کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-24 ساعت 13:29)satusa نوشته:  هووووووووووووووررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم بالاخره كلير شديم.

خدايا شكرت. بعد از اون همه انتظار و سختي بالاخره كمكمون كردي.
از همه شما دوستان خوبم هم ممنونم.

تبريكككككككككككككككككككككك ميگم چه خبره اينجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: satusa ، REZA1390 ، outlaw ، maryam58 ، shahrooz59 ، Hornet ، zohreh36 ، free_free ، A.K ، gadfly ، California ، coming soon
(2011-08-24 ساعت 13:29)satusa نوشته:  هووووووووووووووررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم بالاخره كلير شديم.

خدايا شكرت. بعد از اون همه انتظار و سختي بالاخره كمكمون كردي.
از همه شما دوستان خوبم هم ممنونم.

satusa عزيز واقعا بهت تبريک ميگم. اين ديگه شيريني داره ها Smile
خيلي خيلي خوشحال شدم از اينکه کلير شدي. دورادور در جريان اتفاقايي که برات افتاد و مطرح کردي بودم Smile

به برو بچه هاي گل ديگه که کلير شدن هم تبريک ميگم. اونايي هم که نشدن هم تبريک ميگم چون تو آپديت هاي بعدي حتما ميشن Smile شک نکنين.

شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
Big Grinبا عرض سلام و تبریک به همه کلیر شده ها و ارزوی کلیر شدن بقیه سال بالایی ها.میشه بگین برای کنترل روند کلیر شدن چه سایتی رو کنترل میکنین؟ما هم میتونیم ببینیم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، A.K ، California
به همه کلیر شده ها تبریک میگم. از ته قلب انرژی گرفتم .
================
بابا چه خبره . دم همتون گرم. ابوظبی بجنب دیگه . عقب افتادیم
============================
دوستان این موج تازه همش برمیگرده به اتمام بررسی کیس های دانشجویی.
تا جمعه خبرهای خوبی از هر دو سفارت خواهیم داشت .
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
(2011-08-24 ساعت 13:43)SH1A2R3 نوشته:  Big Grinبا عرض سلام و تبریک به همه کلیر شده ها و ارزوی کلیر شدن بقیه سال بالایی ها.میشه بگین برای کنترل روند کلیر شدن چه سایتی رو کنترل میکنین؟ما هم میتونیم ببینیم؟

از کجا میفهمین اپدیت شد؟

2012as55XXX
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، coming soon
دوستان سایت آنکارا یه تغییر داره میکنه چون نصفه باز میشه فکر کنم کامل آپدیت نشده بوده خدا کنه ما هم باشیم .
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
این سایت آنکارا هستش ما از اینجا چک میکنیم و از تاریخ که پایین سایت میزنه میفهمیم که تو چه تاریخی آپدیت شده .
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: alisarshar ، satusa ، Hornet ، free_free ، California ، SH1A2R3 ، coming soon ، آمریکا
(2011-08-24 ساعت 14:08)آرتين نوشته:  دوستان سایت آنکارا یه تغییر داره میکنه چون نصفه باز میشه فکر کنم کامل آپدیت نشده بوده خدا کنه ما هم باشیم .
این سایت آنکارا هستش ما از اینجا چک میکنیم و از تاریخ که پایین سایت میزنه میفهمیم که تو چه تاریخی آپدیت شده .

مرسی از لطفتون.ولی اخر صفحه تاریخی نبود!!!
2012as55XXX
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، coming soon
(2011-08-24 ساعت 12:51)saint نوشته:  سایت ابدیت شد
لیست کیس های اظافه شده
011AS11855
2011AS20255
2011AS20345
2011AS20398
2011AS20779
2011AS22318
2011AS22774
2011AS23651
2011AS24848
2011AS24875
2011AS25478
2011AS25575
2011AS26067
2011AS37505
منم کلیر نشدم
به امید ابدیت بعدی.....
با تشکر فراوان از saint عزیز که دل من را شاد کرد چون سلیت آنکارا را نمی تونم باز کنم ولی اینجا شماره ام هست
خدا را شکر و با آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر همه دوستان عزیز
دلم نمی آد هورا بکشم تا اسم همه دوستان بیاید)
2011AS25xxx کلیر بعد از 81 روز
(2011-08-24 ساعت 14:16)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 14:08)آرتين نوشته:  دوستان سایت آنکارا یه تغییر داره میکنه چون نصفه باز میشه فکر کنم کامل آپدیت نشده بوده خدا کنه ما هم باشیم .
مرسی از لطفتون.ولی اخر صفحه تاریخی نبود!!!

بله من هم گفتم که سایت نصفه باز میشه فکر کنم کامل آپدیت نشده بود و دارن یه کارهای میکنن امیدوارم شماره های بیشتری رو کلیر کنند.Big GrinCool
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: Hornet ، marjan59 ، free_free ، California ، SH1A2R3 ، coming soon ، آمریکا

هــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا

البته تکراریه چون همسرم(marjan59) قبلا هورا کشیده ولی آرزوی این کار به دلم مونده بـــــــــــــــــــــــــود

از همه دوستان میخوام که حتما به سفارت ایمیل بزنن چون اسمه ما تو سایت نبود ولی در جواب ایمیل گفتن که کلیر شدم
مصاحبه ما سفارت آنکارا بود و از همون متنی که دوستان در همین تالار گذاشته بودن استفاده کردیم از همه دوستان تشکر میکنم

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
دوستان مهاجرسرایی که امروز آپدیت آنکارا هستین و خواهید بود:
آیا بلیط برای فردا بگیرم برم آنکارا ریسک است ؟ و کلا با این شرایط تعطیلی سفارت بهترین موقع رفتن و زودترین کی است؟ دوستانی که اعلام شده اید کی خواهید رفت آنکارا؟
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، آرتين ، SH1A2R3
سفارت آنکارا دو ماه به ایمیل من جواب نمی داد و امروز جواب داده که پروسه ی شما کامل شده و سریعتر برای دریافت ویزا بیایید.
یک سوال دارم از دوستان با توجه به این که مهلت مدیکال بچه ها سه ماه است و پروسه ی ما بیش از سه ماه طول کشیده آیا پسرم باید مدیکال مجدد بده یا خیر؟
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
با تشکر فراوان از saint عزیز که دل من را شاد کرد چون سلیت آنکارا را نمی تونم باز کنم ولی اینجا شماره ام هست
خدا را شکر و با آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر همه دوستان عزیز
دلم نمی آد هورا بکشم تا اسم همه دوستان بیاید)
2011AS25xxx کلیر بعد از 81 روز

[/quote]

تبريك ميگم براي ماها بچه هاي ابوظبي هم دعا كنيد كه امروز اين جشنو كامل كنيم
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
(2011-08-24 ساعت 14:28)سروناز نوشته:  دوستان مهاجرسرایی که امروز آپدیت آنکارا هستین و خواهید بود:
آیا بلیط برای فردا بگیرم برم آنکارا ریسک است ؟ و کلا با این شرایط تعطیلی سفارت بهترین موقع رفتن و زودترین کی است؟ دوستانی که اعلام شده اید کی خواهید رفت آنکارا؟
دوست عزیز
شما باید فردا خودتو به سفارت برسونی وگرنه از پس فردا دیگه نمیتونی بری چون جمعه هست و بعدشم تعطیلانه.................

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
تشکر کنندگان: satusa ، Hornet ، free_free ، California ، سروناز ، marjan59 ، coming soon ، REZA1390 ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-24 ساعت 14:32)sepinod نوشته:  سفارت آنکارا دو ماه به ایمیل من جواب نمی داد و امروز جواب داده که پروسه ی شما کامل شده و سریعتر برای دریافت ویزا بیایید.
یک سوال دارم از دوستان با توجه به این که مهلت مدیکال بچه ها سه ماه است و پروسه ی ما بیش از سه ماه طول کشیده آیا پسرم باید مدیکال مجدد بده یا خیر؟

دوست عزيز
قويا بهتون توصيه مي كنم به اين چيزا و تاريخ و ... كاري نداشته باشيد و كاري سر خود نكنيد. با توجه به اين روزاي آخر اگر سفارت بخواد و ببينه مشكلي هست خودش بهتون ميگه. دردسر درست نكنيد واسه خودتون.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان