کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
پس چرا این آنکارا آپدیت نمی کنه؟ ای خدا ................
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، Sooshians ، آرتين
(2011-09-12 ساعت 23:26)leili نوشته:  سلام به همه دوستان
من دو تا سوال داشتم از بچه هایی که ابوظبی بودند امسال یکی از دوستان ما تازه کلیر شده میخوام بدونم که:
1- آیا فقط یک روز در هفته (یکشنبه ها) میشه پاس رو برای ضرب ویزا به سفارت تحویل داد ؟چون وقتی شماره ایشون تو سایت نشون داده میشه پایینش نوشته که یکشنبه ها فقط روزی که پاس رو تحویل میگیرن این مطلب برای ویزای لاتاری هم هست یا نه برای ویزاهای دیگه است ؟

2-چند روز طول میکشه که ویزا رو ضرب کنند ؟ یک روزه یا بیشتر
ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دقیق دارند راهنمایی کنند

ابوظبی فقط روز های یک شنبه پاس ها رو میگیره.ویزای من رو ۲ شنبه بعد تحویل دادند،ویزای همسرم رو با اینکه بعد از تعطیلات فطر هم بود ۵ شنبه همون هفته تحویل دادند.توی سایت خودشون میگن که تحویل پاس با ویزا ۴-۷ روز طول میکشه.
درباره اینکه این فقط مال لاتاری هاست یا نه اطلاعی ندارم. اما اگه دوستتون پایین همون صفحه ای کهstatus ویزا رو ready زده نگاه کنند همه چیز نوشته شده.
تشکر کنندگان: mjs ، free_free ، AmericanHamid ، leili ، Hornet ، Sooshians ، California ، satusa ، maryam58 ، آرتين ، gadfly ، vahidvm60
سلام
دوستان عزیز یک سوال
آیا زودتر رفتن ما به آنکارا تا زمانی که اسممون تو سایت نزدند سودی داره ؟
آیا سفارت جوابی میده اکه مراجعه کنیم؟
شاید تنها سودی که داشته باشه اینه که اگر اسممونو تو سایت زدند اونجا هستیم و تو این زمان کم احتمال دیر رسیدن نیست
لطفا دوستانی که اطلاعی دارن جواب بدن چون اگه بشه به سفارت مراجعه کرد و جواب بدن و باعث جلوافتادن کلیر شدن میشه من زودتر برم آنکارا
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، vahidvm60
(2011-09-12 ساعت 23:41)najibi نوشته:  
من دو تا سوال داشتم از بچه هایی که ابوظبی بودند امسال یکی از دوستان ما تازه کلیر شده میخوام بدونم که:
1- آیا فقط یک روز در هفته (یکشنبه ها) میشه پاس رو برای ضرب ویزا به سفارت تحویل داد ؟چون وقتی شماره ایشون تو سایت نشون داده میشه پایینش نوشته که یکشنبه ها فقط روزی که پاس رو تحویل میگیرن این مطلب برای ویزای لاتاری هم هست یا نه برای ویزاهای دیگه است ؟

ابوظبی فقط روز های یک شنبه پاس ها رو میگیره.ویزای من رو ۲ شنبه بعد تحویل دادند،ویزای همسرم رو با اینکه بعد از تعطیلات فطر هم بود ۵ شنبه همون هفته تحویل دادند.توی سایت خودشون میگن که تحویل پاس با ویزا ۴-۷ روز طول میکشه.
درباره اینکه این فقط مال لاتاری هاست یا نه اطلاعی ندارم. اما اگه دوستتون پایین همون صفحه ای کهstatus ویزا رو ready زده نگاه کنند همه چیز نوشته شده.

تشکر کنندگان: Hornet ، free_free
(2011-09-12 ساعت 22:32)hosin2011 نوشته:  از بجه هاي انكارا كه ١٢sep مصاحبه داشتند كي يا تونستند ويزا بكيرند

از بجه هاي ١٢sepانكارا جه خبر؟

دوست عزیز ،خیلی از دوستان ما امروز یکضرب ویزا گرفتند
تشکر کنندگان: nahid.t ، REZA1390 ، farnaz82 ، Hornet ، naeiji1974 ، satusa ، آرتين ، maryam58 ، free_free ، SH1A2R3 ، najibi ، aghdam ، vahidvm60 ، California ، bfarhadm
(2011-09-13 ساعت 01:26)HOMAYON53 نوشته:  با سلام
من امروز رفتم مصاحبه و به من گفتن منتظر باش که ups مدارکتو بیاره. این یعنی به من می خوان ویزا بدن؟من برای فردا (3 شنبه) پرواز دارم باید چند روز منتظر باشم؟ اصلا تکلیفم روشن نیست؟

سلام، بهت تبریک میگم دوست عزیز، اگه دوشنبه شمارت در سایت ups آپدیت شده فرداش تا ساعت 12 منتظر پاس و ایشالا ویزات باش، اگه نه حدود ساعت 4 برو جلو سفارت برگه ups و بلیط رو نشون بده احتمالا" ویزات رو اونجا بهت میدند.

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، baz4baz ، nahid.t ، REZA1390 ، farnaz82 ، rayan.s ، Hornet ، California ، satusa ، آرتين ، alirezamk ، free_free ، SH1A2R3 ، najibi ، gadfly
(2011-09-13 ساعت 01:46)HOMAYON53 نوشته:  یعنی چی شمارم آپدیت شده یعنی چه طوری آپدیت می شه. شمارم در سایت اومده و جلوی محموله و مشخصات دیگه هیچی نسیت.

اگه زیر قسمت مشخصاتت چیزی ننوشته (مثلا تاریخ دریافت از سفارت) پس هنوز ups از سفارت مدارک شما رو دریافت نکرده، به احتمال خیلی زیاد ویزاتون فردا حدود ساعت 4:30 حاضره و سفارت اون رو فردا به ups تحویل میده، اما اگه بلیط شما برای بعد از غروب باشه این شانس رو دارید که ویزا رو جلوی سفارت تحویل بگیرید و به پروازتون برسید.

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، AmericanHamid ، rayan.s ، Hornet ، California ، آرتين ، satusa ، maryam58 ، free_free ، SH1A2R3 ، najibi
(2011-09-12 ساعت 21:01)آمریکا نوشته:  سلام دوستان
ما همچنان منتظر کلیر همسرم هستیم اینقدر نگرانم که جز تشکر زیر تاپیک ها انگیزه نوشتن هیچ چیز ندارم برامون دعا کنید.
مرسیییییییییی.
سلام .پس همدردیم .بااین تفاوت که مصاحبه ما7سپتامبربوده وزمان محدودترSad

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، nahid.t ، REZA1390 ، nimahoboot ، Hornet ، tajvidi ، California ، آرتين ، free_free ، SH1A2R3 ، aghdam ، vahidvm60 ، bfarhadm
(2011-09-13 ساعت 02:15)baz4baz نوشته:  
ما همچنان منتظر کلیر همسرم هستیم اینقدر نگرانم که جز تشکر زیر تاپیک ها انگیزه نوشتن هیچ چیز ندارم برامون دعا کنید.
مرسیییییییییی.

منهم در كنار شما در صف همسران بي كليرينس هستم به اميد مهاجرت دسته جمعي خانواده
(2011-09-13 ساعت 02:33)nahid.t نوشته:  
(2011-09-13 ساعت 02:15)baz4baz نوشته:  
مرسیییییییییی.

منهم در كنار شما در صف همسران بي كليرينس هستم به اميد مهاجرت خانوادگي
سلام

انشا الله جواب کلیر شدن هر دوتاتون به زودی میاد نگرانی رو از خودتون دور کنید عزیزان

منهم هستم چرا ميگي دوتا؟Rolleyes
تشکر کنندگان: California ، free_free ، SH1A2R3 ، REZA1390
(2011-09-12 ساعت 21:23)silia نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
گرفتمش.بالاخره گرفتمش.ویزا رو گرفتم Big GrinBig Grin
خدایا شکرتRolleyes
من ویزای یک ضرب گرفتم.Big Grin
بچه ها امروز سفارت خیلی شلوغ بود.تو رو خدا پاشین بیاین آنکارا نشینین تا جواب بیاد بعد راه بیافتین.Cool
دیگه وقتی نمونده .ازش استفاده کنین Shy
سلام
تبريك مي گم ، يه سور به من بدهكارين سيليا خانم
يادتونه گفتم ، يادتونه گفتم كه يكضرب مي گيرين ، توي جلسه بچه هاي بدون كيس ، حتماً يادتون ، شيريني ما يادتون نره
منتظر كلير همه بچه هاي گل هستيم ، ارادتمند همه
تشکر کنندگان: California ، maryam58 ، آرتين ، farnaz82 ، free_free ، SH1A2R3 ، najibi ، Hornet ، REZA1390 ، vahidvm60 ، bfarhadm
راستش من دوشنبه رفتم سفارت و اون روز هم بعضی ها اومدن و پاس هاشون را تحویل دادند حالا یا به خاطر تعطیلات بود یا اینکه چون روزهای آخره سخت نمیگیرند
در مورد ضرب ویزا هم خانمی از بچه های مهاجر سرا اونجا بود (متاسفانه تو جدول 2011 نیستند) که مثل من انگشت نگاری نشده بود و همون موقع فهمیدن و گفتن پروندتون ناقصه ولی انگشت نگاری شد و همون موقع ویزاش پرینت شد
وقتی اسم ها را جهت دریافت ویزا میخوندند من در بینشون نبودم مراجعه کردم به آفیسر و اون گفت الان یه سری ویزا زیر پرینتره و داره میاد بیرون داغ داغ Big Grin ویزای خود من هم همون لحظه که در سفارت بودم پرینت شد
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
ما یه هفته نیست رفتیم مصاحبه پدرمون در اومد از بس سایت آنکارا و رفرش کردیم داشتم فکر میکردم چه کشیده اند اون بالا جدولی ها... ولی با تمام این صحبتها مطمئن هستم اتفاقهای خوبی در راهه...
(2011-09-13 ساعت 01:52)alirezagh نوشته:  
(2011-09-13 ساعت 01:46)HOMAYON53 نوشته:  یعنی چی شمارم آپدیت شده یعنی چه طوری آپدیت می شه. شمارم در سایت اومده و جلوی محموله و مشخصات دیگه هیچی نسیت.

اگه زیر قسمت مشخصاتت چیزی ننوشته (مثلا تاریخ دریافت از سفارت) پس هنوز ups از سفارت مدارک شما رو دریافت نکرده، به احتمال خیلی زیاد ویزاتون فردا حدود ساعت 4:30 حاضره و سفارت اون رو فردا به ups تحویل میده، اما اگه بلیط شما برای بعد از غروب باشه این شانس رو دارید که ویزا رو جلوی سفارت تحویل بگیرید و به پروازتون برسید.

سايت ups بعضي وقتها دير آپديت مي كنه و يكدفعه همه اطلاعات رو يكجا مياره مخصوصا اين روزها كه ترافيك هم بالا هست. دقيقا همون اتفاقي كه قبل از تعطيلي براي ما افتاد و ups آپديت نكرد و ما فكر مي كرديم بايد 10 روز بمونيم. بنابراين به عدم آپديت سايت زياد اعتماد نكنيد. در ضمن اين روزها ساعت 4 دير هست. از قبل از ظهر برويد سفارت و موضوع رو بگيد. ما 4 رفتيم مامور دم در گفت آماده نشده در حاليكه بعدا متوجه شديم ساعت 2 تحويل داده بودند به ups و اونموقع ديگه بسته دست سفارت نبود كه بتونه به ما تحويل بده.
تشکر کنندگان: California ، آرتين ، sare ، free_free ، naeiji1974 ، HOMAYON53 ، maryam58 ، najibi ، Hornet ، gadfly ، vahidvm60 ، sepinod ، ali.8888

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان