کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
این شادیها بدون javidk عزیز لطفی نداره به امید کناررفتن ستاره:Big Grin[/font]
تشکر کنندگان: armido ، javidk ، frozen mind ، rayan.s ، farzad.s ، DLT ، emankh101 ، suntino ، optoelec ، User ، success ، free_free ، najibi
سلام دوست عزیز،
برای چک وضعیت کلیرنس کیس های لاتاری در سایت ابوظبی، باید کیس نامبر رو به همان شکل و بدون صفر ها وارد کنید:
2011AS000XXXX تبدیل میشه به :
2011ASXXXX
موفق باشید

(2011-01-12 ساعت 12:53)mehran626 نوشته:  
(2011-01-11 ساعت 18:25)amir53 نوشته:  
(2011-01-11 ساعت 17:28)mehran626 نوشته:  تبریک به کلیه دوستانی که کلیر شدند و آرزوی خبر خوش برای آنهایی که نشدند به قول چارلی چپلین: همه چیز اخرش خوبه اگه نبود اخرش نشده
دو سوال داشتم
1- برای چک کردن در سایت ابوظبی شماره کیس را چطور باید وارد کرد؟
2- آیا اعتبار ویزا برای آنکارا و ابوظبی فرق میکند یا هر دو به مدت اعتبار مدیکال محدود می شوند؟

برای چک کردن سایت : ABD بعدش 10 رقم اول کیس نامبراز سمت چپ
2- مدیکال ابوظبی 6 تا 12 ماه اعتبار داره ولی آنکارا 6 ماه .
از پاسخ شما ممنون
برای چک کردن سایت ابوظبی ABDAS00022XXX درسته و جسارتا مطمئن هستی

شماره کیس: 2011as000019xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June8
کنسولگری:Ankara(تغییر به ابوظبی)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 21
تاریخ کارنت شدن کیس: visa bulletin aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 7 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 5 ژانویه 2011
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، AmericanHamid
(2011-01-12 ساعت 12:34)javidk نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 12:30)inekoee نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 11:21)javidk نوشته:  با قلبی اندوهگین از اینکه من هنوزم که هنوزه کلیر نشدم Sad Sad Sad :0(

ولی یه تبریک جانانه و توپ به تمام بچه هایی که کلیر شدند:
peyman74 و Tahsino و Suntino و sohrab.p و optoelec و bbboys1981 و farhadparviz و emankh101 و alim295 و hossein93 و inekoee (خودشم امروز فهمیده Wink)

هیپ هیپ هورااااااااااااا
هیپ هیپ هورااااااااااااا
هیپ هیپ هورااااااااااااا

با سلام

پس کی باید می فهمیدم؟Big Grin

دوست عزیز دیشب.
حدوداً فکر می کنم ساعت 21 یا 21:30 سایت آپدیت شد و من در عین ناباوری و ناجوانمردی دیدم که کلیر نشدم Sad

خدا به شما صبر بده
تشکر کنندگان: frozen mind ، armido ، DLT ، emankh101 ، suntino ، optoelec ، free_free ، success
سلام به همه.از پريروز توي تاپيك كليرنس نيومده بودم و الان كه اومدم ديدم اينجا چه خبره! از بس از كليرشدن دوستان خوشحال شدم از ذوق و خوشحالي اشك توي چشمام حلقه زد.
دوستان كلير شده بهمتون تبريك ميگم.اميدوارم هميشه مثل امروز شاد و خوشحال باشيد
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: optoelec ، rayan.s ، shirinderella ، frozen mind ، clear ، emankh101 ، suntino ، User ، success ، free_free ، najibi
با تبریک مجدد به تمامی کلیر شده ها.بچه ها دمتون گرم سا یت رو ترکوندین.الان اومدم تو این تاپیک دیدم از دیروز تا حالا چه خبره.کلی خوشحال شدم.آخه همش سرم با تاپیک بولتن گرم بود از اینجا غافل شدم.به هر حال با آرزوی موفقیت برای همه دوستان و به امید کلیر شدن منتظران به خصوص javidk عزیز.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، emankh101 ، suntino ، optoelec ، success ، free_free ، najibi
javidk عزیز
غصه نخور.ما رومون زیاده.اگر فکر کردن که ما خسته میشیم،سخت در اشتباه هستن.
من و تو هم توی این هفته یا دیگه سنگ بترکه توی هفته آینده کلیر میشیم.میگی نه؟بشین و نگاه کن. اون با من .
موفق باشین وشادکام.
ولی یاد هموطنانمون رو که در سانحه هوایی جونشون رو (بیخودی و الکی )از دست دادن، فراموش نکنیم.
روحشان شاد

البته سوء تفاهم نشه، ایشالا همه دوستان در انتظار، کلیرنسشون بیاد
تشکر کنندگان: shirinderella ، armido ، frozen mind ، emankh101 ، suntino ، rayan.s ، satusa ، optoelec ، success ، free_free ، javidk ، najibi
سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free
(2011-01-12 ساعت 20:16)myfarstar نوشته:  سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟
دوست من پس فکر کردی این همه سر و صدا و شادی بچه ها به خاطر عید نوروز ...!!!!Big Grin

تشکر کنندگان: emankh101 ، frozen mind ، User ، free_free ، AmericanHamid ، najibi
کلیر عزیز، این همه شادی بچه‌ها مال دیروز هست. برای اینه که سایت 11 jan هم آپدیت شد.
تشکر کنندگان: emankh101 ، clear ، free_free ، najibi
:
(2011-01-12 ساعت 20:51)myfarstar نوشته:  کلیر عزیز، این همه شادی بچه‌ها مال دیروز هست. برای اینه که سایت 11 jan هم آپدیت شد.
ببخشید . سرعت زیاده عقب موندمSad

تشکر کنندگان: frozen mind ، najibi
(2011-01-12 ساعت 20:56)clear نوشته:  :
(2011-01-12 ساعت 20:51)myfarstar نوشته:  کلیر عزیز، این همه شادی بچه‌ها مال دیروز هست. برای اینه که سایت 11 jan هم آپدیت شد.
ببخشید . سرعت زیاده عقب موندمSad

خواهش می‌کنم. فکر کنم چون دیروز آپدیت شده هیچکی دیگه امروز چک نکرده. وگرنه حتما زودتر یکی‌ خبری میداد.
تشکر کنندگان: najibi
(2011-01-11 ساعت 17:00)optoelec نوشته:  دوستان، منم کلیر شدم...با ایمیل...ولی قبل از جیغ خوشحالی، اول از همتون تشکر میکنم...بابت همراهیا و راهنماییاتون...ایشالا بقیه هم زودتر کلیر بشن...

حالا...هورااااااااااا...

تبریــــــــــــــــــــک میگم!

(2011-01-12 ساعت 11:51)usa نوشته:  javidk عزيز
من ميبينم كه شما با خوش قلبي و دلگرمي زياد بچه هارو تا گرفتن ويزا همراهي ميكني متمعن باش به زودي ما بايد براي شما يه جشن توپ بگيريم
به زودي انشالا

جاوید .Kایه دیگه! Big Grin
(2011-01-12 ساعت 12:34)javidk نوشته:  با قلبی اندوهگین از اینکه من هنوزم که هنوزه کلیر نشدم Sad Sad Sad :0(

ولی یه تبریک جانانه و توپ به تمام بچه هایی که کلیر شدند:
peyman74 و Tahsino و Suntino و sohrab.p و optoelec و bbboys1981 و farhadparviz و emankh101 و alim295 و hossein93 و inekoee (خودشم امروز فهمیده Wink)

حدوداً فکر می کنم ساعت 21 یا 21:30 سایت آپدیت شد و من در عین ناباوری و ناجوانمردی دیدم که کلیر نشدم Sad

من هم به همه این دوستان یک تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک جانانه می گم! جای بسی خوشحالیست!

جاوید کی عزیز، یادت میاد قبل از مشخص شدن تاریخ مصاحبه چقدر نگران اشتباه در ثبت مشخصاتت هنگام ثبت نام بودی؟ اون تاپیک "اشتباه در فرم ثبت نام ...." تقریبا مال تو شده بود! ...... الان اون مشکل حل شده، و حتا بهش فکر هم نمی کنی!
پس نگران کلیرنس هم نباش Smile
تشکر کنندگان: emankh101 ، clear ، optoelec ، rayan.s ، success ، free_free ، AmericanHamid ، DLT ، frozen mind ، javidk ، SH1A2R3
به همه تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــک می گم.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: User ، emankh101 ، mahmood_eng ، rayan.s ، usa ، optoelec ، frozen mind ، najibi ، SH1A2R3
دوستان عزیزی که کلیر شدین صمیمانه تبریک میگم. و امیدوارم در مسیر جدید زندگیتون موفق باشید. تلاش کردم در بیشتر موارد از دکمه تبریک استفاده کنم. مرا در شادیتون شریک بدونید. ودر ضمن یک تجربه را هم باهاتون تقسیم کنم و اون این که همسرم برای گرفتن ویزا به آنکارا رفته بماند که پاسپورتها در لحظه اخر (چند ساعتی مانده به پرواز) تحویل ups داده شد و ماجراهای مربوطه وبا کلی مکافات مامور را پیدا کرده که بتواند پاسها را بگیره و به پروازش برسه ولی بعد از اینکه ویزاها را چک کرده دیده یکی از حروف اسم خودش کمه و پس از پرس و جوهایی که کرده بهش گفتن که روزه شک دار نگیر و بمون و ویزاتو درست کن که وقتی رفتی امریکا برات مشکل ساز نشه. در نتیجه همسرم مجبور شده بماند و هتل تمدید کنه و از این حرفا. قصدم این بود که بگم ویزاتونو میگیرید چک کنید مشکل نداشته باشه.
کوه غرید وموش زائید....ShyShy

فقط یه نفر؟Big Grin

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: saman33 ، emankh101 ، DLT ، usa ، optoelec ، frozen mind ، maaref ، Farshid22 ، success ، najibi ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان