کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
ولی بازم ما نبودیممممممم
من موندم آخه همسر من نه کار دولتی داره نه سربازی رفته دیگه چرا کلیرش اینقدر طول کشید؟ Sad
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
(2011-09-14 ساعت 19:01)آمریکا نوشته:  ولی بازم ما نبودیممممممم
من موندم آخه همسر من نه کار دولتی داره نه سربازی رفته دیگه چرا کلیرش اینقدر طول کشید؟ Sad

احتمال زیاد اسم یا فامیل مشابه...... اسم های محمد،علی،......و فامیلی های از این قبیل...
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: golesang ، maryam58 ، REZA1390 ، آمریکا ، Hornet ، free_free ، najibi ، آرتين ، ali1973 ، AmericanHamid

اميدوار باشيد كليرنس شما تا سه شنبه هفته آينده(sept.20)خواهد آمد.

ابر سیاه رفتنیه
خورشید دوباره درمیاد
دوباره باغجه گل میده .....
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
سلام به دوستان!
من از فرودگاه دوبی در خدمتتان هستم.
من هم یکشنبه مدارک رو تحویل دادم و گفتند که دوشنبه آینده بیایید ولی به من هم گفت زودتر ممکن هست ولی تضمینی وجود نداره. دلیلش رو پرسیدم که چرا اینجوری شده؟ صحبت تلخی کرد!! گفت قبلا ویزاها رو میگفتیم پنجشنبه بیاید بگیرید ولی مواردی بود که ویزا آماده نشده بود که باعث میشد ایرانیها اینجا دعوا راه بیاندازند. به همین خاطر از این به بعد میگیم هفته بعد بیاین. من چون پرواز برگشتم چهارشنبه بود گفتم من اگه چهارشنبه بیام چقدر شانس دارم، گفت 50 درصد.
به هر تقدیر چون مجبور بودم امروز با اتوبوس رفتم ابوظبی و خوشبختانه با دست پر برگشتم. اگه ویزام آماده نبود هم خسارت کامل بلیط میخوردم (چون کنسل نکرده بودم) و هم هتل نداشتم!!
1000 تا صلوات و یک روز روزه نذر کردم تا حاضر باشه و الان هم مشغول صلوات فرستادنم!
برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
هورررررااااا
با سلام
من مامان و بابام ۸ سپتامبر مصاحبه داشتن و هردوشون کلیرنس خوردن. میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که ایمیلی به سفارت زده باشه و وضعیت کلیر شدنش رو پرسیده باشه؟ اگه اره میشه لطفآ متن ایمیلتون رو بگذارد اینجا. ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
باید برید ترمینال دبی.ساعت حرکت اتوبوس ها هم مشخصه.از زمان سوار شدن تا رسیدن به سفارت 2 ساعت وقت بذارید جون اتوبوسها با سرعت مجاز و تقریبا اهسته حرکت میکنند و اگر ساعت رفت و امد کارشون باشه وقت بیشتری میگیره.جلوی کارفور ابو ظبی باید پیاده بشید(راننده بلند میگه اما شما میتونید به راننده بگید بهتون بگه) بعد تاکسی تا سفارت که شاید 3 دقیقه طول بکشه.بعد دریافت ویزا ........برای برگشت اگر خوش شانس باشید جلوی سفارت واگر نه بایدپیاده بیاید کنار جاده (جاده از جلوی سفارت مشخصه) تاکسی برای ترمینال ابوظبی و رسیدن به دبی.امیدوارم دست پر برگشته باشید که خستگی از تنتون در بیاد.
موفق و با ویزا باشید
سلام به همه دوستان. ویزای من هم امروز در ابوظبی صادر شد. من روز سه شنبه 6 سپتامبر کلیر شدم. بخاطر گرمای هوا و مشغله کاری روز پنجشنبه 8 سپتامبر پاسپورتم را از طریق آژانسی که با خانمی که در ابوظبی خدمات سفارت ارائه میکنند برای ایشان ارسال کردم. روز یکشنبه 11 سپتامبر پاسپورت من تحویل سفارت شد. آن خانم گفت که طبق اعلام سفارت ویزاها برای روز دوشنبه 19 سپتامبر آماده میشود. امروز در سایت دیدم که بعضیها ویزاشون زودتر صادر شده. با آن خانم تماس گرفتم و متوجه شدم که سفارت ویزاها را امروز چهارشنبه 14 سپتامبر صادر کرده. به امید اینکه بقیه دوستان هر چه سریعتر کلیر بشن و ویزا بگیرن تا شادی برای همه باشه.
(2011-09-14 ساعت 21:01)bahar_2300 نوشته:  با سلام
من مامان و بابام ۸ سپتامبر مصاحبه داشتن و هردوشون کلیرنس خوردن. میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که ایمیلی به سفارت زده باشه و وضعیت کلیر شدنش رو پرسیده باشه؟ اگه اره میشه لطفآ متن ایمیلتون رو بگذارد اینجا. ممنون میشم.
بله و توصیه میکنم حتما بزنید خیلیا همینطوری جواب گرفتن.
Dear Sir/Madam
We had an Interview on 8th Sep, and got the blue paper. The officer told us to check the website for the Administrative Process, and we are doing it every day, as the program will end on 30th Sep I would be appriciated if you could kindely let us know about our case.
Thank you very much in advance.
Sincerely yours
اسم و فامیل
در ضمن بالای این ایمیل
1.نام و نام خانوادگی برنده اصلی
2.شماره کیس
3.تاریخ تولد برنده اصلی
را بنویس

کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: free_free ، hvossoughi ، Linspire ، joy ، najibi ، Hornet ، آرتين ، bahar_2300 ، gadfly ، California ، vahidvm60
(2011-09-14 ساعت 19:00)saint نوشته:  این شماره ها اضافه شده اند
2011AS21189
2011AS31901
2011AS36299
2011EU6782

البته 2 تا ستاره هم حذف شده که مربوط به اواسط می و اوایل آگوست بوده اند. با این حساب 2 تا از ماه می و 2 تا از آگوست و یکی هم از جولای کلیر شدند.
2011AS22570
2011AS35300

(2011-09-14 ساعت 22:29)شهاب دریانی نوشته:  
Dear Sir/Madam
We had an Interview on 8th Sep, and got the blue paper. The officer told us to check the website for the Administrative Process, and we are doing it every day, as the program will end on 30th Sep I would be appriciated if you could kindely let us know about our case.
Sincerely yours
اسم و فامیل
در ضمن بالای این ایمیل
2.شماره کیس
3.تاریخ تولد برنده اصلی
را بنویس

دوست عزیز باید اضافه کنم حتما از فرم مخصوص سفارت واسه میل زدن استفاده کنید چون نوشته اگر با این فرم نفرستین جواب نمیدن من لینکشو انجا میذارم
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
(2011-09-14 ساعت 18:20)golesang نوشته:  
(2011-09-13 ساعت 23:21)baz4baz نوشته:  من واقعا دارم نگران می شم فکرنمی کنم توی این وقت کم خبری ازfbiچک ماکه تازه مصاحبمون 7سپتامبربوده بشه Sad

دوست عزیز ما 9 آگوست مصاحبه داشتیم و بهمون اف بی آی چک زدن ما هم همین سوال رو ازشون پرسیدیم که با این فرصت کمی که تا 30 سپتامبر داریم آیا میتونیم امیدوار باشیم که کلیرنسمون بیاد اون خانومه که جوابمون رو میداد بهمون گفت ما خودمون هم متوجه این موضوع هستیم و براتون از آمریکا ( اسم هیچ ارگانی رو نبرد فقط گفت آمریکا ) درخواست جواب اورژانسی دادیم و بهشون یادآوری کردیم که شما فرصتتون کمه
این موضوع حتما در مورد همه سفارتها صدق میکنه و حتما روال کارشون اینه و اگه دقت کنید میبینید که هرچه مصاحبه ها به اواخر نزدیکتره کلیرنسها زودتر میاد و فکر میکنم دلیلش هم همین گفته اون خانوم آفیسر باشه پس شما هم امیدوار باشید و توکل کنید به خدا مطمئنا جوابتون میاد
خیلی ممنون ازاین همه همدردی ومثبت اندیشی .پس منم امیددارم .Rolleyes
تشکر کنندگان: nahid.t ، golesang ، Hornet ، nimahoboot ، naeiji1974 ، California ، Sooshians ، آرتين ، free_free ، tajvidi ، vahidvm60
(2011-09-14 ساعت 08:41)naeiji1974 نوشته:  من همیشه دوست داشتم توی زندگیم 100 ( 20 ) بگیرم ولی در تنها موردی که دوست نداشتم ، مدت انتظار کلیرم بود . از روز مصاحبه ام تا امروز دقیقا 100 روز گذشته و اون بالایی خودش میدونه در یکماه اخیر چقدر اذیت شدم . امیدوارم امروز پروسه ما هم تموم بشه و روی همین 100 بمونیم.
با آرزوی هوراهای قرمز و بلند در این روزای باقی مانده برای همه دوستان گلم
بچه ها قاعدتا امروز باید ابوظبی بترکونه چون فقط یکشنبه ها پاسپورت هارو تحویل میگیرن و اگر امروز نجنبند تحویل بعدی پاسپورت ها میفته برای یکشنبه دو هفته بعد یعنی 25 سپتامبر .
پس منتظر میمونیم تا بعد از ظهر امروز سایت رو ببریم رو هوا.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
(2011-09-14 ساعت 23:19)shabtab1345 نوشته:  
(2011-09-14 ساعت 22:29)شهاب دریانی نوشته:  
Dear Sir/Madam
Sincerely yours
اسم و فامیل
در ضمن بالای این ایمیل
2.شماره کیس
3.تاریخ تولد برنده اصلی
را بنویس

دوست عزیز باید اضافه کنم حتما از فرم مخصوص سفارت واسه میل زدن استفاده کنید چون نوشته اگر با این فرم نفرستین جواب نمیدن من لینکشو انجا میذارم
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

با سلام
از لطفتون ممنون هستم. ایمیل رو زدم. امیدوارم که زودتر جواب بدن. پدر و مادرم هنوز آنکارا هستن. ترجیح دادن که تا آخر سپتامبر رو بمونن به امید کلیر شدن همه دوستان.
تشکر کنندگان: alisarshar ، آرتين ، free_free ، nimahoboot ، najibi ، golesang ، California ، maryam58 ، Hornet
امروزم داره تموم ميشه و ماهمچنان منتظر داريم و 95روز داريم طي ميكنيم و طبق معمول خبري از سفارت و ويزا نيست . شايد اين روزا هم به آخر خودش برسه و وضعيت همينطور ادامه داشته باشه.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، drmahmoodi ، آرتين ، free_free ، یاشار و ماری ، California ، Hornet ، tajvidi ، joy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان