کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
Snaghian عزيز
رسيدي آنكارا؟

من الان با سفارت تماس گرفتم. گفتند اين هفته باز هستيم.

تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، rayan.s ، emankh101 ، has55 ، SNAGHIAN ، peyman74 ، free_free
(2010-12-13 ساعت 13:38)User نوشته:  Snaghian عزيز
رسيدي آنكارا؟

من الان با سفارت تماس گرفتم. گفتند اين هفته باز هستيم.

سلام من همين الان از سفارت اومدم حدود 50 نفر با برگه آبي امروز كاراشون انجام شد. همون طور كه حدس زدم آفيسر هاي فارسي بلدشون رفتنBig Grin

هر كي ميخواد بياد سريع خودشو برسونه...... لباس گرم يادتون نره امروز منجمد شدم جلوي در سفارتCool

------------------------------------------------------------------
1 نكته جالب امروز بعد 4 روز سفارت در جواب ايميلم (همون ايميل رايان)ايميل زده كه آره جوابت اومده تو سايتTongue.
تشکر کنندگان: sam_hash ، rayan.s ، has55 ، success ، free_free ، User
سایت آپ شد

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: rayan.s ، success
2011AS8029 جدیده.
3974 اون دفعه هم بود که.

suntino جان شما نیستی؟
تشکر کنندگان: SNAGHIAN
(2010-12-13 ساعت 18:14)SNAGHIAN نوشته:  
(2010-12-13 ساعت 17:55)shirinderella نوشته:  سایت آپ شد

درسته ..متاسفانه 1 كيس لاتاري توشه 3974 كه مصاحبش 18 اكتبر بوده....... ببخشيداصلاح مي كنم كيس جديدي اعلام نشده.......................8029 هم در 18 اكتبر بوده كه اون هم جديد نيست

emankh جان كيس تو نيومده؟(كيسهاي غير لاتاري رو نميشه فضولي كردBig Grin)

تشکر کنندگان: MOHSEN8766 ، emankh101
(2010-12-13 ساعت 18:28)SNAGHIAN نوشته:  
(2010-12-13 ساعت 18:14)SNAGHIAN نوشته:  
(2010-12-13 ساعت 17:55)shirinderella نوشته:  سایت آپ شد

درسته ..متاسفانه 1 كيس لاتاري توشه 3974 كه مصاحبش 18 اكتبر بوده....... ببخشيداصلاح مي كنم كيس جديدي اعلام نشده.......................8029 هم در 18 اكتبر بوده كه اون هم جديد نيست

emankh جان كيس تو نيومده؟(كيسهاي غير لاتاري رو نميشه فضولي كردBig Grin)

سلام رفیق.
متاسفانه من امروز خیلی منتظر بودم که شماره کیسم را تو صفحه ببینم.
اما انگار هنوز قسمت ما نشده Sad
حتی ایمیلی هم که روز جمعه براشون فرستادم جواب ندادند.
بقول رفقا شاید این جمعه بیاید.... شاید....
تشکر کنندگان: rayan.s ، peyman74 ، OMID_R ، SNAGHIAN ، Sooshians ، success ، free_free ، frozen mind ، User
دوستان امروز ابوظبی جواب ایمیل منو (در این مورد که چقدر فرصت هست که پاسپورت رو به سفارت ببریم برای صدور ویزا!) داد و گفت که دیر تر از 1 مارس 2011 نشه! (من 7 دسامبر کلیر شدم)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drmahmoodi ، AmericanHamid ، User
(2010-12-14 ساعت 16:12)kiarash86 نوشته:  دوستان امروز ابوظبی جواب ایمیل منو (در این مورد که چقدر فرصت هست که پاسپورت رو به سفارت ببریم برای صدور ویزا!) داد و گفت که دیر تر از 1 مارس 2011 نشه! (من 7 دسامبر کلیر شدم)

دوست عزیز برای اطلاع از کلیر شدن در سفارت ابوظبی به چه صورت می بایستی عمل کرد
ایا از طریق سایت مطلع می شویم
یا از طریق ایمیل؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-14 ساعت 16:15)Amir78 نوشته:  
(2010-12-14 ساعت 16:12)kiarash86 نوشته:  دوستان امروز ابوظبی جواب ایمیل منو (در این مورد که چقدر فرصت هست که پاسپورت رو به سفارت ببریم برای صدور ویزا!) داد و گفت که دیر تر از 1 مارس 2011 نشه! (من 7 دسامبر کلیر شدم)

یا از طریق ایمیل؟

صورت استانداردش مراجعه به سایت هست ولی پارسال خیلی بچه های که تو کرانه های جنوبی خلیج فارس مصاحبه داشتن با ایمیل کلیر شدن.

بعضی از اونها با اینکه ویزاشون رو هم گرفته بودن ولی تو سایت براشون not found میومد.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، User ، najibi
از طریق سایت با شماره کیس (بدون در نظر گرفتن صفر های اول شماره کیس)
http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
زمان مصاحبه آفیسر گفت اگر بعد از 60 روز خبری نشد از طریق ایمیل درخواست کنید

(2010-12-14 ساعت 16:15)Amir78 نوشته:  

یا از طریق ایمیل؟

تشکر کنندگان: rayan.s ، success ، AmericanHamid ، najibi
USER جان؛کجایی؟ پاسپورتات رو تحویل دادی؟
Hass55 شما کجایی؟ نرفتی آنکارا؟
میگن بی خبری یعنی خوش خبری!!!
هر جا هستید خوش باشید.

--------------------------------------------------------------------------------

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، User ، peyman74
USER جان؛من تا جمعه به اینترنت دست رسی ندارم و چون مطمئنم تا پنج شنبه ویزات رو میگیری پیش پیش بهت تبریک میگم و امیدوارم به هرچی آرزوش را داری برسی.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، User ، Sooshians ، peyman74
مدتی غایب بودم و از خبرهای خوب مهاجرسرا بی نصیب... به همه دوستانی که کلیر شدن - از جمله رایان و یوزر عزیز- تبریک می گم. می دونم وقتی شماره کیستون رو تو سایت دیدین چه حالی داشتین. هنوز مدت زیادی نگذشته از زمانی که منم این تجربه رو حس کردم. خیلی لذت بخشه. امیدوارم منتظران کلیرنس به زودی چشمشون به جمال شماره کیسشون روشن بشه و منتظران همای رحمت ( مامور یو پی اس ) هم هر چه زودتر پاسپورتشون رو با یک ویزای به یادموندنی تحویل بگیرن .

راستی کسی بین کلیر شده های این دو هفته اخیر بوده که رکورد زمان کلیرنس من ( 18 روز ) رو شکسته باشه؟ ; -)
سلام دوستان
من هم آنکارا هستم.
دیروز (دقیقه نود و در یک ماراتن نفسگیــر) بالاخره پاسپورت ها رو تحویل سفارت دادم و منو فرستادند UPS
الان هم هتل اوزیلهان هستم. منتــــــــــظر!

(2010-12-15 ساعت 12:38)User نوشته:  سلام دوستان
من هم آنکارا هستم.
دیروز (دقیقه نود و در یک ماراتن نفسگیــر) بالاخره پاسپورت ها رو تحویل سفارت دادم و منو فرستادند UPS
الان هم هتل اوزیلهان هستم. منتــــــــــظر!

یوزر جان شادباش میگم بهت

این چند وقتی که تو اوزیلهان بیکار هستی یکی از شیرین ترین بیکاریهای عمرته....

ازش لذت ببر.....چون آخرش به ویزا ختم میشه...SmileSmile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان