کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
با سلام خدمت دوستان مهاجر سرا
در فرم یا چک قرمزی که من از دست افسر گرفتم علامت ضربدر در برابر بند 212 (a) (5A) خورده که گویا در زمان پر شدن فرم درخواست برای شرکت در لاتاری در مقابل گزینه (foreign state chargability ) به عنوان امارات متحد عربی بجای ایران ! استفاده شده ( متاسفانه من از فرم مربوطه هیچ سابقه ای در دست ندارم) هر چند که من در کلیه ایمیلهایم با KCC همواره گزینه ایران رو در مقابل این واژه نوشته ام و این ایمیلها هماکنون موجود میباشند اما KCC هم هیچ اشاره ای به این ننموده که شما رو با گزینه ایران نمیشناسم ! و دقیقا من رو با همین نام شناخته و حتی پردازش اطلاعاتم رو هم با این نام تایید نموده است.
اما در مورد چک قرمز در پائین این برگه عبارتی نوشته شده بدین مضمون که اگر در یکسال آینده من هیچ مدرکی ارائه ندهم کیسم باطل خواهد شد و بنابراین در همین جا از دوستان خوب مهاجرسرایی استدعا دارم چنانچه در این مورد اطلاعاتی یا تجربه ای دارند بهرشکل که میتوانند منو یاری دهند .
با سپاس بابک2010
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، farzad.s
تبريك و هورررررررررررا بخاطر بارش باران در برخي از مناطق كشور و كلير شدن هوا. اميدوارم همانطور كه باران رحمت خداوند بالاخره !!!شامل حالمون شد ، همينطور ادامه پيدا كنه و رحمت برادران آمريكايي مونBig Grin هم شامل حالمون بشه و شروع كنند به اول كلير كردن بچه ها و همينطور كارنت كردن شماره هاي بالا.
كار آقا بابك هم هرچه زودتر درست بشه.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: usa ، javidk ، babak2010 ، sh-b ، free_free ، emankh101 ، optoelec ، TAHSINO ، peyman74 ، najibi
(2011-01-10 ساعت 01:34)peyman74 نوشته:  با سلام به همه دوستان
من الان آنکارا هستم اگر کسی کاری داشت در خدمتم.
کیس نامبر :2011AS62xx
تاریخ کارنت شدن:آگوست 2010
تاریخ مصاحبه :3 نوامبر
سفارت :آنکارا
تاریخ ارسال مدارک:26 خرداد
تاریخ کلیرنس:3 ژانویه 2011 ( از طریق ایمیل )

سلام من را به همه اعضائ سفارت برسون بگو بهشون خيلي نامردين كه پارسال بچه ها را انداختين و و يزا ندادين.Sad
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: emankh101 ، optoelec ، peyman74
دوست عزیز
واقعا" متاسفم بابت این موضوع.اما نکته اینجاست که فکر میکنم کسی تا به حال با این مورد برخورد نکرده.اما علی ایحال اگر فکر میکنی ما هم کاری از دستمون بر میاد،بگو در خدمتیم.
هر کمکی که فکر میکنی.
موفق باشی و امیدوارم که کیس شما هم،مشکلش حل بشه
تشکر کنندگان: babak2010 ، free_free ، emankh101 ، optoelec ، peyman74 ، javidk ، najibi
(2011-01-10 ساعت 08:42)arshida نوشته:  تبريك و هورررررررررررا بخاطر بارش باران در برخي از مناطق كشور و كلير شدن هوا. اميدوارم همانطور كه باران رحمت خداوند بالاخره !!!شامل حالمون شد ، همينطور ادامه پيدا كنه و رحمت برادران آمريكايي مونBig Grin هم شامل حالمون بشه و شروع كنند به اول كلير كردن بچه ها و همينطور كارنت كردن شماره هاي بالا.
كار آقا بابك هم هرچه زودتر درست بشه.

نمي دونم چي بگم اين از خوبي مهاجر سراست يا بديشه من صبح كه كامپيوترم را روشن مي كنم و به اينترنت وصل ميشم اولين كاري كه مي كنم قبل از هر چيز چك كردن مهاجرسراست. امروز هم مثل بقيه روزهاي ديگه شايد يكم هم خوشحالتر بخاطر بارش زيباي بارون صبحگاهي اومدم و هورا كشيدم ولي بعدش كه سراغ اخبار رفتم و خبر سقوط هواپيما را خوندم خيلي خيلي خيلي متاثر شدم و ...
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: javidk ، sh-b ، free_free ، emankh101 ، optoelec ، TAHSINO ، najibi
چشمامون نوچ شد اونقدر این سایت آنکارا رو دیدیم
خدایی دیگه ...
اونوقت میگن ایرانیا تنبلن و کار نمی کنن، می گن ایرانیا همش تعطیلن،
اونوقت یه نگاه به آپدیت کردناشون بندازید!!!
همه باید بریم اونور چشمامونو از چپ بودن در بیاریم.
------------------------------------------------------------------------------------

متاسفانه، خبر دلخراش سقوط هواپیما و کشته شدن 79 نفر (تا این لحظه)
از هموطنانمون، خبر بسیار بدی بود.
صمیمانه امیدوارم که این جریانهای سقوط درست بشه و عزیزان هم میهنمون به سلامت و با خاطری آسوده سفر کنند.

به احترام عزیزانی که در این سانحه هوایی کشته شدند و با اجازه دوستان مهاجر سرایی امروز در صورت آپدیت شدن سایت آنکارا و ابوظبی کشیدن جیغ بنفش و هورا ممنوع.

روحشان شاد
و خداوند به بازمانده هاشان صبر عطا کند.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، saman33 ، sh-b ، free_free ، emankh101 ، shirinderella ، User ، optoelec ، peyman74 ، najibi
(2011-01-10 ساعت 07:22)babak2010 نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجر سرا
در فرم یا چک قرمزی که من از دست افسر گرفتم علامت ضربدر در برابر بند 212 (a) (5A) خورده که گویا در زمان پر شدن فرم درخواست برای شرکت در لاتاری در مقابل گزینه (foreign state chargability ) به عنوان امارات متحد عربی بجای ایران ! استفاده شده ( متاسفانه من از فرم مربوطه هیچ سابقه ای در دست ندارم) هر چند که من در کلیه ایمیلهایم با KCC همواره گزینه ایران رو در مقابل این واژه نوشته ام و این ایمیلها هماکنون موجود میباشند اما KCC هم هیچ اشاره ای به این ننموده که شما رو با گزینه ایران نمیشناسم ! و دقیقا من رو با همین نام شناخته و حتی پردازش اطلاعاتم رو هم با این نام تایید نموده است.
اما در مورد چک قرمز در پائین این برگه عبارتی نوشته شده بدین مضمون که اگر در یکسال آینده من هیچ مدرکی ارائه ندهم کیسم باطل خواهد شد و بنابراین در همین جا از دوستان خوب مهاجرسرایی استدعا دارم چنانچه در این مورد اطلاعاتی یا تجربه ای دارند بهرشکل که میتوانند منو یاری دهند .
با سپاس بابک2010

دوست عزيز اميدوارم هر چه سريعتر بتوانيد راه حلي براي مشكلتون پيدا كنيد و فكر مي كنم مكاتبه با kcc و طرح مشكل بي فايده نباشد.
ولي در خصوص موضوع مكاتبات شما و شناسايي شما توسط kcc ، توجه كنيد كه سه پارامتر شامل اسم كامل، كيس نامبر و تاريخ دقيق تولد مطرح است و براي شناسايي و پاسخ دادن، بقيه داده ها مورد نظر قرار نمي گيرند.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: free_free ، emankh101 ، optoelec ، babak2010 ، javidk
امیدوارم برای کسی حادثه رخ نده، علی الخصوص از نوع سقوط هواپیما.واقعا" بسیار ناراحت و متاسف شدم که دیشب شنیدم باز هم یکسری از هموطنانمون در سانحه هوایی جان خود را از دست دادند.بسیار دلخراش است.
امیدوارم که اینجور حوادث دیگر در هیچ جای دنیا به خصوص در ایران اتفاق نیفته.
مسوولین گفتند که در اثر دید کم این اتفاق افتاد.اما نکته اینجاست که کل اروپا و خصوصا" انگلستان که 80 درصد مواقع هواشون اینجوریه، باید روزی 10 تا هواپیما سقوط کنه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز هم متاسفم برای سانحه دیدگان و از خداوند آرزوی صبر برای بازماندگان دارم.
در ضمن جانباختگان سقوط هواپیما توپولف مسیر ارمنستان و ... هم از یادمون نره. باز هم جای شکرش باقیه که برخی از این هموطنانمون تونستن جان سالم بدر ببرن و مصدوم شدن.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد
تشکر کنندگان: اليزا ، armido ، Linspire ، sh-b ، elena ، free_free ، emankh101 ، satusa ، shirinderella ، User ، optoelec ، peyman74 ، farzad.s ، babak2010 ، javidk ، najibi

متاسفانه، خبر دلخراش سقوط هواپیما و کشته شدن 79 نفر (تا این لحظه)
از هموطنانمون، خبر بسیار بدی بود.
صمیمانه امیدوارم که این جریانهای سقوط درست بشه و عزیزان هم میهنمون به سلامت و با خاطری آسوده سفر کنند.

به احترام عزیزانی که در این سانحه هوایی کشته شدند و با اجازه دوستان مهاجر سرایی امروز در صورت آپدیت شدن سایت آنکارا و ابوظبی کشیدن جیغ بنفش و هورا ممنوع.

روحشان شاد
و خداوند به بازمانده هاشان صبر عطا کند.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: emankh101 ، babak2010
دوستانی که کلیرنسشون بیشتر از 50 روز طول کشیده لطفا بگن خودشون علت این طولانی شدن رو چی میدونن؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: emankh101 ، Linspire ، satusa ، optoelec ، najibi
من چهارشنبه همین هفته دقیقا" 60 روز میشه که از کلیرنسم میگذره.اگر میدونستیم و یا حتی میتونستیم حدس بزنیم که خوب بود.اما همون طوری که عرض کردم،تمامش فیلمه و بازیه الکیه بخدا.فقط سرکاریم و بس.
امیدوارم توی همین ماه کلیرنس ما و همه دوستان بیاد و از این وضع خلاص بشیم.
به امید اون روز
موفق باشین
تشکر کنندگان: free_free ، frozen mind ، optoelec ، peyman74 ، farzad.s ، najibi
(2011-01-10 ساعت 13:28)DLT نوشته:  من چهارشنبه همین هفته دقیقا" 60 روز میشه که از کلیرنسم میگذره.اگر میدونستیم و یا حتی میتونستیم حدس بزنیم که خوب بود.اما همون طوری که عرض کردم،تمامش فیلمه و بازیه الکیه بخدا.فقط سرکاریم و بس.
امیدوارم توی همین ماه کلیرنس ما و همه دوستان بیاد و از این وضع خلاص بشیم.
به امید اون روز
موفق باشین
DLT عزیز من که میشه 65 روز تا چهارشنبه چی بگم Sad

free free عزیز و سایر دوستان
نظر شخصی من اینه که چند عامل تا حالا واسه من باعث شده که کلیرم طول بکشه:
تعطیلی 22 روزه سفارت در یک پروسه 13 روزه و 9 روزه بجز شنبه و یکشنبه.
و عامل مهمتر فکر میکنم نوع و پراکندگی اسم و فامیل طرف باشه.
یعنی اگر اسم و فامیلت رو توی گوگل سرچ کنی بسته به تعداد مطلبی که پیدا میشه میتونه این پروسه رو طولانی تر بکنه.
البته این یه حدسه، چون ویزای خانمم رو با خودم قیاس کردم کاملاً جواب داد.
اسم و فامیل من توی Google تعداد 34100 تا مطلب پیدا شد!!! در صورتی که 100 تا از اون صفحات مربوط به من میشه و ظاهراً تنها راه تحقیق همین Google هست

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: free_free ، optoelec ، najibi
javidkعزیز
شما همچین گفتی که آدم خیال میکنه که 100 روز اختلاف داریم.باب همش 5 روزه.نگران نباش امروز تا جمعه روز ترکیدن سایته.چون خیلی وقته که کیس لاتاری به روز نشده. یا اگر شده یکی دو نفر بوده.دیگه وقتشه.
میخوایم بزنیم کف قشنگرو ،ولی وقتی یاد هموطنانمون میفتیم که جونشون رو تو سانحه هوایی از دست دادن،همه چی یادمون میره بخدا.
تشکر کنندگان: frozen mind ، optoelec ، peyman74 ، najibi
سلام به همه دوستان مهاجرسرايي. من چند روز پيش ايميلي به سفارت زدم و نتيجه كارم رو جويا شدم و گفتم كه نزديك 80 روزهست كه از مصاحبه من گذشته اونها در جواب ايميل من اين جواب رو دادن

Dear Sir,

This office is pleased to inform you that your administrative processing has been completed. Your case number will be announced on our web site in a short while.

You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 1:30 p.m. and 2:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during your immigrant visa interview and your passport.

We hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

يكي از دوستانم بهم گفت كه ريجكت شدي . Sad اولش باورم نمي شد ولي وقتي فرم كه تو نامه اشاره شده رو ديدم فكر مي كنم كه ظاهرا بحث جديه و ريجكت شدم
نمي دونم اگه چيزي به ذهنتون ميرسه به من هم بگيد
با تشكر
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان: free_free ، frozen mind ، shirinderella ، maaref ، یاشار و ماری ، optoelec ، najibi
سلام دوست عزیز،
تا اونجایی که من از این نامه برداشت می کنم، شما کلیر شدید و طی چند روز آینده با آپدیت شدن سایت، اسم شما هم به عنوان کلیر اعلام خواهد شد.
من پیشاپیش کلیر شدن شما، که پرچمدار مدت انتظار بودید رو تبریک می گم.

(2011-01-10 ساعت 14:32)suntino نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرايي. من چند روز پيش ايميلي به سفارت زدم و نتيجه كارم رو جويا شدم و گفتم كه نزديك 80 روزهست كه از مصاحبه من گذشته اونها در جواب ايميل من اين جواب رو دادن

Dear Sir,

This office is pleased to inform you that your administrative processing has been completed. Your case number will be announced on our web site in a short while.

You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 1:30 p.m. and 2:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during your immigrant visa interview and your passport.

We hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

يكي از دوستانم بهم گفت كه ريجكت شدي . Sad اولش باورم نمي شد ولي وقتي فرم كه تو نامه اشاره شده رو ديدم فكر مي كنم كه ظاهرا بحث جديه و ريجكت شدم
نمي دونم اگه چيزي به ذهنتون ميرسه به من هم بگيد
با تشكر

شماره کیس: 2011as000019xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June8
کنسولگری:Ankara(تغییر به ابوظبی)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 21
تاریخ کارنت شدن کیس: visa bulletin aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 7 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 5 ژانویه 2011
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تشکر کنندگان: maaref ، User ، suntino ، optoelec ، success ، najibi