موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-21 ساعت 19:26)coming soon نوشته: سلام
اینجا دبی ، دست خط من رو از هتل فورچن گرند میبینید.آقا چشمتون روز بد نبینه . امروز آنقدر ضد حال خوردم که فکر کنم تا یک هفته دیگه گرسنم نشه .ما امروز ساعت 8:45 دقیقه به وقت امارات وارد فرودگاه دبی شدیم و بعد از تماس با آژانس هواپیمایی خودمون جویای وضعیت ویزا هامون ( مربوط به امارات ) شدیم که آژانس قول داده بود که وقتی ما رسیدیم دبی حاضر باشن .نات اونلی حاضر نبودن بات آلسو ساعت 12:10 دقیقه حاضر شدن . خوب حالا حتما قهمیدین که چه اتفاقی افتاده دیگه دوستان . بله درست حدس زدید ما با اینکه با این دوستمون تو دوبی هماهنگ کردیم و این بنده خدا هم یک ماشین برای ما فرستاد که اجاره ما باشه ، با اینکه با سرعت 140 کیلومتر بر ساعت مسیر دوبی ابوظبی رو طی کردیم باز هم با 1:45 دقیقه تاخیر رسیدیم .وقتی رسیدم درب سفارت یک خانم و 2نفر هم اماراتی رو دیدم که در حال التماس و دخیل بستن به نگهبان درب ورودی سفارت بودن تا برن تو . از اونها التماس و از اون یارو امتناع . خلاصه ما هم وارد گود شدیم یک چند تا روضه هم ما خوندیمو دیدیم بابا این یارو 2 تا سور زده به شمربن ذلجوشن .خلاصه سرتون رو درد نیارم نشد که نشد . ما بادستانی معادل 3 کیلومتر درازا برگشتیم به دبی . از اونجایی که فقط روزهای یکشنبه میشه پاسها رو تحویال داد مجبوریم بمونیم تا یکشنبه هفته دیگه و از این توفیق اجباری لذت ببریم . باورتون نمیشه هنوز تو شک این قضیه ام .یک هفته علافی .تازه بعد از یک هفته باید پاسمو تحویل بدم بعد حالا اونا کی برگردونن با کرام الکاتبینه.راستی خانومه کیس خانوادگی بود و ما اونرو با خودمون اوردیم دبی .
کاری بود در خدمتیم
فعلا
عجب داستانی بوده. به هر حال توفیق اجباری شده که بیشتر بمونین پس. میگم شاید بشه پاسپورتارو یه روز دیگه ای غیر از یکشنبه تحویل بدین بهشون. ضرری نداره تلفنی پیگیر باشین و شرایط خاصی که داشتین و بهشون توضیح بدین.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-22 ساعت 08:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-22 ساعت 08:46 توسط sunrise.)
(2011-08-21 ساعت 19:26)coming soon نوشته: سلام
اینجا دبی ، دست خط من رو از هتل فورچن گرند میبینید.آقا چشمتون روز بد نبینه . امروز آنقدر ضد حال خوردم که فکر کنم تا یک هفته دیگه گرسنم نشه .ما امروز ساعت 8:45 دقیقه به وقت امارات وارد فرودگاه دبی شدیم و بعد از تماس با آژانس هواپیمایی خودمون جویای وضعیت ویزا هامون ( مربوط به امارات ) شدیم که آژانس قول داده بود که وقتی ما رسیدیم دبی حاضر باشن .نات اونلی حاضر نبودن بات آلسو ساعت 12:10 دقیقه حاضر شدن . خوب حالا حتما قهمیدین که چه اتفاقی افتاده دیگه دوستان . بله درست حدس زدید ما با اینکه با این دوستمون تو دوبی هماهنگ کردیم و این بنده خدا هم یک ماشین برای ما فرستاد که اجاره ما باشه ، با اینکه با سرعت 140 کیلومتر بر ساعت مسیر دوبی ابوظبی رو طی کردیم باز هم با 1:45 دقیقه تاخیر رسیدیم .وقتی رسیدم درب سفارت یک خانم و 2نفر هم اماراتی رو دیدم که در حال التماس و دخیل بستن به نگهبان درب ورودی سفارت بودن تا برن تو . از اونها التماس و از اون یارو امتناع . خلاصه ما هم وارد گود شدیم یک چند تا روضه هم ما خوندیمو دیدیم بابا این یارو 2 تا سور زده به شمربن ذلجوشن .خلاصه سرتون رو درد نیارم نشد که نشد . ما بادستانی معادل 3 کیلومتر درازا برگشتیم به دبی . از اونجایی که فقط روزهای یکشنبه میشه پاسها رو تحویال داد مجبوریم بمونیم تا یکشنبه هفته دیگه و از این توفیق اجباری لذت ببریم . باورتون نمیشه هنوز تو شک این قضیه ام .یک هفته علافی .تازه بعد از یک هفته باید پاسمو تحویل بدم بعد حالا اونا کی برگردونن با کرام الکاتبینه.راستی خانومه کیس خانوادگی بود و ما اونرو با خودمون اوردیم دبی .
کاری بود در خدمتیم
فعلا
با سلام به شما دوست عزیز، خیلی ناراحت شدم از اینکه فقط با 1.45 تاخیر باید 1هفته بیشتر بمونید اما یک خیریتی توش هست که بعدا متوجهش میشید،مطمئن باشید . اما بد نیست همونطور که بقیه دوستان هم گفتن با سفارت در تماس باشید شاید پاسپورت هاتون رو زودتر از شما تحویل گرفتن. با آرزوی موفقیت و با دست پر ویزا
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-22 ساعت 09:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-22 ساعت 09:05 توسط sunrise.)
(2011-08-21 ساعت 18:31)vahidvm60 نوشته: اون چیزی که تو این ایمیل زدن ها به سفارت برا من یکی مسلم شده اینه که به دلیل اینکه کیس های مهاجرتی رو خواسته یا ناخواسته کلا دیر به دیر آپدیت میکنن ، بعضی وقتها یک نفر کلیر میشه و اسمشو نمیزنن تو سایت. مثل coming soon و نمونه های دیگه ای که داشتیم که در جواب ایمیل ، تاییدیه رو گرفتن
حالا وقتی به قول coming soon شما موشکی رو به سمت سفارت شلیک میکنید 2 حالت پیش میاد:
1- کلیرتون اومده : میرن نگاه میکنن مبینن اومده میگن ای بابا اینو چرا ما بهش خبر ندادیم و سریع جواب ایمیل میدن که بیاید ویزاتون حاضره
2- کلیرتون نیومده : ناراحت میشن که ما کار خودمونو بلدیمو لازم به یادآوری نیست و ... کلا جواب نمیدن یا همون جواب معروف "به چک کردن ادامه بدید" رو میدن
موفق باشید
(2011-08-21 ساعت 18:31)sunrise نوشته: با سلام و تبریک به شما،از اونجاییکه سفارت گفته 7-14 روز صدور ویزا طول میکشه به نظر من هم به لحاظ هزینه و هم وقت میتونید صرفه جویی کنید و پاسپورتتون رو بفرستید که هم سریع تر میرسه و اینکه بعد از 1هفته تعطیلی احتمال دیر جواب دادن هم هست ،شما بهتره سفرتون رو کنسل کنید و از طریق کسی در ابوظبی اقدام کنید که خانم .....(از اونجاییکه چند نفر از بچه های مهاجرسرا و هم خودم از طریق ایشون اقدام کردیم)گزینه ی مناسب و قابل اعتمادی هستند. حتی اگر الان هم سفرتون رو کنسل کنید با احتساب جریمه باز هم سود کردید.
انشالله که موفق و موئید باشید.
اینهارو گفتم چون ما خودمون از اونجاییکه ترجیح دادیم پاسپورتمون رو دست کسی ندیم یک بار همچین سفری داشتیم که کلی هزینه و وقت الکی بابتش هدر دادیم.
سانرایز عزیز دوست خوب من
شما رو به خدا این توصیه رو به کسی نکنید
آخه اگه اتفاقی برای پاسپورتشون بیافته کی جوابگو میشه؟
من که خودم پاسامونو فرستادم اصلا وابدا به کسی توصیه نمیکنم
به قرآن به استرسش نمی ارزه میخواد خانم ... باشه یا هرکی دیگه
ببخشید سانرایز عزیز. شما دوست خوب همه ما هستید ولی اینکار فوق العاده خطرناکه و قاچاق محسوب میشه.
با سلام به شما دوست گرامی، بله کاملا حق با شماست، این یک توصیه غیر قانونی محسوب میشه اما از اونجاییکه:1- واسه ماایرانیها به علت نبود سفارت در کشورمون شرایط متفاوت هست و 2-برای ما ها که قصد مهاجرت هم داریم کمتر کردن هزینه ها و صرفه جویی لازم هست و3- این سایت جهت تبادل اطلاعات و اعلام تجربیات هست ، بنده این پست رو گذاشتم و به نظرم این میتونه یک گزینه مناسب باشه و فقط یک پیشنهاده و در نهایت هر کسی باید خودش تصمیم آخررو بگیره. بازهم ممنون بخاطر یادآوریتون
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-21 ساعت 20:53)Mahsa S نوشته: دوستان عزیز ، سلام
من و همسرم 23 می در آنکارا مصاحبه داشتیم که ویزای من (برنده اصلی) آماده بود ولی همسرم متاسفانه کلیر خورد (سربازیش سپاه بوده. اما شغل دولتی نداشته) و ما هم از اونجایی که آفیسر گفت کلیر همسرم زیاد طول نمیکشه تصمیم گرفتیم با هم ویزامون رو بگیریم و من اون روز ویزای خودم رو نگرفتم. گرچه من مشکلی ندارم و تا آخر سپتامبر وقت دارم که بگیرم.. الان حدود 90 روز شده که کلیر همسرم نیومده و ما خیلی نگرانیم چون کم کم داریم به سپتامبر نزدیک میشیم و ....
میدونم که خیلی از شما دوستای عزیز مثل ما منتظر هستید و امیدوار!! ... اما خواستم بدونم کسی از شما از بچه هایی که سال قبل متاسفانه رد شدن خبر داره دلیل رد شدنشون چی بوده؟
ایشالا که به زودی همه با هم یه هورای دسته جمعی بکشیم
با تشکر.
منم خیلی متأسفم چون همین اتفاق واسه ما هم افتاد، همون روز و من فکر کنم شما رو دیدم اونجا. ولی ما خیلی دیر تر از شما رسیدیم. اما یه چیزی دیگه ایی هست اونم اینه که توی تعطیلات سفارت زده که برای عید فطر از ۳۰ آگوست تا ۱ سپتامبر،اما امروز امارات تعطیللات عید رو اعلام کرد که ۲۸ آگوست تا ۱ سپتامبر. خیلی بد میشه اینجوری.
و توی سایت سفارت هم نوشته که چون تعطیللات بر اساس ماه در آسمان هست، ممکن که تاریخها تغییر کنه. باید تماس گرفت و پرسید....
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-21 ساعت 09:18)saint نوشته: همنطور که satusa گفتن سفارت امریکا در انکارا از 29 اوت تا 6 سپتامبر بسته خواهد بود یعنی 1 هفته خوشگل تعطیل هستن ....
ای خدا ببیین دستی دستی داره کارمون میکشه به سپتامبر و دقیقه 90 ....
The Embassy will be closed from August 29, 2011 to September 6, 2011 due to the Ramadan and Labor Day holidays.
غیر مهاجرتی ها باز هم ابدیت شده 19 اوت
دوست عزیز میشه لطف کنید بگید این که یه هفته تعطیل هستن را به شما توی ایمیل گفتن؟چون تو سایتشون من چیزی ندیدم در این مورد.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-22 ساعت 12:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-22 ساعت 12:40 توسط Ashkan78.)
دوستان...
نگران تعطيلي هاي طولاني مذهبي نباشيد. امارات و تركيه تعطيلن اما آمريكا كه تعطيل نيست! Clearance هم توسط FBI و نهادهايي در آمريكا انجام مي شه، پس تعطيلي ها در روند كار شما تأثير زيادي نداره.
تنها اشكالي كه وجود داره اينه كه اگر در طي اين تعطيلات مذهبي كسي Clear بشه، بايد تا اخر تعطيلات صبر كنه تا سفارت اين خبر مسرت بخش رو بهش بده. همين ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دو هفته از ایمیل زدن من به سفارت میگذره ولی هنوز جواب ندادن شاید صبر میکنن تا لیست جدید کلیر شده ها برسه دستشون بعد جواب بدن ؟!
به هر حال به نظرتون دو باره ایمیل بزنم؟ اصلا ایمیل زدن چیزی را تغییر میده مگه؟ ماهم که به فرض کلیر شدن تا بیایم خودمون را جمع و جور کنیم برای مسافرت میخوریم به تعطیلات سفارت
چه با حال خودم سوال میکنم خودمم جواب میدم فکر کنم حالم خوش نیست
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مگه ترکیه هم تعطیله امروز؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-21 ساعت 17:38)Mojtaba72 نوشته: از راهنمایی هاتون متشکرم.
من 28 آگست سفارت هستم.
برنامه من هم برای 28 آگست کنسل شد ....................
تعطیلات از نوع عربی!
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اون طور که من فهمیدم 29 آگوست تا 1 سپتامبر (دوشنبه تا 5 شنبه)سفارت آنکارا تعطیله اما دوشنبه 29 آگوست تا ساعت 1 بعد از ظهر کار میکن.
جمعه دوباره کار میکنن .باز دوشنبه 5 سپتامبر تعطیلن.نگران نباشید همون طور که دوستمون در بالا گفت FBI کار خودش را انجام میده و اگه آپدیتی باشه همون دوشنبه که تا ساعت 1 هستن و جمعه که تعطیل نیستن اعلام میکنن.ما هم که بیشتر همین 2 روز منتظر آپدیت ها بودیم.از هفته بعدش هم که از 3 شنبه هستن و مشکلی نیست.Ramazan Bayramı (Ramadan Holiday) (from 13:00 on 8/29, Monday)
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر