کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
بچه ها ... وقتی خوشحالی قشنگتون رو می بینم به خدا از ته دل خوشحال می شم و خدا رو 100 بار شکر می کنم...
ته دلم روشنه که به زودی خودمو بقیه کلیر نشده ها هم هورا می کشیم..
برای ما هم دعا کنید....
بعد از 113 روز من تو لیست بودم .
خدا رو شکر * 10000000000000000000000000000 بار
ولی هورا نمی کشم تا همه دوستانی که مثل من منتظر بودن کلیر بشن و همگی با هم هوررراااااااا بکشیم.
Saint و Dr Mahmoodi عزیز و همینطور بقیه دوستانی که منتظرید، از ته دل آرزو می کنم که زودتر جوابتون بیاد چون می دونم چی کشیدید و من هم تا آخر سپتامبر به مهاجرسرا سر می زنم تا ببینم که همه کلیر شدن.
به امید شنیدن خبرهای خوش
شماره کیس:2011AS00020XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May-2010
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May-2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 09-SEP
(2011-08-24 ساعت 12:40)naeiji1974 نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 12:05)sunrise نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 11:40)naeiji1974 نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 10:53)sunrise نوشته:  دوباره تست مدیکال میخواد فکر نکنم دوباره لازم باشه واکسن بزنم؟!!! این واکسنها چه قدر اعتبار داره ؟ کسی چیزی میدونه؟ من سال پیش رفتم پیش سلیمان نایال که فکر کنم اعتبار مدیکالش 1 سال بود الان که نایال نیست پیش کی بریم برای مدیکال؟

با سلام و تبریک خیلی خیلی زیاد بابت کلیر شدنتون دوست عزیز،
اما یه سوال یعنی شما دوباره باید مدیکال چک بدید؟؟! مگه سلیمان نیال 1سال اعتبار نداره!؟ ما هم که پیش سلیمان نیال رفتیم،یعنی دوباره باید برم دبی برای مدیکال چکSad!؟؟
چجوری میتونیم از اعتبار مدیکال مطلع بشیم؟ اعتبار مدیکال فقط برای صدور ویزاست یا برای ورود به امریکا هم باید هنوز معتبر باشه ؟
ببینید دوست عزیز مدیکال کالیفرنیا هم یکساله بوده ولی دقیقا 8 ماه (240 روز ) از اعتبارش در دوران کلیر ایشون گذشته و در واقع الان فقط 4 ماه اعتبار داره. سفارت هم گفته اگر ویزا با اعتبار 6 ماهه میخوای برو مدیکال بده وگرنه لازم نیست یعنی اگر ایشون با گرفتن ویزا توی یه بازه 3 ماهه ( با در نظر گرفتن مراجعه ایشون به سفارت و مراحل صدور ویزا که حدودا یکماه میکشه) بخوان برن آمریکا هیچ نیازی به مدیکال مجدد ندارند.
اعتبار مدیکال بالای برگه مدیکال که توی پاکت کلینیک تون بود نوشته شده بود . هنگام تحویل مدارک از من خواستند پاکت رو باز کنم و برگه رو بهشون بدم منم تاریخ اعتبار هر 3 نفرمون رو دیدم که یکساله بود ( nmc) مال شما هم یکساله بود چون خودم از دکتر نایال با ایمیل در مورد اعتبار مدیکالش استعلام گرفتم که گفتند یکساله هست.
با سلام و تشکر بابت پاسخ سریع و قانع کنندتون دوست عزیز، ما هم تاریخ مدیکالمون مال دسامبر 2010 هست( آذر 89) حدودا 8ماه 'گذشته و برای فوریه 2012(بهمن 90) بلیط رفت به امریکا گرفتیم، زمانی که من کلیر شدم اگر احتیاج به تجدید مدیکال باشه خود سفارت بهم میگه که باید دوباره مدیکال تست رو تکرار کنم یا نه؟ آیا برای ورود به امریکا هم باید هنوز مدیکالمون معتبر باشه ؟
سفارت که نمیدونه شما کی بلیط گرفتید ولی به شما اعلام میکنه که اگر ویزای 6 ماهه میخواهید باید مدیکال رو مجدد انجام بدید ( همچون کالیفرنیا ) و شما هم با توجه به بلیط رفتتون( بهمن ماه ) اگر مدیکال مجدد نبرید اعتبار ویزاتون تا دسامبر خواهد بود و به برنامتون نمیخوره.
ممنون از شما اما من الان یک نکته ای یادم اومد : ما بعد ازدریافت ویزای همسرم به سفارت ایمیل دادیم که تاریخ ویزا رو مطمئن بشیم وهمچنین تاریخ اعتبار مدیکال رو که اونها در جواب گفتند که تاریخ ویزا و اون پاکت زرد رنگ همراه ویزا(که شامل پاسخ مدیکال هم بود) هر دو از تاریخ صدور ویزا 6ماه اعتبار دارند. اگر تونستم متن ایمیل رو پیدا کنم حتما میذارمش اینجا.

شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، California ، tamanna ، آمریکا ، najibi ، ali1973 ، SH1A2R3 ، maryam58 ، coming soon ، vahidvm60 ، آرتين
(2011-08-25 ساعت 11:33)shahrooz59 نوشته:  سلام و خسته نباشید ماشاالله به این سرعت امیدوارم که هرچه زودتر ویزات رو بگیری دوست عزیز یه زحمت هم برات داشتم رفتی سفارت بگو سایتشون کامل باز نمیشه و این که سری بعدی رو کی اعلام می کنند بگو بابا همه چشم انتظار هستند زود باشین متشکرم

ممنون
حتما میپرسم
[/quote]

خیلی خیلی تبریک برای کلیر شدنتون.
یه سوال داشتم ازتون. شما که پنج شنبه پاستون رو به سفارت می دین، باید تا بعد از تعطیلات صبر کنید یا ممکنه چند روز دیگه ویزا رو بهتون بدن؟
چون من که از لیدر تور پرسیدم، گفت که بعد از تعطیلات بیام.
ممنون
شماره کیس:2011AS00020XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May-2010
تاریخ مصاحبه: May-2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 09-SEP
تشکر کنندگان: Hornet ، California ، REZA1390 ، tamanna ، free_free ، marjan59 ، SH1A2R3 ، maryam58 ، coming soon ، Ehsan2011 ، آرتين
(2011-08-25 ساعت 10:51)naeiji1974 نوشته:  قابل توجه دوستانی که کلیر شدند ، ویزا گرفتند و یا هر تغییری در کیسشون بوجود اومده:

لطفا با پیام خصوصی به "free free" اطلاع بدهند تا اطلاعاتشون در جدول بروز شه. اعلام در تاپیک بدین معنی نیست که در جدول بروز میشه.

در ضمن ارسال های تبریک و غیر ضروری رو لطفا پاک کنید . حجم تاپیک خیلی بالا رفته . ممنون از همتون

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: California ، REZA1390 ، tamanna ، free_free ، Hornet ، سروناز ، maryam58 ، coming soon ، Sooshians ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-25 ساعت 13:19)saint نوشته:  اینها هم دست کمی از ایران تو کار های اداری ندارن تو جواب ایمیلی که دیشب فرستادم وامروز ظهر جواب دادن منو ارجاع دادن به سایتشون و لینکی که وقتی check number رو کلیک می کنی خطا میده .هنوز تمپلیت ایمیلشون رو عوض نکردن

نگران نباش حتما دارن اسمتو آپدیت می کنن . Big Grin
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، free_free ، Mahsa S ، farnaz82 ، آمریکا ، maryam58 ، sepinod ، coming soon ، California ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-25 ساعت 12:31)Donantonio نوشته:  خیلی خیلی تبریک برای کلیر شدنتون.
یه سوال داشتم ازتون. شما که پنج شنبه پاستون رو به سفارت می دین، باید تا بعد از تعطیلات صبر کنید یا ممکنه چند روز دیگه ویزا رو بهتون بدن؟
چون من که از لیدر تور پرسیدم، گفت که بعد از تعطیلات بیام.
ممنون

من با یکی از دوستانم که همین چند ساعت پیش سفارت بود صحبت کردم، آفیسر تاکید کرده که تا جمعه هیچ پاسی رو میز سفارت باقی نخواهد ماند و ups هم تا شنبه کار خواهد کرد، پس کسانی که سفارت پاسشون رو گرفته حداکثر تا شنبه تحویل خواهند گرفت.
با سلام من بعد از مصاحبه 3 بار برای سفارت email فرستادم : بار اول: 1 ماه بعد مصاحبه که گفتند هنوز بررسی می کنیم به سایت مراجعه کن. بار دوم: 2 ماه پس از مصاحبه که 3 ساعت بعد در ساعت غیر کاری گفتند برو سایت را نگاه کن هنوز داریم بررسی می کنیم.بار سوم :هفته پیش بود که هنوز جواب ندادند ولی دیروز کلیر شدم!
آنکارا-2011AS25xxx -مصاحبه 6 جون-کلیرنس 81 روز بعد
(2011-08-25 ساعت 14:44)سروناز نوشته:  با سلام من بعد از مصاحبه 3 بار برای سفارت email فرستادم : بار اول: 1 ماه بعد مصاحبه که گفتند هنوز بررسی می کنیم به سایت مراجعه کن. بار دوم: 2 ماه پس از مصاحبه که 3 ساعت بعد در ساعت غیر کاری گفتند برو سایت را نگاه کن هنوز داریم بررسی می کنیم.بار سوم :هفته پیش بود که هنوز جواب ندادند ولی دیروز کلیر شدم!
آنکارا-2011AS25xxx -مصاحبه 6 جون-کلیرنس 81 روز بعد

پس می شه گفت سکوت علامت کلیر است.Wink
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، marjan59 ، free_free ، SH1A2R3 ، coming soon ، tamanna ، California ، silia ، tajvidi ، آرتين
کلیر شدن همه دوستان عزیز رو تبریک می گم و امیدوارم بقیه دوستانی هم که کلیر نشدند بزودی کلیر بشوند و از این استرس بزرگ خارج بشند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Mahsa S ، Hornet ، shahrooz59 ، marjan59 ، free_free ، lale ، farnaz82 ، REZA1390 ، SH1A2R3 ، coming soon ، birahe ، tamanna ، آرتين
(2011-08-25 ساعت 11:58)saint نوشته:  فقط بلدن جواب ایمیل بدن و از کلیر خبری نیست
35 روز وقت زیادیه برای کلیر شدن ....
انشالله حل بشه من دیگه نمی دونم چه کار باید بکنم

نگران نباشید من وقتی ایمیل زدم 47 روز گذشته بود.
تشکر کنندگان: shahrooz59 ، free_free ، AmericanHamid ، tamanna ، آرتين ، SH1A2R3
فکر کنم امروز از ابوظبی خبری نشه. میبینم همه تون منتظرید یکی بیاد اینجا جیغی بکشه ولی حیف
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: free_free ، maryam58 ، coming soon ، tamanna ، آرتين ، SH1A2R3

سلام دوستان
من ازسفارت اومدمWink چند تا نکته:
امروز صبح سفارت خیلی شلوغ بوده حتی ساعت 1:15 دقیقه که من وارد سفارت شدم هنوز مصاحبه ها تمام نشده بود و اون خانم باجه 7 کار برگه آبی ها رو راه می انداخت و اون آقاهه هم مصاحبه ها رو ادامه میداد.
تا فردا همه پاس ها رو میدن ups و تا شنبه هم ان شااله میرسه دست ما.
سفارت 11 روز تعطیله و از 6 سپتامبر شروع به کار میکنن
اما خبر خوب اینکه اون خانمه گفت که تو این مدت سایت آپدیت میشهSmile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
(2011-08-25 ساعت 16:46)shahrooz59 نوشته:  [size=medium]
کی میخواد این 11 روز بی خبری رو ( چه آنکارا چه ابوظبی ) تحمل کنه . خداییش من کم میارم
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: free_free ، REZA1390 ، maryam58 ، coming soon ، tamanna ، mim ، California ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-08-25 ساعت 16:46)shahrooz59 نوشته:  
سلام دوستان
من ازسفارت اومدمWink چند تا نکته:
امروز صبح سفارت خیلی شلوغ بوده حتی ساعت 1:15 دقیقه که من وارد سفارت شدم هنوز مصاحبه ها تمام نشده بود و اون خانم باجه 7 کار برگه آبی ها رو راه می انداخت و اون آقاهه هم مصاحبه ها رو ادامه میداد.
تا فردا همه پاس ها رو میدن ups و تا شنبه هم ان شااله میرسه دست ما.
اما خبر خوب اینکه اون خانمه گفت که تو این مدت سایت آپدیت میشهSmile

یعنی ابوظبی هم ممکنه توی این تعطیلات کلیرشده ها رو اعلام کنه؟
تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، tamanna ، mim ، آرتين ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان