موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
تبریککککککک به همه ی دوستان مهاجر سرا ..
راستش دلم نیومد فقط با کلیک روی تبریک و تشکر بهتون تیریک بگم ..!!
دوستان گل به همتون چه اونهایی که یکضرب ویزا گرفتد و چه اونهاییی کلیر شدن و ویزا گرفتن امید وارم همتون همیشه موفق باشید.!!
ببخشید که خلاصه گفتم...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-23 ساعت 19:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-23 ساعت 19:20 توسط hvossoughi.)
آنکارا آپدیت کرد
من باز هم نبودم
کسی کلیر شده ؟؟؟؟؟؟
Category: F2A
PD: Nov 2011
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم این بار کلیر نشدیم.... پس اینا دارن روزا تو این سفارت چه کار میکنن آخههههه ؟؟؟؟ .....
دیگه کم کم دارم دیوونه میشم .... خدایااااااا
برس به فریادمون ...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-23 ساعت 21:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-23 ساعت 21:42 توسط goli20.)
(2011-09-23 ساعت 10:17)mohajersara_user نوشته: من فکر می کنم آفیسر مصاحبه کننده شخص تصمیم گیرنده اصلیه و بقیه مراحل بیشتر روال اداریه. شما اگر یک ملیاردم ببری اما آفیسر رو قانع نکنی فایده نداره. این وکیلا هم خیلی سرشون تو کار نیست جدی نگیرین. کلا برگه آبی یعنی فعلا نمیشه ویزا بدیم بعدش دلیلشو تیک میزنه که یکیش Administrative Process اه اما موارد دیگه هم داره مثل نقص مدارک. حالا به شما گفته اسپانسر. اینکه چی گفته و شما چی برداشت کردینو ول کنین اونها الان اسپانسر می خوان سعی کنید جورش کنید. اگه نشد حساب بانکی جدید بدید. اگه نشد یه جوری آفیسرو قانع کنید.
(2011-09-22 ساعت 22:16)somaieh نوشته: (2011-09-22 ساعت 22:05)goli20 نوشته: سلام بچه ها مادر منم کلیر شد.. (*) و (#) نداره..حالا اینارو نداشته باشه خوبه یا بد اصلا معنیشون چیه؟؟
یه سوال دیگه ام داشتم آفیسر بهشون گفته همه مدارک مالی تون رو قبول داریم اما یه اسپانسرهم زمانی که کلیر شدین با خودتون بیارین!
نمی دونم اینا اگه تمکن مالی رو قبول دارن چه احتیاجی به اسپانسرهست و اگه قبول ندارن چرا میگن قبول داریم؟ما با یه وکیل آمریکایی صحبت کردیم گفت این خیلی بی معنیه اما شاید آفیسرخواسته لطف کرده باشه و شمارتون هم که بالاست امتیازبیشتری براتون قائل بشه!! تا به حال همچین تجربه ایی کسی داشته؟
شما چه چیزی را به عنوان تمکن مالی ارایه دادید ؟ چون ما سند خونه را تر جمه کرده بودیم ولی افیسر به ما گفت یا باید اسپانسر معرفی کنید یا حساب بانکی بالای 27000$.
خیلی ممنون... ماهمه تلاشمون رو کردیم برای اسپانسر..میگن برای یه نفر دونفرباشه میتونیم اسپانسرباشیم یه خونواده خیلی برامون سنگین میشه!!
با آمریکایی ها ایرانی ها صحبت کردیم اما جورنشد..برای اینکه پول بیشتری توحساب بذاریم هم ازشانسمون تعطیلات افتاده و جورنمیشه چهارشنبه هفته بعدهم اکسپیرمیشه کیسمون!! تااونجایی که مااطلاع پیداکردیم 1شنبه پرواز هست برای آنکارا ..تواین وقت کم نمیشه پول واریزکرد و پرینت گرفت!!!! نمیدونم ویزای اینا چطورمیشه!!
برای تمکن مالی خونه..ماشین و25 میلیون پول نقد گذاشتیم و گفتیم اگه قرارباشه مابریم خونه و ماشین رو میفروشیم!!کل حساب ما چیزی درحدود 300 میلیون تومان میشد!
جالب اینجاست از تبعه های ترکیه و ترکمنستان که لاتاری بردن و رفتن آمریکا که پرسیدیم گفتن ما اصلا پول و اسپانسری ارائه نکردیم و همینجوری اومدیم..تبعه ترکیه حتی مدرک تحصیلیش به زور به دیپلم میرسید!!!
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آخه چرا تشکرمیزنین؟؟ یه حرفی بزنین شاید دلم خوش بشه( همه چی ردیفه کافیه دستامون دراز کنیم ویزارو بگیریم.. حتی ایرادی هم از تمکن مالیمون نگرفته گفته قبول داریم آخه چرا لحظه آخر لج کرد؟؟؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-23 ساعت 21:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-23 ساعت 22:08 توسط mansour***.)
شما چند نفر هستید؟برنده اصلی چه کسی هستش؟ لطفا صبور باشید کارتون درست میشه. چرا وچگونه مدارک شما گم شده؟تصور میکنم طبق امضاتون که تاریخ مصاحبه به عقب افتاده نظر آفیسر برگشته وداره سنگ می اندازه اگر میشه توضیح بدی ممنون میشم.ودر ضمن اون تبعه های اون کشورها هر چی به شما گفتند دروغ بودباور نکنید در خصوص مسائل مالی.در ضمن هر چی بیشتر وسایل مالی بیش از عرف وحد متعارف باشه آفیسر را بیشتر جری تر میکنه!!!
(2011-09-23 ساعت 21:33)goli20 نوشته: (2011-09-23 ساعت 10:17)mohajersara_user نوشته: من فکر می کنم آفیسر مصاحبه کننده شخص تصمیم گیرنده اصلیه و بقیه مراحل بیشتر روال اداریه. شما اگر یک ملیاردم ببری اما آفیسر رو قانع نکنی فایده نداره. این وکیلا هم خیلی سرشون تو کار نیست جدی نگیرین. کلا برگه آبی یعنی فعلا نمیشه ویزا بدیم بعدش دلیلشو تیک میزنه که یکیش Administrative Process اه اما موارد دیگه هم داره مثل نقص مدارک. حالا به شما گفته اسپانسر. اینکه چی گفته و شما چی برداشت کردینو ول کنین اونها الان اسپانسر می خوان سعی کنید جورش کنید. اگه نشد حساب بانکی جدید بدید. اگه نشد یه جوری آفیسرو قانع کنید.
(2011-09-22 ساعت 22:16)somaieh نوشته: (2011-09-22 ساعت 22:05)goli20 نوشته: سلام بچه ها مادر منم کلیر شد.. (*) و (#) نداره..حالا اینارو نداشته باشه خوبه یا بد اصلا معنیشون چیه؟؟
یه سوال دیگه ام داشتم آفیسر بهشون گفته همه مدارک مالی تون رو قبول داریم اما یه اسپانسرهم زمانی که کلیر شدین با خودتون بیارین!
نمی دونم اینا اگه تمکن مالی رو قبول دارن چه احتیاجی به اسپانسرهست و اگه قبول ندارن چرا میگن قبول داریم؟ما با یه وکیل آمریکایی صحبت کردیم گفت این خیلی بی معنیه اما شاید آفیسرخواسته لطف کرده باشه و شمارتون هم که بالاست امتیازبیشتری براتون قائل بشه!! تا به حال همچین تجربه ایی کسی داشته؟
شما چه چیزی را به عنوان تمکن مالی ارایه دادید ؟ چون ما سند خونه را تر جمه کرده بودیم ولی افیسر به ما گفت یا باید اسپانسر معرفی کنید یا حساب بانکی بالای 27000$.
خیلی ممنون... ماهمه تلاشمون رو کردیم برای اسپانسر..میگن برای یه نفر دونفرباشه میتونیم اسپانسرباشیم یه خونواده خیلی برامون سنگین میشه!!
با آمریکایی ها ایرانی ها صحبت کردیم اما جورنشد..برای اینکه پول بیشتری توحساب بذاریم هم ازشانسمون تعطیلات افتاده و جورنمیشه چهارشنبه هفته بعدهم اکسپیرمیشه کیسمون!! تااونجایی که مااطلاع پیداکردیم 1شنبه پرواز هست برای آنکارا ..تواین وقت کم نمیشه پول واریزکرد و پرینت گرفت!!!! نمیدونم ویزای اینا چطورمیشه!!
برای تمکن مالی خونه..ماشین و25 میلیون پول نقد گذاشتیم و گفتیم اگه قرارباشه مابریم خونه و ماشین رو میفروشیم!!کل حساب ما چیزی درحدود 300 میلیون تومان میشد!
جالب اینجاست از تبعه های ترکیه و ترکمنستان که لاتاری بردن و رفتن آمریکا که پرسیدیم گفتن ما اصلا پول و اسپانسری ارائه نکردیم و همینجوری اومدیم..تبعه ترکیه حتی مدرک تحصیلیش به زور به دیپلم میرسید!!!
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-23 ساعت 22:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-23 ساعت 22:09 توسط goli20.)
دوست خوبم
من ویزا گرفتم و تو کارم مشکلی نیست..مشکل توکار خونواده ام هست که مادرم هم امسال یه کیس بالا برده بود 42***و اونا چهارنفرهستن مدارکشونم گم نشده سرموقع هم رفتن مصاحبه شدن.. الانم کلیرشون یه هفته بعد مصاحبه اشون اعلام شده تنها مشکل سراسپانسریه که بیدانشد!! افیسر هم تمکن مالی که برده بودیم رو قبول کرده گفته شماهمه چیتون درسته و قبول داریم اما دست آخر زده اسپانسر!! موقع بردن برگه آبی باید فرم اسپانسر هم براش ببریم!
ما پول نقد بیشتری آماده کردیم اما به دلیل کمی وقت و اینکه تعطیلات افتاده نمیتونیم به حساب واریز کنیم و برگه بگیریم!!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-23 ساعت 22:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-23 ساعت 22:33 توسط mansour***.)
شما یکشنبه صبح از تهران یا هرجای ایران تشریف ببرید به یک صرافی ومبلغ را حواله کنید به یک صرافی در انکارا سپس مبلغ را نقد کنید وببرید سفارت وتوضیح بدید بعلت تعطیلات ونبود پرواز مجبور شدیم پول نقد همراهمان بیاوریم. انشالله کار درست میشه صبور باشید.در ضمن با یک صراف معتبر مشکل خودتان را بگید تا دقیقا راهنمایی کنه تا متضررنشید.
(2011-09-23 ساعت 22:06)goli20 نوشته: دوست خوبم
من ویزا گرفتم و تو کارم مشکلی نیست..مشکل توکار خونواده ام هست که مادرم هم امسال یه کیس بالا برده بود 42***و اونا چهارنفرهستن مدارکشونم گم نشده سرموقع هم رفتن مصاحبه شدن.. الانم کلیرشون یه هفته بعد مصاحبه اشون اعلام شده تنها مشکل سراسپانسریه که بیدانشد!! افیسر هم تمکن مالی که برده بودیم رو قبول کرده گفته شماهمه چیتون درسته و قبول داریم اما دست آخر زده اسپانسر!! موقع بردن برگه آبی باید فرم اسپانسر هم براش ببریم!
ما پول نقد بیشتری آماده کردیم اما به دلیل کمی وقت و اینکه تعطیلات افتاده نمیتونیم به حساب واریز کنیم و برگه بگیریم!!
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی
بهرحال ماهم داریم یه کاری شبیه همین انجام میدیم!!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آقای جواد برای یک شنبه شب هم پروازها پره ما کی حساب پرکنیم کی پرینت بگیریم و کی بریم..قرار شد بابام بره ما اینجا پرینت و فکس کنیم..دارن چه ایرادی میگیرن؟؟ اگه ما بجای اسپانسر حساب ببریم بیشتر ایراد نمیگیرن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که در مورد کووآلامپور و هزینه های پزشکی اونجا اطلاعاتی داره؟لطفا من رو راهنمایی بکنید ...
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :
تعداد نفرات همراه :0