موضوعها: 0
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
ديگه دارم يواش يواش خسته ميشم اين چه وضعشه بعد از 93روز چيو دارن چك ميكنن؟
من كه چندين بار بهشون گفتم اگه چيزي براتون مبهمه مدركي ميخوان براشون بفرستم براشون شفاف شه .خودشون گفتن نه. ديگه بايد برخورد جدي باهاشون بكنم . اينم مملكته دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-13 ساعت 10:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-13 ساعت 11:28 توسط naeiji1974.)
از بس انتظارم طولانی شده چه چیزایی به ذهنم میرسه که وقتی منطقی و بدون استرس بهش نگاه میکنم خنده ام میگیره . یه فکرایی مثل :
نکنه کلا نمیخوان بهم بدن . نکنه کسی زیر آبم رو زده . نکنه موردی دارم ولی خودم خبر ندارم.
نکنه چون فلان جواب رو روز مصاحبه دادم آفیسر پرونده ام رو گذاشته اون زیر میرا . نکنه ...
یه سری مزخرفات که آدم با فکر کردن زیاد به چیزی که منتظرشه به ذهنش خطور میکنه.
از خدا میخوام بمن صبر و تحمل این روزا رو عطا کنه تا بیشتر دیوونه نشم. ( یعنی تا حالا دیوونه بودم ؟ )
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-13 ساعت 11:14)shabtab1345 نوشته: (2011-09-13 ساعت 00:39)shabtab1345 نوشته: سلام
دوستان عزیز یک سوال
آیا زودتر رفتن ما به آنکارا تا زمانی که اسممون تو سایت نزدند سودی داره ؟
آیا سفارت جوابی میده اکه مراجعه کنیم؟
شاید تنها سودی که داشته باشه اینه که اگر اسممونو تو سایت زدند اونجا هستیم و تو این زمان کم احتمال دیر رسیدن نیست
لطفا دوستانی که اطلاعی دارن جواب بدن چون اگه بشه به سفارت مراجعه کرد و جواب بدن و باعث جلوافتادن کلیر شدن میشه من زودتر برم آنکارا
هیچکس نمیخواد جواب بده؟
دوست عزیز زودتر رفتن هیچ فایده ای نداره فقط زمانی باید بری که شمارت تو سایت باشه در غیر این صورت هفته آخر رو باید در آنکارا باشی که اگر اعلام شد همون موقع اقدام کنی و زمانت رو از دست ندی ما هم مثل شما منتظر هستیم و هیچ کاری جز صبر کردن نداریم دعا کن امروز و فردا شمارهامون در بیاد تا از این بالاتکلیفی در بیایم .
موفق باشید
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه منتظران
من و همسرم دیروز مصاحبه داشتیم و تونستیم یک ضرب ویزا بگیریم
تا جایی که من دیدم ، تقریبا به همه برگه سفید دادن و تک و توک پیدا می شد که برگه آبی بگیرن . . . پس نگران نباشید . . . مطمئن باشید که تا چند روز آینده ، همه دوستان کلیر می شند
راستی ، ببخشید که دیر پیغام میدم . . . آخه از دیروز اینترنت هتل ما بندری می زنه و هی قطع و وصل می شه
پیش بینی داخل امضا من هم درست در اومد و ویزا رو انشاالله امروز که فردای روز مصاحبه هست ، می گیریم
به امید موفقیت همه دوستان مهاجرسرایی
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-13 ساعت 12:20)aghdam نوشته: سلام به همه منتظران
من و همسرم دیروز مصاحبه داشتیم و تونستیم یک ضرب ویزا بگیریم
پیش بینی داخل امضا من هم درست در اومد و ویزا رو انشاالله امروز که فردای روز مصاحبه هست ، می گیریم
به امید موفقیت همه دوستان مهاجرسرایی
سلام دوست عزيز.
تبريك ميگم گرفتن ويزاي يك ضربو.
ولي يه نكته اي تو امضاتون بود. از جمله شما اينجوري ميشه استنباط كرد كه كسايي كه كليرنس ميخوردن كار بدي كردن! ولي به نظرم بهتره بگيد" آخه من اصلا كاري نكردم چه خوب چه بد"!
كلا برداشت من اينه كه به هر كسي كه رزومه سبكتري داشته خيلي راحتتر ويزا ميذن. يعني كسايي كه رزومشون فقط اسم و فاميله جاي هيچ نگراني نبايد داشته باشن.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
تو ماه سپتامبر بچه ها تو دو هفته مصاحبه داشتند ما که هفته اول سپتامبر بودیم اکثرا(90%) برگه آبی گرفتیم و هفته دومی ها، من هر کی و که میشناسم ویزای یک ضرب گرفته... یادمه اون موقع که تاریخ مصاحبه ها اعلام شد اونهایی که هفته دوم افتاده بودند خیلی خیلی شاکی بودند... این قضیه ثابت میکنه که هیچ وقت [font=Trebuchet MS][font=Courier][font=Arial]امید[/font][/font][/font]مون و نباید از دست بدیم و همیشه باید به [font=Verdana][font=Courier][font=Arial]خدا[/font][/font][/font] اطمینان کنیم...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-13 ساعت 13:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-13 ساعت 13:46 توسط vahidvm60.)
بچه های 2011 عزیز ضمن اینکه از ته دلم آرزو میکنم که همتون بزودی زود کلیرتون بیاد با افتخار اعلام میکنم
این تاپیک تا همین الان که هنوزم ادامه خواهد داشت با 300 صفحه و 4493 پاسخ تبدیل شد به :
پربارترین
پر بازدیدترین
دارای بیشترین پاسخ
در بین همه تاپیکهای مهاجرسرای عزیز
به امید بقای این سایت خوب و پر بار
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-13 ساعت 13:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-13 ساعت 16:01 توسط maryam58.)
سلام، بچهها ما از وقتی تو سایت "ردی" شدیم، افتادیم دنبال بلیط و هتل و این داستانا، بالاخره با بدبختی بلیط گرفتیم پرواز ماهان جمعه صبح فکر میکنین چقدر؟؟؟؟ ۸۸۵ هزار تومن نفری فقط بلیط، که تازه باید برگشت و عوض کنیم، یه سری هم اونجا باید جریمه بدیم، ولی اشکال نداره، فکر کنم اگه خودمون بریم خیالمون راحت تر باشه، فکر کردم به شما هم بگم که اگه میخواین بلیط بگیرین زود تر اقدام کنید روز آخری اذیت نشین، ایشالا همه باقی موندهها زود زود کلیر شن.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي إز دوستان و إز جمله خودم هنوز كلير نشديم و اين ١٨ روز اخر حياتيه و ..... ولي سعي كنيد خيالات به خودتون راه ندهيد
دوستاني كه يك ضرب ويزا مي گيرند اكثرا يا خانم هستند و يا دانشجو كه در عين حال در پروسه تطابق اسمي شانس اوردند و اصطلاحا (هيت) نداشتند
مثلا اسم محمد و يا جان(John )چون افراد زيادي با اين اسم وجود دارند پس زمان بيشتري مي بره تا مثلا هو وخشتر و مزدك و ....
كسي كه در رشته تحصيلي خاص درس خونده و يا اسم عام تري داره يا مثلا اول اسمش سيد داره و اسم هايي كه تشابه با اسم ادم هاي خطرناك إز نظر امريكا داره خوب زمان بيشتري مي بره
مطمئن باشيد كه تا خود روز ٣٠ سپتامبر احتمال كلير شدن شما هست و اگر جواب بياد إز اداره مربوطه ويزا را دريافت مي كنيد
فعلا فكر بد نكنيد،،چو فردا شود فكر فردا كنيم
ماشعير براي يك سري إز دوستان و دعاي ون يكاد و جوشن كبير واسه مذهبي تر ها همچنان تجويز مي شه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
بالاخره امروز جواب ایمیل ما هم اومد و همسرم کلیر شد و دارم آماده میشم برای رفتن به آنکارا، پس اولا باید از همه دوستان خوب مهاجر سرایی تشکر کنم و بعد بگم که یه هورای بزرگ بدهکارم که میزارم برای آخر سپتامبر که همه با هم کلیر شده باشن و ضمنا یک توصیه اکید دارم برای همه دوستان منتظر کلیر: حتما یک ایمیل محترمانه به سفارت بزنید و پیگیر وضعیتتون باشید.