تو سفارت باهاش آشنا شدم و به فاصله فقط ۱۰ دقیقه جلوتر از من مدارک و برگه آبیشو تحویل آفیسر داده بود ساعت ۱۲ امروز پاس و ویزا رو گرفت! نمیدونم این دیگه چه صیغه ای هستش آیا هتل اون با من فرق داره یا چی میتونه تأثیر بذاره رو این قضیه؟
اگه خبر جدیدی شد اطلاع میدم
دوست عزيز
معمولا وقتي شما پاسپورت رو تحويل مي دهيد فرداي آنروز ساعت 6 عصر تحويل UPS مي شود و كمي بعد توي سايت آپديت ميشه. بنابراين شما امروز منتظر سايت باشيد و وقتي توي سايت آمد فردا ظهر منتظر بسته باشيد.
(2011-08-03 ساعت 00:36)farshad_sh نوشته: سلام به همه دوستان گل من الان آنکارا هستم دیروز رفتم سفارت و برگه آبی و پاسپورت ها رو تحویل دادم تا این لحظه که دارم مینویسم و ساعت ۱۱ شب به وقت آنکاراست هیچ خبری از ups نیست. حتی تو سایت ups هم نیومده که دلم خوش باشه جالبه که بدونین شخصی که تو سفارت باهاش آشنا شدم و به فاصله فقط ۱۰ دقیقه جلوتر از من مدارک و برگه آبیشو تحویل آفیسر داده بود ساعت ۱۲ امروز پاس و ویزا رو گرفت! نمیدونم این دیگه چه صیغه ای هستش آیا هتل اون با من فرق داره یا چی میتونه تأثیر بذاره رو این قضیه؟
دوست عزيز
معمولا وقتي شما پاسپورت رو تحويل مي دهيد فرداي آنروز ساعت 6 عصر تحويل UPS مي شود و كمي بعد توي سايت آپديت ميشه. بنابراين شما امروز منتظر سايت باشيد و وقتي توي سايت آمد فردا ظهر منتظر بسته باشيد.
سلام درسته من هم همین فکر رو میکردم اما مال اون آقایی که با هم پاس هارو دادیم به سفارت و مال اون دیروز ظهر رسید دستش رو چجوری توجیح کنیم؟ ۱ ساعت موندن تو این خراب شده عذابه به خدا
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
دوستان يه خبر نيمچه خوشحال كننده دارم.
در پاسخ به ايميل هفته پيش من، جواب دادند كه با توجه به اينكه برنامه تا پايان سپتامبر تمام ميشه ما داريم بطور دائم همه پرونده هاي لاتاري رو پيگيري مي كنيم. و بعد هم گفته اطمينان داشته باشيد تا جاييكه قانون اجازه بده پروسه ها سرعت مي گيرند.
خوب توي اين وانفسا همين كه جوابمون رو ميدن يه كم اميد بهمون ميده شايد بتونيم اين دوران رو راحتتر پشت سر بگذاريم.
(2011-08-02 ساعت 08:55)alisarshar نوشته: به نظر من ديگه هر كاري از دستمون برميومد انجام داديم و بيشتر از اين ممكنه نتيجه سوء داشته باشه بهتره ديگه از حالا به بعد بيشتر به خدا توكل كنيم و براي خودمون اين موضوع را جا بندازيم كه هر چه پيش آيد خوش است چون ممكنه هم خودمونو از زندگي بندازيم و هم ممكنه حركات احساسيمون كارهارو از ايني كه هست خرابتر كنه چون ديدم يه تعداد از كامنتهايي كه تو سايت سفارت بود پاك شده اين كارشون آدمو به فكر ميندازه!!!
مگه مضنون اون كامنتها چي بود و چي توش نوشته بودند؟؟
همون مربوط به روند كندي كليرنس و عدم جوابگويي سفارت به ايميلها بود
شاید خود کاربرها کامنتاشونو پاک کردن ...بد به دلت راه نده.من از اولشم تعجب می کردم که یه عده چجور تو Safetook با نام کاربریشون کامنت گذاشتن در حالیکه به شدت مراقبن که اینجا تو مهاجرسرا لو نرن.به نظر من پاک کردن کامنتها کار خود کامنت گذارهاست
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
دوست عزيز
سلام درسته من هم همین فکر رو میکردم اما مال اون آقایی که با هم پاس هارو دادیم به سفارت و مال اون دیروز ظهر رسید دستش رو چجوری توجیح کنیم؟ ۱ ساعت موندن تو این خراب شده عذابه به خدا
دوست عزيز
منم با اين مشكل مواجه شدم.بليطم براي چهارشنبه بود ولي پنج شنبه پاسا آمد ولي كسايي بودن كه با هم تو صف بوديم و همان چهارشنبه ويزاشون اومد و رفتن فرودگاه ,حتي يه تعدادي هم كه ميخواستن تا يكشنبه بمونن هم ويزاشون چهارشنبه اوم.(برعكس).خلاصه اونجا تا يكشنبه كف كردم. نه جايي براي تفريح و سرگرمي داره و حسابشو بكن همينطوري هم پول هتل و غذا عذاب آور بود.
ولي به نتيجه كار دلگرم باشي همه اين خستگي هات فراموش ميشه.
موفق باشي
دريافت ويزا: 2011 باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
دوستان منتظر درود برشما ، مطمئن باشید طی روزهای آتی شادی و سرور در این سایت بخاطر اعلام اسامی افراد کلیر شده بپا خواهد شد . ولی نکته ای که لازم دیدم در اینجا برای دوستانی که پرونده مهاجرتی شان در ابوظبی است یادآوری نمایم این است که برای گرفتن ویزا گذرنامه خودشان را تحت هیچ شرایطی به سایرین ندهند چون امکان کلاهبرداری و سرقت و ... وجود دارد . درست نیست بخاطر صرفه جوئی در وقت و هزینه گذرنامه و ویزای خود را به هر کس بسپاریم. فراموش نکنیم که بجز هزینه های زیاد چه لحظاتی را برای گرفتن ویزا پشت سر گذاشته ایم و همه این را می دانیم که تنها پل ارتباطی ما باخانم ... و یا آقای ... که به او اطمینان می کنیم و مدارکمان را به آنها می سپاریم فقط و فقط یک خط تلفن است ! پس برای گرفتن ویزا ارزش دارد به هر قیمتی خودمان به سفارت مراجعه کنیم. بعضی مواقع ابراز ندامت هیچ مشکلی راحل نخواهد کرد. (حادثه خبر نمی کند ) شاهد ماجرا هم ارسال 420 کلیرینس متقاضیان نامزدی است http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid124003
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
(2011-08-03 ساعت 13:09)im-i نوشته: دوستان منتظر درود برشما ، مطمئن باشید طی روزهای آتی شادی و سرور در این سایت بخاطر اعلام اسامی افراد کلیر شده بپا خواهد شد . ولی نکته ای که لازم دیدم در اینجا برای دوستانی که پرونده مهاجرتی شان در ابوظبی است یادآوری نمایم این است که برای گرفتن ویزا گذرنامه خودشان را تحت هیچ شرایطی به سایرین ندهند چون امکان کلاهبرداری و سرقت و ... وجود دارد . درست نیست بخاطر صرفه جوئی در وقت و هزینه گذرنامه و ویزای خود را به هر کس بسپاریم. فراموش نکنیم که بجز هزینه های زیاد چه لحظاتی را برای گرفتن ویزا پشت سر گذاشته ایم و همه این را می دانیم که تنها پل ارتباطی ما باخانم ... و یا آقای ... که به او اطمینان می کنیم و مدارکمان را به آنها می سپاریم فقط و فقط یک خط تلفن است ! پس برای گرفتن ویزا ارزش دارد به هر قیمتی خودمان به سفارت مراجعه کنیم. بعضی مواقع ابراز ندامت هیچ مشکلی راحل نخواهد کرد. (حادثه خبر نمی کند ) شاهد ماجرا هم ارسال 420 کلیرینس متقاضیان نامزدی است http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid124003
در تایید فرمایش دوستمون بد نیست بدانید برای گرفتن همین ویزا ( انشاءالله ) بایستی 500 هزار دلار سرمایه گذاری و یا در صورت کیس خانوادگی برای برادر و خواهر حدود 10 سال صبر کرد پس یکهفته در دبی بودن و نهایتا یک تا 2 میلیون خرج کردن چیزی نیست
2011-08-03 ساعت 15:25 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 15:33 توسط coming soon.)
با سلام
بعضی دوستان دنبال یکسری آمار در خصوص جدول free free عزیز هستن که من یک ماه پیش یک کار آماری روی این جدول انجام دادم وجدولش رو در پایین میگذارم تا دوستانی که جدیدا نیاز به اون پیدا کردن بتونن استفاده کنن . فقط آمارها مربوط به یک ماه پیش جدول هستش . قابل توجه A.k و finaldestination عزیز :
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
سلام دوستان
یه سوال دارم که احتمالا کسی تجربه نکرده ولی شاید جوابشو بدونه.
اگر قبل از کلیر شدن یا بعد از کلیر شدن و قبل از رفتن برای گرفتن ویزا ، به عراق بریم و ویزای عراق توی پاسمون بخوره، وقتی برای گرفتن ویزای امریکا میریم سفارت ،براشون فرقی میکنه این مساله یا نه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011 الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
(2011-08-03 ساعت 16:04)moraddad نوشته: سلام دوستان
یه سوال دارم که احتمالا کسی تجربه نکرده ولی شاید جوابشو بدونه.
اگر قبل از کلیر شدن یا بعد از کلیر شدن و قبل از رفتن برای گرفتن ویزا ، به عراق بریم و ویزای عراق توی پاسمون بخوره، وقتی برای گرفتن ویزای امریکا میریم سفارت ،براشون فرقی میکنه این مساله یا نه؟
باسلام من اگر جای شما بودم اینکار رو نمیکردم چون ممکنه زمانیکه شما کلیر میشید و برای بار دوم دارید تشریف میبریدافیسر به ویزای عراق شما شک کنه و خدای نکرده کلیر مجدد بخوره که اونوقت تا سی سپتامبر وقتی نمیمونه وکلا این بستگی به نظر افیسرتون داره چون افیسر مجددا زمانیکه شما برای گرفتن ویزا میرید پروندتون رو چک میکنه موفق باشید.
بالاخره بعد از 44 روز کلير ما اومد
اميدوارم که همه بچه ها به زودي کلیر بشند.
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
2011-08-03 ساعت 17:00 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 17:44 توسط A.K.)
(2011-08-03 ساعت 15:25)coming soon نوشته: با سلام
بعضی دوستان دنبال یکسری آمار در خصوص جدول free free عزیز هستن که من یک ماه پیش یک کار آماری روی این جدول انجام دادم وجدولش رو در پایین میگذارم تا دوستانی که جدیدا نیاز به اون پیدا کردن بتونن استفاده کنن . فقط آمارها مربوط به یک ماه پیش جدول هستش . قابل توجه A.k و finaldestination عزیز :