موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها مادر منم کلیر شد.. (*) و (#) نداره..حالا اینارو نداشته باشه خوبه یا بد اصلا معنیشون چیه؟؟
یه سوال دیگه ام داشتم آفیسر بهشون گفته همه مدارک مالی تون رو قبول داریم اما یه اسپانسرهم زمانی که کلیرنس شدین ارائه کنین!! این یعنی چی؟ اگه تمکن مالیشون قبوله که چرا اسپانسر اگرهم قبول نکردن چرا گفتن قبول و کافیه؟؟؟؟ما از یه وکیل تو آمریکا پرسیدیم گفت خیلی بی معنیه!! شاید می خواسته بهتون امتیاز بیشتری برای گرفتن ویزا بده با توجه به اینکه شمارتونم بالاست!! حتی اگه لطف هم باشه به ما خیلی سخت گذشت! شما چطور فکرمیکنین؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم.
ما هم هنوز کلیر نشدیم. خدا بگم اون دختر چاقه رو چیکارش نکنه. 25 آگوست مصاحبه داشتیم. فقط از ما رزومه خواست و دیگر هیچ. قراره خانومم بره ابوظبی تا آخرین هفته رو اونجا باشه. کسی میدونه که هفته آخر چطوری خواهد شد؟ ایا سفارت هر روز پاس میگیره یا فقط همون یکشنبه 25 سپتامبر میگیره و الهی به امید تو تا 30 سپتامبر باید منتظر بود؟
قربون همتون و به امید موفقیت همه...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها مادر منم کلیر شد.. (*) و (#) نداره..حالا اینارو نداشته باشه خوبه یا بد اصلا معنیشون چیه؟؟
یه سوال دیگه ام داشتم آفیسر بهشون گفته همه مدارک مالی تون رو قبول داریم اما یه اسپانسرهم زمانی که کلیر شدین با خودتون بیارین!
نمی دونم اینا اگه تمکن مالی رو قبول دارن چه احتیاجی به اسپانسرهست و اگه قبول ندارن چرا میگن قبول داریم؟ما با یه وکیل آمریکایی صحبت کردیم گفت این خیلی بی معنیه اما شاید آفیسرخواسته لطف کرده باشه و شمارتون هم که بالاست امتیازبیشتری براتون قائل بشه!! تا به حال همچین تجربه ایی کسی داشته؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-22 ساعت 20:31)Mahsa S نوشته: و ما نیز همچنان نبودیم.تولد همسرم29 سپتامبره.....
یعنی خدا به ما کادو میده؟؟؟؟؟
انشااله
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم توی آپدیت جدید نبودم.انشاالله یکشنبه میرم آنکارا ولی فکر نمی کنم واسه من خبری بشه. تا امروز 175 روز از مصاحبه گذشته. تبریک به دوستان کلیر شده و به امید موفقیت همه ی دوستان
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
از همه بچه ها بخصوص دوستای عزیزم دکتر محمودی-gadfly - ناییجی - هورنت -فری فری و همه کسایی که الان حضورذهن ندارم و لطف دارن به ما باقیمانده ها تشکر میکنم و با کمال افتخار و سربلندی 102روز خودمو اعلام میکنم و روزشمارمو همینجا hold میکنم چون فردا شب عازم دبی هستم و با تمام انرژیم دارم میرم که جواب کلیرمو بگیرم فقط از همه دوستانی که تو این یکسال آشنا شدم و حتی اونایی که نمیشناسمشون التماس دعا دارم و ازتون می خوام که از ته ته ته ته دلتون برامون دعا کنید به امید اینکه اولین روز ماه جدید هیچ فرد جانداری پشت این میله های کلیر نمونده باشه و به همتون میگم که این ویزا حقتونه و باید بگیرید و هیچ شکی هم نکنید پس تا لحظه آخر خودتونو نبازین .
التماسسسسسسسسسسسسسسسس دعااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما با شماییم
امشبه اینکه مهمون داشتم مرتب sit e رو چک میکردم . تا از شما خبر بگیرم .با تمام انرژی باهاتون هستم .۲۰۱۱ همه visa میگیرن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-23 ساعت 04:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-23 ساعت 04:55 توسط imanmamad.)
بچه ها من بیخابی زده به کلم-الان ساعت 4 صبح
دل بـردی از مـن به يغـما)( ای ترك غارتگر من )
( ديدی چه آوردی ای دوسـت )(از دسـت دل بر سـر من )
عشـق تو در دل نـهان شد ، ( دل زار و تن ناتوان شد) رفتی چو تير و كمان شد
( از بـارِ غــم پيكر من )از بـارِ غــم پيكر من