کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011

من آمدم جيغ بزنم

هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما كلير شديم.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Success عزیز تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــک میگم!
به 3ه هفته نرسید کلیر شدی!
چشم نزنیم آنکارا رو دارند خوب کار می کنند.
به امید کلیر شدن سانتینو، دی ال تی و د کتر محمودی و دیگر دوستانی که الان حضور ذهن ندارم.

موفق باشید

(2010-12-24 ساعت 09:07)User نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Success عزیز تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــک میگم!
به 3ه هفته نرسید کلیر شدی!
چشم نزنیم آنکارا رو دارند خوب کار می کنند.
به امید کلیر شدن سانتینو، دی ال تی و د کتر محمودی و دیگر دوستانی که الان حضور ذهن ندارم.

موفق باشید
مرسي user جان

اولش كه شمارمون را در سايت ديدم اصلا باورم نمي شد كه به اين زودي كليرنسمون آمده باشد. حالا بايد صبر كنم تا دوم ژانويه تا سفارت باز شود و بعد برم به تركيه و منتظر ups باشم. خدا را شكر كه اين مرحله هم با خوبي تمام شد.
اميدوارم كه كلير بقيه دوستان هم هر چه سريعتر بيايد.

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

تشکر کنندگان: frozen mind ، rayan.s ، aadine ، User ، emankh101 ، optoelec ، Sooshians ، free_free ، behzadb57 ، Hossein81 ، farzad.s ، najibi
فروزن عزیز من فکر می کردم شما کلیر شدی؟!

من برای همه دوستان عزیز آرزو می کنم زودتر کلیر بشوند.
فرزون جان به زودی باید هورای شما رو همینجا ببینیم! فقط یادت باشه که تابحال برای هر دوستی ارزو کردم کلیر شده، پس شیرینی رو از الان رزرو می کنم دونقطه دی!
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، optoelec ، success ، satusa ، peyman74 ، Sooshians ، free_free ، aadine ، frozen mind ، najibi
(2010-12-24 ساعت 02:55)success نوشته:  
من آمدم جيغ بزنم

هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما كلير شديم.

واقعا تبریک میگم. من فکر نمی کردم توی تعطیلاتشون اگر کسی هم کلیرشده باشه ،اطلاع بدهند.امیدوارم سایر دوستان خوبهم کلیر بشند که توی جدول 2011 دیگه عدد +برای کلیرنس نداشته باشیم و فقط ما منفیا باشیم.
راستی یوزر عزیز خدا وکیلی اگه انقدر کارت درسته برای ما دعایی ،وردی،فوتی هرچی خودت میدنی بکن شاید خدا خواست ما یکضرب ویزا گرفتیمBig Grin
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: optoelec ، rayan.s ، satusa ، emankh101 ، Amir78 ، free_free ، success ، frozen mind ، Sooshians ، najibi
من آمدم جيغ بزنم

ما كلير شديم.

تبریک میگم بهتون در نهایت به success رسیدین. یه تشکر دیگه بخاطر این جیغ بلند و قرمز و تشکر سوم هم اینکه با دو تا خونه بنفش کلی رنگ های قرمز رو عقب زدین.

SmileSmile

(2010-12-24 ساعت 12:41)User نوشته:  فروزن عزیز من فکر می کردم شما کلیر شدی؟!

من برای همه دوستان عزیز آرزو می کنم زودتر کلیر بشوند.
فرزون جان به زودی باید هورای شما رو همینجا ببینیم! فقط یادت باشه که تابحال برای هر دوستی ارزو کردم کلیر شده، پس شیرینی رو از الان رزرو می کنم دونقطه دی!

Smile

یوزر جان آخر دعاهات یه کوچولو هم برای ما دعا کن که بولتن بعدی دوباره همه رو سر کار نذاره

Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، peyman74 ، success ، emankh101 ، arshida ، frozen mind ، Sooshians ، najibi
(2010-12-24 ساعت 11:38)frozen mind نوشته:  Success عزيز كلير شدنتونو به شما و همسر محترم تبريك ميگم! همسرم هم خيلي خوشحال شد و به شما تبريك گفت.

فقط حيف كه نشد دوباره در آنكارا با هم باشيم!

اين موفقيت نتيجه خوبي و قلب پاك و بي رياي شماست. اميدوارم در ادامه راه مهاجرت هم موفق و پيروز باشين.

Frozen mind عزيز متشكرم . خوبي از خودتان است شرمنده نفرماييد. اميدوارم هر چه زودتر ما هم شاهد جيغ قرمز شما در سايت باشيم. از طرف من و همسرم به همسرتان سلام برسانيد.
موفق و پيروز باشيد.

(2010-12-24 ساعت 20:35)free_free نوشته:  تبریک میگم بهتون در نهایت به success رسیدین. یه تشکر دیگه بخاطر این جیغ بلند و قرمز و تشکر سوم هم اینکه با دو تا خونه بنفش کلی رنگ های قرمز رو عقب زدین.

ممنون فري فري عزيز و تشكر به خاطر زحماتت بر روي جدول. اميدوارم زودتر به مصاحبه بري و يك ضرب ويزا بگيري.
موفق باشي

تشکر کنندگان: R.F ، rayan.s ، emankh101 ، AmericanHamid ، aadine ، frozen mind ، Sooshians ، free_free ، najibi
هووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم کلیر شدیم ولی از نوع * دار.
مهم نیست ، ستارشم میرررررررررررره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
یه جیغ بنفش همه با هم:

هیپ هیپ هوررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا،
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

(2010-12-25 ساعت 09:17)javidk نوشته:  هووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یه جیغ بنفش همه با هم:

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا،

جاوید جان؛تبریک امیدوارم در ادامه راه زندگی هم همواره موفق باشید.
یه سوال: طبق جدول 2011 همسرتان ویزاش رو یکضرب گرفته پس این ستاره برای چیه؟ مگه چند نفر قرار بود کلیرشان بیاد؟ مرسی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: javidk ، satusa ، success ، emankh101 ، najibi
(2010-12-25 ساعت 09:38)rayan.s نوشته:  
(2010-12-25 ساعت 09:17)javidk نوشته:  هووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یه جیغ بنفش همه با هم:

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا،

جاوید جان؛تبریک امیدوارم در ادامه راه زندگی هم همواره موفق باشید.
یه سوال: طبق جدول 2011 همسرتان ویزاش رو یکضرب گرفته پس این ستاره برای چیه؟ مگه چند نفر قرار بود کلیرشان بیاد؟ مرسی
Rayan.S عزیز احتمالاً تو جدول اشتباه شده، ما جفتمون اف بی آی چک خوردیم.همسر من که برنده اصلی بود اعلام شد ولی من نه هنوز
مرسی

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، aadine ، satusa ، success ، emankh101 ، free_free ، najibi

یه جیغ بنفش همه با هم:

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا،

تبريك ميگم. اميدوارم شما و همه دوستان ديگه چه ستاره دار چه بي ستاره Big Grinزودتر كلير بشند. فقط يك سوال حالا شما بايد منتظر بمونيد و باهم بريد ويزا بگيريد يا اينكه همسرتون بايد زودتر تشريف ببرند تا ويزاشون را بگيرند ؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: Amir78 ، javidk ، emankh101
(2010-12-25 ساعت 10:50)arshida نوشته:  

یه جیغ بنفش همه با هم:

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا،

تبريك ميگم. اميدوارم شما و همه دوستان ديگه چه ستاره دار چه بي ستاره Big Grinزودتر كلير بشند. فقط يك سوال حالا شما بايد منتظر بمونيد و باهم بريد ويزا بگيريد يا اينكه همسرتون بايد زودتر تشريف ببرند تا ويزاشون را بگيرند ؟

مرسی از تبریکتون،
همسرم میتونه بره و ویزاش رو بگیره ولی ترجیحاً و منطقاً باید منتظر موند تا جواب کلیر من هم بیاد.
مرسی

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، arshida ، R.F ، satusa ، success ، Sooshians ، emankh101 ، najibi

یه جیغ بنفش همه با هم:

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا،

javidk عزيز بهتون تبريك مي گم . خيلي خوشحال شدم . اميدوارم كه ستارتون هم زودتر برداشته بشه.
اميدوارم در همه مراحل زندگيتون موفق باشيد.

تشکر کنندگان: javidk ، frozen mind ، emankh101 ، coming soon ، SNAGHIAN ، najibi
اومدن تو این صفحه و جیغ زدن چه حالی میده خدایی
هووووووووووررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا

BEAVERTON, OREGON

من آمدم جيغ بزنم

ما كلير شديم.
success عزيز تبريك ميگم.كولاك كرديد.بابا ايول.اميدوارم هميشه موفق باشيد

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: success ، emankh101 ، frozen mind ، free_free ، najibi