کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-27 ساعت 19:40)vahidvm60 نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 19:06)Hornet نوشته:  منم اين پست رو ميزارم تا دوستان منتظر بدونن كه به يادشون هستيم و از صميم قلب براشون دعا ميكنيم Big GrinBig Grin
منتظر خبراي خوب از شما هستيم
خوب و خوش باشيد

سلامHornet جان
ویزای شما بدستتون رسید دوست عزیز یا نه هنوز؟
پاسپورتهاي ما دست alisarshar عزيزه
وايشاالله با ويزاي خودشون ميارن Wink 
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
دوستان عزیز سلام

امروز مجدداً رفتم سفارت و با همان پاسخهای قبلی مواجه شدم . البته ابراز همدلی و همدردی مثل همیشه داشتند ولی همچنان گفتند که باید منتظر باشیم . به هر صورت ، پاسپورتهایمان را تحوبل دادم تا در صورتیکه کلیر شدیم سریع ویزا را صادر کنند . هنوز زود است که از ناامیدی و شکست صحبت کنیم . همه ما در تمام سفارتها همچنان مقاوم و صبور ایستاده ایم. Smile

ارادتمند
گدفلای - کپنهاگ امروز آفتابی Tongue
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
(2011-09-27 ساعت 19:40)Mahsa S نوشته:  
(2011-09-27 ساعت 18:16)nahid.t نوشته:  منهم هر ساعت سايت را چك ميكنم تا خبر خوب ببينم در طول روز چه در محل كار چه در خانه دائم ذهنم را روي كلرينس دوستان متمركز كردم و مطمئنم كه ويزاي همه مياد امروز همه فكرم رو ي دوستمون آمريكا بود كه خبر خوب ان را شنيدم حتما ظرف دوروز اينده بقيه دوستان هم ويزاشون را ميگيرند چون سياهترين وقت شب قبل سحر است پس به زودي روشنايي سحر برا ي همه منتظران خواهد رسيد

ما هم به همسر آمریکا تبریک میگیم...... ناهید خانوم من هم خیلی نگران کلییر همسرم هستم برای ما هم دعا کنید.

مهسا خانم بزودي خبر كلرينس همسر شما و سميه خانم و بقيه دوستان را خواهيم شنيد موفق باشيد
ساعت ۷ صبح که پست رو تحویل گرفتم و همچنان منتظر
امروز حس عجیبی دارم که میگه تا فردا همه کلیر میشن
نمیدونم ولی ی جورایی ته دلم خیلی روشنه
من امروز از 5 صبح نتونستم بخوابم و همش به فکر دوستان منتظر بودم . خدا کنه همه بچه ها فردا با دست پر برگردند و خوشحالی ما رو تکمیل کنند .
دوستانی که من بشخصه خدمتشون ارادت دارم .
علی سرشار ، mahsa s ، مهدی (saint) ، دکتر محمودی ، gadfly با روحیه مثال زدنی اش و باقی دوستان . آرزو میکنم همتون فردا ویزاتون رو بگیرید.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
با سلام
دوستانی که در آنکارا و ابوظبی و احتمالا جاهای دیگه منتظر ویزاتون هستین،باور کنید و ایمان داشته باشید که این معجزه خاموش برای همتون روشن و شکفته خواهد شد.
پس تا لحظه آخر امیدوار باشید.
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
سلام به همه عزيزان، من عضو جديدي هستم از مهاجر سرا ،قبلا كامنت ها را مي خوندم و استفاده مي كردم .از 8 فوريه كه رفتم انكارا مصاحبه تا الان هر جه ايميل دادم فقط يه جواب ميامد تكراري بود اما ديروز جوابي رسيد كه اميد وار شدم،لطفا كمك كنيد و بگيد اين كه گفته يعني چه ،بدون كلير شدن و اعلام كيس نامبر ،در ضمن از من اسپانسر خواسته بود(همان 8 فوريه در برگه آبي) اما 29 SEP ميرم فقط مدارك مالي دارم كه پول توي بانك و خونه ....(همون مدارك قبلي) ..لطفا راهنمايي كنيد اولا اين ايميل يعني اميد به كلير شدنه .ثانيا واسه اسپانسر چي بگم خيلي استرس دارم. ممنون از همه تون
Please come back on Thursday September the 29th at 13:30.
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، free_free ، maryam58 ، tamanna ، gadfly ، Goodie ، Hornet ، Mahsa S ، California ، goli20
برای جلوگیری از بحران در روز های آخر چند تا قانون رو مخصوص این تاپیک میگم تا مشکلی بوجود نیاد و تشنجی ایجاد نشه :

1- بند 4 قوانین مهاجرسرا : کاربران سایت می‌بایست به هنگام ارسال پیغام در انجمن‌ها از عبارات مناسب و محترمانه استفاده نمایند. پاسخهای ارسالی باید در ارتباط کامل با موضوع مورد بحث باشد. درد دل، کنایه، مطرح کردن سوال غیر مرتبط با موضوع و مواردی از این دست ممنوع است.

2- بند 9 قوانین مهاجرسرا : ارسال مطالب سیاسی، تبلیغاتی و همچنین توهین به فرد، قشر یا ملیت خاص ممنوع است.

3- بند 11 قوانین مهاجرسرا : انتشار شایعات یا اخبار غیر موثق ممنوع است.

4- بند 13 قوانین مهاجرسرا : تبدیل محیط علمی انجمن‌ها به محل حل اختلافات و بیان اظهار نظرهای شخصی ممنوع است. در صورت مشاهده ایجاد اختلاف و دعوا در یک تاپیک، پست‌های کاربران خاطی حذف و تاپیک به طور موقت یا دایم قفل می‌شود. تشخیص این موارد به عهده مدیران سایت خواهد بود.

5- بند 14 قوانین مهاحرسرا : برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.

6- بند 19 قوانین مهاجرسرا : مسایل مدیریتی سایت را به عهده مدیران بگذارید، در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی لینک «گزارش» که در پایین آن مطلب وجود دارد، مسئولین سایت را آگاه سازید.

7- قانونی هم برای این تاپیک می گذاریم که متخلفان از قانون به تشخیص مدیران با محرومیت هایی مواجه می شوند :

ارسال پست در این تاپیک برای کسانی که برنده 2011 نیستند بغیر از مدیران سایت ممنوع است.

این پست ممکن است در روزهای آینده نیز تکرار شود.

با تشکر از توجه کلیه دوستان
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: ali.narooei ، free_free ، mahnoor ، tamanna ، gadfly ، alirezagh ، SH1A2R3 ، HOMAYON53 ، Mahsa S ، saeed53 ، Akta ، California ، پرستو ، Hornet ، vahidvm60 ، rayan.s ، A.K
(2011-09-28 ساعت 10:18)EhsanREZ نوشته:  سلام به همه عزيزان، من عضو جديدي هستم از مهاجر سرا ،قبلا كامنت ها را مي خوندم و استفاده مي كردم .از 8 فوريه كه رفتم انكارا مصاحبه تا الان هر جه ايميل دادم فقط يه جواب ميامد تكراري بود اما ديروز جوابي رسيد كه اميد وار شدم،لطفا كمك كنيد و بگيد اين كه گفته يعني چه ،بدون كلير شدن و اعلام كيس نامبر ،در ضمن از من اسپانسر خواسته بود(همان 8 فوريه در برگه آبي) اما 29 SEP ميرم فقط مدارك مالي دارم كه پول توي بانك و خونه ....(همون مدارك قبلي) ..لطفا راهنمايي كنيد اولا اين ايميل يعني اميد به كلير شدنه .ثانيا واسه اسپانسر چي بگم خيلي استرس دارم. ممنون از همه تون
Please come back on Thursday September the 29th at 13:30.

شما متن ايميل را كامل نگذاشتي ولي اين جمله كه ميگه يه سر بيا پيش ما انشالله ميخواهند ويزا بدهند اگه خودشون در ايميل چيزي راجع به اسپانسر نگفتن يعني همون مدارك مالي را ببريد كافيه.
تشکر کنندگان: free_free ، maryam58 ، tamanna ، gadfly ، Hornet ، SH1A2R3 ، Mahsa S ، California ، ali.narooei ، vahidvm60 ، آمریکا
(2011-09-27 ساعت 22:57)somaieh نوشته:  باز هم نبودیم با این وضعیت کلیر ،(1یا3تا )دیگه خیلی نا امید شدم!!!!!!

دوست عزیز:من از صمیم قلب آرزو می کنم که در یکی دو روز باقیمانده شما هم کلیر بشی و سفری خوش به امریکا داشته باشی.
اگر هم چنین نشد زندگی آنقدر زیبایی دارد که می توان از آنها لذت برد.

بر خیز ز خواب تا شرابی بخوریم___ زان پیش که از زمانه تابی بخوریم

کین چرخ ستیزه جوی ناگه ___ چندان ندهد زمان که آبی بخوریم
هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام دوستان
من هم کلیر شدم .امروز از طریق میل بهم خبر دادن
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
(2011-09-28 ساعت 13:00)آرتين نوشته:  هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام دوستان
من هم کلیر شدم .امروز از طریق میل بهم خبر دادن
آرتین عزیز سلام

هر چقدر این کلید تبریک و تشکر رو کلیک می کنم ایراد می گیره و تبریک رو قبول نمی کنه . Sad این داره با زبون بی زبونی به من میگه : بابا خیلی وقته تو این تاپیک جیغ سرخ نکشیدیم Big Grin پس به افتخار شما و همه کسانیکه بعد از آخرین جیغ سرخمون کلیر شدند و با یاد همه دوستان منتظر، همه با هم :

[font=Tahoma]
هــــــــــــــــــــــــــــــــــورررررررررررررررراااااااااااااا !

[/font]
ارادتمند همه
خرمگس منتظرTongue
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
آقايون و خانومهايي كه كلير شدين و يا تازه عضو شدين و يا عضو بودين و تازه دارين ويزا مي گيرين. خواهشمند است اطلاعاتتونو در جدول 2011 در يك نگاه تكميل كنيد.
دعا: خدايا همه منتظران كلير مخصوصا دكتر محمودي و دكتر گادفلاي و بقيه دوستان كه اسمشون در مقال نمي گنجد را كلير كن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

case number : 30xxx
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : 18 july
دریافت ویزا : خودم یک ضرب و برنده اصلی بودم و همسرم برگه ابی
کلیرنس همسرم : 63 روز بعد یعنی 22 sep
دریافت ویزای همسرم : 26 sep

دوستان عزیز من هنوز روزی 20 بار اینجا میام و چک میکنم و تا وقتی همه ویزا نگیرند اروم نمیشم و حتما همه تا فردا ویزا میگیرند پس آماده باشید برای یک جشن حسابی در روز جمعه . خدا خودش اسم ما ها رو از توی انهمه اسم بیرون آورده و خودش هم به همگی کمک خواهد کرد.
(2011-09-28 ساعت 14:38)HOMAYON53 نوشته:  آقايون و خانومهايي كه كلير شدين و يا تازه عضو شدين و يا عضو بودين و تازه دارين ويزا مي گيرين. خواهشمند است اطلاعاتتونو در جدول 2011 در يك نگاه تكميل كنيد.
دعا: خدايا همه منتظران كلير مخصوصا دكتر محمودي و دكتر گادفلاي و بقيه دوستان كه اسمشون در مقال نمي گنجد را كلير كن.

دوست عزیز من اطلاعات خودم رو همین الان ارسال کردم .با تشکر
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، joy ، gadfly ، maryam58 ، HOMAYON53 ، SH1A2R3 ، Ehsan2011 ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان