کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
اين چهارشنبه هم خبري نشد.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، California ، coming soon ، REZA1390 ، mim ، najibi ، free_free ، sepinod ، vahidvm60
(2011-08-10 ساعت 18:03)alisarshar نوشته:  اين چهارشنبه هم خبري نشد.

تا یکشنبه خدا کریمه علی جان Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، California ، naeiji1974 ، coming soon ، REZA1390 ، nasnam ، mim ، najibi ، free_free ، sepinod ، vahidvm60
سلام دوستان عزیز
اول از همه دعا می کنم برای همه که ویزا ها زودتر بیاد از ته دل.
دوم اینکه ما امروز مصاحبه داشتیم و موفق شدیم ویزای یکضرب رو بگیریم.خیلی خوشحالیم به خاطر اینکه انتظار بالاخره به پایان رسید.گفتن تا 3 روز کاری دیگه ویزا هامون میاد هتل.فقط یه چیزی بگم و اون اینکه اگه اسپانسر دارین حتماً کپی صفحه اول پاسپورت اسپانسر رو ببرین با خودتون چون 100% از شما می خواد.اگر هم نداشته باشین برگه آبی میده میگه برین بیارین.امیدوارم شما هم هرچه زودتر خبر خوشحالی رو بدین.برگشتم ایران سفرنامه می نویسم.
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
(2011-08-10 ساعت 18:12)Vahidn نوشته:  سلام دوستان عزیز
دوم اینکه ما امروز مصاحبه داشتیم و موفق شدیم ویزای یکضرب رو بگیریم.خیلی خوشحالیم به خاطر اینکه انتظار بالاخره به پایان رسید.گفتن تا 3 روز کاری دیگه ویزا هامون میاد هتل.فقط یه چیزی بگم و اون اینکه اگه اسپانسر دارین حتماً کپی صفحه اول پاسپورت اسپانسر رو ببرین با خودتون چون 100% از شما می خواد.اگر هم نداشته باشین برگه آبی میده میگه برین بیارین.امیدوارم شما هم هرچه زودتر خبر خوشحالی رو بدین.برگشتم ایران سفرنامه می نویسم.
ضمن تبریک فراوان
اگر میشه در خصوص شغل و وضعیت سربازی خودتون یک توضیحی بدید ممنون میشم چون اطلاعات شما توی جدول نیست .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Iranian ، Hornet ، samadi2050 ، nasnam ، mim ، najibi ، free_free ، joy
سلام دوستان
در پاسخ به ای میل من (وقتی پرسشنامه ها و CV های من و همسرم رو براشون فرستادیم) همین الان یک ای میل ازطرف اونا برام اومد که عین اونو براتون نوشتم:
Dear Sir,

Thank you for the information provided. We will proceed with your case accordingly.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
Consular Section
American Embassy, Ankara
تشکر کنندگان: sare ، samadi2050 ، nasnam ، im-i ، free_free ، sepinod ، HAMEDMIM ، vahidvm60 ، coming soon
(2011-08-09 ساعت 18:49)golesang نوشته:  دوستان عزیزم من و همسرم امروز مصاحبه داشتیم. به خاطر شغل من و سربازی همسرم هر 2 چک خوردیم!!Tongue
به امید کلیر شدن همه دوستان

دوست عزیز آیا آفیسر دلیل چک خوردنتون رو بهتون گفت یا خودتون رو حدس خودتون میگید که به خاطر شغلتون و سربازی همسرتون بوده؟؟؟ چون آفیسر چیزی به ما نگفت فقط بعد یکی دوتا سوال بهمون گفت که میدونم بچه بغلتونه و سخته الان کارتون تمام میشه و ما هم خوشحال که تموم شد بعدش گفت فقط باید یه کمی مدارکتون بررسی بشه که فکر کنم یک هفته احتمالا طول بکشه البته قول نمیدم ولی همین حدودا طول میکشه . فقط همین رو بهمون گفت
[/quote]

نه عزیزم من خودم احساس کردم، چون از ما فقط 2 تا سوال پرسید. شغل من و سربازی همسرم. من کارمند شهرداریم و سربازی همسرم س. پ. ا بوده!! البته گفتیم که شغلش آزاد ه. بعد افیسر گفت که حدود 1 ماه سایت رو چک کنیم.Wink
ساكن جنوب كليفرنيا از اكتبر ٢٠١١
تشکر کنندگان: mim ، im-i ، free_free ، vahidvm60
(2011-08-10 ساعت 18:47)coming soon نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 18:12)Vahidn نوشته:  سلام دوستان عزیز
ضمن تبریک فراوان
اگر میشه در خصوص شغل و وضعیت سربازی خودتون یک توضیحی بدید ممنون میشم چون اطلاعات شما توی جدول نیست .

بله حتما.بنده لیسانس داشتم کارشناسی الکترونیک و کارم در یک شرکت خصوصی هست.سربازی معاف بودم.خانم بنده هم لیسانس الکترونیک داشت.اما کار نمی کنه در حال حاظر.
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: Hornet ، REZA1390 ، nasnam ، mim ، najibi ، free_free ، joy ، vahidvm60 ، ozone ، coming soon
(2011-08-10 ساعت 14:42)golesang نوشته:  یکی از دوستانم از طریق خانوادگی گرین کارت گرفت و همینجا برای بچه 7 سالش اقدام کرده بود و ماه قبل مصاحبه داشت میگفت برای بچه اون هم همینو گفتن که مدارکتونو بررسی کنیم و 10 روز بعدش زنگ زدن که بیایید ویزا بگیرید خداکنه مال ما هم همینطور باشه و گفته آفیسر بشه که گفت احتمالا یک هفته طول میکشه
من مطمئنم که به زودی به شما زنگ میزنن!you will see

(2011-08-10 ساعت 15:23)sare نوشته:  سلام دوستان
الان كه سايت رو دوباره چك كردم ، وضعيت كيسم تغيير كرده و دوباره ازم مسافرتها رو خواستن ، نمي دونم ، يه بار براشون گويا كافي نيست و دوباره بايد بفرستم يا ...
خدايا به دادمون برس از دست اينا

Please email us complete travel history including, name of the countries, date and purpose of visit, and duration of stay
.
شاید کامل براشون نفرستادید دفعهٔ پیش.از ما هم همین رو خواستند:کشور،ورود و خروج ودلیل سفر.

تشکر کنندگان: Linspire ، golesang ، free_free ، California ، A.K
دوستان سلام. اون هورایی که کشیدم رو یادتون هست که؟ حالا باید نصفشو پس بگیرم...Sad امروز بعد از یک هفته اعلام کلیر شدن و زدن ایمیل پاسخ بنده رو دادند که فقط شما کلیر شدید و همسرتون کلیر نشده. ما هم که الان چند روزه که پاس ها رو فرستادیم سفارت. پس به افتخار ورود دوباره بنده به تاپیک کلیرانس هورا.....
یکی از دوستان من، بعد از گذشت یک ماه از مصاحبه، ایمیلی از سفارت آنکارا دریافت کرده مبنی بر ارسال مدارک و توضیحات سربازی. در حالی که ایشان سربازی معاف شدند. پس مرتب ایمیلتون رو چک کنید، حتی اسپم ها رو، که ممکنه از سفارت ایمیل دریافت کنید. البته به نظر من نباید با دریافت این گونه ایمیل ها نگران شد بلکه برعکس، این نشون میده که سفارت پیگیر پروسه ماست.
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، California ، sepinod ، HAMEDMIM ، Hornet ، coming soon ، A.K ، mim
دوستان توی یکی از پست ها خوندم که سفارت ابوظبی هفته اول سپتامبر تعطیله؟ درسته؟ چرا؟
توی تعطیلات سفارت که فقط ۳۰ آگوست تا ۱ سپتامبر و ۴ سپتامر تعطیله!
تشکر کنندگان: free_free ، California ، sepinod ، samadi2050 ، Hornet ، coming soon ، A.K ، REZA1390 ، mim
(2011-08-10 ساعت 21:08)najibi نوشته:  دوستان توی یکی از پست ها خوندم که سفارت ابوظبی هفته اول سپتامبر تعطیله؟ درسته؟ چرا؟

نجیبی جان شما هی تو این تاپیک ها رفت و آمد میکنی.....تکلیف ما رو مشخص کنRolleyes(بنفش یا قرمز!)

دوستانی که هنوز مصاحبه نرفته اند و سفرخارجی داشته اند:

1: تعداد سفرها و پاس مربوطه
2: علت سفر
3: محل های اقامت
4: زمان مسافرت

به نظر من اگر این موارد رو کامل همراهتون نداشته باشید و یا نتونید این اطلاعات رو به آفیسر تفهیم کنید باید منتظر ایمیل نقص اطلاعات و یا کلیر ستاره دار و ... باشید.
دوستان توجه داشته باشید آفیسر اگر در اطلاعات نشان دهنده سفرهای خارجی شما کمبود و یا تضاد اطلاعات پیدا کند حتما دوباره از شما اطلاعات صحیح را طلب خواهد کرد پس سعی کنید که این اطلاعات شما کاملا با یکدیگر همپوشانی داشته باشد و کامل باشد.. دوستان منتظر کلیرنس هم یکبار دیگر وضعیتشون رو چک کنند...

با تشکر
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، California ، golesang ، vahidvm60 ، Hornet ، najibi ، alisarshar ، A.K ، mim
(2011-08-10 ساعت 19:35)nasnam نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 14:42)golesang نوشته:  یکی از دوستانم از طریق خانوادگی گرین کارت گرفت و همینجا برای بچه 7 سالش اقدام کرده بود و ماه قبل مصاحبه داشت میگفت برای بچه اون هم همینو گفتن که مدارکتونو بررسی کنیم و 10 روز بعدش زنگ زدن که بیایید ویزا بگیرید خداکنه مال ما هم همینطور باشه و گفته آفیسر بشه که گفت احتمالا یک هفته طول میکشه
من مطمئنم که به زودی به شما زنگ میزنن!you will see
خدا از دهنتون بشنوه ما که تقریبا نا امید شدیم با این فرصت کمی که تا آخر سپتامبر مونده

شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: California ، Linspire ، Hornet ، free_free ، najibi ، A.K ، REZA1390 ، nasnam ، mim
(2011-08-10 ساعت 21:43)free_free نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 21:08)najibi نوشته:  دوستان توی یکی از پست ها خوندم که سفارت ابوظبی هفته اول سپتامبر تعطیله؟ درسته؟ چرا؟

نجیبی جان شما هی تو این تاپیک ها رفت و آمد میکنی.....تکلیف ما رو مشخص کنRolleyes(بنفش یا قرمز!)

دوستانی که هنوز مصاحبه نرفته اند و سفرخارجی داشته اند:

1: تعداد سفرها و پاس مربوطه
2: علت سفر
3: محل های اقامت
4: زمان مسافرت

به نظر من اگر این موارد رو کامل همراهتون نداشته باشید و یا نتونید این اطلاعات رو به آفیسر تفهیم کنید باید منتظر ایمیل نقص اطلاعات و یا کلیر ستاره دار و ... باشید.
دوستان توجه داشته باشید آفیسر اگر در اطلاعات نشان دهنده سفرهای خارجی شما کمبود و یا تضاد اطلاعات پیدا کند حتما دوباره از شما اطلاعات صحیح را طلب خواهد کرد پس سعی کنید که این اطلاعات شما کاملا با یکدیگر همپوشانی داشته باشد و کامل باشد.. دوستان منتظر کلیرنس هم یکبار دیگر وضعیتشون رو چک کنند...

با تشکر

این پست رو که خوندم کمی نگران شدم چون موقع تحویل مدارک اون خانومه از ما پرسید که آیا بیشتر از 6 ماه توی کشور خارجی بودید و ماگفتیم غیر از همین جا که توش زندگی میکنیم جای دیگه ای نبودیم و دوبار تاکید کرد و ما هم گفتیم نبودیم ولی راستش مسافرت توریستی یک بار داشتیم مثلا همسرم یکبار 19 روز رفته بود آلمان ولی چیزی نگفتیم چون بیشتر از 6 ماه نبود که حالا الان دلهره گرفتیم که ممکنه اینکه مسافرت توریستیمونو نگفتیم دچار مشکل بشیم چون تو پاسپورت خانومم ویزاش هست و یا اینکه چون نگفتیم بهمون کلیرنس خورده به نظرتون چیکار کنیم آیا میشه تلفنی این موضوع رو براشون توضیح بدیم ؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: California ، Hornet ، free_free ، A.K ، mim
دوستان همین الان یک عدد ایمیل به سمت سفارت روانه کردم (آخه یکی نیست بگه الان شب پنج شنبه وقته ایمیل زدنه؟) اما این دفعه مثل دفعه های قبل تحویلشون نگرفتم Smile عوضش با یه لحن محکم و مردافکن به مصافشون رفتم
saint خیلی با حالی "من نمیخوام جو منفی بزارم..." خب اول اون امضا تو عوض کن خوبه من الان تو امضام بنویسم 210 روز گذشت؟ آدم حالش گرفته میشه یاد مجلس ختم میفته :-) ببین من واست دعا میکنم خیالت جمع به قول محسن (سوپر مکس) بزن تو کار زبان خوندن
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، Hornet ، free_free ، Linspire ، najibi ، im-i ، coming soon ، HAMEDMIM ، sepinod ، REZA1390 ، mim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان