موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
امروز مجدداً رفتم سفارت و با همان پاسخهای قبلی مواجه شدم . البته ابراز همدلی و همدردی مثل همیشه داشتند ولی همچنان گفتند که باید منتظر باشیم . به هر صورت ، پاسپورتهایمان را تحوبل دادم تا در صورتیکه کلیر شدیم سریع ویزا را صادر کنند . هنوز زود است که از ناامیدی و شکست صحبت کنیم . همه ما در تمام سفارتها همچنان مقاوم و صبور ایستاده ایم.
ارادتمند
گدفلای - کپنهاگ امروز آفتابی
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ساعت ۷ صبح که پست رو تحویل گرفتم و همچنان منتظر
امروز حس عجیبی دارم که میگه تا فردا همه کلیر میشن
نمیدونم ولی ی جورایی ته دلم خیلی روشنه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 09:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-28 ساعت 14:12 توسط naeiji1974.)
من امروز از 5 صبح نتونستم بخوابم و همش به فکر دوستان منتظر بودم . خدا کنه همه بچه ها فردا با دست پر برگردند و خوشحالی ما رو تکمیل کنند .
دوستانی که من بشخصه خدمتشون ارادت دارم .
علی سرشار ، mahsa s ، مهدی (saint) ، دکتر محمودی ، gadfly با روحیه مثال زدنی اش و باقی دوستان . آرزو میکنم همتون فردا ویزاتون رو بگیرید.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستانی که در آنکارا و ابوظبی و احتمالا جاهای دیگه منتظر ویزاتون هستین،باور کنید و ایمان داشته باشید که این معجزه خاموش برای همتون روشن و شکفته خواهد شد.
پس تا لحظه آخر امیدوار باشید.
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزيزان، من عضو جديدي هستم از مهاجر سرا ،قبلا كامنت ها را مي خوندم و استفاده مي كردم .از 8 فوريه كه رفتم انكارا مصاحبه تا الان هر جه ايميل دادم فقط يه جواب ميامد تكراري بود اما ديروز جوابي رسيد كه اميد وار شدم،لطفا كمك كنيد و بگيد اين كه گفته يعني چه ،بدون كلير شدن و اعلام كيس نامبر ،در ضمن از من اسپانسر خواسته بود(همان 8 فوريه در برگه آبي) اما 29 SEP ميرم فقط مدارك مالي دارم كه پول توي بانك و خونه ....(همون مدارك قبلي) ..لطفا راهنمايي كنيد اولا اين ايميل يعني اميد به كلير شدنه .ثانيا واسه اسپانسر چي بگم خيلي استرس دارم. ممنون از همه تون
Please come back on Thursday September the 29th at 13:30.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
برای جلوگیری از بحران در روز های آخر چند تا قانون رو مخصوص این تاپیک میگم تا مشکلی بوجود نیاد و تشنجی ایجاد نشه :
1- بند 4 قوانین مهاجرسرا : کاربران سایت میبایست به هنگام ارسال پیغام در انجمنها از عبارات مناسب و محترمانه استفاده نمایند. پاسخهای ارسالی باید در ارتباط کامل با موضوع مورد بحث باشد. درد دل، کنایه، مطرح کردن سوال غیر مرتبط با موضوع و مواردی از این دست ممنوع است.
2- بند 9 قوانین مهاجرسرا : ارسال مطالب سیاسی، تبلیغاتی و همچنین توهین به فرد، قشر یا ملیت خاص ممنوع است.
3- بند 11 قوانین مهاجرسرا : انتشار شایعات یا اخبار غیر موثق ممنوع است.
4- بند 13 قوانین مهاجرسرا : تبدیل محیط علمی انجمنها به محل حل اختلافات و بیان اظهار نظرهای شخصی ممنوع است. در صورت مشاهده ایجاد اختلاف و دعوا در یک تاپیک، پستهای کاربران خاطی حذف و تاپیک به طور موقت یا دایم قفل میشود. تشخیص این موارد به عهده مدیران سایت خواهد بود.
5- بند 14 قوانین مهاحرسرا : برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته میشوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.
6- بند 19 قوانین مهاجرسرا : مسایل مدیریتی سایت را به عهده مدیران بگذارید، در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی لینک «گزارش» که در پایین آن مطلب وجود دارد، مسئولین سایت را آگاه سازید.
7- قانونی هم برای این تاپیک می گذاریم که متخلفان از قانون به تشخیص مدیران با محرومیت هایی مواجه می شوند :
ارسال پست در این تاپیک برای کسانی که برنده 2011 نیستند بغیر از مدیران سایت ممنوع است.
این پست ممکن است در روزهای آینده نیز تکرار شود.
با تشکر از توجه کلیه دوستان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام دوستان
من هم کلیر شدم .امروز از طریق میل بهم خبر دادن
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-28 ساعت 13:00)آرتين نوشته: هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام دوستان
من هم کلیر شدم .امروز از طریق میل بهم خبر دادن
آرتین عزیز سلام
هر چقدر این کلید تبریک و تشکر رو کلیک می کنم ایراد می گیره و تبریک رو قبول نمی کنه . این داره با زبون بی زبونی به من میگه : بابا خیلی وقته تو این تاپیک جیغ سرخ نکشیدیم پس به افتخار شما و همه کسانیکه بعد از آخرین جیغ سرخمون کلیر شدند و با یاد همه دوستان منتظر، همه با هم :
[font=Tahoma]
هــــــــــــــــــــــــــــــــــورررررررررررررررراااااااااااااا !
[/font]
ارادتمند همه
خرمگس منتظر
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
آقايون و خانومهايي كه كلير شدين و يا تازه عضو شدين و يا عضو بودين و تازه دارين ويزا مي گيرين. خواهشمند است اطلاعاتتونو در جدول 2011 در يك نگاه تكميل كنيد.
دعا: خدايا همه منتظران كلير مخصوصا دكتر محمودي و دكتر گادفلاي و بقيه دوستان كه اسمشون در مقال نمي گنجد را كلير كن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 15:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-28 ساعت 16:22 توسط mahnoor.)
case number : 30xxx
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : 18 july
دریافت ویزا : خودم یک ضرب و برنده اصلی بودم و همسرم برگه ابی
کلیرنس همسرم : 63 روز بعد یعنی 22 sep
دریافت ویزای همسرم : 26 sep
دوستان عزیز من هنوز روزی 20 بار اینجا میام و چک میکنم و تا وقتی همه ویزا نگیرند اروم نمیشم و حتما همه تا فردا ویزا میگیرند پس آماده باشید برای یک جشن حسابی در روز جمعه . خدا خودش اسم ما ها رو از توی انهمه اسم بیرون آورده و خودش هم به همگی کمک خواهد کرد.