کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2010-12-11 ساعت 00:20)success نوشته:  user عزیز
تبریک و تبریک و تبریک ، ما رو هم دعا کنین
موفق باشین

success عزيز مرسي!
اميدوارم هر چه زودتر شما همكلير بشي و يك هوراي با رنگ جيغ! اينجا بكشي!
احتمالا به همين زودي ها خواهد بود! از من ميشنوي برو دنبال بليط و برنامه سفر...

(2010-12-11 ساعت 09:55)javidk نوشته:  به به به،
User عزیز تبریک و صد تبریک.
آقا شیرینی یادت نره هااااااااااااااا

جاويد عزيز
مرسي! شيريني هم چشم! براي من داشتن دوستان خوبي مثل شما شيرينتر از خود كليرنسه، كليرنس و ويزاي لاتري رو ميشه دوباره به دست آورد اما دوستاني خوب رو محاله بتوني دو بار به دست بياري!

براي دوستان عزيزم آرزوي موفقيت مي كنم
تشکر کنندگان: free_free ، success ، aadine ، rayan.s ، najibi
من امروز میخواستم بلیط آنکارا رو بگیرم و برای رزرو هتل به آژانس جزیره زنگ زدم
وآقای راهواری گفتن سفارت تا 3 ژانویه بسته هست وبعد اصلاح کرده وگفتن چند روزی بازه ولی مطمئن باشید جوابتون رو نمیدن و نمیتونید ویزاتون رو بگیرید بهتره بعد 3 ژانویه برید حالا از ما گفتن
حالا موندم چه کنم میخواستم زنگ بزنم سفارت ولی تعطیل بود
تشکر کنندگان:
has55عزيز
سفارت هم خودش اعلام كرده كه از 17 دسامبر تا 31 دسامبر تعطيله.
اگر مي خواي بري سفر (اگه يه روز بري سفـــر، بري زپيشم بي خبـــــر..) بايد دست كم دو روز كاري قبل از تعطيلات سفارت باشي.
مثلا براي 14 يا 15 دسامبر بايد سفارت باشي.
من بليط رو ok كردم براي دوشنبه پس فردا شب و سه شنبه سفارتم.
تشکر کنندگان: has55 ، free_free ، rayan.s ، najibi
(2010-12-11 ساعت 15:05)has55 نوشته:  من امروز میخواستم بلیط آنکارا رو بگیرم و برای رزرو هتل به آژانس جزیره زنگ زدم
وآقای راهواری گفتن سفارت تا 3 ژانویه بسته هست وبعد اصلاح کرده وگفتن چند روزی بازه ولی مطمئن باشید جوابتون رو نمیدن و نمیتونید ویزاتون رو بگیرید بهتره بعد 3 ژانویه برید حالا از ما گفتن

سلام
بالای صفحه کلیر بزرگ زده که بخش ایمیگریشن تعطیله از 17 تا 31 دسامبر ...
The Immigrant Visa Section will be closed to the public between

December 17, 2010 and December 31, 2010.
دیگه معلومه که جواب نمی دن؟!؟
تشکر کنندگان: has55 ، frozen mind
(2010-12-11 ساعت 15:22)niazkian نوشته:  
(2010-12-11 ساعت 15:05)has55 نوشته:  من امروز میخواستم بلیط آنکارا رو بگیرم و برای رزرو هتل به آژانس جزیره زنگ زدم

سلام
بالای صفحه کلیر بزرگ زده که بخش ایمیگریشن تعطیله از 17 تا 31 دسامبر ...
The Immigrant Visa Section will be closed to the public between

December 17, 2010 and December 31, 2010.
دیگه معلومه که جواب نمی دن؟!؟
ممنون
ولی منظور آقای راهواری 14 15 16 بود
امیدوارم تیرمون به سنگ نخورهSmile

تشکر کنندگان:
Snaghian‏ عزیر
اگر لطف کنی و سر رات از سفارتی ها بپرسی ببینی این هفته پاس میگیرند یا نه ممنون میشم.
یه وقت نیایم تیرمون بخوره به سنگ!
تشکر کنندگان: SNAGHIAN ، free_free ، rayan.s
(2010-12-09 ساعت 18:03)User نوشته:  من و همسرم همزمان با هم.....

کلیــــــــــــــــر

شدیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم!!!

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا!!!!

با تشکر ویژه از دوست عزیزم رایان
من برم دنبال برنامه ریزی برای سفر

برای ثبت در مهاجرسرا: من در تاریخ 9 دسامبر بعد از 45 روز توسط ایمیل از کلیر شدن ام خبر دار شدم. جمعه 10 دسامبر شماره ام اومد روی سایت.

سلام
يوزر عزيز صميمانه تبريك مي گم
انشاء الله موفق و مويد باشيد
ارادتمند
تشکر کنندگان: free_free ، User ، rayan.s ، najibi
از ديروز تا الان آرامش داشتم تا نوشته has55 رو خوندم...... نمي زارين آدم ريلكس باشه ها ....Cool[/quote]

من كه ديشب بليطم رو اينترنتي گرفتم كه........ اگه نشه كه پولم سوخت ميشه(اونم بليط با قيمت نجومي) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من دوشنبه ميرم جلو سفارت اعتصاب مي كنم ............ يعني كه چه .....پس اين همه كيس خارجي كه هفته ديگه مصاحبه دارن ويزاشونو چجوري ميگيرن؟؟؟؟
به نظر من كه كارمنداي فارسي بلدشون رفتن براي همين براي ايراني ها مصاحبه نذاشتن...
-----------------------------------------------------------------------------------
شما اين صفحه كه مخصوص كليرنس غير مهاجرتيها است رو بخونيد نوشته كه آماده باشيد براي اومدنBig Grin. http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...urity.html
تشکر کنندگان: free_free ، has55 ، emankh101 ، rayan.s ، najibi
فکر کنم سایت ترکیه بروز رسانی کرده

متخصصین یه آنالیزی انجام بدن

با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام فروزن عزيز و علي عزيز
ممنونم از تبريك هاي شما
علي عزيز Sare اميدوارم هر چه زودتر چشمتون به جمال كيس نامبر روشن بشه و ويزا رو زودتر از انتظار دريافت كنيد.

فروزن عزيز! من يك چندروزي كه كنار شما وايسادم يخم باز شدو از فريز دراومدم! الان پاك پاك! و كلير شدم! Big Grin
اميدوارم به زودي خبر كلير شدن شما و هوراي شما رو هم همينجا بشنيوم و بخونيم و شادي كنيم!

اما مساله مهم اينجاست:
رفتن يا نرفتن!

من همين چند لحظه پيش به پوريا راهوري (راهواري؟ بالاخره كدومش؟!) زنگ زدم و ازشون پرسيدم كه اين هفته سفارتي ها هستند يا نه!
گفتش كه از 13 دسامبر به بعد تعطيل هستند. خودشون هستند تو سفارت اما كسيو راه نميدهند.
در پاسخ به پرسش من كه: " حتا پاس و برگه آبي رو هم دريافت نمي كنند؟" گفت كه خودشون داخل هستند اما هيچ كس رو راه نمي دهند!

اين از شانس خوبه منه كه پبش از رفتن خبر دار شدم!
من كه مي گم روزه شك دار نگيريم و ريسك نكنيم! من فردا بليت رو كنسل مي كنم (بهتر! بليتو به دو سه برابر قيمت گرفته بودم) و براي بعد از ژانويه رزرو مي كنم.

Snaghian عزيز لطفا اطلاع بده ببينم شما چه خبر جديد داري؟
تشکر کنندگان: SNAGHIAN ، emankh101 ، frozen mind ، free_free ، najibi
(2010-12-10 ساعت 19:24)SNAGHIAN نوشته:  
(2010-12-10 ساعت 19:11)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز برای اینکه روند کلیرشدن رو پیگیری کنید یه زحمت بکشید تاریخ مصاحبه ها رو در بیارید و ببینید آخرین مصاحبه تاریخش کی بوده؟ ... من از این طریق بود که فهمیدم نوبت کلیرم کیه...یادتون باشه دفعه قبل تا 1نوامبر رو اعلام کردن و من 3نوامبر مصاحبه داشتم واسه همین ایمیل زدم .شما هم زود ایمیل نزنید روند کلیر رو دنبال کنید و به موقع ایمیلتون را ارسال کنید.بازهم برای همه بهترینها رو آرزو میکنم...

فكر كنم آخريشون من بودم (8 نوامبر)كه به زور تو بوفه جام دادنBig Grin

به من فرم 9 سوالي هم داده بودن كه همون روز براشون فرستادم و فردا صبحش هم جواب دادن كه برو روزي 100 بار سايتو چك كن تا اموراتت بگذرهTongue

اين شماره هاي جديده كه امروز اضافه شده :

2035 - 2386 - 241- 5577- 5865 - 6748 -
اخریش2035 تاریخ مصاحبه30نوامبر
تشکر کنندگان: SNAGHIAN
(2010-12-11 ساعت 20:47)User نوشته:  من همين چند لحظه پيش به پوريا راهوري (راهواري؟ بالاخره كدومش؟!) زنگ زدم و ازشون پرسيدم كه اين هفته سفارتي ها هستند يا نه!
گفتش كه از 13 دسامبر به بعد تعطيل هستند. خودشون هستند تو سفارت اما كسيو راه نميدهند.
در پاسخ به پرسش من كه: " حتا پاس و برگه آبي رو هم دريافت نمي كنند؟" گفت كه خودشون داخل هستند اما هيچ كس رو راه نمي دهند!

اين از شانس خوبه منه كه پبش از رفتن خبر دار شدم!
من كه مي گم روزه شك دار نگيريم و ريسك نكنيم! من فردا بليت رو كنسل مي كنم (بهتر! بليتو به دو سه برابر قيمت گرفته بودم) و براي بعد از ژانويه رزرو مي كنم.

Snaghian عزيز لطفا اطلاع بده ببينم شما چه خبر جديد داري؟

يوزر چند تا مسا له هست كه هنوز منو اميدوار نگه داشته.
شما بالاي اين صفحه كه مخصوص كليرنس غير مهاجرتيها است رو بخونيد :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...urity.html
در صفحه وقت مصاحبه آنكارا هم هر روز تا 16 هم مصاحبه هست. البته به جز ايراني ها.....

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: emankh101 ، User ، rayan.s ، najibi
الان زنگ زدم به يكي از اين دلال ها كه كار مسافرها رو انجام ميدهCool

گفت مشكلي نداره و تا 16 هم ميشه بياييدBig Grin

تشکر کنندگان: has55 ، emankh101 ، User ، rayan.s ، najibi
(2010-12-11 ساعت 21:26)SNAGHIAN نوشته:  الان زنگ زدم به يكي از اين دلال ها كه كار مسافرها رو انجام ميدهCool

گفت مشكلي نداره و تا 16 هم ميشه بياييدBig Grin
به نظر من شماره دلال رو بزار توی سایت تا همه بهش زنگ بزننBig Grin

تشکر کنندگان: najibi ، pariya2
(2010-12-11 ساعت 21:33)has55 نوشته:  
(2010-12-11 ساعت 21:26)SNAGHIAN نوشته:  
به نظر من شماره دلال رو بزار توی سایت تا همه بهش زنگ بزننBig Grin

اينم شما ره هاشون Big Grin:

اين كارا ي منو انجام داد Sadعباس)00905352238326 من به اين زنگ نزدم چون انتظار داره بگم دوباره كارامو انجام بده.Tongue

اينم يك ايراني ديگه هست كه الان بهش زنگ زدم : 00905445645903(تبريزي)

راستي حق الزحمه ما رو هم بزارين كنار...................................
تشکر کنندگان: has55 ، emankh101 ، User ، rayan.s ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان