کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
خدارو شکر میکنم که امروز وقتی سایت مهاجرسرا رو باز کردم چند تا هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااا دیدم امیدوام این هورا ها همینطوری پشت سر هم و بدون وقفه ادامه پیدا کنه به امید کلیر تک تک دوستان خوب مهاجرسرا در اصرع وقت مجددا هوررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا.Big GrinCoolSmile
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، tata63 ، sepinod ، SH1A2R3 ، najibi ، gadfly ، آمریکا ، samadi2050 ، nahid.t
به همه کلیر شده ها تبریک
تشکر کنندگان: free_free ، imanmamad ، Hornet ، HOMAYON53 ، tata63 ، najibi ، SH1A2R3
دوست عزیز همسفر سلام
همین الان جواب ایمیل ما رو هم دادن که برای گرفتن ویزا زود بیاین ولی هنوز سایت تغییری نکرده. من از صحبت دوستان فهمیدم که یعنی باید خوشحال باشم.... دقیقا 3ماه شد مصاحبه ما مثل شما 6جون بود امروز شد سه ماه...
احتمالا ما همین هفته برا 19 شهریور میریم... اگه کسی ابوظبی کاری داشت من در خدمتم شاید بتونم کمکی انجام بدم....
(2011-09-05 ساعت 22:44)coming soon نوشته:  
(2011-09-05 ساعت 18:01)najibi نوشته:  دوستان سلام. بالاخره بعد از ۳ هفته جواب ایمیل من رو دادند:

Our records indicate that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s). We encourage you to submit the passports as soon as possible.

اما توی سایت statusهنوز هستشapplication in processing! نظرتون چیه دوستان؟ قلابیه یا باید هورا کشید؟

اولا خیلی خیلی مبارکه ثانیا من 25 آگوست ویزام رو از ابوظبی گرفتم ولی هنوز توی سایت application in processing هستش پس نگران نباش و به افتخار ویزات :

هوررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا

دوست عزیز همسفر سلام
همین الان جواب ایمیل ما رو هم دادن که برای گرفتن ویزا زود بیاین ولی هنوز سایت تغییری نکرده. من از صحبت دوستان فهمیدم که یعنی باید خوشحال باشم.... دقیقا 3ماه شد مصاحبه ما مثل شما 6جون بود امروز شد سه ماه...
احتمالا ما همین هفته برا 19 شهریور میریم... اگه کسی ابوظبی کاری داشت من در خدمتم شاید بتونم کمکی انجام بدم....

مگه جواب ایمیل شما رو ندادن؟؟ اسم من تو سایت هنوز تغییر نکرده همسرم ایمیل زده بود جوابشو همین امروز ساعت 10.30 دادن....
چشم همین الان فعالش می کنم... خوشحال میشم.
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، maryam58 ، Hornet ، free_free ، sare ، آرتين ، najibi ، vahidvm60
سلام به همگی
دوستان کسی از آنکارا خبری نداره. کسی میدونه آپیدیت سایتشون حدود چه ساعتی هست.امروز با آنکارا کسی در تماس نبوده.به نظرتون ایمیل بزنیم یا منتظر آپدیت سایتشون باشیم؟
به امید یه هورای گروهی
تشکر کنندگان: farzad.s ، Hornet ، free_free ، آرتين ، tata63 ، A.K ، SH1A2R3
سلام امروز ما مصاحبه داشتیم بود من و بچه ها ویزا گرفتیم و لی همسرم برگه ابی گرفت ما همگی نارا حت شد یم حالمون گرفتست ولی از ۵ نفریا خانواده مصاحبه شونده که من دیدم ۲ نفر برگه ابی گرفتند همسره من و یکی دیگه دوستان فکر کنم اگه مثله همسر من سربازی سپاه نداشته باشد ویزا یک ضرب بگیریدفکر میکنید همسرم تا آخر سپتامبر ویزا بگیره برامون دعا کنید
تشکر کنندگان: gadfly ، naeiji1974 ، baz4baz ، satusa ، ali1973 ، آرتين ، free_free ، farzad.s ، A.K ، tata63 ، maryam58 ، shahrooz59 ، moraddad ، rayan.s ، sepinod ، samadi2050 ، success ، Hornet ، Goodie ، vahidvm60 ، HAMEDMIM ، SH1A2R3
دوستان آرامش قبل از طوفان رو شنید ، به این میگن هیچ خبری نیست شمارش معکوس شروع شد منتظر باشیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد.!!!
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
(2011-09-06 ساعت 15:25)naeiji1974 نوشته:  بالاخره ابوظبی صفحه VISA STATUS رو اصلاح کرد و توضیحات مربوط به تعطیلات رو حذف کرد.
=================
با سلام به همه . همین الان یکی از دوستان دور که ایشان هم لاتاری بودند بهم اطلاع دادند که کلیرشون اومده . ایشان 30 مرداد در ابوظبی مصاحبه داشتند و زوج مسنی هستند که آقا کارمند بازنشسته دولت و فرزندانشون هم مقیم آمریکا هستند. آخرین بار دیروز چک کرده بودند که نیومده بود و الان ready بود. در ضمن عضو سایت نیستند . گفتم آخرین اخبار رو داشته باشید . مخلص همه دوستان

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
صمیمانه آرزودارم این اتفاق برای شماهم بیفته
امروز ساعت چهارونیم برای باردوم سایت رو چک کردم بالاخره انتظاربه سررسیدوهمسرم کلیرشد
شماره کیس:2011AS00035XXX
نامه قبولی:4may2010
کنسولگری:ابوظبي / ارسال فرمهای اول:.14May2011/ کارنت شدن کیس:june/ دریافت نامه دوم:.12July2011
مصاحبه:8Aug2011
دریافت کلیرنس:8Aug2011
دریافت کلیرنس همسر:06Sep2011
دریافت تمام ویزاها باهم :15Sep 2011

وای خدایا شکرت منم کلیر شدم خدایا شکرت

هوراااااا
هوراااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم که همه به این شادی من برسن برای همتون دعا میکنم
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تبرییییک به همه کلیر شدگان و به افتخارشون هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پس چرا انکارا آپدیت نکرد؟
Sad
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: ali1973 ، A.K ، maryam58 ، reza12 ، najibi ، SH1A2R3 ، joy ، gadfly ، free_free ، California ، Hornet ، آرتين ، tata63 ، یاشار و ماری
ساعت 7.30 عصر هنوز خبری از آنکارا نیست!
شماره کیس:2011AS00030XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: خرداد 89
ارسال فرمهای سری اول:13 July
کارنت شدن کیس:May 2011
دریافت نامه دوم:20 June
مصاحبه:July 12
دریافت کلیرنس:7 سپتامبر
دریافت ویزا:13 سپتامبر
تشکر کنندگان: maryam58 ، A.K ، free_free ، California ، Hornet ، آرتين ، SH1A2R3
اصلا اين سفارت توي آنكاراامروزبازبوده كه من اين همه دارم دقيقه به دقيقه چكش ميكنم . حتي جواب ميلم روهم ندادند
تشکر کنندگان: maryam58 ، A.K ، free_free ، California ، Hornet ، آرتين ، tata63 ، SH1A2R3
دوستان سلام
امروز ما پاسپورتهارو دادیم سفارت.
سفارت باز بود. فوق العاده هم شلوغ بود .
فکر کنم بخاطر همین ازدحام کاری به اپ دیت کردن نرسیدن .
انشا الله بزودی اپ دیت بشه ودل همگی شاد بشه .
التماس دعا.
تشکر کنندگان: 1979SAM ، maryam58 ، gadfly ، najibi ، SH1A2R3 ، sepinod ، zerogalaxy ، joy ، A.K ، moraddad ، free_free ، Alirezajoon ، California ، Hornet ، ali1973 ، naeiji1974 ، nahid.t ، vahidvm60
سلام دوستان
بالاخره نوبت منم شد که برم آنکارا واسه مصاحبه.امیدوارم که با دست پر برگردم.
حتما اونجا درمورد شما دوستان ازشون سوال میکنم.
آرزو میکنم که هرچه زودتر کلیرتون بیاد و دعا میکنم که برعکس پارسال کسی جا نمونه.

موفق باشید
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان