موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-04 ساعت 05:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-04 ساعت 16:20 توسط frozen mind.)
دوستان عزیز اونهایی که کلیرنستن آماده و ایران هستید از طریقه خانمه ... بگیرین.اصلا نیزی به رفتن خودتون نیست.خانمه ... رو همه میشناسند کارشون هست.به غریبه پاسپورت ندیند.
من که الان حدود ۲ ماه هست که هم نیو یورک هستم هم واشنگتن.چون مهمون هستم همه امکانات در حد خیلی بالا دستم هست اینجا.ولی دوستان وضعیت اقتسدیو کار آمریکا خیلی به هم ریختس.این آمریکا دیگه آمریکای ۱۰ سال پیش نیست.اگه پول باشه در بیاری اینجا خوبه.اینجا هرچی در میاری دولت سهم اومدیشو میبره ازت.فقط تسیی من اینه که به عشق آمریکا پلهای پشت سرو خراب نکنین. در هر صورت سالی داشتین از وضع موجود آمریکا تو نیو یورک و واشنگتن من در خدمتم.
دوست عزيز، از آوردن نام شركتها و آژانسها و افراد واسطه گر جدا پرهيز كنيد.
Frozen Mind
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-04 ساعت 08:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-04 ساعت 16:22 توسط frozen mind.)
(2011-08-04 ساعت 05:01)raminkhademzadeh نوشته: دوستان عزیز اونهایی که کلیرنستن آماده و ایران هستید از طریقه خانمه ... بگیرین.اصلا نیزی به رفتن خودتون نیست.خانمه ... رو همه میشناسند کارشون هست.به غریبه پاسپورت ندیند.
دوست عزیز درود برشما ولی من فکر می کنم در این قضیه مهم به هیچکس نباید اطمینان کرد حتی خانم ... اتفاق خبر نمی کند پس خودمان را با معرفی افراد مدیون دیگران نکنیم . آیا اگر یکدفعه خانم یا آقای X ناپدید یا مشکل دار شدند ما مسئولیت معرفی آنها را به دیگران خواهیم پذیرفت ؟ من در عجبم که چرا مدیران ارسالهائی که نام افراد مخصوصا" خانم ... برای انجام دادن کارها در آن قید شده حذف نمی کنند! مگر آنکه ایشان را رسما" تائید می کنند که در این صورت باید به آن شخص اطمینان کرد.
دوست عزيز، از بابت تذكرتون بسيار متشكرم.
Frozen Mind
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
خوب ما هم به جمع شما پیوستیم لطفا اگر کسی آدرس سایت کلیرنس آنکارا رو داره تو سایت بزارید
با تشکر
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-03 ساعت 21:04)najibi نوشته: دوستان لازم میدونم از انرژی مثبت همه دوستان به خصوص
saint,satusa,alisarshar,coming soon,rayan.s,ashkan78,user,nazem,admin,wikiman,free-free,gadfly,sunrise,hornet,frozen mindتشکر کنم.
از دوستان با تجربه ۳ سوال دارم.
۱. وقتی میزنهready آیا ممکنه که مال یکی از اعضا خانواده حاضر نباشه؟
۲. آیا همون طور که توی سایتشون گفته شده پاسپورت رو فقط یک شنبه ها میگیرند و دقیقا ۴-۷ روز تحویل دادنش طول میکشه؟
۳ و آیا مطمئن هستید که این قسمت واسه ما لاتاری ها صدق نمیکنه؟
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category.
سلام دوست عزیزم،اول از همه خیلی خیلی بهتون تبریک میگم، آماده شدن ویزای شما روزنه ی امیدیه واسه بقیه مخصوصا کسانی که ابوظبی بودند.
در مورد سوالاتتون:
1.در مورد ما که متاسفانه اینطور نبود، بعد از آماده زدن در سایت فقط ویزای شوهرم رو دادند،اما تا جاییکه یادمه به شما و همسرتون 2تا برگه آبی دادند پس احتمالش زیاده که اگر فقط یکیتون کلیر شده بود در سایت نمیزد آماده و الان که هر 2 کلیر شدید در سایت زده آماده.
2.پاس ما رو یکشنبه گرفتند و 4شنبه زنگ زدند که آماده شده(3روزشد) تاریخی که در ویزا خورده بود هم 2روز بعد از تحویل گرفتن پاس ها بود.
3.در مورد سوال سومتون هم متاسفانه اطلاعی ندارم.
موفق و موئید باشید
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
بابا کلیرنس ما پس کی می یاد. خسته شدم
چهار روز گذشته ها مثلاً
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .من ویزام را امروز از ups گرفتم و الان واقعا باورم شد که یک ضرب ویزا گرفتم.به امید کلیر شدن تمام دوستان منتظر و به امید روزی که به زودی این تاپیک را با خوشحالی ببندیم.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر