2011-09-13 ساعت 23:21
من واقعا دارم نگران می شم فکرنمی کنم توی این وقت کم خبری ازfbiچک ماکه تازه مصاحبمون 7سپتامبربوده بشه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان 2011
|
2011-09-13 ساعت 23:21
من واقعا دارم نگران می شم فکرنمی کنم توی این وقت کم خبری ازfbiچک ماکه تازه مصاحبمون 7سپتامبربوده بشه
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، آرتين ، bfarhadm ، Donantonio ، Hornet ، free_free
2011-09-13 ساعت 23:53
باز هم این ستاره از جلوی کیس ما پاک نشد.
باز دوباره سایت رو باید رفرش کنم !!! با آرزوی کلیر شدن همه عزیزان
Category: F2A
PD: Nov 2011 تشکر کنندگان: golesang ، farnaz82 ، maryam58 ، یاشار و ماری ، آرتين ، Donantonio ، vahidvm60 ، Hornet ، free_free
2011-09-14 ساعت 00:01
(2011-09-13 ساعت 19:42)آمریکا نوشته: خیلی ناراحتم باز سایت آنکارا آپدیت شد و همسر من نبود آخه اینها دارن چی کار می کنند. salam man alan ankaram va bebakhshıd chon nemıtonam farsı benevısam negaranıe shoma dostan vaghan narahatam mıkone omıdetono az dast nadıd man to sefarat jave mosbatı dıdam va yekı az offıserha be man goft say mıkonım ta akhare SEP kare hame anjam beshe man motmaenam kare shoma ham anjam mıshe
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو تشکر کنندگان: Sooshians ، golesang ، Linspire ، nahid.t ، coming soon ، farnaz82 ، maryam58 ، یاشار و ماری ، آرتين ، naeiji1974 ، satusa ، gadfly ، Donantonio ، Hornet ، free_free ، ravian ، aghdam
2011-09-14 ساعت 00:30
بجه ها من امروز ويزام كرفتم به أميد كلير شده تمام كساني كه منتظر ايستادند
تشکر کنندگان: ali.8888 ، najibi ، golesang ، alirezagh ، nahid.t ، AmericanHamid ، coming soon ، farnaz82 ، maryam58 ، kamran22 ، یاشار و ماری ، آرتين ، sepinod ، AMI4SAL ، naeiji1974 ، ali1973 ، REZA1390 ، California ، bfarhadm ، sunrise ، satusa ، hvossoughi ، GHANARI ، outlaw ، javad_2 ، nimahoboot ، drmahmoodi ، ahmadzareii ، gadfly ، viona ، shahrooz59 ، Donantonio ، vahidvm60 ، Hornet ، free_free ، ravian ، soniarazmi ، aghdam
2011-09-14 ساعت 00:45
(2011-09-13 ساعت 19:46)satusa نوشته: شماره های زیر نسبت به 7 سپتامبر جدید هستند. متاسفانه بر خلاف انتظار تعداد کمی اضافه شده ولی یک کیس قدیمی مربوط به اوایل ماه می توش هست و یکی هم اوایل آگوست و بقیه هم مربوط به اوایل جولای هستند.با تشکر شما دوست عزیر که شماره های جدید رو اعلام می کنین . با توجه به تمام شدن مصاحبه ها مطمینا سفارت بیشترین تمرکزش روی پروسه کلیرانس مصاحبه شده ها خواهد گذاشت واگر چه خودش در فرایند کلیرانس دخیل نیست ولی با خلوت شدن کارهاشون تا اخر سپتامبر فرصت پیگیری بیشتری پیدا خواهد کرد وانشاالله ظرف روزهای اینده شاهد کلیرانس فراوان دوستان خواهیم بود . بویزه دوستانی که همسر شون کلیر شدن هیچ دلیلی برای کلیر نشدن همسر دیگه وجود نداره . به نظر من تعارف نمی کنن اگه مشگلی وجود داشته باشه اپ( البته از دید اونها) به هیچ کدوم از اعضا یک خانواده ویزا نمی دن. به هر حال امیدوارم دل همه دوستان بزودی شاد بشه ومطمنا ما هم از شادی اونها شاد خواهیم شد . انشا الله تشکر کنندگان: najibi ، golesang ، nahid.t ، AmericanHamid ، farnaz82 ، maryam58 ، یاشار و ماری ، آرتين ، sepinod ، naeiji1974 ، ali1973 ، California ، Sooshians ، satusa ، nimahoboot ، drmahmoodi ، Donantonio ، Hornet ، free_free ، tajvidi ، aghdam
(2011-09-13 ساعت 20:28)ravian نوشته: سلام به همه دوستان عزيز نگران نباشيد امسال شما زياده از نوع خاك بنده من فكر كنم بايد يك انجمني از خانمهاي بدون همسر كليير شده تشكيل بديم يعني اين همسر هاي نا پاك چيه كه ما داريم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تشکر کنندگان: golesang ، najibi ، یاشار و ماری ، آرتين ، ali1973 ، imanmamad ، California ، bfarhadm ، GHANARI ، outlaw ، شهاب دریانی ، ali.narooei ، AmericanHamid ، gadfly ، Donantonio ، vahidvm60 ، Hornet ، free_free ، ravian ، tajvidi ، Goodie ، aghdam ، SH1A2R3
2011-09-14 ساعت 02:16
میگم این ۲ تا کوه نورد ا -م- ر -ی- ک- ا- ی را قراره آزاد کنن چند روز دیگه .این ویزا مارو هم بدن
تشکر کنندگان: najibi ، یاشار و ماری ، آرتين ، naeiji1974 ، ali1973 ، California ، GHANARI ، maryam58 ، ali.narooei ، Donantonio ، vahidvm60 ، Hornet ، free_free ، pefa ، aghdam
2011-09-14 ساعت 08:35
تشکر کنندگان: California ، آرتين ، یاشار و ماری ، maryam58 ، golesang ، Donantonio ، Hornet ، free_free
2011-09-14 ساعت 08:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-14 ساعت 16:45 توسط naeiji1974.)
من همیشه دوست داشتم توی زندگیم 100 ( 20 ) بگیرم ولی در تنها موردی که دوست نداشتم ، مدت انتظار کلیرم بود . از روز مصاحبه ام تا امروز دقیقا 100 روز گذشته و اون بالایی خودش میدونه در یکماه اخیر چقدر اذیت شدم . امیدوارم امروز پروسه ما هم تموم بشه و روی همین 100 بمونیم.
با آرزوی هوراهای قرمز و بلند در این روزای باقی مانده برای همه دوستان گلم
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي مصاحبه:90/03/16 (06 june) مدت كلیرنس : 111 روز تاریخ کلیر : 25 SEP دریافت ویزا : 26 SEP تاریخ پرواز : 9 مارچ دریافت گرین کارت : 19 آوریل خلاصه وضعیت کیس تشکر کنندگان: rayan.s ، REZA1390 ، imanmamad ، California ، alisarshar ، آرتين ، bfarhadm ، Sooshians ، sare ، یاشار و ماری ، satusa ، maryam58 ، شهاب دریانی ، alirezagh ، nimahoboot ، zohre61 ، farnaz82 ، ali.narooei ، drmahmoodi ، AmericanHamid ، HOMAYON53 ، gadfly ، golesang ، sepinod ، Donantonio ، vahidvm60 ، najibi ، Hornet ، free_free ، ravian ، Goodie ، aghdam ، SH1A2R3
2011-09-14 ساعت 09:46
سلام دوستان
از abudhabi دارم خبر میدم ما visa گرفتیم .روز ۱۱ سپتامبر ۱۱ نفر مصاحبه داشتند )ایرانی( که من دیدم ۴ خانواده یک ضرب ویزا گرفتن .یکی از دوستان با اینکه همسرش سربازی نرفته بود و شغل دولتی هم نداشت فقط خودش گرفت و همسرش کلر خورد.یک خانوم هم که خودش برنده بود با خانواده کلر خورد تشکر کنندگان: naeiji1974 ، آرتين ، sare ، یاشار و ماری ، satusa ، ali1973 ، sepinod ، GHANARI ، alisarshar ، hvossoughi ، maryam58 ، alirezagh ، nimahoboot ، farnaz82 ، ali.narooei ، drmahmoodi ، AmericanHamid ، golesang ، viona ، Hornet ، Donantonio ، shahrooz59 ، vahidvm60 ، najibi ، REZA1390 ، free_free ، gadfly ، A.K ، California ، soniarazmi ، aghdam
2011-09-14 ساعت 10:01
سلام دوستان من یه سوال فنی داشتم سایت که در ترکیه آپدیت میشه اکسپایر رو میزنه تا 20 سپتامبر کسی میدونه آیا بعدش هم ویزا میدن یا نه حتی کسانی که دیروز هم شمارشون اعلام شده تا این تاریخ بهشون وقت دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
2011-09-14 ساعت 10:10
(2011-09-14 ساعت 10:01)آرتين نوشته: سلام دوستان من یه سوال فنی داشتم سایت که در ترکیه آپدیت میشه اکسپایر رو میزنه تا 20 سپتامبر کسی میدونه آیا بعدش هم ویزا میدن یا نه حتی کسانی که دیروز هم شمارشون اعلام شده تا این تاریخ بهشون وقت دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كليرنس ها معمولا 4-5 ماه اعتبار دارند ولي با توجه به اينكه پروسه تا پايان سپتامبر وقت داره از يكي دو ماه قبل همه اعتبارها رو تا 20 سپتامبر زده اند كه اون 10 روز آخر رو هم اختصاص بدهند به رفع و رجوع مشكلات احتمالي و يا كيسهاي باقيمانده و صدور آخرين ويزاها و مراجعه كنندگان و ..... ضمن اينكه اگر بعد از تاريخ اعتبار مراجعه كنيد ممكن است مشمول initiate شدن كليرنس مجدد شويد و در آنصورت ديگه كاري نمي شود كرد. بنابراين در اولين فرصت پس از كلير شدن مراجعه كنيد ولو اينكه هزينه زيادي متحمل شويد. تشکر کنندگان: sepinod ، Linspire ، ali1973 ، hvossoughi ، آرتين ، maryam58 ، Sooshians ، nimahoboot ، storagemeter ، farnaz82 ، AmericanHamid ، HOMAYON53 ، golesang ، California ، Donantonio ، vahidvm60 ، REZA1390 ، Hornet ، free_free ، najibi ، gadfly ، A.K ، Goodie ، aghdam
2011-09-14 ساعت 12:13
با سلام به همه شما. امیدوارم و ارزو می کنم که کلیرنس همتون تا 20 سپتامبر امده باشد.زیرا این مراحل را من نیز در کیس خانوادگی گذرانده ام
تشکر کنندگان: zohre61 ، Linspire ، alisarshar ، Sooshians ، آرتين ، drmahmoodi ، AmericanHamid ، golesang ، ali1973 ، California ، Donantonio ، vahidvm60 ، REZA1390 ، Hornet ، free_free ، aghdam
مدیرای محترم به نظر من مثل پارسال اگر امکانش هست یک تاپیک با نام پایان کلیرنس لاتاری 2011 ایجاد کنید و به قول Ashkan78 عزیز که اون تاپیک و مدیریت میکرد نجات یافتگان دقیقه 90 رو توش مشخص کنید... این تاپیک میتونه واسه همه مفید باشه...
تشکر کنندگان: Linspire ، farnaz82 ، آرتين ، ali.narooei ، یاشار و ماری ، AmericanHamid ، HOMAYON53 ، kamrani.navid ، satusa ، golesang ، ali1973 ، California ، Donantonio ، vahidvm60 ، maryam58 ، REZA1390 ، Hornet ، free_free ، najibi ، Ali Sepehr ، baz4baz ، gadfly ، ravian ، Goodie ، aghdam
2011-09-14 ساعت 12:38
(2011-09-14 ساعت 10:10)satusa نوشته:(2011-09-14 ساعت 10:01)آرتين نوشته: سلام دوستان من یه سوال فنی داشتم سایت که در ترکیه آپدیت میشه اکسپایر رو میزنه تا 20 سپتامبر کسی میدونه آیا بعدش هم ویزا میدن یا نه حتی کسانی که دیروز هم شمارشون اعلام شده تا این تاریخ بهشون وقت دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تاریخی که روبروی کیس شما نوشته میشود.یعنی کلیرنس شما تا تاریخ مذکور اعتبار دارد و اگر بعد از ان مراجعه کنید حتما"دو باره کلیرنس خواهید خورد بنابر این باید پاسپورتتان را قبل از ان تحویل سفارت دهید تشکر کنندگان: آرتين ، Linspire ، یاشار و ماری ، AmericanHamid ، HOMAYON53 ، golesang ، California ، Donantonio ، maryam58 ، Hornet ، free_free ، najibi ، A.K
|