کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
http://turkey.usembassy.gov/niv-form3.html

(2011-01-04 ساعت 22:35)bbboys1981 نوشته:  دوستان گل
من 8 نوامبر مصاحبه داشتم و کیسم ازدواجی هستش.برگه 9 سوالی رو هم به من ندادن.ولی تا الان کلیر نشدم.میخوام به سفارت خونه ایمیل بزنم که ببینم این کلیرنس کوفتی من در چه وضعیتیه.کسی ادرس ایمیل اون قسمتی از سفارتخونه که به سوالات مربوط به کلیرنس پاسخ میده رو میدونه؟

تشکر کنندگان: rayan.s ، najibi
(2011-01-04 ساعت 22:44)satusa نوشته:  
(2011-01-04 ساعت 22:35)bbboys1981 نوشته:  دوستان گل
من 8 نوامبر مصاحبه داشتم و کیسم ازدواجی هستش.برگه 9 سوالی رو هم به من ندادن.ولی تا الان کلیر نشدم.میخوام به سفارت خونه ایمیل بزنم که ببینم این کلیرنس کوفتی من در چه وضعیتیه.کسی ادرس ایمیل اون قسمتی از سفارتخونه که به سوالات مربوط به کلیرنس پاسخ میده رو میدونه؟

آنکارا یا ابوظبی؟
برای آنکارا باید به لینک زیر بروید و سوال رو مطرح کنید. توی قسمت موضوع گزینه
"what is the status of my immigrant case
رو انتخاب کنید

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

موفق باشید
دوست عزیز؛ اگر کیس شما از نوع اقامتی محسوب میشه می تونید عنوان را :
I have a general question about immigrant visas
انتخاب کنید موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، emankh101 ، Ashkan78 ، sh-b ، User ، bbboys1981 ، optoelec ، DLT ، peyman74 ، farzad.s ، najibi
بچه ها سفارتخونه آب پاکی رو ریخت رو دستم:
According to our records, your administrative process has not been completed yet. Please note that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the clearance process and they work independently from each other. Consequently we are unable to estimate when the process may end. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received the case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html).
تا حالا اینجوری ضایع نشدخ بودم:ِِD
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri

[/font]
تشکر کنندگان: optoelec ، emankh101 ، rayan.s ، armido ، farzad.s ، najibi
(2011-01-05 ساعت 18:15)bbboys1981 نوشته:  بچه ها سفارتخونه آب پاکی رو ریخت رو دستم:
According to our records, your administrative process has not been completed yet. Please note that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the clearance process and they work independently from each other. Consequently we are unable to estimate when the process may end. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received the case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html).
امیدوارم جواب کلیر شما و تمام دوستان عزیز هرچه سریعتر بیاد .در متن این ایمیلم اطلاعات خوبی برای استفاده دوستان هست. فقط من فکر میکنم شما عنوان ایمیل را
what is the status of my immigrant case انتخاب کردید و اونها به شما بدون توجه به متن ایمیلتان جواب اتوماتیک دادند. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: emankh101 ، najibi
(2011-01-05 ساعت 18:15)bbboys1981 نوشته:  بچه ها سفارتخونه آب پاکی رو ریخت رو دستم:

کاش یه کمی متوجه شرایط کیسهای ازدواجی بودن، Sad
اما ما کم نمیاریم bbboys عزیز Wink
بالاخره یه زندگی خوب و با آرامش راحت بدست نمیاد.
باید برای هر چیز با ارزشی آدم بهای اون را بپردازه.
انشالله سری بدی کیس همه بچها کلیر میشه از جمله شما و من که کمی شرایطمون خاص تر هست.... Smile
تشکر کنندگان: rayan.s ، peyman74 ، bbboys1981 ، farzad.s ، najibi
پس از سلام و آرزوی بهترین ها برای همه دوستان و هموطنانم
من بابک ۲۰۱۰ امروز یعنی در تاریخ ۵ ژانویه در سفارت آنکارا کلیرنس قرمز ! خوردم و خوب به دلیل اینکه کیس من بی نقص ترین مورد بود ( سربازی و کار دولتی و اسپانسر ....) انتظار حتی چک اف بی ای رو هم نداشتم تا چه برسد به اینکه منو اینجور رد کنن .
باری دوستان خوب مهاجر سرا در این مدت من با بسیاری از شما چه به صورت مجازی و چه حضوری دوست شدم مانند آقای علی رحیم زاده که با محبت بسیار در این پروسه منو یاری دادند هر جای امریکا که هستند براشون آرزوی سلامتی میکنم همچنین برای همه دوستان خوب مهاجرسرایی ... من در اینجا توفیق دیدار با سامان و آرش جان و دیگر عزیزان و هموطنان مانند جناب محمد و آقای پارسایی و بسیاری که اسمشون رو نپرسیدم اما یادشون برای همیشه با من خواهد بود رو داشتم ...
در ضمن از مریم خانوم گلی و فروزان مایند و..... مدیران محترم و همچنین دیگران دوستان خوب سایت بسیار ارزشمند مهاجرسرا قدردانی میکنم .
در آخر از همه کسانی که به هر دلیل از من ناراحتی به دل دارند میخواهم به بزرگواری خودشون منو ببخشند .
البته لازم به ذکره که در مورد من سفارت اینطور اعلام کرده .. که من گویا در پر کردن فرم شرکت در لاتاری از گزینه امارات به جای ایران استفاده کردم و در مدت یک سال آینده میتونم کیسم رو پیگیری کنم که در همینجا از همه دوستان تقاضامندم چنانچه میتونند منو به هر شکل اعم از دادن راهنمایی یا گفتن تجربه خود یا دیگران و همچنین اطلاعاتی در مورد وکلای حرفه ای در این مورد دارن منو یاری بدن پیشاپیش سپاسگزاری میکنم .
در مورد سفرنامه بعد از برگشتنم به ایران حتما آنچه را که در این مدت تجربه کردم رو خواهم نوشت .
اردتمند BABAK2010
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز مهاجرسرایی،
می خواستم خیلی زیرپوستی(!) اعلام کنم:
هههههووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیممممممممممممممم!!!

از روز مصاحبه 38 روز گذشت!

با تشکر از همه دوستان که اگرچه حضوری خدمتتون نرسیدم، اما از راهنمایی ها و کمک ها و پشتگرمی های تک تک تون استفاده ها بردم.
به امید یک زندگی بهتر

Hanok
شماره کیس: 2011as000019xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June8
کنسولگری:Ankara(تغییر به ابوظبی)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 21
تاریخ کارنت شدن کیس: visa bulletin aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 7 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 5 ژانویه 2011
تاریخ دریافت ویزا: ؟
(2011-01-05 ساعت 22:05)babak2010 نوشته:  من بابک ۲۰۱۰ امروز یعنی در تاریخ ۵ ژانویه در سفارت آنکارا کلیرنس قرمز ! خوردم ....سفارت اینطور اعلام کرده .. که من گویا در پر کردن فرم شرکت در لاتاری از گزینه امارات به جای ایران استفاده کردم و در مدت یک سال آینده میتونم کیسم رو پیگیری کنم.

آه! چه خبر بدی!!! متاسفم! Sad((( چنین مساله ای رو من تابحال توی انجمن ندیده ام، امیدوارم بتوانید با پیگیری مساله رو حل کنید! حتما پیگیر شوید و اگر از دست ما هم کمکی برمی اید حتما انجام خواهیم داد!

(2011-01-05 ساعت 22:22)hanok نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان عزیز مهاجرسرایی،
می خواستم خیلی زیرپوستی(!) اعلام کنم:
هههههووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیممممممممممممممم!!!

از روز مصاحبه 38 روز گذشت!

با تشکر از همه دوستان که اگرچه حضوری خدمتتون نرسیدم، اما از راهنمایی ها و کمک ها و پشتگرمی های تک تک تون استفاده ها بردم.
به امید یک زندگی بهتر

Hanok

hanok جان هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا!!!!!

تبریـــــــــــــــــــــک میگم!

خوشحالی به اردوی مهاجرسرا برگشت! Smile))))
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، hanok ، gadfly ، peyman74 ، emankh101 ، armido ، babak2010 ، Sooshians ، farzad.s ، free_free ، aadine ، najibi
سال پیش کیسی بخاطر اینکه موقع ثبت نام به جای ایران ، ایرلند زده بود رد شد.البته جای سوال اینه که کسی دوستان را اشتباه راهنمایی کرده که با انتخاب کشور دیگر جزء ایران راحتتر قبول میشید یا...؟ آخه وارد کردن اشتباهی امارات به جای ایران یا ایرالند به جای ایران با توجه به فاصله بین این کشورها با ایران در گزبنه انتخاب کشورها؛ خیلی بد شانسیه!!!

تشکر کنندگان: emankh101 ، satusa ، DLT ، armido ، frozen mind ، babak2010 ، farzad.s ، free_free ، najibi
سلام arshida جان به زودی این اطلاعات رو در اختیار free free میذارم تا همه دوستان استفاده کنند.

(2011-01-04 ساعت 08:41)arshida نوشته:  با تبريك به sunrise& payman74كاش اگه براتون امكانش هست يك لطفي ميكرد و اطلاعات مربوط به كار و سربازي و سفرهاي خارجي را به فري فري عزيز مي داديد .

تشکر کنندگان: rayan.s ، gadfly ، emankh101 ، satusa ، arshida ، drmahmoodi ، babak2010 ، free_free ، najibi
(2011-01-05 ساعت 22:05)babak2010 نوشته:  پس از سلام و آرزوی بهترین ها برای همه دوستان و هموطنانم
من بابک ۲۰۱۰ امروز یعنی در تاریخ ۵ ژانویه در سفارت آنکارا کلیرنس قرمز ! خوردم و خوب به دلیل اینکه کیس من بی نقص ترین مورد بود ( سربازی و کار دولتی و اسپانسر ....) انتظار حتی چک اف بی ای رو هم نداشتم تا چه برسد به اینکه منو اینجور رد کنن .
البته لازم به ذکره که در مورد من سفارت اینطور اعلام کرده .. که من گویا در پر کردن فرم شرکت در لاتاری از گزینه امارات به جای ایران استفاده کردم و در مدت یک سال آینده میتونم کیسم رو پیگیری کنم که در همینجا از همه دوستان تقاضامندم چنانچه میتونند منو به هر شکل اعم از دادن راهنمایی یا گفتن تجربه خود یا دیگران و همچنین اطلاعاتی در مورد وکلای حرفه ای در این مورد دارن منو یاری بدن پیشاپیش سپاسگزاری میکنم .
در مورد سفرنامه بعد از برگشتنم به ایران حتما آنچه را که در این مدت تجربه کردم رو خواهم نوشت .

خیلی خیلی متاسف شدم دوست من
شاید مکاتبه با کنتاکی مؤثر باشه. امیدوارم درست بشه.
تشکر کنندگان: Amir78 ، gadfly ، emankh101 ، Linspire ، rayan.s ، DLT ، frozen mind ، babak2010 ، Sooshians ، free_free ، najibi
babak2010 عزیز من امروز این خبرو از آرش شنیدم. خیلی ناراحت شدم.دیروز که شمارو دیدم با اونهمه انرژی و اطلاعاتی که داشتی خیلی امیدوارم که بتونی این مشکلو حل کنی. از آشنایی با شما خوشحالم و آرزوی موفقیت توی تمام مراحل زندگی برات دارم.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: rayan.s ، DLT ، armido ، free_free ، babak2010 ، najibi
سلام بابک جان
منظورت از برگه قرمز یعنی برگ رد شدن است ؟؟؟
چه جوری می شه این قضیه رو درست کرد وقتی صراحتا گفته شده بعد از پایان این لاتاری هیچ جور ویزایی صادر نخواهد شد ؟؟
نگفتن چه جوری باید پیگیر کارت بشی ؟؟؟ و ایا این مورد مانند باقی اشتباهات خطرناک مثل متاهل بودن و ثبت به عنوان مجردی است که منجر به دریافت برگه قرمز میشود ؟؟؟
بی خبر نزار اگر هم کمکی از ما بر میاد دریغ نکن .....
تشکر کنندگان: emankh101 ، armido ، free_free ، babak2010
(2011-01-06 ساعت 01:28)saint نوشته:  سلام بابک جان
منظورت از برگه قرمز یعنی برگ رد شدن است ؟؟؟
چه جوری می شه این قضیه رو درست کرد وقتی صراحتا گفته شده بعد از پایان این لاتاری هیچ جور ویزایی صادر نخواهد شد ؟؟
نگفتن چه جوری باید پیگیر کارت بشی ؟؟؟ و ایا این مورد مانند باقی اشتباهات خطرناک مثل متاهل بودن و ثبت به عنوان مجردی است که منجر به دریافت برگه قرمز میشود ؟؟؟
بی خبر نزار اگر هم کمکی از ما بر میاد دریغ نکن .....
SAINT عزیز. اینجور که من از بچه های اینجا شنیدم کیس آقا بابک از نظر سفارت کاملا رد شده است. ولی خوب به خاطر پیگیری های ایشون بهشون گفته شده اگه KCC مشکلو قبول کنه اینجا دوباره بررسی می شه. ولی خوب به هر حال این پیگیری ها باید تا قبل از پایان سپتامبر انجام بشه. امیدوارم که آقا بابک بتونه راهشو پیدا کنه که علاوه بر خودش بقیه دوستان تجربشو استفاده کنند...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Linspire ، rayan.s ، DLT ، babak2010 ، free_free ، najibi
(2011-01-05 ساعت 22:05)babak2010 نوشته:  پس از سلام و آرزوی بهترین ها برای همه دوستان و هموطنانم
من بابک ۲۰۱۰ امروز یعنی در تاریخ ۵ ژانویه در سفارت آنکارا کلیرنس قرمز ! مو یاری دادند هر جای امریکا که هستند براشون آرزوی سلامتی میکنم .
اردتمند BABAK2010
بابك عزيز از شنيدن اين خبر خيلي ناراحت شدم اميدوارم در ساير مراحل زندگي موفق باشيد . راستي شما هم از برندگان لاتاري 2011 بوديد يا ازدواج ، تحصيل و...؟ آخه توي جدوي يك بابك 2010 باكيس نامبر 20000 هست ولي تا جايي كه مي دونم شماره 20000 هنوز كارنت نشده؟
شما بعد از ارسال فرمها با كي سي سي مكاتبه نكرديد؟ منظورم اينه كه ازشون بخواهيد برسي كنند كه اطلاعات شما با زمان ثبت نام يكي بوده يا نه؟؟؟

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: emankh101 ، babak2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان