کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
هوراااااااااااSmile
هورااااااااااااااSmile
هوراااااااااااااااااااSmile

همین حالا ایمیل سفارت برام اومددددددددددSmile
من کلیر شدممممممممممممم
بعد از 62 روز طاقت فرسا با اینکه اسمم توی سایت نبود امروز، اما ایمیل دادن که کیسم کامل شده.............

هورااااااااااا
منم کلیر شدمممممممم
هوراااااااااااااا
هورااااااااااااااااااا
(2011-01-11 ساعت 22:00)emankh101 نوشته:  هوراااااااااااSmile
هورااااااااااااااSmile

من کلیر شدممممممممممممم
بعد از 62 روز طاقت فرسا با اینکه اسمم توی سایت نبود امروز، اما ایمیل دادن که کیسم کامل شده.............

هورااااااااااا
منم کلیر شدمممممممم
هوراااااااااااااا
هورااااااااااااااااااا
خیلی تبریکککککککککککککککک میگم ایمان جان
ایشالا همیشه خبرای خوش بدی و بشنویSmile
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: emankh101 ، rayan.s ، Amir78 ، maaref ، mahmood_eng ، babak2010 ، najibi
(2011-01-11 ساعت 21:42)hossein93 نوشته:  
(2011-01-11 ساعت 18:53)HOMAYON53 نوشته:  [quote='optoelec' pid='92273' dateline='1294749047']
دوستان، منم کلیر شدم...با ایمیل...ولی قبل از جیغ خوشحالی، اول از همتون تشکر میکنم...بابت همراهیا و راهنماییاتون...ایشالا بقیه هم زودتر کلیر بشن...

حالا...هورااااااااااا...

با تبريك بسييار زياد.
(2011-01-11 ساعت 16:41)sohrab.p نوشته:  دوستان
آنکارا بیشتر از نیم ساعت هست که آپدیت شده و حداقل 16 شماره جدید اضافه شده...
چرا هیچ کس نمیاد هورا بکشه؟
حالا که اینطوره
.
.
.
.
.
هوراااااااااااااااااا شماره ما هم اعلام شد................

تبريك اميدوارم در آمريكا نيز مانند ايران موفق باشي
[/quote
دوستان من الان توی سایت هستم پس چرا سایت بروز نیست همان 28 نفر قبلیه؟لطفا راهنمایی کنید

من الان سایت را باز کردم آخرین بروز رسانی3جانویه را نشون میده .لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزیز کلید Ctrl+F5 را بزن تا صفحه سایت روی کامپیوترت آپدیت بشه...
تشکر کنندگان: rayan.s ، shirinderella ، satusa ، peyman74 ، maaref
هوووووووووووورررررررراااااااااااا عراق رو بردییییییییییییم!!!
دوستان عزیز کلییر شده؛ پیروزی ایران برعراق را به شما تقدیم میکنمBig Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
خوب یکی به منم تبریک بگه [/font]

بعد از 80 روز کلیر شدم

به امید کلیر شدن همه بچه های مهاجرسرا
(2011-01-11 ساعت 20:10)farhadparviz نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیزم اینجانب بعد از 42 روز کلیر شدم 21 دی امروز من وهمسر که ستاره جلوی کیسم بود کلیر شدم وبرای دوشنبه دیگه بیلت رزرو کردم که به سفارت برم تا به امید خدا ویزا رادریافت بکنم
شماره کیس 2035
امیدوارم به بقیه بچه ها هم به همین زودی های زود کلیر بشوند
با تشکر از تمامی دوستان خوب مهاجر سرا
دوست عزیز
تبریـــــــــــک می گم!

(2011-01-11 ساعت 22:00)emankh101 نوشته:  هوراااااااااااSmile
هورااااااااااااااSmile

من کلیر شدممممممممممممم

هورااااااااااا
منم کلیر شدمممممممم
هوراااااااااااااا
هورااااااااااااااااااا

تبریـــــــــــــــــــــــک فراوان!

تهدید رایان چه کارساز بود!
(2011-01-12 ساعت 00:23)alim295 نوشته:  خوب یکی به منم تبریک بگه [/font]

بعد از 80 روز کلیر شدم

تبریــــــــــــــــــــــــــــــک فراوان! شما جزو اولین سری مصاحبه ها بودید! و با فرم 9 سوالی!

تبریک می گم!
تشکر کنندگان: Amir78 ، peyman74 ، rayan.s ، emankh101 ، maaref ، mahmood_eng ، sohrab.p ، farzad.s ، farhadparviz ، najibi
[quote='emankh101' pid='92334' dateline='1294767017']
هوراااااااااااSmile
هورااااااااااااااSmile

من کلیر شدممممممممممممم

هورااااااااااا
منم کلیر شدمممممممم
هوراااااااااااااا
هورااااااااااااااااااا

تبریک میگم ایمان جانBig Grin

مبارک باشه ایکاش چند روز زودتر کلیر میشدی با هم آنکارا بودیمShy

تشکر کنندگان: emankh101 ، AmericanHamid ، maaref ، mahmood_eng ، armido ، sohrab.p ، clear ، najibi
از محبتها و لطف همه دوستان خیلی خیلی ممنونم... Smile
و خدا شاکر که دوستان به این خوبی سر راه زندگی من قرار داد که بتونم از تجربیات و راهنماییهاشون استفاده کنم و راه ام را ادامه بدم. Smile
از یکی یکی شما دوستان بخاطر کمکهاتون ممنونم.
امیدوارم که بتونم جبران کنم.
به امید کلیر شدن همه بچه ها.... Smile

مهاجرسرااااااا دوست دارممممممممم
تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، mahmood_eng ، bbboys1981 ، elena ، frozen mind ، armido ، optoelec ، farzad.s ، najibi
هوووووووووووووووووووراااااااااااا
منم کلیررررررررررررررررررررررررر
ششششششششششششششدممممممممممممم
ممنون از همه دوستان ومدیریت محترم سایت که موجب دلگرمی اینجانب شدند.همچنین خوشحالم ازاینکه تعداد زیادی ازدوستان امروز کلیرشدند.آرزو میکنم بقیه منتظران به جمع ما بپیوندند.
دوستان عزیز من هنگام معاینات پزشگی تست سل دادم ومنشی دکتراونگان گفت تا 8هفته دیگه نتیجه را میفرستیم سفارت.بنظرشما نتیجه ازمایش منفی بوده وسفارت با توجه به نتیجه ازمایش اعلام کرده کلیرشدم یا نه ربطی بهم ندارند.میخواهم بلیط بگیرم تردیددارم برم وسفارت سر این موضوع گیر بده.دوستان اگر اطلاعاتی دراین خصوص دارند راهنمایی نمایند.
سلام دوستان كلير شده عزيز
peyman74 و Tahsino و Suntino و sohrab.p و optoelec و bbboys1981 و farhadparviz و emankh101 و alim295 و hossein93 به همگيتان به خاطر كلير شدنتان تبريك مي گم. اميدوارم كه بقيه دوستان منتظر هم به زودي زود كلير شوند.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: emankh101 ، rayan.s ، maaref ، HOMAYON53 ، mahmood_eng ، frozen mind ، bbboys1981 ، optoelec ، babak2010 ، sohrab.p ، aadine ، farzad.s
(2011-01-12 ساعت 01:14)emankh101 نوشته:  از محبتها و لطف همه دوستان خیلی خیلی ممنونم... Smile
و خدا شاکر که دوستان به این خوبی سر راه زندگی من قرار داد که بتونم از تجربیات و راهنماییهاشون استفاده کنم و راه ام را ادامه بدم. Smile
از یکی یکی شما دوستان بخاطر کمکهاتون ممنونم.
امیدوارم که بتونم جبران کنم.
به امید کلیر شدن همه بچه ها.... Smile

مهاجرسرااااااا دوست دارممممممممم

با تبريك به جنابعالي لطفا اطلاعات موردنياز جدول 2011 را به آقاي فري فري ارسال نماييد.
با تشكر
(2011-01-12 ساعت 00:23)alim295 نوشته:  خوب یکی به منم تبریک بگه [/font]

بعد از 80 روز کلیر شدم

مبارك باشد. Big Grin
لطفا اطلاعاتتونو براي جدول 2011 به فري فري ارسال فرماييد.
با تبريك فراوان مجدد و تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: mahmood_eng ، optoelec ، rayan.s
با قلبی اندوهگین از اینکه من هنوزم که هنوزه کلیر نشدم
ولی یه تبریک جانانه و توپ به تمام بچه هایی که کارنت شدند:
peyman74 و Tahsino و Suntino و sohrab.p و optoelec و bbboys1981 و farhadparviz و emankh101 و alim295 و hossein93 و ...

هیپ هیپ هورااااااااااااا
هیپ هیپ هورااااااااااااا
هیپ هیپ هورااااااااااااا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، mahmood_eng ، bbboys1981 ، armido ، optoelec ، rayan.s ، sohrab.p ، emankh101 ، farzad.s ، success
[/size]
تشکر کنندگان:
به به چه خبره اينجا، تبريک به همگي کلير شدگان.
يعني ميشه يه روز واسه ما هم هوررررررا بکشند
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: inekoee ، rayan.s ، javidk ، emankh101 ، armido ، suntino ، farzad.s ، DLT ، free_free
[font=Arial]
هیبیب
[/font]

هیبیب هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هیبیب هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیررررررررررررررررررررر ششششششششششششششددددددددد مممممم
[font=Arial] هیبیب هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیررررررررررررررررررررر ششششششششششششششددددددددد ممممم
[/font]

کلیررررررررررررررررررررر ششششششششششششششددددددددد ممممم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان