کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
اوه اوه اوه چه سونامی اومده اینجا !!!

بابا تو این شب قدر چه کردید شما ها Wink
فری فری جان این روزها سرت حسابی میخواد شلوغ بشه !! دوستان کلیر نشده آماده باشید ....
روزی دو سه صبر کن به امید / از رحمت حق نباش نومید
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
(2011-08-24 ساعت 15:20)alisarshar نوشته:  يه خبر جديد:

جدول ابوظبي تغيير كرده فكر كنم داره آپديت ميشه.
خدايااااااااااااااااا يعني ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جدول ما که هیچ تغییری نکرده!
تشکر کنندگان: Hornet ، سروناز ، California ، A.K ، free_free ، coming soon ، tamanna ، samadi2050 ، vahidvm60 ، آرتين ، SH1A2R3
دوستان، زمان وقت برگزاری قسمتی دیگر از ویدیو های «از آلن بپرسید» فرارسیده است. این ماه آلن به پرسش های شما درباره سیاست ایالات متحده در خاورمیانه پاسخ خواهد داد. پرسش های خود را تا جمعه ۲۶ اوت ساعت ۵ بعدازظهر به وقت تهران در زیر این پست مطرح کنید.
دوستان فکر میکنید اگه بریم دوباره کامنت بزاریم میتونه تاثیری داشته باشه؟ اگه اره، لطفا برید کامنت بزارید و به دوستان هم اطلاع رسانی کنید.
http://www.facebook.com/USAdarFarsi
تشکر کنندگان: A.K ، free_free ، Ehsan2011 ، coming soon ، tamanna ، Hornet ، behzad7 ، California ، sunrise ، vahidvm60 ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-24 ساعت 20:23)najibi نوشته:  

مگه ابوظبی هم مثل آنکارا جدول عمومی داره ؟؟؟؟؟
تا جایی که من میدونم به صورت خصوصی میشه وضعیت کیس رو دید
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، coming soon ، tamanna ، Hornet ، kamrani.navid ، California ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-23 ساعت 18:12)California نوشته:  من متوجه یه نکته ای شدم وقتی که مسئول مربوطه در حال پاسخ دادن به ایمیل ها است اگه در همون لحظه ایمیل بزنید جوابتون را بلافاصله میده
من دیشب سایت را که چک کردم حدود 8:15 سایت در حال آپدیت بود و به هر علتی(ضعف طراحی سایت) سایت در حال آپدیت شدنError میده و پیغامی مناسب که مثلا سایت در حال آپدیت است را نشان نمیده همینجوری که داشتم صفحه سایت را Refresh میکردم به ناگهان آپدیت سایت به پایان رسید و من به اون پیغام تقریبا شیرین More information Required برخورد کردم رفتم ایمیل بزنم به سفارت که ببینم چه مدارکی میخوان همان لحظه جواب ایمیل 2 هفته پیش که از وضعیتم سوال کرده بودم اومد و گفتن که شما باید بیاین سفارت من همون لحظه یه ایمیل به سایت زدم که چه مدارکی میخواهید و در عین ناباوری Wink در کمتر از 3 دقیقه به من جواب دادن
سلام
اول تبریک به همه بچه ها که کلیر شدند.
من هم به همین نکته که کالیفرنیای عزیز اشاره کردند رسیدم . چون من هم وقتی ایملیم رو چک کردم جوابی برام نیومده بود همون موقع یک ایمیل برای سفارت فرستادم. و وقتی به inbox برگشتم دیدم جواب ایملم اومده بود که کلیر شدم . در زمانی کمتر از یک دقیقه

(2011-08-24 ساعت 16:07)shahab_java نوشته:  دوستان خوبم سلام.
خدا رو شکر من هم کلیر شدم! تمام شبهای قدر و تقریبا هر روز بعد از نماز کارم شده بود دعا برای لاتاری!!

فقط یک جمله نوشته که من متوجه نشدم! میشه یکی منو راهنمایی کنه؟

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category.

هورای من باشه بعد از اینکه دکتر محمودی کلیر شد! راستی دکتر جان روزت مبارک!
پی نوشت: تا حالا دیدین یه غیر پزشک به پزشک روزشو تبریک بگه!!
نتیجه گیری: من هم دکترم!!

اطلاعات تکمیلی:
سفارت: ابوظبی
مصاحبه: اوایل آگوست
زمان کلیرانس: کمتر از یکماه

سلام
پس دکتر جان روز شما هم مبارک
این متن که میبینید مربوط به کیس لاتاری نمیشه . فکر کنم مربوط به خانوادگی بشه. شما در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنید و ویزا رو بگیرید.
تشکر کنندگان: coming soon ، shahab_java ، tamanna ، Hornet ، California ، gadfly ، free_free ، vahidvm60 ، آرتين ، SH1A2R3
سلام بچه ها همسر من (shahrooz59 ) برای امروز بلیط نتونست پیدا کنه ولی رفت پای پرواز وگرفت الان هم آنکاراست. دعا کنید فردا همه چی خوب پیش بره چون اسم ما تو سایت نبود فقط اونا ایمیل زدن بهمون. به نظر شما چرا تو اپدیت اسم ما نبود؟؟
تشکر کنندگان: tamanna ، HOMAYON53 ، California ، nasnam ، free_free ، Hornet ، AmericanHamid ، vahidvm60 ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-25 ساعت 03:18)marjan59 نوشته:  سلام بچه ها همسر من (shahrooz59 ) برای امروز بلیط نتونست پیدا کنه ولی رفت پای پرواز وگرفت الان هم آنکاراست. دعا کنید فردا همه چی خوب پیش بره چون اسم ما تو سایت نبود فقط اونا ایمیل زدن بهمون. به نظر شما چرا تو اپدیت اسم ما نبود؟؟
اسم نبود چون تکمیل این فهرست به صورت دستیه و خطای انسانی چیزی بسیار محتمل
حجم این فایل حدود یک مگه و فکر کنم هفته ای دو سه بار ورد یا اکسل آقای افسر هنگ میکنه تا بتونه آپدیت هارو بزاره
بعضی وقت ها مثل الان هم وسط آپلود اینترنتش قطع میشه و میشه یه لیست بدون ته!
با توجه به این مورد پیش آمده منم ایمیل می فرستم.(برای اولین بار)
از بچه ها یه خواهشی دارم
هر روز به سفارت ایمیل نفرستید. طوری نشه که کلا بی خیال چک کردن ایمیل هایمان بشن
یه پریودی رو در نظر بگیرید. هر چه طولانی تر بهتر
کلر نشده ها هم که هفته آخر سپتامبر میرن تحصن جلوی سفارتBig Grin

محض اطلاع تون نزدیک به 70 نفر کلر نشده در این سایت داریم Sad
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390 ، California ، najibi ، gadfly ، free_free ، Hornet ، tajvidi ، SH1A2R3 ، vahidvm60 ، آرتين
دوستان خوبم، بالاخره منم ویزام رو گرفتم، از همه دوستانی که به من کمک کردند تشکر میکنم، الان اسم نمیبرم میترسم اسم کسی از قلم بیوفته...
چند تا نکته به ذهنم رسید که عرض میکنم:
تاریخی که روی ویزا به عنوان دریافت کلیرنس زده شده مربوط به مدت ها قبل از اعلام بود، به عبارتی من 22 روزه کلیر شده بودم و خبر نداشتم. پس خیلی از دوستانی که الان منتظر کلیرنس هستند همین الان هم کلیر شدند و خبر ندارند چون اعلام نشده.
رفتار کارکنان سفارت کاملا" به سمتیه که دوست دارند ویزا رو صادر کنند و این طور نیست که به پایان سپتامبر توجهی نداشته باشند. دقیقا" مشابه کاری که برای دانشجوها میکنند. نه اینکه من ویزام رو گرفتم اینو میگم، این موضوع رو با برخوردهایی که با دوستان در اینجا (آنکارا) داشتم عرض کردم.
ویزاهای دانشجویی رو هنوز با اولویت دارند صادر می کنند، بعد از اون کیس های لاتاری و بعد هم غیره.
پس درسته که خیل زیادی از دوستان این چند روز کلیر شدند اما به نظر من این یه موج بوده و سونامی اصلی تو راهه.
نکته آخر اینکه میدونم که تا کلیر نشدید دستتون به کاری نمیره، اما از اونجایی که بعد از اعلام باید خیلی سریع تشریف ببرید سفارت، پس از همین الان کارهاتون رو انجام بدید و بخصوص بلیط رو رزرو کنید...
[

خدا رو شکر من هم کلیر شدم! تمام شبهای قدر و تقریبا هر روز بعد از نماز کارم شده بود دعا برای لاتاری!!

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category.

اطلاعات تکمیلی:

سلام
پس دکتر جان روز شما هم مبارک
این متن که میبینید مربوط به کیس لاتاری نمیشه . فکر کنم مربوط به خانوادگی بشه. شما در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنید و ویزا رو بگیرید.
[/quote]

ممنون از راهنمایی و تبریکت.
دیشب دلم طاقت نیاورد و یک ایمیل به ابوظبی زدم!
(2011-08-24 ساعت 16:55)Hornet نوشته:  

اطلاعات تکمیلی:

دوست عزيز اطلاعات شما در جدول نيست ؟ يا من نتونستم پيدا كنم !

سلام.
من چون جدول رو دانلود نکردم نمیدونم هست یا نه! ولی اطلاعاتم رو توی انجمن خصوصی گذاشتم (البته با یک حاشیه امنیت!!! به دلیل احتیاط بیش از حد!)
تشکر کنندگان: California ، REZA1390 ، free_free ، Hornet ، AmericanHamid ، samadi2050 ، sara2011 ، آرتين ، SH1A2R3

ظاهر جدول كه توش شماره كيسو مينويسيمو تغيير دادن(نوشتشو)
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: California ، free_free ، Hornet ، Ehsan2011 ، vahidvm60 ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-25 ساعت 10:01)alisarshar نوشته:  

ظاهر جدول كه توش شماره كيسو مينويسيمو تغيير دادن(نوشتشو)

آره دیدم اولش منم خیلی خوشحال شدم.
تشکر کنندگان: California ، alisarshar ، free_free ، Hornet ، AmericanHamid ، آرتين ، SH1A2R3
سلام دوستان
یه نکته ای به ذهنم رسید هرچند احتمالا همه می دونید ولی جهت انجام وظیفه عرض میکنم الان برای دبی پرواز به سختی گیر میاد توصیه میکنم از همین الان ویزاتون را بگیرید و تور را رزرو کنید و اینکه اگه بخواهید با تور برید تورهای تابستان 3 شبه هستن و چنانچه بخواهید آزاد برید چون تقریبا تمام پروازهای اکونومی تابستان پره مجبورید با پروازهای بیزینسی برید که خیلی گران هست و فقط بلیط شما 800 هزار تومان میشه البته جای نگرانی نیست اما از همین الان یه تور را رزرو کنید بعد که رسیدید دبی همون روز برید دفتر هواپیمایی و پرواز را عقب بندازید (البته چون پروازهای تور چارتر هست یه مقداری بیشتر هزینه داره) و به ازای هر شب اضافه موندن مثلا توی یه هتل *top 3 باید شبی 70-90 هزار تومان اضافه بدید
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: najibi ، naeiji1974 ، gadfly ، free_free ، Hornet ، Sooshians ، Ehsan2011 ، vahidvm60 ، آرتين ، SH1A2R3

سلام دوستان
من الان آنکارا هستم.دیروز ساعت12:19 ایمیل سفارت رو دیدیم و با چند تا آژانس تماس گرفتیم که همگی گفتن پرواز امروز پر شده در نتیجه من رفتم فرودگاه امام و خودمو به کانتر آنکارا رسوندم .خانمی که اونجا بود گفت جا داره ولی باید سرشیفت تائید کنه ولی ایشون گفت سرویس به تعداد مسافرانه و نمیتونیم کسی رو اضافه کنیم من گفتم بابا سرویس چیه من حتی حاضرم تا آنکارا سرپا واستم خلاصه یعد از مدتی التماس رضایت دادو من هم پریدم اومدم آنکارا تا 2 ساعت دیگه هم میرم سفارت ... التماس دعا
راستی بلیط رفت و برگشت شد 617 هزار تومان .
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
(2011-08-24 ساعت 22:04)najibi نوشته:  دوستان، زمان وقت برگزاری قسمتی دیگر از ویدیو های «از آلن بپرسید» فرارسیده است. این ماه آلن به پرسش های شما درباره سیاست ایالات متحده در خاورمیانه پاسخ خواهد داد. پرسش های خود را تا جمعه ۲۶ اوت ساعت ۵ بعدازظهر به وقت تهران در زیر این پست مطرح کنید.
دوستان فکر میکنید اگه بریم دوباره کامنت بزاریم میتونه تاثیری داشته باشه؟ اگه اره، لطفا برید کامنت بزارید و به دوستان هم اطلاع رسانی کنید.
http://www.facebook.com/USAdarFarsi
اگه بچه ها بخوان کامنت بذارن من هم هستم ولی از ویدیو قبلی من استنباط کردم که این بنده خدا کاره ایی نیست و فقط یه سخنگو که احتمالا دوباره شروع میکنه به توضیح دادن قوانین.
دوستان همه کلییر میشیم خیالتون راحت به نظر من الان برید ویزا بگیرید و تور رزرو کنید
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: gadfly ، REZA1390 ، free_free ، Hornet ، im-i ، Sooshians ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-25 ساعت 10:39)shahrooz59 نوشته:  
سلام دوستان
من الان آنکارا هستم.دیروز ساعت12:19 ایمیل سفارت رو دیدیم و با چند تا آژانس تماس گرفتیم که همگی گفتن پرواز امروز پر شده در نتیجه من رفتم فرودگاه امام و خودمو به کانتر آنکارا رسوندم .خانمی که اونجا بود گفت جا داره ولی باید سرشیفت تائید کنه ولی ایشون گفت سرویس به تعداد مسافرانه و نمیتونیم کسی رو اضافه کنیم من گفتم بابا سرویس چیه من حتی حاضرم تا آنکارا سرپا واستم خلاصه یعد از مدتی التماس رضایت دادو من هم پریدم اومدم آنکارا تا 2 ساعت دیگه هم میرم سفارت ... التماس دعا
راستی بلیط رفت و برگشت شد 617 هزار تومان .
سلام و خسته نباشید ماشاالله به این سرعت امیدوارم که هرچه زودتر ویزات رو بگیری دوست عزیز یه زحمت هم برات داشتم رفتی سفارت بگو سایتشون کامل باز نمیشه و این که سری بعدی رو کی اعلام می کنند بگو بابا همه چشم انتظار هستند زود باشین متشکرم
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان