کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
این واضح ترین جمله دنیاست چطور برات مبهمه؟

(2011-01-03 ساعت 23:24)peyman74 نوشته:  با سلام به همه دوستان
آنکارا به من ایمیل زده ولی یه کمی گنگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
Dear Sir/ Madam,
We are pleased to inform you that administrative processing for your case is completed. You may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، peyman74 ، MOHSEN8766 ، frozen mind ، DLT ، farzad.s ، najibi
من همین الان زنگ زدم به پیمان....
من اولین نفری بودم که خبر خوش کلیر را بهش دادم WinkTongue
هنوز خودش نمیدونست.... Tongue
باید میدید چه ذوقی پشت تلفن کرد SmileTongue
تشکر کنندگان: optoelec ، rayan.s ، satusa ، peyman74 ، free_free ، frozen mind ، DLT ، farzad.s ، najibi
(2011-01-04 ساعت 00:08)emankh101 نوشته:  سلام
ممنون ایمان جان و بهزاد عزیزانشاالله همیشه خوش خبر باشید.
به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه بچه های خوب مهاجر سرا.

من همین الان زنگ زدم به پیمان....
من اولین نفری بودم که خبر خوش کلیر را بهش دادم WinkTongue
هنوز خودش نمیدونست.... Tongue
باید میدید چه ذوقی پشت تلفن کرد SmileTongue

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، optoelec ، satusa ، Amir78 ، gadfly ، emankh101 ، frozen mind ، DLT ، یاشار و ماری ، farzad.s ، najibi
Dear Sir/ Madam,
We are pleased to inform you that administrative processing for your case is completed. You may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

کیس نامبر :2011AS62xx
تاریخ کارنت شدن:آگوست 2010
تاریخ مصاحبه :3 نوامبر
سفارت :آنکارا
تاریخ ارسال مدارک:26 خرداد

بهتون تبریک میگم. امیدوارم هر چه زودتر ویزا رو بگیرید.
آیا قبل از دریافت این ایمیل با سفارت مکاتبه ای داشتید؟ یا خودشون ایمیل زدند؟

ممنون
تشکر کنندگان: optoelec ، emankh101 ، rayan.s ، peyman74 ، farzad.s ، najibi
با تبريك به sunrise& payman74كاش اگه براتون امكانش هست يك لطفي ميكرد و اطلاعات مربوط به كار و سربازي و سفرهاي خارجي را به فري فري عزيز مي داديد .
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: rayan.s ، HOMAYON53 ، DLT ، satusa ، peyman74 ، farzad.s ، najibi
(2011-01-04 ساعت 08:41)arshida نوشته:  با تبريك به sunrise& payman74كاش اگه براتون امكانش هست يك لطفي ميكرد و اطلاعات مربوط به كار و سربازي و سفرهاي خارجي را به فري فري عزيز مي داديد .

[با سلام ،ممنون از شما ،از ته دل آرزو میکنم همه ی دوستان هرچه زودتر کلیرنسشون بیاد و این لحظه ی شادی رو که ما تجربه کردیم رو تجربه کنندSmile
و اینکه خوشحال میشیم اگر بتونیم به دوستانی که اطلاعاتی میخوان کمک کنیم.Smile[/align]
تشکر کنندگان: satusa ، emankh101 ، farzad.s ، najibi
(2010-06-17 ساعت 00:26)free_free نوشته:  من کلیرنس 2010 و 2009 رو تا حدودی خوندم. ظاهرا یکی دو نفری رد شدن ولی دلیل رد شدن آونا رو من هرگز نفهمیدم.
اگه از دوستان قدییمی کسی از این موضوع خبر داره لطف کنه بگه
ممنون

doste aziz,man parsal ghabol shodam vali faghat be khatere ye eshtebah dar por kardane form mano rad kardan....be hame begin ke kheili deghat konan to por kardane formha
تشکر کنندگان: emankh101 ، Sooshians ، mml
(2011-01-04 ساعت 09:13)sunrise نوشته:  
(2011-01-04 ساعت 08:41)arshida نوشته:  با تبريك به sunrise& payman74كاش اگه براتون امكانش هست يك لطفي ميكرد و اطلاعات مربوط به كار و سربازي و سفرهاي خارجي را به فري فري عزيز مي داديد .

[با سلام ،ممنون از شما ،از ته دل آرزو میکنم همه ی دوستان هرچه زودتر کلیرنسشون بیاد و این لحظه ی شادی رو که ما تجربه کردیم رو تجربه کنندSmile
و اینکه خوشحال میشیم اگر بتونیم به دوستانی که اطلاعاتی میخوان کمک کنیم.Smile[/align]

با سلام و تبريك بسيار زياد به جنابعالي .
اگر اطلاعات مورد نياز جدول 2011 در يك نگاه يعني شماره حدودي كيس تاريخ ارسال فرمها و تحصيلات ، شغل، وضعيت سربازي و تعداد سفر خارجي و زمان انتظار براي كليرنس از روز مصاحبه را براي فري فري ارسال نماييد تا در جدول ثبت شود كمك بزرگي به دوستان نموده ايد. زيرا با اين اطلاعات امكان برآورد كيس خود را خواهند داشت.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، peyman74 ، DLT ، farzad.s ، najibi
اقا پیمان
مبارکه،بسلامتی
موفق باشین
دوستان
راستی دیروز ایمیل زدم سفارت و این جواب ناامید کننده را داد:
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، emankh101 ، peyman74 ، farzad.s ، najibi
(2011-01-04 ساعت 09:13)sunrise نوشته:  

ممنون و تبريك به شما.

كمكي كه شما مي توانيد به دوستان بكنيد اينست كه داده هاي مربوط به خودتان براي" جدول 2011 در يك نگاه" رو به free_free عزيز با پيام خصوصي بفرستيد تا در جدول اضافه كند.
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، rayan.s ، emankh101 ، peyman74 ، farzad.s ، najibi
بابا دِق کردیم.
وردارید اون ستاره لعنتی رو دیگه Sad
ما که الان کارمون نزدیک به دو ماه طول کشیده و ایشالله جواب کلیر من هم به زودی میاد دق کردیم، طفلک اون دسته از بچه های 2010 که ویزا بهشون نرسید. اون بنده های خدا چه حالی داشتند.

حتماً خیری تو کارشون بوده.
انشاالله که خدا یه حال توپ تو زندگی بهشون بده تا مرحم خاطر بشه واسشون.
بیاید همه با هم امشب دعا کنیم تا زودتر همه کلیر بشن و ستاره ما هم زودتر بره.

آمین یا رب العالمین
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: armido ، HOMAYON53 ، free_free ، hasti_banoo ، optoelec ، rayan.s ، emankh101 ، saman33 ، peyman74 ، Linspire ، satusa ، frozen mind ، DLT ، farzad.s ، najibi
دوستان گل
من 8 نوامبر مصاحبه داشتم و کیسم ازدواجی هستش.برگه 9 سوالی رو هم به من ندادن.ولی تا الان کلیر نشدم.میخوام به سفارت خونه ایمیل بزنم که ببینم این کلیرنس کوفتی من در چه وضعیتیه.کسی ادرس ایمیل اون قسمتی از سفارتخونه که به سوالات مربوط به کلیرنس پاسخ میده رو میدونه؟
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri

[/font]
تشکر کنندگان:
سلام
satusa عزیز من به سفارت سه بار امیل زدم.هر سه بار هم جواب دادند.اگر سوال دیگه ای بود در خدمتم.

(2011-01-04 ساعت 00:36)satusa نوشته:  
Dear Sir/ Madam,

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

کیس نامبر :2011AS62xx
تاریخ کارنت شدن:آگوست 2010
تاریخ مصاحبه :3 نوامبر
سفارت :آنکارا
تاریخ ارسال مدارک:26 خرداد

بهتون تبریک میگم. امیدوارم هر چه زودتر ویزا رو بگیرید.
آیا قبل از دریافت این ایمیل با سفارت مکاتبه ای داشتید؟ یا خودشون ایمیل زدند؟

ممنون

تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، emankh101 ، farzad.s
(2011-01-04 ساعت 22:35)bbboys1981 نوشته:  دوستان گل
من 8 نوامبر مصاحبه داشتم و کیسم ازدواجی هستش.برگه 9 سوالی رو هم به من ندادن.ولی تا الان کلیر نشدم.میخوام به سفارت خونه ایمیل بزنم که ببینم این کلیرنس کوفتی من در چه وضعیتیه.کسی ادرس ایمیل اون قسمتی از سفارتخونه که به سوالات مربوط به کلیرنس پاسخ میده رو میدونه؟

آنکارا یا ابوظبی؟
برای آنکارا باید به لینک زیر بروید و سوال رو مطرح کنید. توی قسمت موضوع گزینه
"what is the status of my immigrant case
رو انتخاب کنید

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

موفق باشید
تشکر کنندگان: gadfly ، rayan.s ، bbboys1981 ، frozen mind ، najibi
با سلام به شما DLT جان انشاالله زودتر شما هم کلیر بشید.انشاالله هرچه زودتر این دوران به پایان برسه.

(2011-01-04 ساعت 09:55)DLT نوشته:  اقا پیمان
مبارکه،بسلامتی
موفق باشین
دوستان
راستی دیروز ایمیل زدم سفارت و این جواب ناامید کننده را داد:
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تشکر کنندگان: rayan.s ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان