موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
منفي بازي در حد تيم ملي
در كيس لاتري تنها چيزي كه باعث ميشه بعد إز مصاحبه ويزا ندن فقط زمان ٣٠ سپتامبر هست و بس
مصاحبه دوم هم در بدترين حالت انگشت نگاري مجدد و چند تا سواله
اونهايي كه مذهبي هستن دعاي ون يكاد بخونن و بقيه ما شعيرشون را بخورن و أميد داشته باشن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
متن ایمیل اول:
Dear Mr....
Please note that you are requested to appear at the embassy for a second interview on September 15, 2011 at 8am.
Thank you
IV Unit
ایمیل دوم:
Dear Sir,
Please be advised no new interview is required. Your previously scheduled second interview for September 15, 2011 is now cancelled.
Sincerely,
Communications Unit
U.S. Embassy Abu Dhabi
به نظرم به پیشنهاد شما دوستان بهتره فکر کنیم که اشتباه شده.
از دیشب تا الان 1000 جور فکر مختلف به ذهنمون رسیده ولی ترجیح میدم تا روز آخر امیدوار باشم تا نا امید، تصمیم گرفتیم بلیط 14 سپتامبر رو به 25 سپتامیر تغییر بدیم البته اگه بشه، اگه نشد واسه 25 سپتامبر دوباره بلیط بگیریم، تو این فاصله هم اگر تغییری ایجاد شد و ready شدیم مثل ;coming soon طی یک حرکت انتحاری خودمون رو برسونیم سفارت، به هر حال این داستان پیش اومده و نا امیدی کمکی نمیکنه، اگرچه من شخصا از دیشب تا الان رسما روانی شدم ولی میخوام همچنان امیدوار باشم، تا ببینیم چی پیش میاد، هر چی خدا بخواد به قول planet earth برم ماشعیر و بزنم و ...
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-26 ساعت 07:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-26 ساعت 08:01 توسط nasnam.)
(2011-08-26 ساعت 04:37)maryam58 نوشته: متن ایمیل اول:
Dear Mr....
Please note that you are requested to appear at the embassy for a second interview on September 15, 2011 at 8am.
Thank you
IV Unit
ایمیل دوم:
Dear Sir,
Please be advised no new interview is required. Your previously scheduled second interview for September 15, 2011 is now cancelled.
Sincerely,
Communications Unit
U.S. Embassy Abu Dhabi
به نظرم به پیشنهاد شما دوستان بهتره فکر کنیم که اشتباه شده.
از دیشب تا الان 1000 جور فکر مختلف به ذهنمون رسیده ولی ترجیح میدم تا روز آخر امیدوار باشم تا نا امید، تصمیم گرفتیم بلیط 14 سپتامبر رو به 25 سپتامیر تغییر بدیم البته اگه بشه، اگه نشد واسه 25 سپتامبر دوباره بلیط بگیریم، تو این فاصله هم اگر تغییری ایجاد شد و ready شدیم مثل ;coming soon طی یک حرکت انتحاری خودمون رو برسونیم سفارت، به هر حال این داستان پیش اومده و نا امیدی کمکی نمیکنه، اگرچه من شخصا از دیشب تا الان رسما روانی شدم ولی میخوام همچنان امیدوار باشم، تا ببینیم چی پیش میاد، هر چی خدا بخواد به قول planet earth برم ماشعیر و بزنم و ...
مریم جان من جای شما باشم، برای ۱۵ سپتامبر میرم سفارت و وانمود میکنم که ایمیل دوم رو اصلا نگرفتم یا ندیدم!شما که already بلیط و هتل گرفتین و با همون پرینت از نامهٔ اول وارد سفارت میشم.بعید میدونم انقدر سنگدل باشن که دست خالی از سفارت بفرستنتون بیرون.اینجوری یه پیگیری هم کردید.
ما قرار بود سه روز بعد از تحویل پاسپورت ویزا مون رو بگیریم ولی یک روز مونده به روز موعود ایمیل زدن که ویزاتون آماده نیست و منتظر باشید که ما باهاتون تماس بگیریم!!دیگه خودتون فکر کنید که ما چه حالی پیدا کردیم حتی با وجود اینکه آفیسر گفته بود ویزاتون approve شده!هزار و یک فکر کردیم که حتما میخواهند روی پاسپورتها تحقیق بیشتر کنند.من فورا یه ایمیل زدم که ما رو قول شما حساب کردیم و بلیط خریدیم برای آخر هفته(الکی) و فرداش ایمیل زدن که ok پس بیائید بگیرید پس سفارت اگه بخواد این اختیار رو داره که میانبر بره.وقتی رفتیم پاسپورتها رو تحویل بگیریم دیدیم که کلی پاسپورت اونجاست پس معلومه چون سرشون خیلی شلوغه احتمالا بخاطر دانشجوها از ما خواسته بودند که دیرتر بریم بگیریم وگرنه هیچ نکتهٔ منفی در کار نبود!و ما الکی برای خودمون خیالبافی منفی کردیم
امیدوارم شما و همگی دوستان منتظر هر چه زودتر ویزاتون رو بگیرید.
27xxx
Kuala Lumpur
تاریخ مصاحبه:16june
تاریخ دریافت کلیرنس و ویزا:22August
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من از برندگان ۲۰۱۲ هستم ولی مرتب به اینجا سر میزنم و با هورا ی شما منم هورا میکشم و در دلهرهتون هم شریک میشم.مریم عزیز من فکر میکنم این جمله اونا please advised no new interview is required کاملا بار مثبت داره اگر نه مثلا میگفتند , we will reschedule another appointment بد به خودت راه نده.ایشالا به زودی خبرای خوب میشنوی.به امید خدا
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه امروز بعد ار یک روز از میلی که به سفارت آنکارا زدم جواب دادند
Dear Sir/Madam,
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
حالا نمیدونم چی میشه انگار دارن واقعا کار میکنند که همه رو کلیرنس کنند بازم توکل به خدا منتظر میشینیم
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان کسی خبر ناره انکارا تا کی تعطیله؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-26 ساعت 12:41)outlaw نوشته: (2011-08-26 ساعت 11:25)SH1A2R3 نوشته: (2011-08-26 ساعت 07:43)nasnam نوشته: (2011-08-26 ساعت 04:37)maryam58 نوشته:
دقت کنین نامه اولتون از immigrant visa unit بوده دومی از روابط عمومی.امکان اشتباه زیاده.
الان که چک کردم دیدم دقیقا همینطوره که شما میگین، تا حالا هرچی ایمیل از ابوظبی اومده زیرش نوشته Communication Unit فقط همون ایمیلی که مصاحبه مجدد خواسته از IV Unit اومده پس فکر کنم این یه دونه اشتباه بوده بعد که خودشون فهمیدن اشتباه کردن دوباره به ما ایمیل دادند که کنسل شده، دوستان عزیز از همتون برای ابراز همدردی و اینکه راهنمایی کردین متشکرم ایشالا هر چه زودتر هم ما هم همه بچه های منتظر دیگه کلیر شیم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-26 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-26 ساعت 15:09 توسط California.)
(2011-08-25 ساعت 23:04)najibi نوشته: (2011-08-25 ساعت 17:31)najibi نوشته: دوستان من یه سوال دارم اگه کسی تعطیلات سفارت ابوظبی رو به صورت مستند بذاره اینجا خیلی ممنون میشم. اون چیزی که تو سایتشونه میگه از سه شنبه ۳۰ آگوست تا ۵ شنبه ۱ سپتامبر که خوب طبیعتا میره تا یک شنبه ۴ سپتامبر! درسته؟
باز سوال ما رو زمین موند که!
سفارت به من ایمیل زد گفت 5 سپتامبر زودترین تاریخی هست که میتونی بیای سفارت برای اثر انگشت و ... پس احتمالا اولین روز کاری همون 5 سپتامبر هست
(2011-08-26 ساعت 02:13)planetearth نوشته: منفي بازي در حد تيم ملي
در كيس لاتري تنها چيزي كه باعث ميشه بعد إز مصاحبه ويزا ندن فقط زمان ٣٠ سپتامبر هست و بس
مصاحبه دوم هم در بدترين حالت انگشت نگاري مجدد و چند تا سواله
اونهايي كه مذهبي هستن دعاي ون يكاد بخونن و بقيه ما شعيرشون را بخورن و أميد داشته باشن
دقیقا !ممنون از انرژی مثبتتون به احتمال زیاد 2-3 روز بعد مصاحبه دوم دوستان ویزا میگیرند
فقط یه نکته حل نشده میمونه اونم موارد مصرف "و ان یکاد" هست که با موردی که شما فرمودید متفاوته به هر حال دوستان مذهبی میتونند از صلوات استفاده کنند و دوستان غیر مذهبی همچنان ماالشعیر میل کنند
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-26 ساعت 11:25)SH1A2R3 نوشته: (2011-08-26 ساعت 07:43)nasnam نوشته: (2011-08-26 ساعت 04:37)maryam58 نوشته:
دوست عزیز برای گرفتن ویزا خود شخص برنده باید بره یا میتونه همسرشو بفرسته؟
اگر ویزا حاضر باشه هر شخصی که مورد اطمینان شما هست میتونه ویزا را بگیره که به تشخیص برخی دوستان بهتره که خودتون برید یا همسرتون ولی پاسپورت را دست آدم غریبه ندید
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
إز اين هفته تا خود روز ٣٠ سپتامبر كه جمعه ميشه ما روزهاي پر التهابي خواهيم داشت
به خصوص دوستاني كه در سپتامبر مصاحبه دارند و البته بقيه كه منتظر اين كليرنس نشستند .
اول اينكه سعي كنيد ارامش داشته باشيد و مهم تر إز اون أميد ..هي نگيد حالا فوقش هم ندادن و اين صحبت ها
بگيد حتما درست ميشه حتي روز ٣٠ ام كه آخرين روزه ...
دوستان كه در ابوظبي و انكارا مصاحبه دارند حتما برنامه ريزي كنند كه اخر سپتامبر بليط هواپيما رزرو داشته باشند و هتل و هم اينكه مدارك را دوباره با خودشون ببرن ضرر نداره .
دعا ون يكاد و دعا هاي مشابه كه دوست خوبم كاليفورنيا تخصص داره را حتما بخونيد و به پاسپورت و كامپيوتر فوت كنيد.
بقيه كما ف صابق ماشعير شون را تگري بخورن هر شب و با ارامش بخوابن
دوستان يادشون باشه كه سفارت امريكا در انكارا و ابوظبي جمعه تعطيله ولي اداره أف بي اي كار مي كنه و تا ٤ بعد ظهر آخرين أسامي كلير شده را براي سفارت هاي در خواست كننده مي فرستده.
اگر تا ٥ شنبه ٢٩ سپتامبر هم جوابتون نيومد باز احتمالش هست كه جمعه بياد و سفارت ويزا را براي روز ٣٠ بزنه
در چند سال گذشته تعداد ويزا هاي صادر شده زير ٥٠ هزار بوده پس ويزا موجود هست نگرانش نباشيد
اخر اينكه خوشحالم كه در يك محيط اينترنتي هم اينقدر ادم با مرام هست كه وقتي جواب كليرنس مياد براشون هووورا نمي كشن كه مبادا يك دوست ديگه دلش إز نيومدن جواب خودش نشكنه...اين چيز ها فقط بين ما ايراني ها هست و بس.
ايشالا بزودي همه ويزا مي گيرن ...به نيت سفر اين هفته يك چمدون جديد بخريد و خودتون را اماده مهاجرت كنيد.
زبان يادتون نره كه مهم ترين قدم براي زندگي در خارج إز ايرانه..
ارادت مند شما
پلانت ارث يا همون سياره خاكي خودمون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ویزا گرفتن.پاسپورت هارو چند روز بعد از رفتن به سفارت تحویل میدن؟