موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 23:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-29 ساعت 06:58 توسط Ali Sepehr.)
دوست عزیز فراموش نکنید که بسیاری از دوستان تا این لحظه روز جمعه از کلیر شدن خود مطلع شده اند با اینکه تا دقایقی پیش از ان هم هنوز statusشون همچنانapplication in processing بوده.. این نشون میده هر چند ممکنه که در سفارت حضور فیزیکی نداشته باشند-که تازه اون رو هم ما به یقین نمیدونیم-ولی اگه کسی هر لحظه کلیرنسش برسه توی سایت statusتغییر میکنه..پس دوستان کلیر نشده همچنان ما منتظریم.به امید شنیدن هوررااهای زیبای شما.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 23:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-29 ساعت 06:59 توسط Ali Sepehr.)
دوست گرامي:من فكر مي كنم بايد اميدواري داد تا روحيه عزيزاني كه ابوظبي و آنكارا حضور دارند بالا برده. درباره جمعه نيز فكر مي كنم كه قاعدتا"نبايستي تفاوتي بين اين دو شهر وجود داشته باشد واگر كليرنس شخصي روز جمعه از واشنگتن به سفارت ابوظبي فرستاده شود حتما"در صورتي كه پاسپورت را داشته باشند ويزا را صادر خواهند كرد.
به اميد كلير شدن همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-28 ساعت 17:45)drmahmoodi نوشته: بچه های ابوظبی امسال دو روز کاری در امریکارو از دست میدن!
چون فردا این موقع که ساعت پایانی کار سفارت در ابوظبی است هنوز در امریکا 5شنبه نشده و به رغم خوشبینی و توصیه دوستان عزیز خودم فکر نمیکنم کارمندان سفارت در روز جمعه و ساعات اولیه صبح شنبه توی سفارت بمونند و کار مارو انجام بدهندو یکشنبه صبح هم که روز اول کاری اوناست عملا همه چی تمومه!
بهر حال قصد دارم فردا که اخرین روزیه که به ابوظبی میریم ازشون سوال کنیم ببینیم چی میگن؟!
بهرحال برای من این ماجرا مثل فینال جام جهانی شده که از 190 کشور دنیا فقط 32 تیم به مرحله پایانی میرسن واز اونا فقط دو تیم به فینال میرسن!
الان 90 دقیقه وقت قانونی و30 دقیقه وقت اضافی هم تموم شده و ضربات پنالتی تکلیف قهرمان رو معلوم میکنه!؟
و ما هم بهترین پنالتی زن های تیممون رو اماده کردهایم ![/b]
[b]drmahmoodi
Hanok
Kamran22
Alisarshar
ali899
زنده باد بر شما، ما همه برای شما دعا میکنیم و بدانید که تنها نیستید
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
من هم بسیار امیدوارم پاسپورت دوستان همراه با ویزا بهشون برگردونده بشه. خبر خوب اینه که برعکس سال گذشته خبری از تمام شدن ویزا نیست. پس امیدوار باشیم.
گدفلای عزیز تلاشتو بیشتر کن و اگر ممکنه حضوری برو و با سفارت صحبت من. اگر رفتی باز هم برو. امیدوارم ارسال بعدی دوستان همراه با خبر خوب باشه.
منتظر اخبار خوب هستیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-29 ساعت 00:18)saint نوشته: سلام دوستان
اینجا تا امروز و طبق گفته سفارت 12 نفر هستن که کلیرنس براشون کامل نشده
و نقطه اشتراک همه این دوستان که افتخار آشنایی از نزدیک رو داشتم خدمت در 3 پاه است
امیدوارم که فردا سفارت جوابها را بگیره و دست پر برگردین... نگران نباشید امید خدا از خر شیطون میان پائین... من فکر نمیکنم مشکل این باشه، همیشه یک سری نقصها توی کارهای اداری هست. که فکر کنم به خاطره حساسیت این موضوع تا فردا حالش میکنند
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
همه تا روز جمعه ۳۰ سپتامبر ساعت ۴ بعدازظهر به وقت واشنگتن که آخرین کلرنسها رو به سفارتها میفرستند وقت داریم که ویزا بگیریم. کاری نداره که الان ابوظبی باشی یا آنکارا یا لندن و یا نیوزلند. تعداد ۵۰۰۰۰ ویزا هنوز تموم نشده و نخواهد شد.
فقط در ابوظبی جمعه و شنبه تعطیله و خبر خوب را روز ۱ شنبه بهتون میدهند. در آنکارا هم فکر کنم باید ۲ شنبه باید تشریف ببرید سفارت
لطفا افکار منفی را بگذارید کنار..
دوست عزیزم دکتر خرمگس هم تا ۲ شنبه منتظر باشید لطفا
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-28 ساعت 19:47)شهاب دریانی نوشته: [b]drmahmoodi
Hanok
Kamran22
Alisarshar
ali899
دکتر جان با آرزوی موفقیت برا هر دوتیم
ما هم اینجا در آنکارا پنالتی زنهای قابلی داریم:
H Vosooghi
Saint
Soshians
همسر Mahsa S
و البته خودم که تخصصم تو گل کردن پنالتی های آخره.
[/quote]
سلام آقای شهاب دریانی عزیز
مطمئن باشید تخصصتون حسابی به کارتون میاد و چنان گلی میشه این پنالتی که همه واسش هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میکشیم به امید کلیر شدن همه دوستان خوب مهاجرسرایی
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-29 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-29 ساعت 11:47 توسط 1979SAM.)
سلام
من الان توي فرودگاه مهرآبادم وتقريبا تاحالا نه ساعته كه منتظره برگشت به مشهدم ولي بليط گيرم نيومد راستي ديروز طي يك تك موفقيت آميزويزاخوشگله رو هم بره خودم وهم همسرم گرفتيم
Hvosoghعزيز-saint-شهاب درياني و همه بچه هاي گل مامنتظر شما هستيم كه باخبرهاي خوب هممون روخوشحال كنيد
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم منتظریم ببینیم دوستان خبرهای خوب رو کی اعلام میکنند . با توجه به اینکه ابوظبی نیم ساعت جلوتره از حدودا ساعت 14 باید منتظر خبر های خوب باشیم. چند لحظه پیش با خانم م.. صحبت میکردم که گفتند به اتفاق دکتر محمودی عزیز و چند نفر دیگه دارند میرند سفارت . خدایا به امید تو
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه
بجای اینکه این روزا همه باهم وعده کنن و پیگیر خرید بلیط زمان پرواز و جایی که تو آمریکا میخان برن باشن،داریم دعا میکنیم "آیا بدن آیا ندن"؟
شاید دیگر......-شاید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با باجان(منظورم سفارت هست یا هر مسئول دیگه) حالا از ما حدودا 20 نفر،یعنی یک نفر هم آماده نشده؟والا غیر منطقی هست؟؟!؟!؟! اهل قسم خوردن نیستم اما بجان خودم مادرم پدرم و... به من ندادن به اون بندگان خدایی بدن که الان 10 روزه جلوی سفارت ها تحصن کردن.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-29 ساعت 13:15)imanmamad نوشته: با باجان(منظورم سفارت هست یا هر مسئول دیگه) حالا از ما حدودا 20 نفر،یعنی یک نفر هم آماده نشده؟والا غیر منطقی هست؟؟!؟!؟! اهل قسم خوردن نیستم اما بجان خودم مادرم پدرم و... به من ندادن به اون بندگان خدایی بدن که الان 10 روزه جلوی سفارت ها تحصن کردن.
یعنی شما کلییر نشدید والان ایران هستید؟!!
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شمارش معکوس برای منفجر شدن این تاپیک (با کلیر شدن همه منتظران در آپدیت امروز)
Category: F2A
PD: Nov 2011
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-29 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-29 ساعت 15:08 توسط gadfly.)
دوستان خوبم سلام
من الان رو به روی سفارت در کپنهاگ توی یک کتابخانه هستم و از پنجره سفارت رو می بینم. اینجا کتابخانهها امکانات اینترنت رایگان به همه میدهند. تایپ کردن با بهنویس هم عجب مکافاتی داره! فعلا هم خبری نیست. باید با اینها با ایمیل ارتباط داشته باشم. ولی تا آخر ساعت کارشون بیچارشون میکنم. نگهبانها دیگه من رو کاملا میشناسن. تا ببینم چی میشه! برای همه تیمها در این سه تا سفارت آرزوی موفقیت میکنم.
ارادتمند
gadfly - خبرنگار واحد مرکزی خبر مهاجرسرا اعزامی به کپنهاگ
پ.ن : خوشبختانه با لطف کارمند کتابخونه اینجا الان تونستم با لپ تاپ خودم به اینترنت وصل بشم . بدجوری ما دو تا به هم معتاد شدیم .
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]