کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
دوست عزیز فراموش نکنید که بسیاری از دوستان تا این لحظه روز جمعه از کلیر شدن خود مطلع شده اند با اینکه تا دقایقی پیش از ان هم هنوز statusشون همچنانapplication in processing بوده.. این نشون میده هر چند ممکنه که در سفارت حضور فیزیکی نداشته باشند-که تازه اون رو هم ما به یقین نمیدونیم-ولی اگه کسی هر لحظه کلیرنسش برسه توی سایت statusتغییر میکنه..پس دوستان کلیر نشده همچنان ما منتظریم.به امید شنیدن هوررااهای زیبای شما.

دوست گرامي:من فكر مي كنم بايد اميدواري داد تا روحيه عزيزاني كه ابوظبي و آنكارا حضور دارند بالا برده. درباره جمعه نيز فكر مي كنم كه قاعدتا"نبايستي تفاوتي بين اين دو شهر وجود داشته باشد واگر كليرنس شخصي روز جمعه از واشنگتن به سفارت ابوظبي فرستاده شود حتما"در صورتي كه پاسپورت را داشته باشند ويزا را صادر خواهند كرد.

به اميد كلير شدن همه
(2011-09-28 ساعت 17:45)drmahmoodi نوشته:  بچه های ابوظبی امسال دو روز کاری در امریکارو از دست میدن!
چون فردا این موقع که ساعت پایانی کار سفارت در ابوظبی است هنوز در امریکا 5شنبه نشده و به رغم خوشبینی و توصیه دوستان عزیز خودم فکر نمیکنم کارمندان سفارت در روز جمعه و ساعات اولیه صبح شنبه توی سفارت بمونند و کار مارو انجام بدهندو یکشنبه صبح هم که روز اول کاری اوناست عملا همه چی تمومه!
بهر حال قصد دارم فردا که اخرین روزیه که به ابوظبی میریم ازشون سوال کنیم ببینیم چی میگن؟!
بهرحال برای من این ماجرا مثل فینال جام جهانی شده که از 190 کشور دنیا فقط 32 تیم به مرحله پایانی میرسن واز اونا فقط دو تیم به فینال میرسن!
الان 90 دقیقه وقت قانونی و30 دقیقه وقت اضافی هم تموم شده و ضربات پنالتی تکلیف قهرمان رو معلوم میکنه!؟
و ما هم بهترین پنالتی زن های تیممون رو اماده کردهایم ![/b]
[b]drmahmoodi
Hanok
Kamran22
Alisarshar
ali899

زنده باد بر شما، ما همه برای شما دعا می‌کنیم و بدانید که تنها نیستید
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
من هم بسیار امیدوارم پاسپورت دوستان همراه با ویزا بهشون برگردونده بشه. خبر خوب اینه که برعکس سال گذشته خبری از تمام شدن ویزا نیست. پس امیدوار باشیم.

گدفلای عزیز تلاشتو بیشتر کن و اگر ممکنه حضوری برو و با سفارت صحبت من. اگر رفتی باز هم برو. امیدوارم ارسال بعدی دوستان همراه با خبر خوب باشه.
منتظر اخبار خوب هستیم.
(2011-09-29 ساعت 00:18)saint نوشته:  سلام دوستان
اینجا تا امروز و طبق گفته سفارت 12 نفر هستن که کلیرنس براشون کامل نشده
و نقطه اشتراک همه این دوستان که افتخار آشنایی از نزدیک رو داشتم خدمت در 3 پاه است

امیدوارم که فردا سفارت جواب‌ها را بگیره و دست پر برگردین... نگران نباشید امید خدا از خر شیطون میان پائین... من فکر نمیکنم مشکل این باشه، همیشه یک سری نقص‌ها توی کارهای اداری هست. که فکر کنم به خاطره حساسیت این موضوع تا فردا حالش میکنند
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
دوستان عزیز

همه تا روز جمعه ۳۰ سپتامبر ساعت ۴ بعدازظهر به وقت واشنگتن که آخرین کلرنس‌ها رو به سفارت‌ها میفرستند وقت داریم که ویزا بگیریم. کاری نداره که الان ابوظبی باشی‌ یا آنکارا یا لندن و یا نیوزلند. تعداد ۵۰۰۰۰ ویزا هنوز تموم نشده و نخواهد شد.

فقط در ابوظبی جمعه و شنبه تعطیله و خبر خوب را روز ۱ شنبه بهتون میدهند. در آنکارا هم فکر کنم باید ۲ شنبه باید تشریف ببرید سفارت

لطفا افکار منفی‌ را بگذارید کنار..

دوست عزیزم دکتر خرمگس هم تا ۲ شنبه منتظر باشید لطفا
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
(2011-09-28 ساعت 19:47)شهاب دریانی نوشته:  [b]drmahmoodi
Hanok
Kamran22
Alisarshar
ali899

دکتر جان با آرزوی موفقیت برا هر دوتیم
ما هم اینجا در آنکارا پنالتی زنهای قابلی داریم:
H Vosooghi
Saint
Soshians
همسر Mahsa S
و البته خودم که تخصصم تو گل کردن پنالتی های آخره.
[/quote]

سلام آقای شهاب دریانی عزیز
مطمئن باشید تخصصتون حسابی به کارتون میاد و چنان گلی میشه این پنالتی که همه واسش هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میکشیم Smile به امید کلیر شدن همه دوستان خوب مهاجرسرایی Big Grin Cool
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
mohajersara_user و mansour*** بدلیل عدم توجه به قوانین این تاپیک موقتا محروم شدند ، دوستان شرایط بسیار حساسی است و یک پست نامربوط به بحث می تواند با اعصاب خیلی ها بازی کند.

از این به بعد هر کسی که به نقل قول زیر توجه نکند یکماه محروم خواهد شد :

(2011-09-28 ساعت 10:22)Nazem نوشته:  برای جلوگیری از بحران در روز های آخر چند تا قانون رو مخصوص این تاپیک میگم تا مشکلی بوجود نیاد و تشنجی ایجاد نشه :

1- بند 4 قوانین مهاجرسرا : کاربران سایت می‌بایست به هنگام ارسال پیغام در انجمن‌ها از عبارات مناسب و محترمانه استفاده نمایند. پاسخهای ارسالی باید در ارتباط کامل با موضوع مورد بحث باشد. درد دل، کنایه، مطرح کردن سوال غیر مرتبط با موضوع و مواردی از این دست ممنوع است.

2- بند 9 قوانین مهاجرسرا : ارسال مطالب سیاسی، تبلیغاتی و همچنین توهین به فرد، قشر یا ملیت خاص ممنوع است.

3- بند 11 قوانین مهاجرسرا : انتشار شایعات یا اخبار غیر موثق ممنوع است.

4- بند 13 قوانین مهاجرسرا : تبدیل محیط علمی انجمن‌ها به محل حل اختلافات و بیان اظهار نظرهای شخصی ممنوع است. در صورت مشاهده ایجاد اختلاف و دعوا در یک تاپیک، پست‌های کاربران خاطی حذف و تاپیک به طور موقت یا دایم قفل می‌شود. تشخیص این موارد به عهده مدیران سایت خواهد بود.

5- بند 14 قوانین مهاحرسرا : برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.

6- بند 19 قوانین مهاجرسرا : مسایل مدیریتی سایت را به عهده مدیران بگذارید، در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی لینک «گزارش» که در پایین آن مطلب وجود دارد، مسئولین سایت را آگاه سازید.

7- قانونی هم برای این تاپیک می گذاریم که متخلفان از قانون به تشخیص مدیران با محرومیت هایی مواجه می شوند :

ارسال پست در این تاپیک برای کسانی که برنده 2011 نیستند بغیر از مدیران سایت ممنوع است.

این پست ممکن است در روزهای آینده نیز تکرار شود.

با تشکر از توجه کلیه دوستان
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Goodie ، drmahmoodi ، pefa ، Farshid22 ، Hornet ، shahriar2002 ، HOMAYON53 ، tamanna ، alirezagh ، rayan.s ، vahidvm60 ، User ، najibi ، joy ، Donantonio ، California ، free_free ، ravian
سلام
من الان توي فرودگاه مهرآبادم وتقريبا تاحالا نه ساعته كه منتظره برگشت به مشهدم ولي بليط گيرم نيومد راستي ديروز طي يك تك موفقيت آميزويزاخوشگله رو هم بره خودم وهم همسرم گرفتيم

Hvosoghعزيز-saint-شهاب درياني و همه بچه هاي گل مامنتظر شما هستيم كه باخبرهاي خوب هممون روخوشحال كنيد
ما هم منتظریم ببینیم دوستان خبرهای خوب رو کی اعلام میکنند . با توجه به اینکه ابوظبی نیم ساعت جلوتره از حدودا ساعت 14 باید منتظر خبر های خوب باشیم. چند لحظه پیش با خانم م.. صحبت میکردم که گفتند به اتفاق دکتر محمودی عزیز و چند نفر دیگه دارند میرند سفارت . خدایا به امید تو
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: cmbt ، imanmamad ، gadfly ، Goodie ، vahidvm60 ، ماندانا ، zohreh36 ، User ، najibi ، tamanna ، joy ، SH1A2R3 ، Donantonio ، mahnoor ، loveusa2010 ، Hornet ، farnaz82 ، free_free ، ravian
جالبه
بجای اینکه این روزا همه باهم وعده کنن و پیگیر خرید بلیط زمان پرواز و جایی که تو آمریکا میخان برن باشن،داریم دعا میکنیم "آیا بدن آیا ندن"؟
شاید دیگر......-شاید
تشکر کنندگان: gadfly ، Goodie ، vahidvm60 ، tamanna ، joy ، SH1A2R3 ، mahnoor ، Hornet ، free_free ، ravian
با باجان(منظورم سفارت هست یا هر مسئول دیگه) حالا از ما حدودا 20 نفر،یعنی یک نفر هم آماده نشده؟والا غیر منطقی هست؟؟!؟!؟! اهل قسم خوردن نیستم اما بجان خودم مادرم پدرم و... به من ندادن به اون بندگان خدایی بدن که الان 10 روزه جلوی سفارت ها تحصن کردن.
تشکر کنندگان: gadfly ، tamanna ، Goodie ، baz4baz ، SH1A2R3 ، California ، shahriar2002 ، Hornet ، free_free ، ravian
(2011-09-29 ساعت 13:15)imanmamad نوشته:  با باجان(منظورم سفارت هست یا هر مسئول دیگه) حالا از ما حدودا 20 نفر،یعنی یک نفر هم آماده نشده؟والا غیر منطقی هست؟؟!؟!؟! اهل قسم خوردن نیستم اما بجان خودم مادرم پدرم و... به من ندادن به اون بندگان خدایی بدن که الان 10 روزه جلوی سفارت ها تحصن کردن.
یعنی شما کلییر نشدید والان ایران هستید؟!!

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، California ، vahidvm60 ، REZA1390 ، آرتين ، Hornet ، free_free ، drmahmoodi ، Ali Sepehr ، ravian
شمارش معکوس برای منفجر شدن این تاپیک (با کلیر شدن همه منتظران در آپدیت امروز)

Rolleyes
Category: F2A
PD: Nov 2011
دوستان خوبم سلام

من الان رو به روی سفارت در کپنهاگ توی یک کتابخانه هستم و از پنجره سفارت رو می بینم. اینجا کتابخانه‌ها امکانات اینترنت رایگان به همه میدهند. تایپ کردن با بهنویس هم عجب مکافاتی داره! فعلا هم خبری نیست. باید با اینها با ایمیل ارتباط داشته باشم. ولی‌ تا آخر ساعت کارشون بیچارشون می‌کنم. Big Grin نگهبانها دیگه من رو کاملا میشناسن. تا ببینم چی‌ می‌شه! برای همه تیمها در این سه تا سفارت آرزوی موفقیت می‌کنم.

ارادتمند

gadfly - خبرنگار واحد مرکزی خبر مهاجرسرا اعزامی به کپنهاگ

پ.ن : خوشبختانه با لطف کارمند کتابخونه اینجا الان تونستم با لپ تاپ خودم به اینترنت وصل بشم . بدجوری ما دو تا به هم معتاد شدیم . Tongue

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان