موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
user جان من الان چشمم به در ورودي هتله كه مامور ups بياد و بسته خوشبختي رو ازش بگيرم.بعد از ظهر هم به سمت استانبول در عزيمت هستم.من هتل ferdi هستم در ulus اين طرف شهر. خيلي دوست داشتم ببينمت. اما متاسفانه فكر نكنم برسم بيام اونطرف .بايد هتل رو تحويل بدم.شانس بد من رايان رو هم اينجا نتونستم زيارت كنم. اميد وارم موقعيتش جور بشه در آمريكا همديگرو ببينيم.
به اميد موفقيت تمام دوستان مهاجرسرا....
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسی می دونه یو پی اس تا چه ساعتی بسته ها رو توزیع می کنه؟
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
مرسی هستی عزیز
من دیروز سفارت بودم، امروز هنوز تو سایت هیـــــــچ اطلاعاتی از من نیست!
تازه فردا باید همه کارها با هم انجام بشه!
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-15 ساعت 17:34)User نوشته: مرسی هستی عزیز
من دیروز سفارت بودم، امروز هنوز تو سایت هیـــــــچ اطلاعاتی از من نیست!
تازه فردا باید همه کارها با هم انجام بشه!
یوزر جان فردا صبح تو یو پی اس چک کن میاد , ظهرم پاس هاتون میاد ایشالا.
واسه منم فرداش خبری نبود! 5شنبه تحویل پاس, جمعه اثری از آثارش نبود تو سایت (جالبه واسه یکی که با من مصاحبش بود اومد عصر جمعه! دیگه اضافه کن فکرهایی که آدم میکنه که نباید بکنه, پس شمام فکرشو نکن! )
شنبه صبح تو سایت و ظهرم جناب پستچی دوست داشتنی و شبشم پرواز!
پس بدان و آگاه باشه که همه کارا فردا خواهد شد و جای نگرانیم نیست!
موفق باشییییییییی
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یو پی اس آخرش دست ما رو گذاشت تو پوست گردو!!!
بعد از سه روز نیومد!
فردا هم معلوم نیست بیاد یا نه!
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیروز سفارت رفتم و امروز ساعت 11.30 یو پی اس پاسپورتم رو آورد.
از دوستان خوب مهاجرسرا تشکر می کنم
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
سلام. من اول معذرت مي خوام كه اين سوالم رو در اين جا قرار مي دهم. كيس من لاتاري نيست اما چون مربوط به كليرنس هست اينجا مي گذارم تا اگر كسي تجربه اي داره يا شرايط مشابهي رو براي كس ديگه اي ديده من رو هم در جريان بگذاره:
متاسفانه اتفاق بدي افتاده. من مي 2010 مصاحبه داشتم (ويزا دانشجويي) و قبول شدم. كيس من وارد كليرنس شد و ديروز يعني بعد از گذشت دقيقا 7 ماه بعد از پيگيري هاي زيادي كه انجام دادم سفارت در جواب ايميل هاي من گفت كه كيس من در كليرنس ريجكت شده. وقتي من به ايميل ريپلاي كردم و علت رو پرسيدم اون فرد گفت كه نمي دونه چرا!! فقط مي دونه كه تو كليرنس ريجكت شدم!!
مي خواستم بدونم شما كسي رو ميشناسيد كه در كليرنس ريجكت شده؟ آيا مي شه با گرفتن وكيل كار را درست كرد؟ (اگه مي شه ممنون مي شم معرفي كنيد) چه كار هايي رو ميشه انجام داد؟ آيا درسته كه ميگن كسي كه تو كليرنس ريجكت بشه ديگه هيچ وقت نمي تونه ويزاي امريكا رو بگيره؟
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-16 ساعت 22:18)lordsaroman نوشته: سلام. من اول معذرت مي خوام كه اين سوالم رو در اين جا قرار مي دهم. كيس من لاتاري نيست اما چون مربوط به كليرنس هست اينجا مي گذارم تا اگر كسي تجربه اي داره يا شرايط مشابهي رو براي كس ديگه اي ديده من رو هم در جريان بگذاره:
متاسفانه اتفاق بدي افتاده. من مي 2010 مصاحبه داشتم (ويزا دانشجويي) و قبول شدم. كيس من وارد كليرنس شد و ديروز يعني بعد از گذشت دقيقا 7 ماه بعد از پيگيري هاي زيادي كه انجام دادم سفارت در جواب ايميل هاي من گفت كه كيس من در كليرنس ريجكت شده. وقتي من به ايميل ريپلاي كردم و علت رو پرسيدم اون فرد گفت كه نمي دونه چرا!! فقط مي دونه كه تو كليرنس ريجكت شدم!!
مي خواستم بدونم شما كسي رو ميشناسيد كه در كليرنس ريجكت شده؟ آيا مي شه با گرفتن وكيل كار را درست كرد؟ (اگه مي شه ممنون مي شم معرفي كنيد) چه كار هايي رو ميشه انجام داد؟ آيا درسته كه ميگن كسي كه تو كليرنس ريجكت بشه ديگه هيچ وقت نمي تونه ويزاي امريكا رو بگيره؟
سلام دوست عزیز من هم از جون 2010 که مصاحبه شدم همچنان منتظر جواب هستم چون کیس من هم لاتاری نیست ولی با توجه به شباهتهای نزدیک با کیسهای لاتاری ،از مزایای این سایت بسیار استفاده کردم اولا" خوش حال میشوم حدث خود را از علت ریجکت برای تجربه دیگران بنویسید چون مطمئنا" هرکسی خودش بهتر از دیگران علت احتمالی را می داند. ثانیا" شرایط خاص خود را مثل سربازی رشته تحصیلی مسافرتهای خارجی کاردولتی و.... را بیان کنید. ودر نهایت اگر خود را محق می دانید به هیچ عنوان کوتاه نیاید وحتما" از وکلای ایمیگریشن که تعداد آنها کم هم نیست می توانید تقاضای بررسی مجدد کنید،چون من بارها از طریق کانالهای ماهواره ای از وکلا شنیدم که امکان ارائه تقاضا برای بررسی مجدد وجود دارد. با آرزوی موفقیت برای شما
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری