موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-14 ساعت 17:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-14 ساعت 18:05 توسط maryam58.)
سلام بچه ها
اگه یادتون باشه هفته پیش از ما رزومه خواستن. ما رزومه رو 4 شنبه صبح فرستادیم. ولی از ابوظبی هیچ خبری نیست، حتی نمیگن رزومه رو گرفتن یا نه، من یادمه که از فکر کنم sare یا satusa هم لیست سفرهاشو خواسته بودن میخواستم بدونم چند روز بعد از اینکه چیزی که خواسته بودن رو براشون فرستادی، تایید کردن که اونو دریافت کردن؟ اصلا تایید کردن؟ به نظر شما من تلفن بزنم بگم اگه زحمت نمیشه خدایی نکرده واسشون ایمیلشونو چک کنن؟ مرسی
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-14 ساعت 17:50)maryam58 نوشته: سلام بچه ها
اگه یادتون باشه هفته پیش از ما رزومه خواستن. ما رزومه رو 4 شنبه صبح فرستادیم. ولی از ابوظبی هیچ خبری نیست، حتی نمیگن رزومه رو گرفتن یا نه، من یادمه که از فکر کنم sare یا satusa هم لیست سفرهاشو خواسته بودن میخواستم بدونم چند روز بعد از اینکه چیزی که خواسته بودن رو براشون فرستادی، تایید کردن که اونو دریافت کردن؟ اصلا تایید کردن؟ به نظر شما من تلفن بزنم بگم اگه زحمت نمیشه خدایی نکرده واسشون ایمیلشونو چک کنن؟ مرسی
بله.
از من هم رزومه خواسته بودن.
از زماني كه براشون ميل كردم دقيقا يك هفته بعدش ايميل confirm مربوطه از سفارت به دستم رسيد.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-14 ساعت 18:33)NavidNavid نوشته: (2011-08-14 ساعت 17:50)maryam58 نوشته: سلام بچه ها
اگه یادتون باشه هفته پیش از ما رزومه خواستن. ما رزومه رو 4 شنبه صبح فرستادیم. ولی از ابوظبی هیچ خبری نیست، حتی نمیگن رزومه رو گرفتن یا نه، من یادمه که از فکر کنم sare یا satusa هم لیست سفرهاشو خواسته بودن میخواستم بدونم چند روز بعد از اینکه چیزی که خواسته بودن رو براشون فرستادی، تایید کردن که اونو دریافت کردن؟ اصلا تایید کردن؟
بله.
از زماني كه براشون ميل كردم دقيقا يك هفته بعدش ايميل confirm مربوطه از سفارت به دستم رسيد.
مرسی از جواب، یک سوال دیگه دوستم، چند روز بعد از اینکه دریافت رزومه رو تایید کردن کلیر شدی؟ (ضمن تبریک و ارزوی موفقیت)
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ... بالا خره از اون جهنم ۷۰ درجه نجات پیدا کردیم . و جا داره از همه دوستان و مدیران عزیز که خالصانه و بدون هیچ چشم داشتی زحمت فراوانی کشیدن و وقت گذاشتن مشکلاتمون رو حل کردن ( سپاس) . واقعاً ما به این همه لطف مدیون هستیم و امید وار هستم که هر شخصی که خالصانه به دیگران کمک میکنه خداوند ۱۰۰ها برابرشو پاداش بده . دو مورد رو خواستم اعلام کنم ۱ اینکه ویزای ۱ ساله به ۶ ماه تغییر پیدا کرده ۲ این خبر رو خودم از ۱ نفر از خود اونجا شنیدم که اون افیسر تپله در گروگان گیری ۴۰۰ ... روزه حضور داشته و متاسفانه کینه بدی از ایرانیها داره اما خدارو شکر یه افیسر خانوم واقعا مهربون و جوون از ما مصاحبه کرد و اون روز هر کس که با اون خانم تپله مصاحبه داشت همه رو fbi چک فرستاد .
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-14 ساعت 23:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-14 ساعت 23:38 توسط kamrani.navid.)
(2011-08-14 ساعت 20:09)maryam58 نوشته: (2011-08-14 ساعت 18:33)NavidNavid نوشته: (2011-08-14 ساعت 17:50)maryam58 نوشته: سلام بچه ها
اگه یادتون باشه هفته پیش از ما رزومه خواستن. ما رزومه رو 4 شنبه صبح فرستادیم. ولی از ابوظبی هیچ خبری نیست، حتی نمیگن رزومه رو گرفتن یا نه، من یادمه که از فکر کنم sare یا satusa هم لیست سفرهاشو خواسته بودن میخواستم بدونم چند روز بعد از اینکه چیزی که خواسته بودن رو براشون فرستادی، تایید کردن که اونو دریافت کردن؟ اصلا تایید کردن؟
بله.
مرسی از جواب، یک سوال دیگه دوستم، چند روز بعد از اینکه دریافت رزومه رو تایید کردن کلیر شدی؟ (ضمن تبریک و ارزوی موفقیت)
خیلی ممنونم.
حدود 6 هفته بعدش کلیر شدم.
از من همون روز مصاحبه رزومه خواستن که همراه نداشتم. تا بیام تهران و رزومه رو آپدیت کنمو اون اطلاعاتی که اونا خواسته بودن و آماده کنم خودش شد یک هفته. از زمانی هم که فرستادم تا ایمیل کانفرم اونا یک هفته طول کشید. جالب اینه که دقیقا از همون روز ( یعنی همون روزی که ایمیل کانفرم رو زدن) تازه وضعیتم تو سایت شد Application in processing.
(2011-08-14 ساعت 20:43)SALAR110 نوشته: سلام دوستان عزیز ... بالا خره از اون جهنم ۷۰ درجه نجات پیدا کردیم . و جا داره از همه دوستان و مدیران عزیز که خالصانه و بدون هیچ چشم داشتی زحمت فراوانی کشیدن و وقت گذاشتن مشکلاتمون رو حل کردن ( سپاس) . واقعاً ما به این همه لطف مدیون هستیم و امید وار هستم که هر شخصی که خالصانه به دیگران کمک میکنه خداوند ۱۰۰ها برابرشو پاداش بده . دو مورد رو خواستم اعلام کنم ۱ اینکه ویزای ۱ ساله به ۶ ماه تغییر پیدا کرده ۲ این خبر رو خودم از ۱ نفر از خود اونجا شنیدم که اون افیسر تپله در گروگان گیری ۴۰۰ ... روزه حضور داشته و متاسفانه کینه بدی از ایرانیها داره اما خدارو شکر یه افیسر خانوم واقعا مهربون و جوون از ما مصاحبه کرد و اون روز هر کس که با اون خانم تپله مصاحبه داشت همه رو fbi چک فرستاد .
دوست عزیز منظورتون از این تغییر 1 ساله به 6 ماهه چیه؟
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-14 ساعت 23:18)h4di نوشته: سلام. بچه های 2011.
یک سوال ازتون دارم ممنون میشم جواب بدین. بین شما کسی بوده که رشته اش هنر بوده باشه و وضعیت کلیر شدنش چگونه بوده؟
من دیدم که یک دانشجوی گرافیک سال 2010 رد شده. خیلی ناراحت شدم.
آیا شما هم مثل 2010 هی ها جدول دارین؟ اینجا > http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid72052
دوست عزیز ، سلام
آدرس جدول 2011 که جناب free_free زحمتش رو می کشند :
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid78182
فکر نمی کنم رد شدن ایشون ربطی به رشته تحصیلیشون داشته باشه
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز منظورتون از این تغییر 1 ساله به 6 ماهه چیه؟[/b][/i]
[/quote]
زمان expires ویزا از 1 سال به 6 ماه برای ورود به us هست از زمان دریافت ویزا محاسبه می شود.
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-15 ساعت 09:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-15 ساعت 09:42 توسط HAMEDMIM.)
دوستان عزیز میدونم اینجا جای این سوال نیست ولی چون رفت آمد تو این تاپیک زیادِ گفتم اینجا بپرسم، با عرض شرمندگی..
من تو فایل هایی که پارسال برا kcc فرستادم دانشگاهم رو برا اساس عرفی که هست تو ایران زدم آزاد، چون ما هیچوقت تو ایران نمیگیم آزاد اسلامی ولی توی ترجمه قاعدتا نوشته آزاد اسلامی،،،
به نظرتون مهم هست، و باید اونجا توضیحی بدم یا نه؟
و دوستانه دیگه هم که دانشگاه آزاد درس خوندن همین کار رو کردن یا نه؟
ممنون میشم از دوستان کسی جواب بده
رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011