کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2010-12-25 ساعت 16:28)naeiji1974 نوشته:  
(2010-12-24 ساعت 02:55)success نوشته:  
من آمدم جيغ بزنم

هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما كلير شديم.
success عزيز تبريك ميگم.كولاك كرديد.بابا ايول.اميدوارم هميشه موفق باشيد
naeiji1974 عزيز سلام
ممنون و متشكرم. اميدوارم شما هم همه كارهاتون هر چه زودتر به خوبي و راحتي انجام بشه و به اميد ديدار مجدد.

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، frozen mind ، najibi
(2010-12-25 ساعت 09:17)javidk نوشته:  هووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم کلیر شدیم ولی از نوع * دار.
مهم نیست ، ستارشم میرررررررررررره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
یه جیغ بنفش همه با هم:

هیپ هیپ هوررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا،

منم به نوبه خودم به شما تبريك ميگم

اميدوارم مشكل * داربودنتون حل بشه
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: emankh101 ، coming soon ، free_free ، inekoee ، frozen mind ، DLT ، najibi
توي اين آپديت اخير، 13 كيس جديد اعلام شده بود كه حداقل 2 نفر ديگر هم بايد مهاجرسرايي باشه (به جز بچه هايي كه تا حالا اعلام كرده اند).

به اميد كلير شدن بقيه مخصوصا بالاي 50 روز هاي جدول Smile
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، Linspire ، frozen mind ، R.F ، success ، hasti_banoo ، inekoee ، free_free ، Sooshians ، DLT ، najibi
هووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

جاويد جان تبريك ميگم!
اين هوراي شما بسيار به موقع بود! اصلا واجب است كه هيچ صفحه اي از تاپيك كليرنس بدون هورا و جيغ قرمز نباشد.

نگران ستاره نباش!
اميدوارم اون ستاره از روي شماره برداشته بشه و بره اون بالا بالاها و به جمع ستاره هاي اون بالا اضافه بشه!

شاهد از غيب رسيد! آرزو مي كنم ستاره زودتر برداشته بشه و يك جيغ بلند قرمز گوجه اي همينجا دوباره بكشي جاويد جان!
ميدونم همه قراره همينجا يك جيغ بلند بكشيم! پس نفس بگيريد!
تشکر کنندگان: success ، rayan.s ، emankh101 ، aadine ، arshida ، javidk ، satusa ، inekoee ، free_free ، R.F ، optoelec ، Hossein81 ، javad1998 ، frozen mind ، coming soon ، بنيتا ، najibi
با سلام

شمارهای جدید در سایت آنکارا اعلام شده لطفا متخصصین آنالیز کنن.

با تشکر
تشکر کنندگان: free_free ، armido ، success ، emankh101 ، Sooshians ، optoelec ، DLT ، najibi
من فكر كنم suntiono ,DLT,t74 كليرنس شده باشند. آره؟؟؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان:
برگه 9 سوالی به چه افرادی داده میشه ؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-27 ساعت 10:08)arshida نوشته:  من فكر كنم suntiono ,DLT,t74 كليرنس شده باشند. آره؟؟؟

arshida عزير من هنوز كلير نشدم Sad
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان:
(2010-12-27 ساعت 14:08)suntino نوشته:  
(2010-12-27 ساعت 10:08)arshida نوشته:  من فكر كنم suntiono ,DLT,t74 كليرنس شده باشند. آره؟؟؟

arshida عزير من هنوز كلير نشدم Sad

سلام. آيا شما از طريق ايميل يا تلفن پيگيري كرده ايد؟
با توجه به اينكه هم قطارهاي شما طبق جدول تقريبا كلير شده اند، بد نيست يه پيگيري بكنيد (اگر نكرده ايد) .

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: success ، inekoee ، DLT ، arshida ، najibi
دوستان سایت آنکارا بروز شد. البته به نظر نمی رسه تغییراتی در کیسهای لاتاری ایجاد شده باشد .
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: satusa ، success ، najibi
(2010-12-27 ساعت 13:43)saint نوشته:  برگه 9 سوالی به چه افرادی داده میشه ؟؟

saint عزیز؛ برگه 9 سوالی را سفارت آنکارا به افرادی که تحصیلات لیسانس به بالا در رشته های خاص : برق - کامپیوتر - مکانیک - میکروبیولژی و ... دارند تقدیم میکنه.Cool موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، HOMAYON53 ، Linspire ، najibi
این شماره کلیر شده و جدیده مال کیه؟ 2011AS4852

اعتراف کن...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، satusa ، DLT ، MOHSEN8766 ، Sooshians ، SNAGHIAN ، najibi
(2010-12-27 ساعت 19:28)rayan.s نوشته:  
(2010-12-27 ساعت 13:43)saint نوشته:  برگه 9 سوالی به چه افرادی داده میشه ؟؟

saint عزیز؛ برگه 9 سوالی را سفارت آنکارا به افرادی که تحصیلات لیسانس به بالا در رشته های خاص : برق - کامپیوتر - مکانیک - میکروبیولژی و ... دارند تقدیم میکنه.Cool موفق باشید

يك سوال شخصي دارم چرا رشته هايي مانند ميكروبيولوژي خاص هستند مگر مورد استفاده آنها چگونه است.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Parisaaaa
DLT بنده خدا هنوز منتظره-این وصله ها به ما نمیچسبه.
بابا خفه شدیم بخدا.چرا اینجوری قطره چکونی کلیر میکنن؟
این دیگه چه وضعشه؟
یکی نیست بگه بابا:
شما که تو عیدین و میخواین عیدی بدین، سریع تر دیگهههههههههه.
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، satusa ، success ، Sooshians ، optoelec ، najibi ، pariya2
(2010-12-27 ساعت 19:42)free_free نوشته:  این شماره کلیر شده و جدیده مال کیه؟ 2011AS4852

اعتراف کن...

مال من مال من كووووووووو كيييييييييييييييه كييييييييييييييييه؟
(شوخي كردم)Big Grin
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، success ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان