من وهمسرم فردا ساعت 7:30 بامداد از اهواز عازم ابوظبی هستیم . با اینکه هنوز وضعیت کیس من توی سایت تغییر نکرده ولی دارم به استناد همون ایمیلی که برام اومده بود که کیستون کلیر شده ، دل رو به دریا میزنم و میرم . از همه دوستان که تا حالا من رو با الطاف خودشون شرمنده کردند تقاضای دعا و ارسال انرژی مثبت دارم تا خدایی نکرده یکوقت این ایمیلی شایعه نبوده باشه . در ضمن من این یکی دو روز سخت مشغول تدارک سفر بودم و کمتر تونستم به سایت بیام .همینجا به همه دوستان جدیدالکلیر از صمیم قلب تبریک میگم و به خاطر اینکه نتونستم در خدمت بعضی از دوستان باشم عذر خواهی میکنم چون واقعا همه جیز یوهویی شد حتی الان هم که دارم میرم بدون ویزا هستیم و قراره فردا آژانس ویزا ها رو بفرسته فرودگاه دبی . حالا حال میکنین با این همه اعتماد به نفس ؟ نه جان من حال میکنین ؟ راستی برای اینکه از اینجا بتونیم خارج شیم آژانسمون 2 تا ویزا سوری برامون صادر کرده.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
سلام
من 18 آگست کلیر شدم و اعلام شده بود که 4-7 روز دیگه ویزا آماده است.
من برنامه ریزی کرده بودم که 28 آگست ابوضبی باشم برای گرفتن ویزا.
ایمیل زدم سفارت، گفتند چون تعطیلات عید در پیش است، 7-14 روز بعداز اعلام کلیر شدن ویزا آماده ارائه است.
من برنامه خودم رو با کلی خسارت دارم منتقل میکنم به 4 سپتامبر.
حالا کسی میتونه به من بگه وقتی پاسپورت رو میدی سفارت تا ویزا رو بدن، چقدر طول می کشه؟
همون موقع میدن یا چند روز باید صبر کنی؟
تشکر.
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
(2011-08-21 ساعت 16:37)Mojtaba72 نوشته: سلام
ایمیل زدم سفارت، گفتند چون تعطیلات عید در پیش است، 7-14 روز بعداز اعلام کلیر شدن ویزا آماده ارائه است.
حالا کسی میتونه به من بگه وقتی پاسپورت رو میدی سفارت تا ویزا رو بدن، چقدر طول می کشه؟
تشکر.
دوست گرامی،تبریک میگم. روال اینه که شما یک شنبه ها پاس ها رو میدین و ۵ شنبه تحویل میگیرین. اما واسه ما ۱ شنبه گرفتند و دقیقا یک هفته بعد تحویل دادند.
2011-08-21 ساعت 16:48 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-21 ساعت 16:52 توسط naeiji1974.)
تشکر.
دوست عزیز اولا اینکه 4 سپتامبر هم سفارت تعطیله بخاطر روز کارگر در آمریکا و احتمالا باید دوشنبه بری ( از سفارت استعلام بگیر ) و چون تعداد پاسپورت هایی که اون هفته بیاد سفارت زیاده ( بخاطر یکهفته تعطیلی ) احتمالا یکشنبه هفته دیگه بهت تحویل بدن. بهتره بزاری هفته بعدش یعنی یکشنبه 11 سپتامبر که تا پنجشنبه اش ویزاتو تحویل بگیری
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل خلاصه وضعیت کیس
2011-08-21 ساعت 16:49 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-21 ساعت 17:09 توسط najibi.)
تشکر.
نمیخوام منفی بافی کنم اما هنوز یه هفته مونده به عید دارن تق و لق کار میکنند. امروز یه ایمیل دیگه زدم که بره کنار اون همه امیلی که هنوز جواب ندادند. ببینیم چی میشه!
(2011-08-21 ساعت 14:33)Ehaqiqi نوشته: سلام دوستان
من برگه آبي گرفتم.ميخوام يه ايميل بزنم سفارت آنكارا و بپرسم من و همسرم كلير شديم يا نه؟شايد كلير شده باشيم ولي تو سايت نزده باشند.
اگه كسي متن ايميل رو داره خوشحال ميشم برام بزاره.ممنونم
اميد رو ميبينيد!!!!
دوست عزیز.این متنcoming soon اصلا مربوط به تحویل پاس ها و پیگیری کاری که هنوز مهر برگه آبیش خشک نشده نیست. میتونید از متن زیر استفاده کنید
Case Number: 2011AS000xxxxx
Principal Applicant Name: Last name,first name
Preference Category: DV Diversity
Foreign State of Chargeability: IRAN
Date of Birth:monthdayyear
,Dear Sir/Madam
I had an interview at that office on August 2,2011. I have been regularly checking the embassy website for updates on the progress of my case for X days. Could you please inform me of the latest status of my case and whether my documents were complete enough for further administrative processing
,Respectfully
First name last name
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
2011-08-21 ساعت 18:31 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-21 ساعت 20:17 توسط vahidvm60.)
اون چیزی که تو این ایمیل زدن ها به سفارت برا من یکی مسلم شده اینه که به دلیل اینکه کیس های مهاجرتی رو خواسته یا ناخواسته کلا دیر به دیر آپدیت میکنن ، بعضی وقتها یک نفر کلیر میشه و اسمشو نمیزنن تو سایت. مثل coming soon و نمونه های دیگه ای که داشتیم که در جواب ایمیل ، تاییدیه رو گرفتن
حالا وقتی به قول coming soon شما موشکی رو به سمت سفارت شلیک میکنید 2 حالت پیش میاد:
1- کلیرتون اومده : میرن نگاه میکنن مبینن اومده میگن ای بابا اینو چرا ما بهش خبر ندادیم و سریع جواب ایمیل میدن که بیاید ویزاتون حاضره
2- کلیرتون نیومده : ناراحت میشن که ما کار خودمونو بلدیمو لازم به یادآوری نیست و ... کلا جواب نمیدن یا همون جواب معروف "به چک کردن ادامه بدید" رو میدن
موفق باشید
(2011-08-21 ساعت 18:31)sunrise نوشته: با سلام و تبریک به شما،از اونجاییکه سفارت گفته 7-14 روز صدور ویزا طول میکشه به نظر من هم به لحاظ هزینه و هم وقت میتونید صرفه جویی کنید و پاسپورتتون رو بفرستید که هم سریع تر میرسه و اینکه بعد از 1هفته تعطیلی احتمال دیر جواب دادن هم هست ،شما بهتره سفرتون رو کنسل کنید و از طریق کسی در ابوظبی اقدام کنید که خانم .....(از اونجاییکه چند نفر از بچه های مهاجرسرا و هم خودم از طریق ایشون اقدام کردیم)گزینه ی مناسب و قابل اعتمادی هستند. حتی اگر الان هم سفرتون رو کنسل کنید با احتساب جریمه باز هم سود کردید.
انشالله که موفق و موئید باشید.
اینهارو گفتم چون ما خودمون از اونجاییکه ترجیح دادیم پاسپورتمون رو دست کسی ندیم یک بار همچین سفری داشتیم که کلی هزینه و وقت الکی بابتش هدر دادیم.
سانرایز عزیز دوست خوب من
شما رو به خدا این توصیه رو به کسی نکنید
آخه اگه اتفاقی برای پاسپورتشون بیافته کی جوابگو میشه؟
من که خودم پاسامونو فرستادم اصلا وابدا به کسی توصیه نمیکنم
به قرآن به استرسش نمی ارزه میخواد خانم ... باشه یا هرکی دیگه
ببخشید سانرایز عزیز. شما دوست خوب همه ما هستید ولی اینکار فوق العاده خطرناکه و قاچاق محسوب میشه.
تشکر.
تبريك ميگم.
من يكشنبه تحويل دادم. دوشنبه ميگيرم!! يعني 8 روز!
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
2011-08-21 ساعت 19:22 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-21 ساعت 19:23 توسط ali899.)
تو یه سایت یه چیزی پیدا کردم تحت عنوان
immigration-flowchart-roadmap-to-green-card
یعنی نقشه گردش کار گرین کارت مهاجرت
امیدوارم که به لاتاری مرتبط نباشه چون خیلی پیچیدس!
2011-08-21 ساعت 19:26 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-21 ساعت 19:28 توسط coming soon.)
سلام
اینجا دبی ، دست خط من رو از هتل فورچن گرند میبینید.آقا چشمتون روز بد نبینه . امروز آنقدر ضد حال خوردم که فکر کنم تا یک هفته دیگه گرسنم نشه .ما امروز ساعت 8:45 دقیقه به وقت امارات وارد فرودگاه دبی شدیم و بعد از تماس با آژانس هواپیمایی خودمون جویای وضعیت ویزا هامون ( مربوط به امارات ) شدیم که آژانس قول داده بود که وقتی ما رسیدیم دبی حاضر باشن .نات اونلی حاضر نبودن بات آلسو ساعت 12:10 دقیقه حاضر شدن . خوب حالا حتما قهمیدین که چه اتفاقی افتاده دیگه دوستان . بله درست حدس زدید ما با اینکه با این دوستمون تو دوبی هماهنگ کردیم و این بنده خدا هم یک ماشین برای ما فرستاد که اجاره ما باشه ، با اینکه با سرعت 140 کیلومتر بر ساعت مسیر دوبی ابوظبی رو طی کردیم باز هم با 1:45 دقیقه تاخیر رسیدیم .وقتی رسیدم درب سفارت یک خانم و 2نفر هم اماراتی رو دیدم که در حال التماس و دخیل بستن به نگهبان درب ورودی سفارت بودن تا برن تو . از اونها التماس و از اون یارو امتناع . خلاصه ما هم وارد گود شدیم یک چند تا روضه هم ما خوندیمو دیدیم بابا این یارو 2 تا سور زده به شمربن ذلجوشن .خلاصه سرتون رو درد نیارم نشد که نشد . ما بادستانی معادل 3 کیلومتر درازا برگشتیم به دبی . از اونجایی که فقط روزهای یکشنبه میشه پاسها رو تحویال داد مجبوریم بمونیم تا یکشنبه هفته دیگه و از این توفیق اجباری لذت ببریم . باورتون نمیشه هنوز تو شک این قضیه ام .یک هفته علافی .تازه بعد از یک هفته باید پاسمو تحویل بدم بعد حالا اونا کی برگردونن با کرام الکاتبینه.راستی خانومه کیس خانوادگی بود و ما اونرو با خودمون اوردیم دبی .
کاری بود در خدمتیم
فعلا
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
دوستانی که در مورد کلیرنس با سفارت در آنکارا مکاتبه داشتن و جواب گرفتن ، اگه امکانش هست آدرس ایمیل رو اعلام کنند .
من هرچی تو سایتش گشتم ، فقط یک فرم ارسال ایمیل بود که خیلی از سوالات تو قالبش نمی گنجه . . .
با تشکر
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
دوستانی که در مورد کلیرنس با سفارت در آنکارا مکاتبه داشتن و جواب گرفتن ، اگه امکانش هست آدرس ایمیل رو اعلام کنند .
من هرچی تو سایتش گشتم ، فقط یک فرم ارسال ایمیل بود که خیلی از سوالات تو قالبش نمی گنجه . . .
با تشکر
دوست عزیز این ایمیل سفارت در آنکارا هست که من به همین ایمیل زدم و مثل بقیه جواب دادند که هنوز منتظر بمونم. CA-Ankara@state.gov
من و همسرم 23 می در آنکارا مصاحبه داشتیم که ویزای من (برنده اصلی) آماده بود ولی همسرم متاسفانه کلیر خورد (سربازیش سپاه بوده. اما شغل دولتی نداشته) و ما هم از اونجایی که آفیسر گفت کلیر همسرم زیاد طول نمیکشه تصمیم گرفتیم با هم ویزامون رو بگیریم و من اون روز ویزای خودم رو نگرفتم. گرچه من مشکلی ندارم و تا آخر سپتامبر وقت دارم که بگیرم.. الان حدود 90 روز شده که کلیر همسرم نیومده و ما خیلی نگرانیم چون کم کم داریم به سپتامبر نزدیک میشیم و ....
میدونم که خیلی از شما دوستای عزیز مثل ما منتظر هستید و امیدوار!! ... اما خواستم بدونم کسی از شما از بچه هایی که سال قبل متاسفانه رد شدن خبر داره دلیل رد شدنشون چی بوده؟
ایشالا که به زودی همه با هم یه هورای دسته جمعی بکشیم
با تشکر.
2011-08-21 ساعت 21:29 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-21 ساعت 21:32 توسط vahidvm60.)
(2011-08-21 ساعت 20:53)Mahsa S نوشته: دوستان عزیز ، سلام
من و همسرم 23 می در آنکارا مصاحبه داشتیم که ویزای من (برنده اصلی) آماده بود ولی همسرم متاسفانه کلیر خورد (سربازیش سپاه بوده. اما شغل دولتی نداشته) و ما هم از اونجایی که آفیسر گفت کلیر همسرم زیاد طول نمیکشه تصمیم گرفتیم با هم ویزامون رو بگیریم و من اون روز ویزای خودم رو نگرفتم. گرچه من مشکلی ندارم و تا آخر سپتامبر وقت دارم که بگیرم.. الان حدود 90 روز شده که کلیر همسرم نیومده و ما خیلی نگرانیم چون کم کم داریم به سپتامبر نزدیک میشیم و ....
میدونم که خیلی از شما دوستای عزیز مثل ما منتظر هستید و امیدوار!! ... اما خواستم بدونم کسی از شما از بچه هایی که سال قبل متاسفانه رد شدن خبر داره دلیل رد شدنشون چی بوده؟
ایشالا که به زودی همه با هم یه هورای دسته جمعی بکشیم
با تشکر.
دوست عزیز با سلام خدمت شما
پیشنهاد من به شما اینه که هر چه سریعتر تشریف ببرید و ویزای خودتون رو بگیرید. برای همسر محترمتون هم اگر تا آخر سپتامبر اومد کلیر ، که میگیرید و الا از طریق خانوادگی اقدام میکنید.
موضوع رو به روزهای آخر سپتامبر موکول نکنید که به شلوغی سفارت میخورید ضمن اینکه تعطیلات یک هفته ای سفارت هم مزید بر علت خواهد شد و شما با روزهای پرکار سفارت روبرو خواهید بود
موفق باشید
ضمنا چنانچه براتون مقدوره و اگر دوست داشتید مشخصاتتون رو برای درج در جدول 2011 به دوست خوبمون free_free پیام خصوصی کنید. جدول در تاپیک "2011 در یک نگاه " موجوده و میتونید اطلاعات مورد نیاز ارسال رو از اونجا ببینید چیا هستند
ممنونم