موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-05 ساعت 17:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-05 ساعت 17:58 توسط California.)
سلام دوستان الان از سفارت برمیگردم نمیخوام الکی امید بدم دارم حقیقت را میگم به شدت سرعت کارشون را زیاد کردند من خانومی را تو سفارت دیدم که برای پیک آپ اومده بود فورا متوجه شدم همون ملیکا خانوم خودمونه جالب اینکه ایشون هم می گفتند که کسانی که امروز پاس هاشون را تحویل میدن محاله که زودتر از دوشنبه بتونن ویزاشون را بگیرند ولی در عین ناباوری ! به همه گفتند پنج شنبه ویزاتون آماده هست 20 نفری بودند که برای ویزا اومده بودند ولی به هرکی میگفتم عضو مهاجرسرا هست یا نه ، وجود این سایت و هرگونه ارتباط با اون را به کلی منکر میشد به غیر از خانوم ملیکا که جویای حال دوستان بودند و برای همه تون مخصوصا دکتر محمودی آرزوی کلیر شدن و دریافت ویزا فرمودند
بنده هم انگشت نگاری شده و مدیکال جدید را تحویل دادم
یا حق
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-05 ساعت 18:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-05 ساعت 18:22 توسط maryam58.)
بپر برو سفارت مبارکه.
کی جواب دادن الان؟؟
خدایی دیگه نوبت منه.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-05 ساعت 19:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-05 ساعت 19:26 توسط gadfly.)
(2011-09-05 ساعت 18:01)najibi نوشته: دوستان سلام. بالاخره بعد از ۳ هفته جواب ایمیل من رو دادند:
[align=left]Our records indicate that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance.
.
.
قلابیه یا باید هورا کشید؟
najibi گرامی سلام
قلابی چیه دوست عزیز ؟؟!! واقعیه ، واقعیه ! پس به افتخار این خبر و برای اینکه همه دوستان بدانند که ما بالانشینان جدول نه تنها از خبر کلیر شدن دوستان ناراحت نمی شویم بلکه بسیار خوشحال و مسرور و کیفور هم می شویم :
[font=Tahoma]
هــــــــــــــــــــــــــــــورررررررررررررررررررررااااااااااااااا !
هــــــــــــــــــــــــــــــورررررررررررررررررررررااااااااااااااا ![/font]
ارادتمند
gadfly دویست و سی روزه
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من امروز سفارت آنکارا رفتم با نگهبانشم صحبت کردم فردا سفارت بازه فقط نتونستم بفهمم کی پاسارو میدن اگه بدونید با چه وضعیتی دیشب رسیدم اینجا از من به شما نصیحت تنها راه نیوفتید بیاید که هر چی بدبختی برای آدم نتهاست حالا قضیش مفصله هر کی خواست تعریف کنم ایشالا همه هر چه زودتر از بلاتکلیفی در بیان
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-05 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-05 ساعت 22:44 توسط coming soon.)
(2011-09-05 ساعت 18:01)najibi نوشته: دوستان سلام. بالاخره بعد از ۳ هفته جواب ایمیل من رو دادند:
Our records indicate that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s). We encourage you to submit the passports as soon as possible.
اما توی سایت statusهنوز هستشapplication in processing! نظرتون چیه دوستان؟ قلابیه یا باید هورا کشید؟
اولا خیلی خیلی مبارکه ثانیا من 25 آگوست ویزام رو از ابوظبی گرفتم ولی هنوز توی سایت application in processing هستش پس نگران نباش و به افتخار ویزات :
هوررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-05 ساعت 22:18)1979SAM نوشته: (2011-09-05 ساعت 21:54)manoch نوشته: سلام به همه من امروز سفارت آنکارا رفتم با نگهبانشم صحبت کردم فردا سفارت بازه فقط نتونستم بفهمم کی پاسارو میدن اگه بدونید با چه وضعیتی دیشب رسیدم اینجا از من به شما نصیحت تنها راه نیوفتید بیاید که هر چی بدبختی برای آدم نتهاست حالا قضیش مفصله هر کی خواست تعریف کنم ایشالا همه هر چه زودتر از بلاتکلیفی در بیان
ميشه لطفا بگين كه چه مشكلي پيش آمده ؟
باتشكر
چه مشکلی پیش اومده؟ بابا اینطوری ته دل ادمو خالی نکنین.من بیچاره واسه اولین بار و برای مصاحبه 2روز دیگه دارم تنها میرم انکارا، اینجوری که شما گفتی ترسیدم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
پس کی سایت آپدیت میشه ؟
.
.
شماها ایمیل زدید ؟
.
پس کلیرنس ماها کیه ؟
.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که این همه مدت منتظر بوده اند، لطفا ناامید نشوید و تا روز 30 سپتامبر امیدوار باشید.
من هم مثل شما مدت زمانی را منتظر کلیرنس بودم، هرچند گاهی وقت ها نگرانش می شدم، اما هیچگاه تا زمان صدور ویزا روی آن 100 درصد حساب نکرده بودم. این جمله ای است که در نامه برنده شدن به ما اعلام کردند.
خوشبختانه حجم کار ویزای دانشجویی و به همین ترتیب پروسه ادمین دانشجویان تمام شده و مطمئنا پروسه کلیرنس بسیار سریعتر انجام خواهد شد. در یکی دو ماه گذشته ویزای دانشجوی هم وقت سفارت و هم وقت پروسه ادمین رو مشغول کرده بوده، بنابراین امیدوارتر از قبل منتظر باشید.
به امید روزی که این تاپیک را همه با هم پایان خوشش را جشن بگیریم.