موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
هوووووووووووورررررررراااااااااااا عراق رو بردییییییییییییم!!!
دوستان عزیز کلییر شده؛ پیروزی ایران برعراق را به شما تقدیم میکنم
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب یکی به منم تبریک بگه [/font]
بعد از 80 روز کلیر شدم
به امید کلیر شدن همه بچه های مهاجرسرا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
هوووووووووووووووووووراااااااااااا
منم کلیررررررررررررررررررررررررر
ششششششششششششششدممممممممممممم
ممنون از همه دوستان ومدیریت محترم سایت که موجب دلگرمی اینجانب شدند.همچنین خوشحالم ازاینکه تعداد زیادی ازدوستان امروز کلیرشدند.آرزو میکنم بقیه منتظران به جمع ما بپیوندند.
دوستان عزیز من هنگام معاینات پزشگی تست سل دادم ومنشی دکتراونگان گفت تا 8هفته دیگه نتیجه را میفرستیم سفارت.بنظرشما نتیجه ازمایش منفی بوده وسفارت با توجه به نتیجه ازمایش اعلام کرده کلیرشدم یا نه ربطی بهم ندارند.میخواهم بلیط بگیرم تردیددارم برم وسفارت سر این موضوع گیر بده.دوستان اگر اطلاعاتی دراین خصوص دارند راهنمایی نمایند.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-12 ساعت 02:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-12 ساعت 02:22 توسط success.)
سلام دوستان كلير شده عزيز
peyman74 و Tahsino و Suntino و sohrab.p و optoelec و bbboys1981 و farhadparviz و emankh101 و alim295 و hossein93 به همگيتان به خاطر كلير شدنتان تبريك مي گم. اميدوارم كه بقيه دوستان منتظر هم به زودي زود كلير شوند.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-12 ساعت 09:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-12 ساعت 09:23 توسط javidk.)
با قلبی اندوهگین از اینکه من هنوزم که هنوزه کلیر نشدم
ولی یه تبریک جانانه و توپ به تمام بچه هایی که کارنت شدند:
peyman74 و Tahsino و Suntino و sohrab.p و optoelec و bbboys1981 و farhadparviz و emankh101 و alim295 و hossein93 و ...
هیپ هیپ هورااااااااااااا
هیپ هیپ هورااااااااااااا
هیپ هیپ هورااااااااااااا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به به چه خبره اينجا، تبريک به همگي کلير شدگان.
يعني ميشه يه روز واسه ما هم هوررررررا بکشند
شماره کیس:2011AS00028XXX
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-12 ساعت 10:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-12 ساعت 10:41 توسط inekoee.)
[font=Arial]
هیبیب [/font]
هیبیب هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هیبیب هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیررررررررررررررررررررر ششششششششششششششددددددددد مممممم
[font=Arial] هیبیب هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیررررررررررررررررررررر ششششششششششششششددددددددد ممممم[/font]
کلیررررررررررررررررررررر ششششششششششششششددددددددد ممممم