موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
ما کلیر نشدیم! هنوز تا به ما برسه خیلی مونده...
به امید هورا کشیدن همه!!
(2010-12-10 ساعت 17:57)arshida نوشته: یکی از hanokها هم ممکنه کلیر شده باشه.
تو را خدا زودتر اعلام کنید و ما را از نگرانی دربیارید.
(2010-12-10 ساعت 17:54)sohrab.p نوشته: (2010-12-10 ساعت 17:50)satusa نوشته: تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان مضنون به کلیر hass55 ، sohrab، farid24 اگر کلیر شده اید اعلام کنید.
تبریک به کسانی که کلیر شدن.
به ما مضنون نباشید چون ما نیستیم.
واقعا حیف شد. حتما تا چند روز دیگه از شما هم خبر های خوبی می رسه. امیدوارم شما هم زودترکلیر بشید.
شماره کیس: 2011as000019xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June8
کنسولگری:Ankara(تغییر به ابوظبی)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 21
تاریخ کارنت شدن کیس: visa bulletin aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 7 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 5 ژانویه 2011
تاریخ دریافت ویزا: ؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-10 ساعت 18:31)User نوشته: snaghian باید خیلی خوشحال باشی!
من یک خواهش دارم از دوستانی که الان آنکارا هستند. می تونید از سفارت بپرسید آیا کسی غیر از برنده و همراهان برای ارائه پاسپورت و دریافت ویزا مراجعه کند؟
userجان کاش صبح بهم گفته بودی من فردا برمیگردم و شنبه هم که میدونی سفارت تعطیله . یکی از این افرادی که کارهای سفارت رو انجام میده زیاد میاد این هتل از اون میپرسم بهت میگم.راستی:
تبریییییییییییییییک به دوستان و به امید کلیر شدن همه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
user جان من الان استانبول هستم فردا صبح ميرم آنكارا و دوشنبه هم ميرم سفارت حتما ازشون ميپرسم.........
ولي تا اونجايي كه يادمه يكي از اقوام ما هم پاس شو داد به 1 آژانسي و اون ويزاشو براش گرفت و فرستاد.................................
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز برای اینکه روند کلیرشدن رو پیگیری کنید یه زحمت بکشید تاریخ مصاحبه ها رو در بیارید و ببینید آخرین مصاحبه تاریخش کی بوده؟ ... من از این طریق بود که فهمیدم نوبت کلیرم کیه...یادتون باشه دفعه قبل تا 1نوامبر رو اعلام کردن و من 3نوامبر مصاحبه داشتم واسه همین ایمیل زدم .شما هم زود ایمیل نزنید روند کلیر رو دنبال کنید و به موقع ایمیلتون را ارسال کنید.بازهم برای همه بهترینها رو آرزو میکنم...
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
تاریخ مصاحبه من 26 اکتبر بود.
has55 یک هفته بعد بود.
snaghian هم همون حدود اوایل نوامبر (دقیقتر در جدول 2011)
به گفته ای دیگر کسانی که اواخر اکتبر و اوایل نوامبر مصاحبه داشته اند آماده باشند!
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-10 ساعت 19:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-10 ساعت 19:39 توسط rayan.s.)
USER جان ؛ کیس من اعلام نشد و من حس دیدن کیس نامبرم رو تو جدول کلیرنس تجربه نکردم
تا ایران بودم چشم به صفحه کامپیوتر بود و دنبال کارنت شدن و کلیر شدن بودم الانم که آنکارام چشم به صفحه کامپیوتر که مدارکم به ups کی تحویل میشه من شنبه بلیط برگشتمه و هنوز خبری نیست.
(( پاسخ به سوال USER عزیز که پرسیده بود:
چی شد راستی؟ یو پی اس رسید؟ تازه امروز شماره های من و شما اومده رو سایت! ))
--------------------------------------------------------------------------------
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بابا چه خبره من که از هیجان و خوشحالی منفجرم .. رایان - نقیان و بر بچه های دیگر که از حولم اسماشونو یادم رفته خیلی مبارکه . دعا کنید ، ما هم هوررررررررررا بکشیم.
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]