کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
بچه ها چرا اینقدر تبریک های (like) زیر پیغام های کلیر شدن بچه ها کمه؟؟؟ نکنه خوابتون برده؟ بابا انرژی ++++++++++++++++++++++ یادتون رفته؟؟؟ هورااااااااااااااااااااااا همه بچه ها داران کلیر میشن...Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: sohrab.p ، satusa ، rayan.s ، b!ta ، User ، یاشار و ماری ، emankh101 ، success ، free_free ، najibi
سلام،
ما کلیر نشدیم! هنوز تا به ما برسه خیلی مونده...
به امید هورا کشیدن همه!!

(2010-12-10 ساعت 17:57)arshida نوشته:  یکی از hanokها هم ممکنه کلیر شده باشه.
تو را خدا زودتر اعلام کنید و ما را از نگرانی دربیارید.
(2010-12-10 ساعت 17:54)sohrab.p نوشته:  
(2010-12-10 ساعت 17:50)satusa نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان مضنون به کلیر hass55 ، sohrab، farid24 اگر کلیر شده اید اعلام کنید.

تبریک به کسانی که کلیر شدن.
به ما مضنون نباشید چون ما نیستیم.
واقعا حیف شد. حتما تا چند روز دیگه از شما هم خبر های خوبی می رسه. امیدوارم شما هم زودترکلیر بشید.

شماره کیس: 2011as000019xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June8
کنسولگری:Ankara(تغییر به ابوظبی)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 21
تاریخ کارنت شدن کیس: visa bulletin aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 7 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 5 ژانویه 2011
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تشکر کنندگان: User ، آزاده رها ، Linspire ، success ، free_free ، rayan.s ، najibi
snaghian باید خیلی خوشحال باشی!

من یک خواهش دارم از دوستانی که الان آنکارا هستند. می تونید از سفارت بپرسید آیا کسی غیر از برنده و همراهان برای ارائه پاسپورت و دریافت ویزا مراجعه کند؟
(2010-12-10 ساعت 18:29)hanok نوشته:  سلام،
ما کلیر نشدیم! هنوز تا به ما برسه خیلی مونده...
به امید هورا کشیدن همه!!
من هم همینجوری فکر می کردم! اما بسیار امیدوار شدم و بالاخره دیروز نامه اش رسید! امروز هم خودش!Big Grin

دوستان فرید 24 به احتمال بسیــــــــار زیاد کلیر شده! مقایسه جدول Snaghian با جدول فری فری و جدول سایت اینو ثابت می کنه!

فرید 24 کجایی که باباجان کلیر شدی!
فری فری عزیز راستی علی میم به من ایمیل داده که فقط همراه ایشون کلیر شده و خودشون هنوز کلیر نشده اند!
تشکر کنندگان: SNAGHIAN ، optoelec ، emankh101 ، آزاده رها ، success ، free_free ، rayan.s ، najibi
(2010-12-10 ساعت 18:31)User نوشته:  snaghian باید خیلی خوشحال باشی!

من یک خواهش دارم از دوستانی که الان آنکارا هستند. می تونید از سفارت بپرسید آیا کسی غیر از برنده و همراهان برای ارائه پاسپورت و دریافت ویزا مراجعه کند؟

userجان کاش صبح بهم گفته بودی من فردا برمیگردم و شنبه هم که میدونی سفارت تعطیله . یکی از این افرادی که کارهای سفارت رو انجام میده زیاد میاد این هتل از اون میپرسم بهت میگم.راستی:
تبریییییییییییییییک به دوستان و به امید کلیر شدن همه.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، Sooshians ، SNAGHIAN ، optoelec ، User ، emankh101 ، success ، free_free ، najibi
سلام بیتای عزیز
یادتون هست مکالمه من و آفیسر رو..... بالاخره کلیرنس روی خوش نشون داد! امیدوارم هر چه زودتر کارنت بشین و نگران کلیرنس نباشید! من اصلا هنوز هم باورم نمیشه اینقدر زود تموم شد!
مرسی بابت تبریک شما Smile
(2010-12-09 ساعت 18:31)b!ta نوشته:  سلااام سلااام
یوزر عزیز و رایان عزیز خیلی خیلی خیلی تبریک میگم،سفارتی ها هم متوجه زحمات شما در مهاجرسرا بودند اونا هم خواستند به نوبه ی خودشون جبران کنند.Smile
تبریک فراوان به خانواده های گرامیتان.همیشه به شادی.

در واقع اول به رایان وحی شد! اون هم وحی رو به من منتقل کرد! من در دوران غیبت بودم! مسئول سایت هم که امروز سر و کله اش پیدا شد!
(2010-12-09 ساعت 19:10)SNAGHIAN نوشته:  با با دست خوش ..تا باشه از اين خبر هاي خوب ....يوزر جان براي شما هم ايميل وحي شد كه با خبر شدي ؟؟؟
پس حدسم درست بوده مسوول سايت آنكارا بلايي سرش اومده كه سايت تغيير نمي كنه....!

خداوکیلیش ما خودمان یک همشهری داشتیم خودش اصلا شعبه کی سی سی در غیاث آباد قم بود. Big Grin
(2010-12-09 ساعت 19:34)minas نوشته:  user جان ، برادر yaran.s ضمن تبرییییییییییییییییییگ خیلی عظیم ! خداوکیلی چه طوری خبر دار می شین ، نکنه شعبه KCC هستید؟

فری جان زیاد غصه نخوردم! در واقع به حرفت گوش کردم! مرسی! (آیکن اشک شوق)
(2010-12-10 ساعت 00:14)free_free نوشته:  یوزر جان خیلی بهت تبریک میگم . دیدی گفتم زیاد غصه نخور همین امروز کلیر میشی.....
خیلی خیلی خوشحالم که بچه کلیر میشن(آیکون گریه خوشحالی)

محسن عزیز
برات آرزوی موفقیت می کنم!
(2010-12-10 ساعت 01:08)MOHSEN8766 نوشته:  دوستان عزیز رایان و یوزر خیلی تبریک میگم.
این کلیر شدن زود قطعا به خاطر کمکهایی که به بچه ها کردین.
بچه هایی که می خوان زود کلیر بشن بهترین راه همینه.

ساتوسای عزیز براتون آرزوی کلیر شدن هر چه سریــــعتر می کنم. به زودی هورای شما همینجا ثبت میشه!
(2010-12-10 ساعت 01:24)satusa نوشته:  User جان خیلی بهتون تبریک میگم . واقعا هممون رو خوشحال کردید.
شما هم به یه نوعی جزء اولین ها هستید. اولین سربازی 3پا کلیر شده امسال.!
راستی یادتون باشه سفارت توی روزهای آینده رو به تعطیلی هست. باید تا تعطیل نشدند بروید.
موفق باشید.

امید جان تو رفتی با مسئول جدول که کلیر شئن دست خودشه شرط بستی؟! خوب همه چی دست خود فری فری بوده! دست کم با خودم شرط می بستی! (تفاوتی در نتیجه نداشت! تنها تفاوت این بود که من شرط رو برنده می شدم!!!! :p
(2010-12-10 ساعت 16:59)OMID_R نوشته:  سلام به user و rayan.s عزیز
واقعا از شنیدن خبر کلیر شدنتون خوشحال و مسرور شدم
به امید پیروزی و موفقیت روزافزون
user جان بنده سر کلیر شدن شما با free_free شرط بستم و خوشبختانه شرط رو باختم (2 تا پپسی)

حالشو ببر! من هم کم کم داشتم نگران می شدم نکنه حال مسئول سایت بد شده!
به به شماره من هم توی این لسیت داره چشمک میزنه!

(2010-12-10 ساعت 17:27)SNAGHIAN نوشته:  خدايا شككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككرت.......
اينم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي من...........منم كلير شدمممممممممم
نميدونيد چقدددددددددددددددددر خوشحالم.........................................................
جدول آپديت شد مسوول سايت حالش خوبه.......................
2011AS1511 20-Mar-11
2011AS1871 20-Mar-11 (*)
2011AS2035 03-Apr-11 (*)
2011AS2386 20-Mar-11
2011AS241 01-Apr-11
2011AS2851 25-Feb-11 (*)
2011AS3332 25-Mar-11
2011AS3518 01-Mar-11 (*)
2011AS3974 20-Mar-11
2011AS4846 28-Mar-11
2011AS5577 03-Apr-11
2011AS5865 01-Apr-11
2011AS6748 01-Apr-11
2011AS7009 20-Mar-11
2011AS775 03-Mar-11

(2010-12-10 ساعت 18:40)rayan.s نوشته:  userجان کاش صبح بهم گفته بودی من فردا برمیگردم و شنبه هم که میدونی سفارت تعطیله . یکی از این افرادی که کارهای سفارت رو انجام میده زیاد میاد این هتل از اون میپرسم بهت میگم.راستی:
تبریییییییییییییییک به دوستان و به امید کلیر شدن همه.

مرسی رایان جان
چی شد راستی؟ یو پی اس رسید؟ تازه امروز شماره های من و شما اومده رو سایت!
تشکر کنندگان: MOHSEN8766 ، SNAGHIAN ، rayan.s ، satusa ، emankh101 ، آزاده رها ، peyman74 ، b!ta ، مینو2 ، free_free ، najibi
user جان من الان استانبول هستم فردا صبح ميرم آنكارا و دوشنبه هم ميرم سفارت حتما ازشون ميپرسم.........

ولي تا اونجايي كه يادمه يكي از اقوام ما هم پاس شو داد به 1 آژانسي و اون ويزاشو براش گرفت و فرستاد.................................

تشکر کنندگان: rayan.s ، User ، emankh101 ، free_free ، najibi
دوستان عزیز برای اینکه روند کلیرشدن رو پیگیری کنید یه زحمت بکشید تاریخ مصاحبه ها رو در بیارید و ببینید آخرین مصاحبه تاریخش کی بوده؟ ... من از این طریق بود که فهمیدم نوبت کلیرم کیه...یادتون باشه دفعه قبل تا 1نوامبر رو اعلام کردن و من 3نوامبر مصاحبه داشتم واسه همین ایمیل زدم .شما هم زود ایمیل نزنید روند کلیر رو دنبال کنید و به موقع ایمیلتون را ارسال کنید.بازهم برای همه بهترینها رو آرزو میکنم...

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، User ، Linspire ، peyman74 ، arshida ، مینو2 ، success ، free_free ، najibi
تاریخ مصاحبه من 26 اکتبر بود.
has55 یک هفته بعد بود.
snaghian هم همون حدود اوایل نوامبر (دقیقتر در جدول 2011)

به گفته ای دیگر کسانی که اواخر اکتبر و اوایل نوامبر مصاحبه داشته اند آماده باشند!
تشکر کنندگان: emankh101 ، rayan.s ، success ، free_free ، puzzle ، najibi
USER جان ؛ کیس من اعلام نشد و من حس دیدن کیس نامبرم رو تو جدول کلیرنس تجربه نکردمSad
تا ایران بودم چشم به صفحه کامپیوتر بود و دنبال کارنت شدن و کلیر شدن بودم الانم که آنکارام چشم به صفحه کامپیوتر که مدارکم به ups کی تحویل میشه من شنبه بلیط برگشتمه و هنوز خبری نیست.Sad
(( پاسخ به سوال USER عزیز که پرسیده بود:
چی شد راستی؟ یو پی اس رسید؟ تازه امروز شماره های من و شما اومده رو سایت! ))

--------------------------------------------------------------------------------

تشکر کنندگان: User ، SNAGHIAN ، satusa ، Linspire ، emankh101 ، peyman74 ، success ، free_free ، najibi
(2010-12-10 ساعت 19:11)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز برای اینکه روند کلیرشدن رو پیگیری کنید یه زحمت بکشید تاریخ مصاحبه ها رو در بیارید و ببینید آخرین مصاحبه تاریخش کی بوده؟ ... من از این طریق بود که فهمیدم نوبت کلیرم کیه...یادتون باشه دفعه قبل تا 1نوامبر رو اعلام کردن و من 3نوامبر مصاحبه داشتم واسه همین ایمیل زدم .شما هم زود ایمیل نزنید روند کلیر رو دنبال کنید و به موقع ایمیلتون را ارسال کنید.بازهم برای همه بهترینها رو آرزو میکنم...

فكر كنم آخريشون من بودم (8 نوامبر)كه به زور تو بوفه جام دادنBig Grin

به من فرم 9 سوالي هم داده بودن كه همون روز براشون فرستادم و فردا صبحش هم جواب دادن كه برو روزي 100 بار سايتو چك كن تا اموراتت بگذرهTongue

اين شماره هاي جديده كه امروز اضافه شده :

2035 - 2386 - 241- 5577- 5865 - 6748 -
تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، emankh101 ، mr.amir ، has55 ، success ، najibi
ییییییییوووووووووووهههههههههههههوووووووووووو
کلیرم تو سایت نیومد.....ولی پاسپورتام تحویل UPS شد

آمریکا آمریکا ما داریم میایییییییییم.....تا آخر سپتامبرم ،بقیمون میایند
Big GrinTongueBig GrinTongueBig Grin

تشکر کنندگان: User ، satusa ، has55 ، loveusa2010 ، mr.amir ، یاشار و ماری ، b!ta ، Sooshians ، success ، bita-p ، free_free ، farzad.s ، aadine ، najibi
(2010-12-10 ساعت 20:59)rayan.s نوشته:  ییییییییوووووووووووهههههههههههههوووووووووووو

رایان جان تبریک میگم!
فکر کنم آخرین پاسی که تحویل شده پاس شما بوده!

راستی شیرینی چقدر پیاده شدی؟!
تشکر کنندگان: has55 ، mr.amir ، rayan.s ، free_free ، najibi
(2010-12-10 ساعت 21:08)User نوشته:  
(2010-12-10 ساعت 20:59)rayan.s نوشته:  ییییییییوووووووووووهههههههههههههوووووووووووو

رایان جان تبریک میگم!

رایان جان به نظرت من اگه دوشنبه برم سفارت چند روز طول میکشه ویزام بیاد هتل؟
ممنون

تشکر کنندگان:
(2010-12-10 ساعت 21:35)has55 نوشته:  
(2010-12-10 ساعت 21:08)User نوشته:  

رایان جان تبریک میگم!

رایان جان به نظرت من اگه دوشنبه برم سفارت چند روز طول میکشه ویزام بیاد هتل؟
ممنون
قبل از هرچی بهت تبریک میگم .اگه دوشنبه پاس پورتت رو تحویل بدی 3شنبه سفارت تحویل ups میده و ups چهارشنبه میاره هتل تحویلت میده و تازه اونموقع خواستی یه 5لیری یا 10 لیری خرج شیرینی میکنی.( قابل توجه USER جان)Cool
با آرزوی بهترینها برای همه دوستان عزیز.
(( البته کسانی هم بودند (هرچند خیلی کم) که بیش از این مدت سه روز کارشون طول کشیده))

تشکر کنندگان: User ، arshida ، satusa ، has55 ، success ، najibi ، pariya2
بابا چه خبره من که از هیجان و خوشحالی منفجرم .. رایان - نقیان و بر بچه های دیگر که از حولم اسماشونو یادم رفته خیلی مبارکه . دعا کنید ، ما هم هوررررررررررا بکشیم.
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، has55 ، free_free ، aadine ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان