کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام بچه ها مادر منم کلیر شد.. (*) و (#) نداره..حالا اینارو نداشته باشه خوبه یا بد اصلا معنیشون چیه؟؟

یه سوال دیگه ام داشتم آفیسر بهشون گفته همه مدارک مالی تون رو قبول داریم اما یه اسپانسرهم زمانی که کلیرنس شدین ارائه کنین!! این یعنی چی؟ اگه تمکن مالیشون قبوله که چرا اسپانسر اگرهم قبول نکردن چرا گفتن قبول و کافیه؟؟؟؟ما از یه وکیل تو آمریکا پرسیدیم گفت خیلی بی معنیه!! شاید می خواسته بهتون امتیاز بیشتری برای گرفتن ویزا بده با توجه به اینکه شمارتونم بالاست!! حتی اگه لطف هم باشه به ما خیلی سخت گذشت! شما چطور فکرمیکنین؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
سلام دوستان خوبم.
ما هم هنوز کلیر نشدیم. خدا بگم اون دختر چاقه رو چیکارش نکنه. 25 آگوست مصاحبه داشتیم. فقط از ما رزومه خواست و دیگر هیچ. قراره خانومم بره ابوظبی تا آخرین هفته رو اونجا باشه. کسی میدونه که هفته آخر چطوری خواهد شد؟ ایا سفارت هر روز پاس میگیره یا فقط همون یکشنبه 25 سپتامبر میگیره و الهی به امید تو تا 30 سپتامبر باید منتظر بود؟
قربون همتون و به امید موفقیت همه...
تشکر کنندگان: alisarshar ، ali1973 ، tamanna ، ali.narooei ، Hornet ، drmahmoodi ، naeiji1974 ، gadfly ، California ، aghdam ، najibi ، Goodie ، free_free ، SH1A2R3 ، behzad7
سلام بچه ها مادر منم کلیر شد.. (*) و (#) نداره..حالا اینارو نداشته باشه خوبه یا بد اصلا معنیشون چیه؟؟

یه سوال دیگه ام داشتم آفیسر بهشون گفته همه مدارک مالی تون رو قبول داریم اما یه اسپانسرهم زمانی که کلیر شدین با خودتون بیارین!
نمی دونم اینا اگه تمکن مالی رو قبول دارن چه احتیاجی به اسپانسرهست و اگه قبول ندارن چرا میگن قبول داریم؟ما با یه وکیل آمریکایی صحبت کردیم گفت این خیلی بی معنیه اما شاید آفیسرخواسته لطف کرده باشه و شمارتون هم که بالاست امتیازبیشتری براتون قائل بشه!! تا به حال همچین تجربه ایی کسی داشته؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: alisarshar ، tamanna ، alirezagh ، javad_2 ، Hornet ، zohreh36 ، User ، California ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
(2011-09-22 ساعت 20:31)Mahsa S نوشته:  و ما نیز همچنان نبودیم.تولد همسرم29 سپتامبره.....
یعنی خدا به ما کادو میده؟؟؟؟؟
انشااله
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
تشکر کنندگان: goli20 ، tamanna ، ali.narooei ، Hornet ، bfarhadm ، maryam58 ، free_free
(2011-09-22 ساعت 22:05)goli20 نوشته:  سلام بچه ها مادر منم کلیر شد.. (*) و (#) نداره..حالا اینارو نداشته باشه خوبه یا بد اصلا معنیشون چیه؟؟

یه سوال دیگه ام داشتم آفیسر بهشون گفته همه مدارک مالی تون رو قبول داریم اما یه اسپانسرهم زمانی که کلیر شدین با خودتون بیارین!
نمی دونم اینا اگه تمکن مالی رو قبول دارن چه احتیاجی به اسپانسرهست و اگه قبول ندارن چرا میگن قبول داریم؟ما با یه وکیل آمریکایی صحبت کردیم گفت این خیلی بی معنیه اما شاید آفیسرخواسته لطف کرده باشه و شمارتون هم که بالاست امتیازبیشتری براتون قائل بشه!! تا به حال همچین تجربه ایی کسی داشته؟
شما چه چیزی را به عنوان تمکن مالی ارایه دادید ؟ چون ما سند خونه را تر جمه کرده بودیم ولی افیسر به ما گفت یا باید اسپانسر معرفی کنید یا حساب بانکی بالای 27000$.
تشکر کنندگان: ali1973 ، tamanna ، goli20 ، ouife ، ali.narooei ، Hornet ، imanmamad ، California ، free_free ، SH1A2R3
سلام
من هم توی آپدیت جدید نبودم.انشاالله یکشنبه میرم آنکارا ولی فکر نمی کنم واسه من خبری بشه. تا امروز 175 روز از مصاحبه گذشته. تبریک به دوستان کلیر شده و به امید موفقیت همه ی دوستان
تشکر کنندگان: ali899 ، tamanna ، Hornet ، sepinod ، Sooshians ، bfarhadm ، naeiji1974 ، baz4baz ، gadfly ، ouife ، aghdam ، Goodie ، maryam58 ، free_free ، SH1A2R3 ، satusa
از همه بچه ها بخصوص دوستای عزیزم دکتر محمودی-gadfly - ناییجی - هورنت -فری فری و همه کسایی که الان حضورذهن ندارم و لطف دارن به ما باقیمانده ها تشکر میکنم و با کمال افتخار و سربلندی 102روز خودمو اعلام میکنم و روزشمارمو همینجا hold میکنم چون فردا شب عازم دبی هستم و با تمام انرژیم دارم میرم که جواب کلیرمو بگیرم فقط از همه دوستانی که تو این یکسال آشنا شدم و حتی اونایی که نمیشناسمشون التماس دعا دارم و ازتون می خوام که از ته ته ته ته دلتون برامون دعا کنید به امید اینکه اولین روز ماه جدید هیچ فرد جانداری پشت این میله های کلیر نمونده باشه و به همتون میگم که این ویزا حقتونه و باید بگیرید و هیچ شکی هم نکنید پس تا لحظه آخر خودتونو نبازین .
التماسسسسسسسسسسسسسسسس دعااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
بچه ها بازم ما نبودیمSad
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: tamanna ، ali.narooei ، Hornet ، imanmamad ، ali1973 ، free_free ، SH1A2R3
(2011-09-22 ساعت 22:56)ali1973 نوشته:  سلام
من هم توی آپدیت جدید نبودم.انشاالله یکشنبه میرم آنکارا ولی فکر نمی کنم واسه من خبری بشه. تا امروز 175 روز از مصاحبه گذشته. تبریک به دوستان کلیر شده و به امید موفقیت همه ی دوستان

اميدوار باش حل مي شه.سفر خوش .لطفا"با ويزا برگرد.
تشکر کنندگان: Hornet ، آمریکا ، golesang ، tamanna ، ali1973 ، BLUE.SKY ، free_free ، SH1A2R3
(2011-09-22 ساعت 23:05)alisarshar نوشته:  از همه بچه ها بخصوص دوستای عزیزم دکتر محمودی-gadfly - ناییجی - هورنت -فری فری و همه کسایی که الان حضورذهن ندارم و لطف دارن به ما باقیمانده ها تشکر میکنم و با کمال افتخار و سربلندی 102روز خودمو اعلام میکنم و روزشمارمو همینجا hold میکنم چون فردا شب عازم دبی هستم و با تمام انرژیم دارم میرم که جواب کلیرمو بگیرم فقط از همه دوستانی که تو این یکسال آشنا شدم و حتی اونایی که نمیشناسمشون التماس دعا دارم و ازتون می خوام که از ته ته ته ته دلتون برامون دعا کنید به امید اینکه اولین روز ماه جدید هیچ فرد جانداری پشت این میله های کلیر نمونده باشه و به همتون میگم که این ویزا حقتونه و باید بگیرید و هیچ شکی هم نکنید پس تا لحظه آخر خودتونو نبازین .

علي جان
از صميم قلب براي تو وهمه دوستان منتظر، آرزو ميكنم كه از سفرتون اونجوري كه ميخواين نتيجه بگيرين
خودت هم ميدوني كه دلم پهلوي شماس
مطمئن باش كه به همراه همه بچه هاي مهاجر سرا براي شما دعا ميكنم
ته قلبم روشنه كه نتيجه مطلوب رو ميگيرين
منتظر خبرهاي خوب از شما و ساير دوستان عزيزم هستيم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
باسلام .من هورانمی کشم تاروز30 سپتامبر.همسرمن هم کلیرشد.ازخدامی خوام همینطوری که ماروخوشحال کردهمه کلیربشن.ازصمیم قلب برای همه ی دوستان مهاجرسرایی دعامی کنم که همه ویزابگیرند.WinkCool
(2011-09-23 ساعت 00:45)Hornet نوشته:  
(2011-09-22 ساعت 23:05)alisarshar نوشته:  از همه بچه ها بخصوص دوستای عزیزم دکتر محمودی-gadfly - ناییجی - هورنت -فری فری و همه کسایی که الان حضورذهن ندارم و لطف دارن به ما باقیمانده ها تشکر میکنم و با کمال افتخار و سربلندی 102روز خودمو اعلام میکنم و روزشمارمو همینجا hold میکنم چون فردا شب عازم دبی هستم و با تمام انرژیم دارم میرم که جواب کلیرمو بگیرم فقط از همه دوستانی که تو این یکسال آشنا شدم و حتی اونایی که نمیشناسمشون التماس دعا دارم و ازتون می خوام که از ته ته ته ته دلتون برامون دعا کنید به امید اینکه اولین روز ماه جدید هیچ فرد جانداری پشت این میله های کلیر نمونده باشه و به همتون میگم که این ویزا حقتونه و باید بگیرید و هیچ شکی هم نکنید پس تا لحظه آخر خودتونو نبازین .

علي جان
از صميم قلب براي تو وهمه دوستان منتظر، آرزو ميكنم كه از سفرتون اونجوري كه ميخواين نتيجه بگيرين
خودت هم ميدوني كه دلم پهلوي شماس
مطمئن باش كه به همراه همه بچه هاي مهاجر سرا براي شما دعا ميكنم
ته قلبم روشنه كه نتيجه مطلوب رو ميگيرين
منتظر خبرهاي خوب از شما و ساير دوستان عزيزم هستيم
ما با شماییم
امشبه اینکه مهمون داشتم مرتب sit e رو چک میکردم . تا از شما خبر بگیرم .با تمام انرژی باهاتون هستم .۲۰۱۱ همه visa میگیرن
تشکر کنندگان: imanmamad ، tamanna ، ali1973 ، Hornet ، gadfly ، شهاب دریانی ، California ، aghdam ، free_free ، afshin4749 ، SH1A2R3
ما با شماییم
امشبه اینکه مهمون داشتم مرتب sit e رو چک میکردم . تا از شما خبر بگیرم .با تمام انرژی باهاتون هستم .۲۰۱۱ همه visa میگیرن
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، شهاب دریانی ، vahidvm60 ، free_free ، SH1A2R3
بچه ها من بیخابی زده به کلم-الان ساعت 4 صبح
دل بـردی از مـن به يغـما)( ای ترك غارتگر من )
( ديدی چه آوردی ای دوسـت )(از دسـت دل بر سـر من )
عشـق تو در دل نـهان شد ، ( دل زار و تن ناتوان شد) رفتی چو تير و كمان شد
( از بـارِ غــم پيكر من )از بـارِ غــم پيكر من
(2011-09-22 ساعت 22:02)prismatic نوشته:  سلام دوستان خوبم.
ما هم هنوز کلیر نشدیم. خدا بگم اون دختر چاقه رو چیکارش نکنه. 25 آگوست مصاحبه داشتیم. فقط از ما رزومه خواست و دیگر هیچ. قراره خانومم بره ابوظبی تا آخرین هفته رو اونجا باشه. کسی میدونه که هفته آخر چطوری خواهد شد؟ ایا سفارت هر روز پاس میگیره یا فقط همون یکشنبه 25 سپتامبر میگیره و الهی به امید تو تا 30 سپتامبر باید منتظر بود؟
قربون همتون و به امید موفقیت همه...
خودم و همه دوستانی که با این خانم مصاحبه داشتند دچار استرس و مشکل شدند و طوری سئوال میپرسید که انگار میخواد از سهمیه باباش ویزا رو بده . ما رو هم روز مصاحبه خیلی اذیت کرد.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: ali1973 ، Hornet ، gadfly ، samadi2050 ، bfarhadm ، California ، vahidvm60 ، maryam58 ، free_free ، afshin4749 ، SH1A2R3 ، behzad7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان