کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-11 ساعت 09:04)nokia2600 نوشته:  با سلام به همه بچه های مهاجر سرا من هم دیروز 10 ماه آگوست بعد از 30 روز کلر شدم ولی نمی دونم همسرم هم کلر شده یا نه . یک ایمیل به سفارت زدم تا مطمئن شم همه کلر شدیم یا نه . حالا سوال من اینه اگر همسرم کلر نشده باشه از این به بعد ما چطور بفهمیم که کلر شده یا نه با توجه به اینکه سایت سفارت فقط اطلاعات نفر اصلی را می آورد.
با سپاس فراوان

دوست عزیز اگه که همسرتون کلیر نشده باشند تا چند روز دیگه اسم شما رو از رو وبسایتشون برمیدارند و اسم ایشون رو میزارند جای اسم شما و باز هم :application in processing
تشکر کنندگان: alisarshar ، free_free ، nokia2600 ، coming soon ، California ، Hornet ، mim ، vahidvm60
(2011-08-11 ساعت 00:03)ozone نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 18:12)Vahidn نوشته:  سلام دوستان عزیز
اول از همه دعا می کنم برای همه که ویزا ها زودتر بیاد از ته دل.
دوم اینکه ما امروز مصاحبه داشتیم و موفق شدیم ویزای یکضرب رو بگیریم.خیلی خوشحالیم به خاطر اینکه انتظار بالاخره به پایان رسید.گفتن تا 3 روز کاری دیگه ویزا هامون میاد هتل.فقط یه چیزی بگم و اون اینکه اگه اسپانسر دارین حتماً کپی صفحه اول پاسپورت اسپانسر رو ببرین با خودتون چون 100% از شما می خواد.اگر هم نداشته باشین برگه آبی میده میگه برین بیارین.امیدوارم شما هم هرچه زودتر خبر خوشحالی رو بدین.برگشتم ایران سفرنامه می نویسم.

(2011-08-10 ساعت 19:13)Vahidn نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 18:47)coming soon نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 18:12)Vahidn نوشته:  سلام دوستان عزیز
اول از همه دعا می کنم برای همه که ویزا ها زودتر بیاد از ته دل.
دوم اینکه ما امروز مصاحبه داشتیم و موفق شدیم ویزای یکضرب رو بگیریم.خیلی خوشحالیم به خاطر اینکه انتظار بالاخره به پایان رسید.گفتن تا 3 روز کاری دیگه ویزا هامون میاد هتل.فقط یه چیزی بگم و اون اینکه اگه اسپانسر دارین حتماً کپی صفحه اول پاسپورت اسپانسر رو ببرین با خودتون چون 100% از شما می خواد.اگر هم نداشته باشین برگه آبی میده میگه برین بیارین.امیدوارم شما هم هرچه زودتر خبر خوشحالی رو بدین.برگشتم ایران سفرنامه می نویسم.
ضمن تبریک فراوان
اگر میشه در خصوص شغل و وضعیت سربازی خودتون یک توضیحی بدید ممنون میشم چون اطلاعات شما توی جدول نیست .

بله حتما.بنده لیسانس داشتم کارشناسی الکترونیک و کارم در یک شرکت خصوصی هست.سربازی معاف بودم.خانم بنده هم لیسانس الکترونیک داشت.اما کار نمی کنه در حال حاظر.

با سلام و تبریک فراوان به شما دوست عزیز
میشه لطف کنید و در مورد سفرهای خارجی و ویزاهاتون هم که قبلا داشتین
یه توضیحی بدین؟

ما سفر خارج از کشور نداشتیم و ویزایی هم نبود
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: REZA1390 ، free_free ، HAMEDMIM ، najibi ، coming soon ، ozone ، California ، Hornet ، mim ، vahidvm60
(2011-08-11 ساعت 09:45)najibi نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 09:04)nokia2600 نوشته:  با سلام به همه بچه های مهاجر سرا من هم دیروز 10 ماه آگوست بعد از 30 روز کلر شدم ولی نمی دونم همسرم هم کلر شده یا نه . یک ایمیل به سفارت زدم تا مطمئن شم همه کلر شدیم یا نه . حالا سوال من اینه اگر همسرم کلر نشده باشه از این به بعد ما چطور بفهمیم که کلر شده یا نه با توجه به اینکه سایت سفارت فقط اطلاعات نفر اصلی را می آورد.
با سپاس فراوان

دوست عزیز اگه که همسرتون کلیر نشده باشند تا چند روز دیگه اسم شما رو از رو وبسایتشون برمیدارند و اسم ایشون رو میزارند جای اسم شما و باز هم :application in processing

دوستان یه چیزی بگم دعوام نمی کنین؟؟؟ من برای چک کردن وضعیت کلیرنسم فقط سایتی که تو برگه آبی نوشته بود رو می بینم!! اما اونجا فقط یه جدوله! آیا میشه فقط وضعیت کیس خودم رو ببینم؟؟Sad
با تشکر
ساكن جنوب كليفرنيا از اكتبر ٢٠١١
تشکر کنندگان: free_free ، California
(2011-08-10 ساعت 23:05)golesang نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 21:43)free_free نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 21:08)najibi نوشته:  دوستان توی یکی از پست ها خوندم که سفارت ابوظبی هفته اول سپتامبر تعطیله؟ درسته؟ چرا؟
توی تعطیلات سفارت که فقط ۳۰ آگوست تا ۱ سپتامبر و ۴ سپتامر تعطیله!

نجیبی جان شما هی تو این تاپیک ها رفت و آمد میکنی.....تکلیف ما رو مشخص کنRolleyes(بنفش یا قرمز!)

دوستانی که هنوز مصاحبه نرفته اند و سفرخارجی داشته اند:

1: تعداد سفرها و پاس مربوطه
2: علت سفر
3: محل های اقامت
4: زمان مسافرت

به نظر من اگر این موارد رو کامل همراهتون نداشته باشید و یا نتونید این اطلاعات رو به آفیسر تفهیم کنید باید منتظر ایمیل نقص اطلاعات و یا کلیر ستاره دار و ... باشید.
دوستان توجه داشته باشید آفیسر اگر در اطلاعات نشان دهنده سفرهای خارجی شما کمبود و یا تضاد اطلاعات پیدا کند حتما دوباره از شما اطلاعات صحیح را طلب خواهد کرد پس سعی کنید که این اطلاعات شما کاملا با یکدیگر همپوشانی داشته باشد و کامل باشد.. دوستان منتظر کلیرنس هم یکبار دیگر وضعیتشون رو چک کنند...

با تشکر

این پست رو که خوندم کمی نگران شدم چون موقع تحویل مدارک اون خانومه از ما پرسید که آیا بیشتر از 6 ماه توی کشور خارجی بودید و ماگفتیم غیر از همین جا که توش زندگی میکنیم جای دیگه ای نبودیم و دوبار تاکید کرد و ما هم گفتیم نبودیم ولی راستش مسافرت توریستی یک بار داشتیم مثلا همسرم یکبار 19 روز رفته بود آلمان ولی چیزی نگفتیم چون بیشتر از 6 ماه نبود که حالا الان دلهره گرفتیم که ممکنه اینکه مسافرت توریستیمونو نگفتیم دچار مشکل بشیم چون تو پاسپورت خانومم ویزاش هست و یا اینکه چون نگفتیم بهمون کلیرنس خورده به نظرتون چیکار کنیم آیا میشه تلفنی این موضوع رو براشون توضیح بدیم ؟؟؟

دوستان کسی نمیدونه که آیا ما میتونیم این موضوع رو تلفنی براشون توضیح بدیم ؟؟؟یا اینکه ممکنه بدتر بشه چون میخواهیم بدونیم اگه میشه امروز بهشون زنگ بزنیم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: free_free ، California ، mim
salam be hameye dustan
man 4 august mosahebam bud va be khatere reshtam behem fbi check dadan
omidvaram k poroseye fbi chekam ta mahe septamber tamam beshe
سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا
دوستان یه خبر خوب دارم برای کسانی که در سفارت آنکارا مصاحبه داشتن یکی از دوستانم که چهارشنبه سفارت بوده سوال کرده درباره کلیر ها و گفتن که سه شنبه تعداد خیلی کمی کلیر شدن ولی جمعه قرار تعداد بیشتری رو کلیر کنند به امید کلیر شدن تمام دوستان .
Big GrinCoolSmile
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
(2011-08-11 ساعت 00:35)اونگ نوشته:  سلام.من سایت رو چک کردم وکیس ماready شده....البته نمیدونم ما کی باید بریم سفارت برای گرفتن ویزا؟

دوست عزيز ممكنه بفرماييد شما كي مصاحبه داشتيد؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، coming soon ، im-i ، California ، Hornet ، mim ، vahidvm60 ، Ehsan2011
درود . میخواستم بگم که روز 9 آگست اغلب متقاضیا یو پی اس شدن ولی ما و یکی دو نفر دیگه رفتیم برای کلیر شدن. ضمن اینکه من به خیال خودم یک فرم را که در انتهای راهنمای سفارت هست رو پر کرده بودم و داده بودم تا فرآیند چک تسریع بشه. اما فکر کنم تاثیری نداشته.

شماره کیس : 2011AS34XXX
تاریح نامه دوم : 2011/7/6
تاریخ مصاحبه : 2011/8/9
تاریخ بقیه کارها : ؟ منتظر کلیر شدن
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، free_free ، najibi ، coming soon ، im-i ، sepinod ، California ، Hornet ، samadi2050 ، Sooshians ، mim ، vahidvm60 ، Ehsan2011
(2011-08-10 ساعت 12:44)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-08-09 ساعت 18:56)golesang نوشته:  
(2011-08-09 ساعت 18:34)saint نوشته:  ای بابا عجب حکایتی شده
چرا همه چک می خورن ؟

مصاحبه های ماه آگوست اکثرا چک خوردن نمیدونم آیا دلیل خاصی داشته یا شانس ماها بوده

من این روند رو که میبینم دارم کم کم به این نتیجه می‌رسم که من 12سپتامبری اصلا نرم مصاحبه سنگین ترم...

چون فقط ۳ نفر بودن که تا حالا کلیرشون زیر ۱۸ روز اومده، البته به استثنای کسایی که شانس آوردنو همون روز ویزا گرفتن..

چک ۱۰ روز بسته دیگه حالا نه ۲ هفته، چه خبره ؟؟؟؟

واقعا برام عجیبه....چی‌ بگم؟

به خصوص اینکه اینجور که من جدولها رو دیدم اصلا سالهای پیش اینجور نبوده.

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…

دوست عزیز
امیدوار باش سال قبل بعضی ها روز 30 سپتامبر ویزا گرفتند.
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، HAMEDMIM ، California ، samadi2050 ، mim ، vahidvm60 ، Ehsan2011 ، behzad7
سلام...من پدرم برنده لاتاری شدن که همراه با مادرم میرن.10 اگوست کلیر شدن...فقط یه سوال ..اینکه ما تا کی وقت داریم که ویزاهامون رو تحویل سفارت بدیم؟
تشکر کنندگان: free_free ، bfarhadm ، najibi ، California ، Hornet ، mim ، vahidvm60
(2011-08-11 ساعت 13:46)اونگ نوشته:  سلام...من پدرم برنده لاتاری شدن که همراه با مادرم میرن.10 اگوست کلیر شدن...فقط یه سوال ..اینکه ما تا کی وقت داریم که ویزاهامون رو تحویل سفارت بدیم؟

دوستانی که مشخصاتشون در جدول نیست برای گرفتن پاسخ های دقیق و استفاده از تجارب دیگران با ارسال اطلاعات مطابق ستون های جدول برای اینجانب دیگران را نیز از اطلاعات خودشان بهره مند سازند.

ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-08-11 ساعت 13:46)اونگ نوشته:  سلام...من پدرم برنده لاتاری شدن که همراه با مادرم میرن.10 اگوست کلیر شدن...فقط یه سوال ..اینکه ما تا کی وقت داریم که ویزاهامون رو تحویل سفارت بدیم؟
شما تا آخر سپتامبر فرصت دارید ولی احتمال تمام شدن ویزا رو در نظر بگیرید.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، im-i ، free_free ، California ، mim ، vahidvm60
(2011-08-11 ساعت 13:14)sepideh80 نوشته:  
(2011-08-09 ساعت 18:34)saint نوشته:  
من این روند رو که میبینم دارم کم کم به این نتیجه می‌رسم که من 12سپتامبری اصلا نرم مصاحبه سنگین ترم...
چون فقط ۳ نفر بودن که تا حالا کلیرشون زیر ۱۸ روز اومده، البته به استثنای کسایی که شانس آوردنو همون روز ویزا گرفتن..

دوست عزیز

مرسی‌ برا امیدواریتون، سعی‌ می‌کنم خوشبین باشم.Cool

راستی‌ دوستان من یه سوال دارم، امروز نامه دوم من تازه اومد..
یک قسمتش نوشته:

If you fail to obtian DV-2011 visa by September 30,2011, your registration will expire.

خوب این چیزه بدیهی‌ هست که همه میدونیم، ولی‌ برام سوال پیش اومده که این تاکیدی که توی نامه شده فقط برا ما سپتامبری ها هست؟ یا نامه هایی که برا شما قبلیها، آگوست به قبل اومده بود هم همینه؟یعنی‌ فرمت نامه های شما هم همینجور بود؟

ممنون میشم پاسخ بدین.

با آرزوی موفقیت‌ برای بچه های مهاجر سرا و حومهCool

تشکر کنندگان: free_free ، nimahoboot ، im-i ، California ، kamrani.navid ، mim ، vahidvm60
دوستان با توجه به اینکه تعدادی از دوستان با پیام خصوصی خواسته بودن متن امیلی رو که برای تایید کلیر شدن به سفارت زدم رو ارسال کنم اینجا میزارم که اگه کسی خواست استفاده کنه:
Case Number: 2011AS000xxxxx
Principal Applicant Name:Last name,First name
Preference Category: DV Diversity
Foreign State of Chargeability: IRAN
Date of Birth:monthdayyear

Dear Sir/Madam,
As you have informed me by email and announcement on the embassy website,our visas are ready for issuance.I'd greatly appreciate it if you let me know whether both my husband's(first and last name) and my visa are ready for issuance.
Respectfully,
first name last name

دوستانی که سربازی رفتید،شغل دولتی داشتید یا دارید،رشته حساس یا فنی دارید اصلا به دلتون بد راه ندیدCool همسر من که هیچ کدوم از اینهارو نداشته اما هنوز کلیرنسش نیامده. ظاهرا به هیچ وجه نمیشه سر از کار این پروسه در آورد!
(2011-08-11 ساعت 14:11)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 13:14)sepideh80 نوشته:  
(2011-08-09 ساعت 18:34)saint نوشته:  ای بابا عجب حکایتی شده
چرا همه چک می خورن ؟
مصاحبه های ماه آگوست اکثرا چک خوردن نمیدونم آیا دلیل خاصی داشته یا شانس ماها بوده

دوست عزیز

مرسی‌ برا امیدواریتون، سعی‌ می‌کنم خوشبین باشم.Cool

راستی‌ دوستان من یه سوال دارم، امروز نامه دوم من تازه اومد..
یک قسمتش نوشته:

If you fail to obtian DV-2011 visa by September 30,2011, your registration will expire.

خوب این چیزه بدیهی‌ هست که همه میدونیم، ولی‌ برام سوال پیش اومده که این تاکیدی که توی نامه شده فقط برا ما سپتامبری ها هست؟ یا نامه هایی که برا شما قبلیها، آگوست به قبل اومده بود هم همینه؟یعنی‌ فرمت نامه های شما هم همینجور بود؟

ممنون میشم پاسخ بدین.

با آرزوی موفقیت‌ برای بچه های مهاجر سرا و حومهCool

دوست گرامی این موضوع در نامه ما که توی جون مصاحبه داشتیم هم آمده بود.
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، free_free ، coming soon ، nimahoboot ، A.K ، Linspire ، im-i ، California ، Hornet ، Sooshians ، mim ، vahidvm60
(2011-08-11 ساعت 12:56)mehdi pazoheshgar نوشته:  salam be hameye dustan
man 4 august mosahebam bud va be khatere reshtam behem fbi check dadan
omidvaram k poroseye fbi chekam ta mahe septamber tamam beshe

نوشتن به فارسی در انجمن مهاجرسرا اجباریست. لطفا به زبان فارسی ارسال کنید.
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، nimahoboot ، zohreh36 ، free_free ، California ، Hornet ، Sooshians ، mim ، rayan.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان