کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
با یه حساب سر انگشتی اگه فرض کنیم از اول اکتبر تا همین امروز، سفارت آنکارا فقط 60 روز کاری داشته باشه و هر روز متوسط 4 نفر مصاحبه داشته باشن، تا الان حدود 250-240 نفر رفتن آنکارا مصاحبه. خیلی خوشبینانه، اگه نصفشون یسره ویزا گرفته باشن، الان 120-100 نفر در انتظار کلیرنس هستن در حالیکه فقط 28 نفر کلیر شدن. با این همه تقریب، بازم خیلی جیره بندیه Rolleyes یا من دارم اشتباه میکنم؟!!
تشکر کنندگان: gadfly ، emankh101 ، inekoee ، DLT ، free_free
(2011-01-05 ساعت 22:34)gadfly نوشته:  
(2011-01-05 ساعت 22:05)babak2010 نوشته:  پس از سلام و آرزوی بهترین ها برای همه دوستان و هموطنانم
من بابک ۲۰۱۰ امروز یعنی در تاریخ ۵ ژانویه در سفارت آنکارا کلیرنس قرمز ! خوردم و خوب به دلیل اینکه کیس من بی نقص ترین مورد بود ( سربازی و کار دولتی و اسپانسر ....) انتظار حتی چک اف بی ای رو هم نداشتم تا چه برسد به اینکه منو اینجور رد کنن .
باری دوستان خوب مهاجر سرا در این مدت من با بسیاری از شما چه به صورت مجازی و چه حضوری دوست شدم مانند آقای علی رحیم زاده که با محبت بسیار در این پروسه منو یاری دادند هر جای امریکا که هستند براشون آرزوی سلامتی میکنم همچنین برای همه دوستان خوب مهاجرسرایی ... من در اینجا توفیق دیدار با سامان و آرش جان و دیگر عزیزان و هموطنان مانند جناب محمد و آقای پارسایی و بسیاری که اسمشون رو نپرسیدم اما یادشون برای همیشه با من خواهد بود رو داشتم ...
در ضمن از مریم خانوم گلی و فروزان مایند و..... مدیران محترم و همچنین دیگران دوستان خوب سایت بسیار ارزشمند مهاجرسرا قدردانی میکنم .
در آخر از همه کسانی که به هر دلیل از من ناراحتی به دل دارند میخواهم به بزرگواری خودشون منو ببخشند .
البته لازم به ذکره که در مورد من سفارت اینطور اعلام کرده .. که من گویا در پر کردن فرم شرکت در لاتاری از گزینه امارات به جای ایران استفاده کردم و در مدت یک سال آینده میتونم کیسم رو پیگیری کنم که در همینجا از همه دوستان تقاضامندم چنانچه میتونند منو به هر شکل اعم از دادن راهنمایی یا گفتن تجربه خود یا دیگران و همچنین اطلاعاتی در مورد وکلای حرفه ای در این مورد دارن منو یاری بدن پیشاپیش سپاسگزاری میکنم .
در مورد سفرنامه بعد از برگشتنم به ایران حتما آنچه را که در این مدت تجربه کردم رو خواهم نوشت .
اردتمند BABAK2010

بابک2010 عزیز سلام
من از شنیدن این خبر خیلی ناراحت و متاسف شدم . امیدوارم بتوانید راه حلی برای این مشکل پیدا کنید . اما این را هم بدانیم که شاید مهاجرت تنها راه رسیدن به آرامش نباشد .

با سلام

خیلی ناراحت کننده بود.فقط همین رو می تونم بگم.
تشکر کنندگان: babak2010
(2011-01-08 ساعت 00:32)optoelec نوشته:  با یه حساب سر انگشتی اگه فرض کنیم از اول اکتبر تا همین امروز، سفارت آنکارا فقط 60 روز کاری داشته باشه و هر روز متوسط 4 نفر مصاحبه داشته باشن، تا الان حدود 250-240 نفر رفتن آنکارا مصاحبه. خیلی خوشبینانه، اگه نصفشون یسره ویزا گرفته باشن، الان 120-100 نفر در انتظار کلیرنس هستن در حالیکه فقط 28 نفر کلیر شدن. با این همه تقریب، بازم خیلی جیره بندیه Rolleyes یا من دارم اشتباه میکنم؟!!

دوست عزیز؛ اگر معیار 28 نفری که گفتی تعداد کیسهای حال حاضر صفحه کلیرنس سایت باشه، معیارت اشتباه. چون هر کیسی که بره ویزا بگیره شمارش رو پاک میکنند و یکی هم مثل من کیسش تو این صفحه اعلام نشد و ویزاش رو گرفت. موفق باشی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: optoelec ، free_free ، shirinderella ، sohrab.p ، najibi
(2011-01-06 ساعت 15:30)babak2010 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان خوب مهاجرم که در راه مهاجراتمان چه به صورت مجازی در این جا و چه در تهران یا آنکارا که موفق به دیدار بعضی از شما عزیزان شدم مانند سامان . مهران محمد .. آرش و.. و یا به هر شکل همسفر تان بودم و از شما دوستی ها و مهربانی ها آموختم سپاس گذارم ...حیف که دست سرنوشت من را از پرواز با شما بازداشت .......
دوستان خوبم باز هم از همه شما که مشفقانه منو در این راه با احساس دوستی همدلی همراه و همسفر بودید سپاسگزارم و امیدوارم دیگر کسی از شما به سرنوشت من دچار نشود و بزودی همه شما این مرحله رو هم پشت سر بگذارید و مهاجرتتان به شادمانی به پایان برسانید .

باز هم ممنونم از راهنمایی شمادوستان خوبم .. حتما با kcc مکاتبه خواهم کرد ...در ضمن لطفا اگر میتوانید بصورت پیام متن با املا مناسب و خا ص برای kcc با پیام آگاهم نمایید .
سپاس ارادتمند همه شما babak2010
سلام خيلي متاسفم كه اين مشكل براتون پيش اومد ولي من مطمئنم با يه وكيل حتما مشكلتون رفع ميشه . ميشه خواهش كنم آدرس جدول كليرنس و اينجا بذارين ممنون ميشم
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: babak2010
(2011-01-08 ساعت 10:46)rayan.s نوشته:  
(2011-01-08 ساعت 00:32)optoelec نوشته:  با یه حساب سر انگشتی اگه فرض کنیم از اول اکتبر تا همین امروز، سفارت آنکارا فقط 60 روز کاری داشته باشه و هر روز متوسط 4 نفر مصاحبه داشته باشن، تا الان حدود 250-240 نفر رفتن آنکارا مصاحبه. خیلی خوشبینانه، اگه نصفشون یسره ویزا گرفته باشن، الان 120-100 نفر در انتظار کلیرنس هستن در حالیکه فقط 28 نفر کلیر شدن. با این همه تقریب، بازم خیلی جیره بندیه Rolleyes یا من دارم اشتباه میکنم؟!!

دوست عزیز؛ اگر معیار 28 نفری که گفتی تعداد کیسهای حال حاضر صفحه کلیرنس سایت باشه، معیارت اشتباه. چون هر کیسی که بره ویزا بگیره شمارش رو پاک میکنند و یکی هم مثل من کیسش تو این صفحه اعلام نشد و ویزاش رو گرفت. موفق باشی
سلام ميشه يه نفر لطف كنه آدرس جدول كليرنس و اينجا بذاره
تشکر کنندگان:
دیروز جمعه هم سفارت آپدیت نکرد.
معلوم نیست توی اون سفارت چه خبره.بابا اگه سرکاریم، بگین.ناراحت نمیشیم.فکر میکنیم اومدیم مسافرت و 2500 دلار ( سه نفر )هم گم کردیم.فدای سرمون.آخه یکی نیست بگه بابا شما بخدا مردم رو سرکار میگذارین.fbi چک کجا بود.میخوان بگن ما هم آره،خیلی کارمون درسته.حاضرم قسم بخورم که اینها همش فیلمه.بازیه.
بگو از کجا میخوای چک کنی که من نوعی کی هستم؟چه کاره هستم؟خرابکارم؟
القصه:دور از جون دوستان همه سر کار هستیم.
تا ماهه دیگه کلیرنس رو دادین، که هیچ.والا ما دیگه آمریکا برو نیستیم آقا جون.اصرار هم نکنین
موفق باشین
تشکر کنندگان: free_free ، optoelec ، یاشار و ماری ، rayan.s ، Sooshians ، najibi
(2011-01-08 ساعت 11:21)shari نوشته:  

اینجا

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: optoelec ، najibi
(2011-01-08 ساعت 12:16)DLT نوشته:  دیروز جمعه هم سفارت آپدیت نکرد.
معلوم نیست توی اون سفارت چه خبره.بابا اگه سرکاریم، بگین.ناراحت نمیشیم.فکر میکنیم اومدیم مسافرت و 2500 دلار ( سه نفر )هم گم کردیم.فدای سرمون.آخه یکی نیست بگه بابا شما بخدا مردم رو سرکار میگذارین.fbi چک کجا بود.میخوان بگن ما هم آره،خیلی کارمون درسته.حاضرم قسم بخورم که اینها همش فیلمه.بازیه.
تا ماهه دیگه کلیرنس رو دادین، که هیچ.والا ما دیگه آمریکا برو نیستیم آقا جون.اصرار هم نکنین
موفق باشین
سلام
بله حق با شماست ظاهرا دولت امریکا به دلائل نداشتن امکانانت امنیتی لازم در کشورهای خاورمیانه نمیتواند در زمان مناسب به متقاضیان ویزا جواب دهند و از این روی اکثرا چک FBI رو برای خریدن زمان به کار می بندند و در این میان حق بسیاری ممکن است به هدر رود .
تشکر کنندگان: optoelec ، armido ، free_free ، Linspire ، rayan.s ، najibi
(2011-01-08 ساعت 11:11)shari نوشته:  
(2011-01-06 ساعت 15:30)babak2010 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان خوب مهاجرم که در راه مهاجراتمان چه به صورت مجازی در این جا و چه در تهران یا آنکارا که موفق به دیدار بعضی از شما عزیزان شدم مانند سامان . مهران محمد .. آرش و.. و یا به هر شکل همسفر تان بودم و از شما دوستی ها و مهربانی ها آموختم سپاس گذارم ...حیف که دست سرنوشت من را از پرواز با شما بازداشت .......
دوستان خوبم باز هم از همه شما که مشفقانه منو در این راه با احساس دوستی همدلی همراه و همسفر بودید سپاسگزارم و امیدوارم دیگر کسی از شما به سرنوشت من دچار نشود و بزودی همه شما این مرحله رو هم پشت سر بگذارید و مهاجرتتان به شادمانی به پایان برسانید .

باز هم ممنونم از راهنمایی شمادوستان خوبم .. حتما با kcc مکاتبه خواهم کرد ...در ضمن لطفا اگر میتوانید بصورت پیام متن با املا مناسب و خا ص برای kcc با پیام آگاهم نمایید .
سپاس ارادتمند همه شما babak2010
سلام خيلي متاسفم كه اين مشكل براتون پيش اومد ولي من مطمئنم با يه وكيل حتما مشكلتون رفع ميشه . ميشه خواهش كنم آدرس جدول كليرنس و اينجا بذارين ممنون ميشم

دوست عزیز من زیاد با ترتیب جداول آشنا نیستم شما با مدیران سایت این رو مطرح بفرمایید..در ضمن از احساس همدردی شما سپاسگزارم و امیدوارم بزودی خبر موفقیت تون رو دراینجا ببینم.
پایدار و پیروز باشید
تشکر کنندگان: najibi
(2011-01-08 ساعت 12:20)free_free نوشته:  

اینجا

ممنونم فري فري عزيز ولي منظور من اين نبود قربان منظورم جدول اصلي كه اعلام ميشه تو سايت لاتاري مي خوام ببينم به چه شكل و اطلاعاتي بدست بيارم آخه انشاله سال بعد برنده خواهيم شد
تشکر کنندگان:
(2011-01-08 ساعت 12:52)shari نوشته:  

اینجا

ممنونم فري فري عزيز ولي منظور من اين نبود قربان منظورم جدول اصلي كه اعلام ميشه تو سايت لاتاري مي خوام ببينم به چه شكل و اطلاعاتي بدست بيارم آخه انشاله سال بعد برنده خواهيم شد

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
(2011-01-08 ساعت 12:52)shari نوشته:  

اینجا

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
این مال ترکیه هستش و اگه صفحات قبلی رو سرچ کنی خلیج فارس رو هم میتونی پیدا کنی
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: armido ، rayan.s ، najibi
ممنونم از آدرس ولي من امروز به يه چيز جالب برخوردم . در جدول 2010 فقط يك نفر كه بدون كليرنس ويزا گرفته بقيه افراد هم مدت انتظارشون خيلي طولاني بوده . روند امسال چه در مورد يك ضربي ها و چه در مورد مدت انتظار خيلي خيلي بهتر بوده و اين نشون دهنده اينه كه با ديد خيلي بهتري انجام ميشه . به نظر شما اينطور نيست؟
تشکر کنندگان: optoelec ، najibi
سلام
کسی هست که بدونه تفاوتهای سفارت آنکارا با ابوظبی در چیه ؟ از همه نظر مثل کلیر شدن ، مدیکال، کیس نامبر بالا
تشکر کنندگان:
(2011-01-08 ساعت 16:20)lilinejad نوشته:  سلام
کسی هست که بدونه تفاوتهای سفارت آنکارا با ابوظبی در چیه ؟ از همه نظر مثل کلیر شدن ، مدیکال، کیس نامبر بالا

با سلام

تا اونجایی که من میدونم تاریخ اعتبار آزمایشهای مدیکال برای سفارت در ابوظبی یکساله ولی آنکارا 6 ماهه.ودیگه اینکه شنیده میشه پروسه کلیرنس در سفارت آنکارا قدری سریعتر از ابوظبی هست و همچنین اگر شما احتمال میدید که کلیرنس نخورید ابوظبی بهتره .در پایان میگن سفارت ابوظبی در بحث کلیرنس صادق تره و در انتهای سال اداری دیگه برندگان لاتاری رو بیخود علاف نمیکنه مثلا بعضی از بچه های 2010 که پروسه کلیر شدن اونها تا انتهای سپتامبر طول کشیده بود توسط سفارت آنکارا اذیت شدن چون پاس های اونا رو گرفتن ولی بعد از پایان سپتامبر بدون ویزا به اونا برگردوندن و گفتن دیگه ویزا تموم شده که این مسئله یک مقدار صداقت سفارت آنکارا رو زیر سئوال برد.آهان اینم بگم که با آماری که من گرفتم از جدولی که بچه در تاپیک لاتاری در یک نگاه تهیه کرده بودن تعداد ویزا نگرفتگان سفارت ابوظبی بیشتر از آنکارا بود که این نشون میده ریسک ابوظبی بالاتره البته گفتم بر اساس جدول ارائه شده.

امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: emankh101 ، satusa ، mehran626 ، rayan.s ، Linspire ، najibi
(2011-01-08 ساعت 12:16)DLT نوشته:  دیروز جمعه هم سفارت آپدیت نکرد.
موفق باشین
طاقت بیارید...Smile
تشکر کنندگان: emankh101 ، satusa ، sohrab.p ، rayan.s ، frozen mind ، Sooshians ، optoelec ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان