کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
به همه کلیر شده ها تبریک میگم هورااااااا هوورااااااااااااا
خیلی خوشحالم،امیدوارم بقیه هم هر چه زودتر کلیر بشند Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
هووووررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

.

.

کلیر شدم . خدایا شکر بی پایان ..........................................................
به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم . امیدوارم دلاتون همیشه شاد باشه .
لطفا کلیرتون رو به " free free " اعلام کنید تا توی جدول آپدیت شه .
به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر از جمله خودم
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم مبارکتون باشه من هم همچنان منتظر ماندم برام دعا کنید دوستان .
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
كسي تونسته بليط بگيره براي يكشنبه؟؟؟؟ تورو خدا اونايي كه كلير نشدن، رزروشون رو كنسل كنن!! Sad هر جا زنگ ميزنيم ميگن پره!!! من تنهام نمي تونم زميني برم!

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان: alisarshar ، Hornet ، golesang ، farnaz82 ، آرتين ، maryam58 ، vahidvm60 ، free_free ، coming soon ، SH1A2R3
دوستان پاك نشده
زود باشين ببينم ، ديگه دارين حوصله مارو سر مي برين ، يالا ديگه ، منتظريم براي هوراهاي شما ، خلاصه تا دوشنبه بيشتر فرصت ندارين ، واگرنه پا ميشيم ... ديگه خودتون مي دونين

دوستاني از جمله :
دكتر محمودي عزيز و همسر محترمشون ، آقاي رشيدي ، آقاي شهريار*، عزيزمون گادفلاي ، كامران *22 ، پژواك گروپ *، همسر فرد* ، آرمتين *، سينت ، همسر مهسا اس *، مريم 58 ، نائيچي1974 دوست عزيزم، نگار 65 و همسرشون ، علي سرشار و خانواده ، هورنت و همسر محترمشون و ... بقيه منتظران
پ. ن. : اسامي ستاره دار در خصوص كلير يا عدم كليرشون مطمئن نيستم ، انشاء الله كه يا كلير شدن يا به زودي زود كلير مي شوند
سلام دوستان
ظاهرآ هيچكس ما رو كه 161 روزه هستيم و در بالاي جدول در رده ي نهم نشستيم نميبينه.اشكال نداره بالاخره ما هم خدايي دارم.
به همه ي دوستان كلير شده تبريك ميگم انشاءالله كه همگي تا قبل از اين ضرب الاجل كشنده كلير بشيم.
(2011-09-08 ساعت 11:53)ali1973 نوشته:  سلام دوستان
ظاهرآ هيچكس ما رو كه 161 روزه هستيم و در بالاي جدول در رده ي نهم نشستيم نميبينه.اشكال نداره بالاخره ما هم خدايي دارم.
به همه ي دوستان كلير شده تبريك ميگم انشاءالله كه همگي تا قبل از اين ضرب الاجل كشنده كلير بشيم.

علي 1973 عزيز
اون سه نقطه آخر مال كسائي بود كه جا افتادن
انشاء الله زودتر از بقيه دوستان خبر كلير شما رو داشته باشيم و به كمترين فاصله بقيه دوستان هم كلير بشن ، باور كنين خيلي منتظريم ، من خودم پريشب خواب كلير شدن يكي از دوستان رو ديدم كه تلفني به خودشون هم گفتم
خيلي خيلي مخلصيم
این هم لیست کسانی که کماکان منتظر هورا کشیدن اونها هستیم
[عکس: i46450_.jpg]
همه دعا میکنیم که سریعتر کارتون ردیف بشه
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
(2011-09-08 ساعت 14:13)amir989 نوشته:  سلام
من از www.usafis.org یکemail دریافت کردم نمیدونم معتبر یا نه اگه جواب بدین ممنون میشم.
اینم متن email:
Your registered name amir ahmadi ( ahmadi.amir705@gmail.com ) is
.....

دوست عزيز
الان بچه ها نگران كليرنسشون هستن ، لطفاً در تاپبك مرتبط در برندگان 2012 سئوالاتتون رو مطرح كنين
اين ايميل كاملاً جعلي هست ، 1000 درصد
از توجهتون متشكرم
موفق باشين
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، drmahmoodi ، Hornet ، najibi ، farzad-it ، maryam58 ، gadfly ، vahidvm60 ، California ، free_free ، tajvidi ، آرتين
کد پی‌اچ‌پی:
با عرض سلام به همكي من هم كلير شدم ولي هورا رو نكه ميداريم تا آخر سپتامبر كه انشا الله همگي با هم يه هورا بكشيمبه اميد موفقيت همه بچه هاي با معرفت مهاجرسرا
(2011-09-08 ساعت 13:29)A.K نوشته:  این هم لیست کسانی که کماکان منتظر هورا کشیدن اونها هستیم
[عکس: i46450_.jpg]
همه دعا میکنیم که سریعتر کارتون ردیف بشه

دوست عزیز همسر من هم کلیر نشده هنوزSad
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، golesang ، frz61 ، maryam58 ، California ، free_free ، coming soon ، Goodie ، AmericanHamid ، آرتين ، satusa
خدا را شکر فکر میکردم تعداد منتظر ها خیلی بیشتر باشه اما اینجور که دوستان زحمت کشیدند دیگه خیلی نمونده انشالله مال همه دوستان زودتر معلوم بشه و پرونده امسال بشه پاک ترین لاتاری قرن Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، ali_ho ، آمریکا ، maryam58 ، gadfly ، drmahmoodi ، vahidvm60 ، ali1973 ، free_free ، SH1A2R3 ، tata63 ، HAMEDMIM ، آرتين ، satusa
سلام
دوستان
ما هم همين الان كلير شديم، تو سايت چك كردم
هههههههوووووووورررررراااااااااا
از ته قلبم ميخوام كه همه منتظرا زود جواب بگيرن
به خصوص علي سرشار عزيزم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
دوستان عزیز ما همین الان سایت رو چک کردیم و خدا رو شکر پس از 58 روزکلیر شدیم.
پس
هههههههوووووووورررررراااااااااا
خیلی ناامید بودیم.هر دومون کار دولتی و سربازی همسرم سپاه بود.
برای همه دوستان آرزو میکنیم این لحظه رو تجربه کنند.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان