موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
اوه اوه اوه چه سونامی اومده اینجا !!!
بابا تو این شب قدر چه کردید شما ها
فری فری جان این روزها سرت حسابی میخواد شلوغ بشه !! دوستان کلیر نشده آماده باشید ....
روزی دو سه صبر کن به امید / از رحمت حق نباش نومید
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-25 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-25 ساعت 00:15 توسط A.K.)
(2011-08-24 ساعت 20:23)najibi نوشته: (2011-08-24 ساعت 15:20)alisarshar نوشته: يه خبر جديد:
جدول ابوظبي تغيير كرده فكر كنم داره آپديت ميشه.
خدايااااااااااااااااا يعني ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدول ما که هیچ تغییری نکرده!
مگه ابوظبی هم مثل آنکارا جدول عمومی داره ؟؟؟؟؟
تا جایی که من میدونم به صورت خصوصی میشه وضعیت کیس رو دید
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها همسر من (shahrooz59 ) برای امروز بلیط نتونست پیدا کنه ولی رفت پای پرواز وگرفت الان هم آنکاراست. دعا کنید فردا همه چی خوب پیش بره چون اسم ما تو سایت نبود فقط اونا ایمیل زدن بهمون. به نظر شما چرا تو اپدیت اسم ما نبود؟؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-25 ساعت 08:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-25 ساعت 08:59 توسط alirezagh.)
دوستان خوبم، بالاخره منم ویزام رو گرفتم، از همه دوستانی که به من کمک کردند تشکر میکنم، الان اسم نمیبرم میترسم اسم کسی از قلم بیوفته...
چند تا نکته به ذهنم رسید که عرض میکنم:
تاریخی که روی ویزا به عنوان دریافت کلیرنس زده شده مربوط به مدت ها قبل از اعلام بود، به عبارتی من 22 روزه کلیر شده بودم و خبر نداشتم. پس خیلی از دوستانی که الان منتظر کلیرنس هستند همین الان هم کلیر شدند و خبر ندارند چون اعلام نشده.
رفتار کارکنان سفارت کاملا" به سمتیه که دوست دارند ویزا رو صادر کنند و این طور نیست که به پایان سپتامبر توجهی نداشته باشند. دقیقا" مشابه کاری که برای دانشجوها میکنند. نه اینکه من ویزام رو گرفتم اینو میگم، این موضوع رو با برخوردهایی که با دوستان در اینجا (آنکارا) داشتم عرض کردم.
ویزاهای دانشجویی رو هنوز با اولویت دارند صادر می کنند، بعد از اون کیس های لاتاری و بعد هم غیره.
پس درسته که خیل زیادی از دوستان این چند روز کلیر شدند اما به نظر من این یه موج بوده و سونامی اصلی تو راهه.
نکته آخر اینکه میدونم که تا کلیر نشدید دستتون به کاری نمیره، اما از اونجایی که بعد از اعلام باید خیلی سریع تشریف ببرید سفارت، پس از همین الان کارهاتون رو انجام بدید و بخصوص بلیط رو رزرو کنید...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-25 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-25 ساعت 10:46 توسط California.)
سلام دوستان
یه نکته ای به ذهنم رسید هرچند احتمالا همه می دونید ولی جهت انجام وظیفه عرض میکنم الان برای دبی پرواز به سختی گیر میاد توصیه میکنم از همین الان ویزاتون را بگیرید و تور را رزرو کنید و اینکه اگه بخواهید با تور برید تورهای تابستان 3 شبه هستن و چنانچه بخواهید آزاد برید چون تقریبا تمام پروازهای اکونومی تابستان پره مجبورید با پروازهای بیزینسی برید که خیلی گران هست و فقط بلیط شما 800 هزار تومان میشه البته جای نگرانی نیست اما از همین الان یه تور را رزرو کنید بعد که رسیدید دبی همون روز برید دفتر هواپیمایی و پرواز را عقب بندازید (البته چون پروازهای تور چارتر هست یه مقداری بیشتر هزینه داره) و به ازای هر شب اضافه موندن مثلا توی یه هتل *top 3 باید شبی 70-90 هزار تومان اضافه بدید
خدایا شکرت!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان آنکارا هستم.دیروز ساعت12:19 ایمیل سفارت رو دیدیم و با چند تا آژانس تماس گرفتیم که همگی گفتن پرواز امروز پر شده در نتیجه من رفتم فرودگاه امام و خودمو به کانتر آنکارا رسوندم .خانمی که اونجا بود گفت جا داره ولی باید سرشیفت تائید کنه ولی ایشون گفت سرویس به تعداد مسافرانه و نمیتونیم کسی رو اضافه کنیم من گفتم بابا سرویس چیه من حتی حاضرم تا آنکارا سرپا واستم خلاصه یعد از مدتی التماس رضایت دادو من هم پریدم اومدم آنکارا تا 2 ساعت دیگه هم میرم سفارت ... التماس دعا
راستی بلیط رفت و برگشت شد 617 هزار تومان .
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-24 ساعت 22:04)najibi نوشته: دوستان، زمان وقت برگزاری قسمتی دیگر از ویدیو های «از آلن بپرسید» فرارسیده است. این ماه آلن به پرسش های شما درباره سیاست ایالات متحده در خاورمیانه پاسخ خواهد داد. پرسش های خود را تا جمعه ۲۶ اوت ساعت ۵ بعدازظهر به وقت تهران در زیر این پست مطرح کنید.
دوستان فکر میکنید اگه بریم دوباره کامنت بزاریم میتونه تاثیری داشته باشه؟ اگه اره، لطفا برید کامنت بزارید و به دوستان هم اطلاع رسانی کنید.
http://www.facebook.com/USAdarFarsi
اگه بچه ها بخوان کامنت بذارن من هم هستم ولی از ویدیو قبلی من استنباط کردم که این بنده خدا کاره ایی نیست و فقط یه سخنگو که احتمالا دوباره شروع میکنه به توضیح دادن قوانین.
دوستان همه کلییر میشیم خیالتون راحت به نظر من الان برید ویزا بگیرید و تور رزرو کنید
خدایا شکرت!