موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-14 ساعت 19:01)آمریکا نوشته: ولی بازم ما نبودیممممممم
من موندم آخه همسر من نه کار دولتی داره نه سربازی رفته دیگه چرا کلیرش اینقدر طول کشید؟
ابر سیاه رفتنیه
خورشید دوباره درمیاد
دوباره باغجه گل میده .....
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان!
من از فرودگاه دوبی در خدمتتان هستم.
من هم یکشنبه مدارک رو تحویل دادم و گفتند که دوشنبه آینده بیایید ولی به من هم گفت زودتر ممکن هست ولی تضمینی وجود نداره. دلیلش رو پرسیدم که چرا اینجوری شده؟ صحبت تلخی کرد!! گفت قبلا ویزاها رو میگفتیم پنجشنبه بیاید بگیرید ولی مواردی بود که ویزا آماده نشده بود که باعث میشد ایرانیها اینجا دعوا راه بیاندازند. به همین خاطر از این به بعد میگیم هفته بعد بیاین. من چون پرواز برگشتم چهارشنبه بود گفتم من اگه چهارشنبه بیام چقدر شانس دارم، گفت 50 درصد.
به هر تقدیر چون مجبور بودم امروز با اتوبوس رفتم ابوظبی و خوشبختانه با دست پر برگشتم. اگه ویزام آماده نبود هم خسارت کامل بلیط میخوردم (چون کنسل نکرده بودم) و هم هتل نداشتم!!
1000 تا صلوات و یک روز روزه نذر کردم تا حاضر باشه و الان هم مشغول صلوات فرستادنم!
برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
هورررررااااا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مامان و بابام ۸ سپتامبر مصاحبه داشتن و هردوشون کلیرنس خوردن. میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که ایمیلی به سفارت زده باشه و وضعیت کلیر شدنش رو پرسیده باشه؟ اگه اره میشه لطفآ متن ایمیلتون رو بگذارد اینجا. ممنون میشم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
باید برید ترمینال دبی.ساعت حرکت اتوبوس ها هم مشخصه.از زمان سوار شدن تا رسیدن به سفارت 2 ساعت وقت بذارید جون اتوبوسها با سرعت مجاز و تقریبا اهسته حرکت میکنند و اگر ساعت رفت و امد کارشون باشه وقت بیشتری میگیره.جلوی کارفور ابو ظبی باید پیاده بشید(راننده بلند میگه اما شما میتونید به راننده بگید بهتون بگه) بعد تاکسی تا سفارت که شاید 3 دقیقه طول بکشه.بعد دریافت ویزا ........برای برگشت اگر خوش شانس باشید جلوی سفارت واگر نه بایدپیاده بیاید کنار جاده (جاده از جلوی سفارت مشخصه) تاکسی برای ترمینال ابوظبی و رسیدن به دبی.امیدوارم دست پر برگشته باشید که خستگی از تنتون در بیاد.
موفق و با ویزا باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان. ویزای من هم امروز در ابوظبی صادر شد. من روز سه شنبه 6 سپتامبر کلیر شدم. بخاطر گرمای هوا و مشغله کاری روز پنجشنبه 8 سپتامبر پاسپورتم را از طریق آژانسی که با خانمی که در ابوظبی خدمات سفارت ارائه میکنند برای ایشان ارسال کردم. روز یکشنبه 11 سپتامبر پاسپورت من تحویل سفارت شد. آن خانم گفت که طبق اعلام سفارت ویزاها برای روز دوشنبه 19 سپتامبر آماده میشود. امروز در سایت دیدم که بعضیها ویزاشون زودتر صادر شده. با آن خانم تماس گرفتم و متوجه شدم که سفارت ویزاها را امروز چهارشنبه 14 سپتامبر صادر کرده. به امید اینکه بقیه دوستان هر چه سریعتر کلیر بشن و ویزا بگیرن تا شادی برای همه باشه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-14 ساعت 21:01)bahar_2300 نوشته: با سلام
من مامان و بابام ۸ سپتامبر مصاحبه داشتن و هردوشون کلیرنس خوردن. میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که ایمیلی به سفارت زده باشه و وضعیت کلیر شدنش رو پرسیده باشه؟ اگه اره میشه لطفآ متن ایمیلتون رو بگذارد اینجا. ممنون میشم.
بله و توصیه میکنم حتما بزنید خیلیا همینطوری جواب گرفتن.
Dear Sir/Madam
We had an Interview on 8th Sep, and got the blue paper. The officer told us to check the website for the Administrative Process, and we are doing it every day, as the program will end on 30th Sep I would be appriciated if you could kindely let us know about our case.
Thank you very much in advance.
Sincerely yours
اسم و فامیل
در ضمن بالای این ایمیل
1.نام و نام خانوادگی برنده اصلی
2.شماره کیس
3.تاریخ تولد برنده اصلی
را بنویس
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
امروزم داره تموم ميشه و ماهمچنان منتظر داريم و 95روز داريم طي ميكنيم و طبق معمول خبري از سفارت و ويزا نيست . شايد اين روزا هم به آخر خودش برسه و وضعيت همينطور ادامه داشته باشه.
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا