موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-07 ساعت 23:38)farzad-it نوشته: .
راستي از بچه هاي بالاي جدول کسي کلير نشده؟
Drmahmoodi چه خبر؟ دکتر جون من به يادت هستما.
شاد باشيد.
خوب به سلامتی ده ماه ازمصاحبه ما گذشت وما رسما واردماه یازدهم شدیم.
و اسم من بعنوان رکورد دار کلیرانس 2010 و2011 ثبت شد!
ازهمه دوستان کلیرشده وکلیر نشده وبرنده و غیر برنده و.... که جویای احوال من هستند وبهروسیله اظهارلطف کرده ا ند تشکر میکنم و اعلام میکنم چون اصولا ادم تعارفی هستم این بالای جدول می ایستم تا همه بچه های 2011 کلیر بشن وحاضرم اخرین نفرکلیر شده امسال باشم!
یه احساسی به من میگه امسال نباید نگران تمومشدن ویزا باشیم چون وضعیت اقتصادی و بیکاری امسال در امریکا بدتر شده و مسئله انقلابهای کشورهای عربی و افریقایی پروسه دریافت ویزای خیلی ازبرندگان این کشورهارو مختل کرده.
به همه دوستان که این هفته کلیر شدند تبریک میگم ووبه دوستان کلیر نشده میگم که: اندکی صبر سحر نزدیک است ومطمئنم پایان خوشی در انتظاردوستان 2011 است.
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به به مثل اینکه یه روز ما نبودیم کلی کلیر شده داریم می گم اگه من چند روز برم مسافرتی جایی همه بچه های مهاجرسرا کلیر میشن و بدون خداحافظی می رن.
ولی به دور از شوخی وقتی دیدم چند نفر کلیرنسشون اومده واقعاً خوشحال شدم به امید روزی که همه ی بچه ها بدون مشکل کاراشون رو انجام بدن..!!!!
منم به نوبه ی خودم به اونایی که کلیر شدن تبریک وبه اونایی که که هنوز منتظرن میگم نگران نباشید مطمن باشید که این همه انتظار بالاخره جواب میده>>
یاده یه جمله افتادم که به یارو گفتن بیا بریم اونور آب گفت:نه
گفتند چرا گفت:آخه من شنا بلد نیستم .
پیروز باشید و سربلند.....!!!!!!!!!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-08 ساعت 22:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-08 ساعت 22:56 توسط California.)
(2011-09-08 ساعت 20:29)drmahmoodi نوشته: (2011-09-07 ساعت 23:38)farzad-it نوشته:
یه احساسی به من میگه امسال نباید نگران تمومشدن ویزا باشیم چون وضعیت اقتصادی و بیکاری امسال در امریکا بدتر شده و مسئله انقلابهای کشورهای عربی و افریقایی پروسه دریافت ویزای خیلی ازبرندگان این کشورهارو مختل کرده.
سلام دوستان
من امروز سفارت بودم دقیقا نباید نگران تمام شدن ویزاها باشیم چون از ابتدای این دوره کیس های زیادی ریجکت شدن و توجه داشته باشید پارسال فقط 4 تا ویزا کم اومد در ضمن دکتر محمودی عزیز! خانم ملیکا توصیه کردند که به شما بگم حتما زودتر بیاید دبی و مدیکالتون را تجدید کنید و هفته آخر سپتامبر دبی باشید!
به امید دریافت ویزا برای تمام دوستان خوبم الان در فرودگاهم و از دبی برمیگردم شرحش را انشالله براتون بعد از رسیدن به تهران مینویسم.
در پناه حق
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم سایت آنکارا کی ها آپدیت میشه؟ هر روز باید سایت رو چک کرد؟ من مامان و بابام امروز رفتن مصاحبه و دوتاشون کلیرانس خوردن. میخواستم بدونم سایت رو از همین فردا چک کنم؟
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز واقعا شوکه شدم با این تعداد کلیر شده....
واقعا فشار پشت سد آنکارا این سد رو شکست و ترکش های این انفجار طی روز های آینده هنوز در مهاجر سرا دیده خواهد شد...
با آرزوی کلیر برای بقیه دوستان ..
به افتخار کلیر شده ها:
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر ما توی سایت اعلام شده اما ستاره داره ولی تاریخ Admin Process Expires On رو نوشته 20 سپتامبر و حالا ما باید چی کار کنیم؟ یعنی تا قبل از 20 سپتامبر باید بریم سفارت یا نه؟
ممنون می شم کمکم کنین.
Category: F2A
PD: Nov 2011
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-08 ساعت 23:01)bahar_2300 نوشته: با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم سایت آنکارا کی ها آپدیت میشه؟ هر روز باید سایت رو چک کرد؟ من مامان و بابام امروز رفتن مصاحبه و دوتاشون کلیرانس خوردن. میخواستم بدونم سایت رو از همین فردا چک کنم؟
بعله بهار خانم
از همین فردا چک کن که توی این شرایط، یک روز رو هم ازدست ندی.
امیدوارم زودِ زود کلیر بشن.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود