کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-07 ساعت 23:38)farzad-it نوشته:  .
راستي از بچه هاي بالاي جدول کسي کلير نشده؟
Drmahmoodi چه خبر؟ دکتر جون من به يادت هستما.
شاد باشيد.

خوب به سلامتی ده ماه ازمصاحبه ما گذشت وما رسما واردماه یازدهم شدیم.
و اسم من بعنوان رکورد دار کلیرانس 2010 و2011 ثبت شد!
ازهمه دوستان کلیرشده وکلیر نشده وبرنده و غیر برنده و.... که جویای احوال من هستند وبهروسیله اظهارلطف کرده ا ند تشکر میکنم و اعلام میکنم چون اصولا ادم تعارفی هستم این بالای جدول می ایستم تا همه بچه های 2011 کلیر بشن وحاضرم اخرین نفرکلیر شده امسال باشم!
یه احساسی به من میگه امسال نباید نگران تمومشدن ویزا باشیم چون وضعیت اقتصادی و بیکاری امسال در امریکا بدتر شده و مسئله انقلابهای کشورهای عربی و افریقایی پروسه دریافت ویزای خیلی ازبرندگان این کشورهارو مختل کرده.
به همه دوستان که این هفته کلیر شدند تبریک میگم ووبه دوستان کلیر نشده میگم که: اندکی صبر سحر نزدیک است ومطمئنم پایان خوشی در انتظاردوستان 2011 است.
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
به به مثل اینکه یه روز ما نبودیم کلی کلیر شده داریم می گم اگه من چند روز برم مسافرتی جایی همه بچه های مهاجرسرا کلیر میشن و بدون خداحافظی می رن.

ولی به دور از شوخی وقتی دیدم چند نفر کلیرنسشون اومده واقعاً خوشحال شدم به امید روزی که همه ی بچه ها بدون مشکل کاراشون رو انجام بدن..!!!!

منم به نوبه ی خودم به اونایی که کلیر شدن تبریک وبه اونایی که که هنوز منتظرن میگم نگران نباشید مطمن باشید که این همه انتظار بالاخره جواب میده>>

یاده یه جمله افتادم که به یارو گفتن بیا بریم اونور آب گفت:نه
گفتند چرا گفت:آخه من شنا بلد نیستم .

پیروز باشید و سربلند.....!!!!!!!!!
(2011-09-08 ساعت 17:09)Hornet نوشته:  سلام
دوستان
ما هم همين الان كلير شديم، تو سايت چك كردم
هههههههوووووووورررررراااااااااا
از ته قلبم ميخوام كه همه منتظرا زود جواب بگيرن
به خصوص علي سرشار عزيزم

جدا Hornet جان جیگر من یکیو بالا آوردی تو
واقعا
هههههههوووووووورررررراااااااااا
ایشالا که آقای علی سرشار عزیز هم بزودی اون هورا قشنگه رو میکشه ما شش مون حال میاد
موفق باشید
(2011-09-08 ساعت 12:35)sare نوشته:  
(2011-09-08 ساعت 11:53)ali1973 نوشته:  سلام دوستان
ظاهرآ هيچكس ما رو كه 161 روزه هستيم و در بالاي جدول در رده ي نهم نشستيم نميبينه.اشكال نداره بالاخره ما هم خدايي دارم.
به همه ي دوستان كلير شده تبريك ميگم انشاءالله كه همگي تا قبل از اين ضرب الاجل كشنده كلير بشيم.

علي 1973 عزيز
اون سه نقطه آخر مال كسائي بود كه جا افتادن
انشاء الله زودتر از بقيه دوستان خبر كلير شما رو داشته باشيم و به كمترين فاصله بقيه دوستان هم كلير بشن ، باور كنين خيلي منتظريم ، من خودم پريشب خواب كلير شدن يكي از دوستان رو ديدم كه تلفني به خودشون هم گفتم
خيلي خيلي مخلصيم
سلام
ما که مخلص همه ی برو بچه های با معرفت مهاجرسرا هستیم.ممنون و آرزوی موفقیت برای شما و همه ی دوستان

تشکر کنندگان: drmahmoodi ، gadfly ، California ، free_free ، coming soon ، maryam58 ، farnaz82 ، tata63 ، Hornet ، Goodie ، آرتين ، satusa
(2011-09-08 ساعت 20:29)drmahmoodi نوشته:  
(2011-09-07 ساعت 23:38)farzad-it نوشته:  
یه احساسی به من میگه امسال نباید نگران تمومشدن ویزا باشیم چون وضعیت اقتصادی و بیکاری امسال در امریکا بدتر شده و مسئله انقلابهای کشورهای عربی و افریقایی پروسه دریافت ویزای خیلی ازبرندگان این کشورهارو مختل کرده.

سلام دوستان
من امروز سفارت بودم دقیقا نباید نگران تمام شدن ویزاها باشیم چون از ابتدای این دوره کیس های زیادی ریجکت شدن و توجه داشته باشید پارسال فقط 4 تا ویزا کم اومد در ضمن دکتر محمودی عزیز! خانم ملیکا توصیه کردند که به شما بگم حتما زودتر بیاید دبی و مدیکالتون را تجدید کنید و هفته آخر سپتامبر دبی باشید!
به امید دریافت ویزا برای تمام دوستان خوبم الان در فرودگاهم و از دبی برمیگردم شرحش را انشالله براتون بعد از رسیدن به تهران مینویسم.
در پناه حق

بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
با سلام خدمت دوستان

میخواستم بدونم سایت آنکارا کی ها آپدیت میشه؟ هر روز باید سایت رو چک کرد؟ من مامان و بابام امروز رفتن مصاحبه و دوتاشون کلیرانس خوردن. میخواستم بدونم سایت رو از همین فردا چک کنم؟
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، alisarshar ، tajvidi ، آرتين

دوستان عزیز واقعا شوکه شدم با این تعداد کلیر شده....

واقعا فشار پشت سد آنکارا این سد رو شکست و ترکش های این انفجار طی روز های آینده هنوز در مهاجر سرا دیده خواهد شد...

با آرزوی کلیر برای بقیه دوستان ..

به افتخار کلیر شده ها:

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
سلام
سفارت آنکارا فقط همین یک متن ایمیلو دارن که همیشه واسه همه همین رو میفرستن.هر چی میپرسی فقط همینو میگن.واقعآ دیگه حالم از این پروسه به هم میخوره.کاشکی اصلا برنده نشده بودم.نظر شما چیه؟
قربان همگی
Dear Sir/ Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number or after we contact you.

Sincerely
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site at http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، maryam58 ، lale ، najibi ، Hornet ، آرتين ، satusa ، SH1A2R3
سلام من هم 7 سپتامبر رفتم مصاحبه و برگه آبی گرفتم و تازه اومدم صف اول کلیرنس... و از امروز دیگه با خیال راحت میتونم تو تاپیک کلیرنس مطلب بنویسم و کسی دیگه تو دلش نمیگه حالا تو برو مصاحبه... راستی شد 2 روز این جواب کلیر من چرا نمیاد؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCoolCool
کیس نامبر ما توی سایت اعلام شده اما ستاره داره ولی تاریخ Admin Process Expires On رو نوشته 20 سپتامبر و حالا ما باید چی کار کنیم؟ یعنی تا قبل از 20 سپتامبر باید بریم سفارت یا نه؟
ممنون می شم کمکم کنین.
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians ، Hornet ، alirezamk ، maryam58 ، Goodie ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-09-09 ساعت 00:54)hvossoughi نوشته:  کیس نامبر ما توی سایت اعلام شده اما ستاره داره ولی تاریخ Admin Process Expires On رو نوشته 20 سپتامبر و حالا ما باید چی کار کنیم؟ یعنی تا قبل از 20 سپتامبر باید بریم سفارت یا نه؟
ممنون می شم کمکم کنین.

اگر ستاره شما طی هفته آینده حذف شد دیگر مشکلی نبوده و سریعا میروید ویزا رو میگیرید. ولی اگر ستاره حدف نشد سعی کنید چند روز زودتر از 20 سپتامبر بروید و اون یکی ویزا رو بگیرید تا کلییر مجدد نخورید.
ضمنا مکاتبه با سفارت هم و درمیان گذاشتن مشکلتان میتونه مفید باشه
تشکر کنندگان: free_free ، آمریکا ، najibi ، tata63 ، hvossoughi ، gadfly ، Hornet ، Ashkan78 ، Farshid22 ، vahidvm60 ، California ، maryam58 ، Goodie ، آرتين ، satusa ، SH1A2R3
سلام به دوستان عزیز.
منم الان کلیر شدم! بعد از 79 روز سخت. البته توی سایت ولی ایمیلی نگرفتم. هوررا؟
حالا باید برم ابوظبی ولی یه سوال دارم! دوباره مثل مصاحبه همون تشریفات ورود و... وجود داره؟ از دوستانی که رفتن خواهش میکنم کمی توضیح بدن در مورد روند کار و مدارکی که باید ببرم یا اگه تاپیکی هست لطف کنن لینک بدن چون من هرچی توی تاپیکها گشتم چیزی پیدا نکردم. خیلی ممنون
و یه سوال دیگه. البته نمیدونم مربوط به این تاپیک بشه: پاس من کمی کمتر از یک سال تاریخ داره البته سعی می کنم توی نوامبر برم کسی میدونه اعتبار پاس باید حداقل یه سال باشه یا شش ماه؟
برای همه دوستان آرزوی کلیر شدن دارم Rolleyes
گرچه خودم هنوز دارم گیج میزنم که حالا چکار کنم! Big Grin
(2011-09-09 ساعت 02:24)masoud47 نوشته:  سلام به دوستان عزیز.
حالا باید برم ابوظبی ولی یه سوال دارم! دوباره مثل مصاحبه همون تشریفات ورود و... وجود داره؟ از دوستانی که رفتن خواهش میکنم کمی توضیح بدن در مورد روند کار و مدارکی که باید ببرم یا اگه تاپیکی هست لطف کنن لینک بدن چون من هرچی توی تاپیکها گشتم چیزی پیدا نکردم. خیلی ممنون
و یه سوال دیگه. البته نمیدونم مربوط به این تاپیک بشه: پاس من کمی کمتر از یک سال تاریخ داره البته سعی می کنم توی نوامبر برم کسی میدونه اعتبار پاس باید حداقل یه سال باشه یا شش ماه؟

سلام دوست عزیز
تبریک میگم .طبق چیزی که خودشون گفتن حداقل باید 6 ماه اعتبار داشته باشه
موفق باشی
تشکر کنندگان: masoud47 ، najibi ، free_free ، tata63 ، Hornet ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-09-09 ساعت 02:24)masoud47 نوشته:  سلام به دوستان عزیز.
سلام و تبریک
مدارک لازم پاسپورت و برگه آبی و اگر کسر مدرک خورده باشید اونم میخاد .
زمان ورود تشریفات بازرسی بدنی مثل قبل هست .و پس از ورود به سالن دوباره شماره بگیرید . برگه آبی رو نشون بدید یه شماره بهتون میده .بشینید تا صداتون کنند . برگه آبی و پاسپورت رو میگیرند و یک برگه دیگه که تاریخ دریافت ویزا رو بهتون میگه .
در مورد پاستون من اطلاعی ندارم
(2011-09-08 ساعت 23:01)bahar_2300 نوشته:  با سلام خدمت دوستان

میخواستم بدونم سایت آنکارا کی ها آپدیت میشه؟ هر روز باید سایت رو چک کرد؟ من مامان و بابام امروز رفتن مصاحبه و دوتاشون کلیرانس خوردن. میخواستم بدونم سایت رو از همین فردا چک کنم؟

بعله بهار خانم
از همین فردا چک کن که توی این شرایط، یک روز رو هم ازدست ندی.
امیدوارم زودِ زود کلیر بشن.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: farnaz82 ، free_free ، tata63 ، gadfly ، drmahmoodi ، Hornet ، najibi ، vahidvm60 ، California ، آرتين ، satusa ، bahar_2300 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان