موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-19 ساعت 01:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-19 ساعت 01:20 توسط keivan1983.)
1. می گم این فرم 9 سؤالی منظور کدوم فرمه؟
2. ظاهراً بعضی وقتها ممکنه فقط برای یکی کلیرنس بخوره. آیا ممکنه من که برنده اصلی هستم همون موقع ویزا بگیرم ولی برای خانومم کلیرنس بخوره؟ چون من هیچ کدوم از اون شرایطی که دوستان گفتن احتمال کلیرنس خوردنو بالا می بره یا طولانی ترش می کنه ندارم. من سربازی معاف کفالت بودم، شغلم پزشکیه، هیچ وقت هم کار دولتی نداشتم (البته اگه پزشک خانواده در دوره طرح رو شغل دولتی به حساب نیاریم!)، سفرهای خارجی ام هم به انگلیس، امارات، اتریش و چکسلواکی بوده که دو تای آخری هم تو دوران دبستانم بوده. ولی خانومم یه مدت روسیه درس خونده، سفر به لبنان و سوریه هم داشته! تازه نمی دونم این که بابای خانومم یک مدت شغل دیپلماتیک داشته (هرچند پستش در عمل فقط جنبه علمی و آکادمیک داشته) و یکی از ویزاهای خانومم تحت عنوان "عضو خانواده دیپلماتیک" بوده رو قضیه اثر داره یا نه!!!!
3. کسی می تونه با ذکر منبع بگه تو لاتاری 2010 چند نفر فقط به علت کش پیدا کردن کلیرنس ویزا بهشون نرسیده؟
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-19 ساعت 16:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-19 ساعت 16:58 توسط keivan1983.)
(2010-11-19 ساعت 02:08)MOHSEN8766 نوشته: (2010-11-19 ساعت 01:17)keivan1983 نوشته: 1. می گم این فرم 9 سؤالی منظور کدوم فرمه؟
2. ظاهراً بعضی وقتها ممکنه فقط برای یکی کلیرنس بخوره. آیا ممکنه من که برنده اصلی هستم همون موقع ویزا بگیرم ولی برای خانومم کلیرنس بخوره؟ چون من هیچ کدوم از اون شرایطی که دوستان گفتن احتمال کلیرنس خوردنو بالا می بره یا طولانی ترش می کنه ندارم. من سربازی معاف کفالت بودم، شغلم پزشکیه، هیچ وقت هم کار دولتی نداشتم (البته اگه پزشک خانواده در دوره طرح رو شغل دولتی به حساب نیاریم!)، سفرهای خارجی ام هم به انگلیس، امارات، اتریش و چکسلواکی بوده که دو تای آخری هم تو دوران دبستانم بوده. ولی خانومم یه مدت روسیه درس خونده، سفر به لبنان و سوریه هم داشته! تازه نمی دونم این که بابای خانومم یک مدت شغل دیپلماتیک داشته (هرچند پستش در عمل فقط جنبه علمی و آکادمیک داشته) و یکی از ویزاهای خانومم تحت عنوان "عضو خانواده دیپلماتیک" بوده رو قضیه اثر داره یا نه!!!!
3. کسی می تونه با ذکر منبع بگه تو لاتاری 2010 چند نفر فقط به علت کش پیدا کردن کلیرنس ویزا بهشون نرسیده؟
1. یک فرمی که اگه پروسه کلیرنس شامل حالتون بشه آفیسر عزیز ممکنه بعد از مصاحبه بهتون بده تا پر کنید و میل کنید برای سفارت. و اینکه چی پرسیده و چی باید جواب داد هم hasti-banoo عزیز لطف کردن اینجا توضیح دادن : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2604&page=19
2. کلیرنس و زمانش کلا تابع هیچ چیز خاصی نیست فقط با اون شروط احتمالش کم و زیاد میشه. ( ضمنا شما اگه اقامت بیشتر از شش ماه خارج از کشور داشتید باید سو پیشینه از اونجا داشته باشید توی مدارکتون.)
3. خیر
4. زیاد نگران نباشید دوست عزیز ایشالا ویزاتون رو راحت میگیرید
ممنون از راهنمایی ها و تسکین! ما رفتیم سفارت روسیه در ایران درخواست گواهی عدم سوء پیشینه برای خانمم دادیم، 85 هزار تومن هم پولش شد! حالا قراره اواخر نوامبر جوابش بیاد. امیدوارم داشتنش علاوه بر این که جزو مدارک لازمه، باعث بشه آفیسر هم خیلی گیر نده، چون ظاهراً روسیه هم جزو کشورهای مشکل ساز ذکر شده! تازه اونم با نوع ویزای خانومم!!!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-17 ساعت 12:17)User نوشته: الان هفت روزه که آپدیت جدول نیومده!
شاید این جمعه بیاید! امیدوارم این هفته زنگ کلیرشدن در مهاجرسرا طنین انداز شود!
USERجان سلام 3 -4 روزی نبودم الان ارسالت رو دیدم سفارت 15 - 19 نوامبر به خاطر عید قربان تعطیل بود منم به همین خاطر با خیال راحت رفتم مسافرت و با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه میشه گفت تو 10 روزی که جدول آپدیت نشده آمریکا 6 روزش رو تعطیل نبوده و اگه قبول کنیم مطابق نوشته سفارت که امر کلیر شدن در اختیار سفارت نیست پس باید دوشنبه به تعداد کافی کلیر بشن و امیدوارم ما هم جزشان باشیم.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 4 سال پیش رفتم دبی برای تفریح به مدت 4 روز اما یک چیز جالب وجود داره و اینه که توی پاسپورتم هیچ گونه مهر ورود وخروجی نخورده.باید اگر در مورد سفرهای خارجی بپرسند چی بگم؟ اگر نگم برام بهتره؟ چون شنیدم سفرها در کلیرنس تاثیر داره
ممنون
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
رایان جان امیدوارم هر چه زودتر از بلاتکلیفی دربیاییم!
پس منتطر روز دوشنبه می مانیم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-20 ساعت 18:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-20 ساعت 21:13 توسط keivan1983.)
(2010-11-01 ساعت 19:25)hasti_banoo نوشته: در ادامه پورت محل ورود شما به آمریکا رو خواسته: این همون نام فرودگاهی است که قراره مقصد پرواز شما باشه. مثلا اگر قراره به لوس آنجلس وارد شوید می تونید بنویسید:
Name of the port of entry is Los Angeles Air Port-LAX.
سوال 3: ازتون خواسته که بنویسید به چه کارهای تحقیقاتی یا کارهای تجاری علاقمند هستید و آیا قصد دارید که اونها رو در امریکا دنبال کنید؟ اگر قصد دارید ، نحوه انجام اون کارها و محلش رو براشون مشخص کنید ( شامل آدرس، وب سایت، تلفنها و مخاطبین شما در سازمان ها ، شرکتها، موسسات و .. که قصد دارید در آمریکا ملاقات کنید). کسانی که با دانشگاهها یا کنفرانسها قراره مراجعه کنند ، باید نام فردی که قراره در همون دانشگاه ملاقاتش کنند رو بنویسند.
اما جواب این سوال تقریبا برای افرادی که ابتدا به قصد مهاجرت و زندگی به آمریکا می روند، مشخصه ! هیچ کدوم از ما حتی اگر رشته کاریمون هم باشه و .. مثلا به دعوت یک کنفرانس، یا برای ویزای دانشجویی قصد سفر نداریم که بخو اهیم این اطلاعات رو مطرح کنیم. پس می تونید مثل من بنویسید که قصد دارید برای زندگی به آمریکا سفر کنید و هنوز برنامه ای برای کاری که قراره اونجا در آینده انجام بدین ندارید.
سوال 4: این سوال رو با این فرض مطرح کرده که قصد انجام کار تحقیقاتی در آمریکا دارید. بنابراین خواسته که جزئیات کار تحقیقاتی خودتون رو بنویسید ( اگر هست ) و همینطور هدفتون از سفر به آمریکا رو مشخص کنید.
من خودم فرم 9 سوالی کسانی که به طریق توریستی یا دانشجویی می روند رو ندیدم اما میشه حدس زد که این سوالات برای هر دو گروه اقامتی و غیر اقامتی یکسانه. در حالی که جواب سوالهایی از این دست بیشتر به ویزاهای غیر مهاجرتی مربوط میشه. چون متقاضیان مهاجرت قصدشون کاملا معلومه ! زندگی در امریکا ..و در مورد بخش اولش هم بهتره حتی اگر کار تحقیقاتی اینجا انجام می دادید بهشون اطمینان بدین که قصد انجام تحقیقات در اونجا رو ندارید ( یا اگر هم قصد دارید بنویسید که هدفتون سکونت در امریکاست و هنوز برای کار یا تحصیل در آینده تصمیمی ندارید .
در مورد سؤال 2: خب آدم از کجا port ورودشو بدونه؟ مثلاً شهری که ما می خوایم بریم بلیت مستقیم از خارج آمریکا خیلی کم داره، به خاطر همین ما مجبوریم از یه port دیگه (مثلاً تو شیکاگو، واشنگتن دی سی یا نیویورک) وارد آمریکا بشیم و از اونجا بریم به مقصدمون. حالا این که کدوم بیفته بستگی داره چه بلیتی گیر آدم بیاد. اگه ما همین توضیحات رو بدیم خوبه؟ و اگه یه port خاص رو بنویسیم بعدش هم حتماً باید از همون port وارد بشیم؟
در مورد سؤال 3 و 4: می گم چرا بهتره که اونا فکر کنن آدم نمی دونه می خواد بره اونجا چی کار کنه؟ اتفاقاً اگه آدم بگه من برنامه دارم اولش فلان جا شروع به کار کنم که طرف می فهمه که ما برای زندگی در اونجا برنامه ریزی کردیم! مثلاً خود من می خوام برم اونجا وارد مسیر تخصص بشم، ولی چون راه ورود به تخصص های پزشکی تو آمریکا برای خارجی ها یه کم عجق وجق و بخصوص خیلی کش داره، من مجبورم تو فاصله ای که امتحاناتمو می دم و بقیه مقدماتشو تکمیل می کنم، یه جایی مشغول به کار هم بشم و هرچند اصرار ندارم حتماً تحقیقاتی باشه ولی خب به احتمال زیاد همون می شه. حالا آدم همینا رو خلاصه براشون بگه ملالیه؟
(2010-11-19 ساعت 23:15)GHANARI نوشته: سلام
من 4 سال پیش رفتم دبی برای تفریح به مدت 4 روز اما یک چیز جالب وجود داره و اینه که توی پاسپورتم هیچ گونه مهر ورود وخروجی نخورده.باید اگر در مورد سفرهای خارجی بپرسند چی بگم؟ اگر نگم برام بهتره؟ چون شنیدم سفرها در کلیرنس تاثیر داره
ممنون
خیلی چیز عجیبیه! مطمئنی یه گوشه کناری کمرنگ نخورده؟! به هر حال به نظر من هم حتماً بگو، چون کار غیر قانونی که نکردید، اگر هم مهری نخورده تقصیر افسر فرودگاه بوده نه شما! تازه اگه برگه ویزای امارات رو داشته باشید نشون بدین که دیگه مستند هم هست، ولی من کلاً شنیدم شما بگید من فلان جا رفتم و براش مدرکی نداشته باشید مهم نیست، اونا به این حساسن که شما جایی رفته باشید و بهشون نگید!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟به من کلیرنس خورد ولی فرم 8 سوالی رو دریافت نکردم.مشکلی نیست؟اشتباه نشده؟
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri
[/font]
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-20 ساعت 19:16)bbboys1981 نوشته: دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟به من کلیرنس خورد ولی فرم 8 سوالی رو دریافت نکردم.مشکلی نیست؟اشتباه نشده؟
هیچ مشکلی نیست. شما رشته تحصیلیتون جزء رشته های خاص (برق,کامپیوتر و ...) نبوده یا اگر هم در این رشته ها تحصیلات دارید میزان تحصیلاتتان کمتر از لیسانس یا فوق لیسانس بوده.موفق باشید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-20 ساعت 19:43)rayan.s نوشته: (2010-11-20 ساعت 19:16)bbboys1981 نوشته: دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟به من کلیرنس خورد ولی فرم 8 سوالی رو دریافت نکردم.مشکلی نیست؟اشتباه نشده؟
هیچ مشکلی نیست. شما رشته تحصیلیتون جزء رشته های خاص (برق,کامپیوتر و ...) نبوده یا اگر هم در این رشته ها تحصیلات دارید میزان تحصیلاتتان کمتر از لیسانس یا فوق لیسانس بوده.موفق باشید.
سلام رايان جان
منظورتون اين هست كه رشته برق جزء رشته هاي خاص حساب مي شه و فرم 9 سوالي رو حتما بهش مي دن. پس دو هفته ديگه من بايد آمادگي فرم 9 سوالي را داشته باشم؟
ممنون
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-20 ساعت 08:32)User نوشته: (2010-08-20 ساعت 00:09)shivah نوشته: دوستان سفرهای خارجی که به قصد تفریح رفته شده مثل مالزی و قبرس دبی باعث کلیر میشن؟
همه سفرهای خارجی در پروسه کلیرنس بررسی می شوند. بعضی از کشورها حساسیت بیشتری دارند. مانند کشورهای دوست و برادر. مثلا سفر به لبنان و سوریه و عراق و روسیه و چین و افغانستان و پاکستان و ونزوئلا و بلاروس و لیتوانی. اینها باعث کلیرنس می شوند. در مواردی حتا ممکنه سفارت از فرد درخواست کننده ویزا رسما سوال هایی بپرسد. برای نمونه موردی که برای یکی از دوستان بنده پیش اومده بود: که در مورد سفر به روسیه فرد رو سوال پیچ کرده بودند. (این فرد در نهایت بعد از 13 ماه کلیر شد. اما همه شرایطی و فرصت هایی که مهیا شده بود براش از دست رفت و دیگه نرفت امریکا)
این دوستت که می گی برنده دی وی بود یا ویزای دیگه ای درخواست کرده بود؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-20 ساعت 21:09)success نوشته: (2010-11-20 ساعت 19:43)rayan.s نوشته: (2010-11-20 ساعت 19:16)bbboys1981 نوشته: دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟به من کلیرنس خورد ولی فرم 8 سوالی رو دریافت نکردم.مشکلی نیست؟اشتباه نشده؟
سلام رايان جان
منظورتون اين هست كه رشته برق جزء رشته هاي خاص حساب مي شه و فرم 9 سوالي رو حتما بهش مي دن. پس دو هفته ديگه من بايد آمادگي فرم 9 سوالي را داشته باشم؟
ممنون
DLT عزیز که رشته برق بود و شخصی که لیسانس ناتمام برق بود ( بخاطر انقلاب فرهنگی) که البته نوع ویزای درخواستیش اقامت از طریق فرزندش بود هر دو فرم 9 سوالی رو گرفتن. ولی یادت باشه که همه چیز امکان پذیره و اینها تجربه ماست و ممکنه آفیسر ازت خوشش بیاد و ویزات رو صادر کنه . امیدوارم بهترین قسمتت بشه و بدون کلیر هم ویزات رو بگیری