موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-25 ساعت 23:45)hasti_banoo نوشته: احتمالش هست که امشب آنکارا لیست جدید رو بگذاره چون الان لینکش کار نمی کنه. شاید دارن صفحه رو آپدیت می کنند
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
مگه همچین موردی سابقه داشته که تو ساعت غیر کاری سفارت لیست رو آپ تودیت کنند؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 12:12 توسط SNAGHIAN.)
سلام عزيزان هر چند به حال ما تاثيري نداشت ولي طلسم سايت شكسته شد و پرسنل زحمت كش آنكارا امروز با مشقت تمام رفتن سر كار و حداقل تاريخ آپديت رساني سايت رو به 26 تغيير دادن.واقعا دستشون درد نكنه...........
snaghian خبرگزاري آنكارا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان نازنینم
البته من کوچکتر از اونی هستم که بخوام به شما توصیه ای بکنم اما دیدم بد نیست تجربه خودم را تو این زمینه بهتون بگم تا شاید شما نیز مرتکب اشتباهی که من ودیگر دوستان 2010 شدند نشوید.
من تمام کار و زندگی روزمره ام را تعطیل کردم و به مدت 4ماه پای سیستم و نت بودم و یه پام تو مهاجرسرا وپای دیگم تو سایت آپدیت آنکارا بود.
و آخرش هم هیچی به هیچ.از شما میخوام که نذارید این مساله زندگیتون را تحت الشعاع خودش قرار بده.اشتباه من و دیگر دوستان را تکرار نکنید.به زندگی روتین وعادیتون ادامه بدید انشاالله تمام دوستان 2011 به زودی کلیر میشید وبا موفقیت ویزاهاتون را میگیرید.امیدتون به پروردگار هستی باشه.
ببخشید من این حرفها را نزدم که یه موقع ناامیدتون کنم تنها قصدم کمک به شما دوستان گلم بود.
به امید موفقیت تک تک عزیزان
دست حق نگهدارتون
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا فکر کنم اینا کلا به خواب زمستانی رفتن!
سرویس ایمیل و فرم سوال سایتشون هم اصلا کار نمیکنه. کلا سوال ارسال نمیشه چه برسه جواب بدن
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 14:27 توسط rayan.s.)
(2010-11-26 ساعت 12:52)hasti_banoo نوشته: (2010-11-26 ساعت 01:19)emankh101 نوشته: الان ساعت 12:17 بامداد جمعه هست و هنوز هیچ تغییری در صفحه سفارت ایجاد نشده و صفحه بدون مشکل لود میشه
همونطور که حدس زدم، علت لود نشدن صفحه در دیشب، آپدیت کردن لیست بوده. لیست هم آپدیت شده اما نه برای برندگان لاتاری. کیسهای خانوادگی فعلا گویا کارشون سریعتر داره انجام میشه.
(2010-11-26 ساعت 10:05)rayan.s نوشته: مگه همچین موردی سابقه داشته که تو ساعت غیر کاری سفارت لیست رو آپ تودیت کنند؟
بله. چند موردش رو به یاد دارم که ساعتهای غیر اداری بوده. دیشب هم موقتا صفحه از دسترس خارج شد که نشون می داد داره تغییراتی انجام میشه.
Hasti-Banoo عزیز؛
تا امروز فقط تو ساعت اداری سایت رو 100 بار چک میکردم با این جواب شما و بدون توجه به توصیه رسول عزیزم(رسول جان،ببخشید من از انتظار بیزارم) باید تو ساعت غیر اداری هم سایت رو چک کنم.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
البته من هم با رسول عزیز موافقم. شاید به این دلیل که خودم الان کارم تموم شده و می دونم که بی خودی استرس داشتم. اما از اونجا که رطب خورده نمی تونه منع رطب کنه ! شرایط شما رو هم درک می کنم که چقدرمنتظر هستید و این انتظار چقدر سخته. ولی خوب .. بدونید که کار آنکارا تو آپدیت کردن اصلا روی حساب و کتاب خاصی نیست. همونطور که 16 روز لیست رو آپدیت نکردن، ممکنه تو 3 روز دوبار آپدیت کنند. روزهایی که من تازه فرم 9 سوالی رو فرستاده بودم، تقریبا هر دو روز یکبار آپدیت میشد.
به هر حال در عمل همونطور که می دونید فرقی نمی کنه که هر هفته یکبار سایت رو چک کنید یا هر روز 100 بار ( مثل من !). البته اگر می تونید طاقت بیارید (:-)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-26 ساعت 13:21)Rasool نوشته: سلام عزیزان نازنینم
البته من کوچکتر از اونی هستم که بخوام به شما توصیه ای بکنم اما دیدم بد نیست تجربه خودم را تو این زمینه بهتون بگم تا شاید شما نیز مرتکب اشتباهی که من ودیگر دوستان 2010 شدند نشوید.
من تمام کار و زندگی روزمره ام را تعطیل کردم و به مدت 4ماه پای سیستم و نت بودم و یه پام تو مهاجرسرا وپای دیگم تو سایت آپدیت آنکارا بود.
و آخرش هم هیچی به هیچ.از شما میخوام که نذارید این مساله زندگیتون را تحت الشعاع خودش قرار بده.اشتباه من و دیگر دوستان را تکرار نکنید.به زندگی روتین وعادیتون ادامه بدید انشاالله تمام دوستان 2011 به زودی کلیر میشید وبا موفقیت ویزاهاتون را میگیرید.امیدتون به پروردگار هستی باشه.
ببخشید من این حرفها را نزدم که یه موقع ناامیدتون کنم تنها قصدم کمک به شما دوستان گلم بود.
به امید موفقیت تک تک عزیزان
دست حق نگهدارتون
یعنی شما اصلاً کلیر نشدین و DV رو از دست دادین؟!!! فکر می کنین مسأله خاصی علتش بود که بتونید بگید؟
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من تا جایی که توی این سایت خوندم کسایی که شغل دولتی دارن و یا سربازی رفتن حتما کلیرنس میخورن. این درسته؟ آیا شغل دولتی استخدام رسمیه یا قراردادی هم همون میشه؟
من شغل خصوصی داشتم برای 3 سال در زمان ارسال فرمها. ولی الان دو ماهه که قراردادی شدم تو شرکت گاز که دولتیه. اگه روز مصاحبه اسمی از شرکت گاز نیارم میشه؟
این تغییر شغل رو باید با ایمیل الان به کی سی سی اطلاع بدم؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین