موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
يك سوال. من مصاحبم 12 سپتامبر هست و در سال 2004 يك سفر كاري به ژاپن داشتم كه در پاس قبليم مهر ويزا خورده به نظر شما اون رو هم در فرم سفرها به آنكارا اعلام كنم و يا كپي پاسپورت قبلي رو هم ارسال كنم. يا كه براي جلوگيري از كليرنس طولاني اين كارو نكنم.
با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-14 ساعت 08:28)ardavan2535 نوشته: (2011-08-14 ساعت 08:16)HOMAYON53 نوشته: با سلام
يك سوال. من مصاحبم 12 سپتامبر هست و در سال 2004 يك سفر كاري به ژاپن داشتم كه در پاس قبليم مهر ويزا خورده به نظر شما اون رو هم در فرم سفرها به آنكارا اعلام كنم و يا كپي پاسپورت قبلي رو هم ارسال كنم. يا كه براي جلوگيري از كليرنس طولاني اين كارو نكنم.
با تشكر
دوست عزیز، باسلام
اونا از شما آخرین پاستون رو می خوان.
درسته ولي در فرمي كه بايد براي آنكارا پر كرد و فرستاد در خصوص كل سفرهاي زندگي به خارج از كشور سوال مي كند آيا نبايد اونجا رو هم پر نمود؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-13 ساعت 11:31)moraddad نوشته: سلام دوستان.
من هفته آخر ماه رمضان (4 شهریور) میتونم برم برا گرفتن ویزاها ان شاءالله. فکر میکنین تعطیلی عید فطر اثری روی ups داره؟ اونجا احتمالا سه شنبه یا چهارشنبه عید فطرشونه. اگه دوشنبه پاسپورت رو تحویل بدم ممکنه به این علت به بعد از چهارشنبه عقب بیفته؟
تو بعضی از پستها نوشته بود که عصر که مامور ups پاسپورتهارو تحویل میگیره میشه جلوی سفارت ازش تحویل گرفت! همچین چیزی درسته؟یا من بد متوجه شدم؟
ممنون
کسی پیشنهادی نظری چیزی بدو بیراهی نداره؟حداقل بگین اینجا جای این سوالا نیست. یا مثلا این چه سوال بیخودیه که میپرسی....
اگه جواب دادین که هیچ اگه نه تا فردا این پست رو پاک میکنم
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من الان در فرودگاه دبی هستم و ۸ AUG مصاحبه داشتیم و ۱ ضرب گرفتیم روز ۵ شنبه 11 AUG ویزا رو گرفتیم . امید وار هستم که دوستان هم موفق باشن . اینجا جاداره از همه دوستان عزیز مهاجر سرا تشکر کنم و در دبی خانم ملیکا واقعاً زحمت کشیدن . اگر مشکلی تایپ فارسی هست معذرت میخواهم .
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوال دارم
ما 7 آگوست تو ابوظبی مصاحبه داشتیم روز مصاحبه گفتند همسرم و بچمون مشکلی ندارند و پس فردا بیان برای ویزا (پاسشونو نگه داشتند) ولی پاس منو پس دادند و گفتند باید بررسی ( fbi چک ) بشه و یه برگه آبی به من دادند. پس فرداش که رفتیم ویزا خانوم و بچه را بگیریم یه برگه سفید دادند و گفتند باید بررسی بشه !!!!!! اولا فرق برگه سفید با آبی چیه؟؟؟؟ دوما من که تو سایت ابوظبی شماره کیسمونو میزنم فقط اسم من هست و اسم خانمم و بچمون نیست !! آیا اشکالی داره چون برنده اصلی خانوممه ؟؟؟ اگه خانومم کلیر بشه ما از کجا باید بفهمیم؟؟؟؟
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-14 ساعت 10:27)naeiji1974 نوشته: (2011-08-14 ساعت 09:39)moraddad نوشته: (2011-08-13 ساعت 11:31)moraddad نوشته: سلام دوستان.
من هفته آخر ماه رمضان (4 شهریور) میتونم برم برا گرفتن ویزاها ان شاءالله. فکر میکنین تعطیلی عید فطر اثری روی ups داره؟ اونجا احتمالا سه شنبه یا چهارشنبه عید فطرشونه. اگه دوشنبه پاسپورت رو تحویل بدم ممکنه به این علت به بعد از چهارشنبه عقب بیفته؟
تو بعضی از پستها نوشته بود که عصر که مامور ups پاسپورتهارو تحویل میگیره میشه جلوی سفارت ازش تحویل گرفت! همچین چیزی درسته؟یا من بد متوجه شدم؟
ممنون
کسی پیشنهادی نظری چیزی بدو بیراهی نداره؟حداقل بگین اینجا جای این سوالا نیست. یا مثلا این چه سوال بیخودیه که میپرسی....
اگه جواب دادین که هیچ اگه نه تا فردا این پست رو پاک میکنم
احتمال اینکه هفته بعدش بهت تحویل بدن زیاده چون میخوره به تعطیلیه عید فطر . بعدش آخر هفته و تعطیلیه labor day ( یعنی از دوشنبه 7 شهریور تا دوشنبه 14 شهریور جز پنجشنبه و جمعه اش تعطیلند) . من جای شما بودم واسه سه شنبه 6 سپتامبر(15 شهریور ) میرفتم. هم خیالم از بابت تعطیلی ها راحت میشد. هم اولین روز مصاحبه بچه های سپتامبره ( یعنی ویزا موجوده ) و هم میتونی با اون ویزا واسه رفتن توی تعطیلات عید حساب کنی. موفق باشید.
خیلی ممنون از جوابت. این تعطیلی که میگی مربوط به سفارت هم میشه؟ یعنی من نمیتونم دوشنبه 14 شهریور پاسپورت ها رو تحویل بدم؟ اگه اینجوری باشه نمیشه با پرواز یکشنبه برم و چهارشنبه برگردم، نه؟(البته اگه دو روزه بدن)
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-14 ساعت 10:12)siamak999 نوشته: سلام
من یه سوال دارم
ما 7 آگوست تو ابوظبی مصاحبه داشتیم روز مصاحبه گفتند همسرم و بچمون مشکلی ندارند و پس فردا بیان برای ویزا (پاسشونو نگه داشتند) ولی پاس منو پس دادند و گفتند باید بررسی ( fbi چک ) بشه و یه برگه آبی به من دادند. پس فرداش که رفتیم ویزا خانوم و بچه را بگیریم یه برگه سفید دادند و گفتند باید بررسی بشه !!!!!! اولا فرق برگه سفید با آبی چیه؟؟؟؟ دوما من که تو سایت ابوظبی شماره کیسمونو میزنم فقط اسم من هست و اسم خانمم و بچمون نیست !! آیا اشکالی داره چون برنده اصلی خانوممه ؟؟؟ اگه خانومم کلیر بشه ما از کجا باید بفهمیم؟؟؟؟
با سلام ،اول اینکه تا جاییکه من اطلاع دارم برگه سفید و آبی با هم فرقی ندارند فقط رنگ کاغذ تفاوت داره،احتمالا وقتی برای دریافت ویزای همسر و فرزندتون رفتید سفارت برگه ابی رو که تحویل دادید برای اینکه تاریخ جدید بزنن و دوباره بهتون برگردونن آبی تموم شده بوده ،سفید بهتون دادند خودتون نگاه کنید ببینید محتویات این برگه با اون برگه آبی قبلی یکی هست یا نه و همون گزینش تیک خورده یا فرق داره.
در مورد سوال دوم ،مگه همسر و فرزندتون ویزاشون رو نگرفتند!! پس دیگه کلیر واسه خانمتون نیست فقط شما باید کلیرتون بیاد!!!؟؟ اگرهم همسر و بچتون ویزارو گرفتن دیگه اسمشون رو در سایت نمیزنن و فقط شما که کلیرنس خوردید اسمتون در سایت هست.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من هرچی سعی میکنم که لینک مربوط به چک کردن وضعیت کیسهای سفارت ابوظبی رو باز کنم موفق نمیشم . فکر کنم یک خبرایی داره میشه . انشا الله که دارن آپدیت میکنن و هممون کلیر شده باشیم .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر