کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
ساعت شد 20:55 و سایت آنکارا آپدیت نشد که نشد.
بریم تا فردا شب.
ما که از رو نمیریم.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: free_free ، emankh101
جاوید چی شد؟ ستاره هات چی شدن؟ رفتن؟ موندن؟ موندن برن؟ رفتن بمونن؟Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
دوستان سلام،
همسرم تا به حال 3-4 بار ایمیل زده به سفارت آنکارا که وصول جواب 9سؤالی رو اعلام کنن ولی پاسخی ندادن.
مهمه به نظر شما باز ایمیل بزنیم؟
شاید چون من برنده ی اصلی هستم باید خودم ایمیل بزنم، البته بالای همه ایمیلها مشخصات کیسو نوشته.
تشکر کنندگان:
(2011-01-28 ساعت 01:17)abig نوشته:  دوستان سلام،
همسرم تا به حال 3-4 بار ایمیل زده به سفارت آنکارا که وصول جواب 9سؤالی رو اعلام کنن ولی پاسخی ندادن.
شاید چون من برنده ی اصلی هستم باید خودم ایمیل بزنم، البته بالای همه ایمیلها مشخصات کیسو نوشته.

این هفته سرشون شلوغه. هر کی ایمیل زده جواب نگرفته. ما هم واسه تاریخ مصاحبه زدیم ولی جواب ندادند
تشکر کنندگان: emankh101 ، frozen mind
(2011-01-28 ساعت 01:15)free_free نوشته:  جاوید چی شد؟ ستاره هات چی شدن؟ رفتن؟ موندن؟ موندن برن؟ رفتن بمونن؟Smile

'free_free' جان، مرسی از پیگیریت.
ساعت 01:48 بامداد و هنوز هیـــــــچ خبری نیست و نخواهد شد!!!
ستاره مان هم بیخ ریشمان است. هم من و هم دوستانم در مهاجرسرا همچنان منتظریم.
شاید جمعه شب آپدیت شود.

هرگز نمی توانستیم بیاموزیم شــجاع و صبور باشیم اگر در دنیا فقط لذت و خــوشی وجود داشت. ( هلن آدامز کلــر )

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free
جمعه 8/11/89
ساعت 12:40هنوز
انکارا اپدیت نکرده لیستشو !؟
-----------------------------------------------------------------
ساعت 14:05

سایت انکارا هنوز اپدیت نشده .
-------------------------------------------------------------------
ساعت 17:55

انکارا هنوز اپدیت نشده
-------------------------------------------------------------------

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان:
بعضی از دوستان در پیام خصوصی فرمت جواب به فرم 9 سوالی را می پرسند. هر چند هستی بانوی عزیز قبلا در یک ارسال جامع چگونگی پاسخ به این 9 سوال رو توضیح داده است.

من پاسخ های خودم رو اینجا قرار می دهم امیدوارم مفید باشه و دوستان راحت تر بتونند پاسخ بدهند.
دقت کنید این پاسخ ها ممکنه در مورد شما صادق نباشه. بنابراین تلاش کنید که پاسخ های مربوط به خودتون رو خود شما بنویسید.
من اطلاعات شخصی رو (سابقه تحصیلی، کار و انتشارات) رو پاک کردم. نوشتن آنها کار ساده ای است.
این فرم در فرمت DOCX پیوست شده است.:
[عکس: 2288c903c928bd8f8cff57c02f38c859.gif]

فایل‌های پیوست
.docx   IVADMINPROCESSING.docx (اندازه 18.94 KB / تعداد دانلود: 170)
تشکر کنندگان: rayan.s ، sorooshii ، free_free ، emankh101 ، optoelec ، Sooshians ، lale ، DLT ، najibi ، mn238
تشکر یوزر جان

برای سهولت در بازیابی فرمت جواب های هستی بانوی عزیز، ممنون اگر لینک دسترسی به نوشته های ایشان را همراه این فایل قرار دهید.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: User ، emankh101 ، najibi
سروش عزیز تقدیم شما:

توضیحات زیر در مورد فرم 9 سوالی ونحوه پاسخگویی به آن، کلیرنس و مصاحبه توسط هستی بانوی عزی داده شده است.
ایشان کیس لاتری نبودند. شغل تحقیقاتی داشتند (و خوب سربازی هم نداشتند! Big Grin) اما ظرف 17 رو زکلیر شدند. تجربه مصاحبه ایشون دارای نکاتیست که قطعا میتونه به همه ما کمک کنه:

(2010-11-01 ساعت 19:25)hasti_banoo نوشته:  در مورد فرم 9 سوالی نمیشه نسخه واحدی داد که همه یک مدل جواب بدن. اما من تجربه خودم رو اینجا می گم که مشکلی هم ایجاد نکرده برام و 18 روزه کلیر شدم. البته به این معنا نیست که به خاطر این نوع پاسخگویی زودتر کلیر شدم! بلکه منظورم، بدون اشکال بودن پاسخهایی که فرستادم است.

سوال 1 : در این سوال ، نام و کیس نامبر خودتون و سایر اعضای خانواده رو که با شما سفر می کنند درخواست کرده

پاسخ هم که معلومه :

Applicant Full Name : .....

Case Number:....

سوال 2: پرسیده که آیا قصد دارید دائمی در آمریکا زندگی کنید یا حالت رفت و برگشت خواهید داشت.
بهترین پاسخ گفتن حقیقته. اما اگر هنوز مطمئن نیستید که واقعا بر می گردید یا نه ، بهتره بنویسید که قصد اقامت دائم و زندگی در آمریکا رو دارید. من فقط نوشتم که "بله، من قصد زندگی در آمریکا رو دارم" (البته به انگلیسی ! ). یادتون باشه که برای اونها مهمه که آیا شما گرین کارت رو به عنوان اجازه سفر بی دردسر می خواهید یا واقعا قصد زندگی در اونجا رو دارید.

در ادامه پورت محل ورود شما به آمریکا رو خواسته
: این همون نام فرودگاهی است که قراره مقصد پرواز شما باشه. مثلا اگر قراره به لوس آنجلس وارد شوید می تونید بنویسید:

Name of the port of entry is Los Angeles Air Port-LAX.

سوال 3: ازتون خواسته که بنویسید به چه کارهای تحقیقاتی یا کارهای تجاری علاقمند هستید و آیا قصد دارید که اونها رو در امریکا دنبال کنید؟ اگر قصد دارید ، نحوه انجام اون کارها و محلش رو براشون مشخص کنید ( شامل آدرس، وب سایت، تلفنها و مخاطبین شما در سازمان ها ، شرکتها، موسسات و .. که قصد دارید در آمریکا ملاقات کنید). کسانی که با دانشگاهها یا کنفرانسها قراره مراجعه کنند ، باید نام فردی که قراره در همون دانشگاه ملاقاتش کنند رو بنویسند.

اما جواب این سوال تقریبا برای افرادی که ابتدا به قصد مهاجرت و زندگی به آمریکا می روند، مشخصه ! هیچ کدوم از ما حتی اگر رشته کاریمون هم باشه و .. مثلا به دعوت یک کنفرانس، یا برای ویزای دانشجویی قصد سفر نداریم که بخو اهیم این اطلاعات رو مطرح کنیم. پس می تونید مثل من بنویسید که قصد دارید برای زندگی به آمریکا سفر کنید و هنوز برنامه ای برای کاری که قراره اونجا در آینده انجام بدین ندارید.

سوال 4: این سوال رو با این فرض مطرح کرده که قصد انجام کار تحقیقاتی در آمریکا دارید. بنابراین خواسته که جزئیات کار تحقیقاتی خودتون رو بنویسید ( اگر هست ) و همینطور هدفتون از سفر به آمریکا رو مشخص کنید.

من خودم فرم 9 سوالی کسانی که به طریق توریستی یا دانشجویی می روند رو ندیدم اما میشه حدس زد که این سوالات برای هر دو گروه اقامتی و غیر اقامتی یکسانه. در حالی که جواب سوالهایی از این دست بیشتر به ویزاهای غیر مهاجرتی مربوط میشه. چون متقاضیان مهاجرت قصدشون کاملا معلومه ! زندگی در امریکا ..و در مورد بخش اولش هم بهتره حتی اگر کار تحقیقاتی اینجا انجام می دادید بهشون اطمینان بدین که قصد انجام تحقیقات در اونجا رو ندارید ( یا اگر هم قصد دارید بنویسید که هدفتون سکونت در امریکاست و هنوز برای کار یا تحصیل در آینده تصمیمی ندارید .

سوال 5:کل سابقه کاری شما رو خواسته که باید از جدیدترین به قدیمیترین مرتب کنید و بنویسید. در نوشتن سابقه کاری ، ذکر این جزئیات ضروری است:

-از چه سال تا چه سالی در این سازمان یا شرکت کار می کردید.

- نام شرکت / سازمان ( بهتره اگر خصوصی هست داخل پرانتز بنویسید غیر دولتی /خصوصی ) + زمینه فعالیت شرکت/سازمان ( مثلا تولیدی است یا خدماتی ، در چه زمینه ای تولید یا سرویس دهی داره

- تلفن و وب سایت شرکت ( اگر داره ) . من فقط وب سایت ها رو نوشتم.

-مسئولیت شما در سازمان/شرکتی که کار می کنید / کار می کردید چه بوده؟ یادتون باشه که لازم نیست خیلی دقیق بنویسید که چه می کنید ولی صرفا نوشتن کلمه مثلا کارمند بخش آموزش یا مهندس بخش تعمیرات و نگهداری ، کافی نیست. اگر مثلا جایی تدریس می کنید عناوین درسهایی رو که ارائه می دهید حتما عنوان کنید (آفیسر از من دقیقا خواست که بنویسم ). اگر کار تحقیقاتی انجام می دهید دقیقا بنویسید که در چه زمینه ای است ( البته فقط تیتروار و بدون هیچ توضیح اضافه ).

سوال 6: کل سابقه تحصیلی خودتون رو بنویسید . اگر تحصیلات دانشگاهی دارید از آخرین مقطع شروع و به دیپلم ختم کنید. راهنمایی تا پیش دبستانی رو لازم ندارند !

برای هر مقطع تحصیلی دانشگاهی این موارد لازمه :

- از چه سال تا چه سالی بوده.
-رشته تحصیلی + مقطع
-در چه دانشگاهی ( شامل اسم شهر ، دانشگاه و دانشکده )
-معدل (اجباری نیست ولی اگر خوبه بنویسید تا چشمشون رو بگیره ! )
- چه پروژه هایی کار کردید ( من فقط عنوان پایان نامه ام رو نوشتم - چه برای لیسانس و چه فوق لیسانس)
- اسم استاد/اساتید پروژه ها ( من فقط استاد راهنمای پایان نامه رو نوشتم )
- نمره پایان نامه ( بازم اگر درخشانه برای دراومدن چشم دشمن می تونید بنویسید ! ولی الزامی نیست)

مثال :

برای مقاطع دانشگاهی :

2004-2006
Master’s Degree in ..., ... Department, ... Faculty, ... University , Tehran,Iran

GPA: ** out of 20.
Subject of Thesis: ......
Supervisor: Dr.... (Email: ....)
Thesis grade: .... out of 20.

ایمیل استادتون ، بهتره ایمیل دانشگاه باشه نه یاهو و جیمیل.

نکته : اگر مقاله ای/مقالاتی داشتید که در کنفرانسها یا ژورنالهای خارجی به چاپ رسیده حتما بنویسید چون با یک سرچ ساده تو اینترنت قابل شناسایی است. البته در نهایت اگر هم کلیرنس شما به واسطه مقالات یا تحقیقات شما کمی هم بیشتر طول بکشه اما ارائه این موارد اعتبار شما رو بالا می بره، مگر بگیم اونا دنبال آدم بی سواد هستند که مشخصه نیستند !

اگر کتابی / کتابهایی هم تالیف یا ترجمه کردید بنویسید.

برای معرفی مقالات ، حتما

- اسم نویسنده ( نویسندگان) ، نام مقاله، سال انتشار ، محل انتشار ( کنفرانس یا ژورنال ) رو بنویسید ---> به اون فرمتی که مراجع آخر پایان نامه یا مقاله تون رو نوشتید.

برای معرفی کتابهاتون هم حتما :

- اسم خودتون و همکارانتون ( اگر همکار داشتید) نام کتاب، نام ناشر و محل نشر و سال چاپ رو ذکر کنید.

- در انتهای سوال 6 خواسته چند نفر معرف رو در محل سکونت یا تولد خودتون مشخص کنید. به عبارتی می تونید دو سه نفر از اساتید دانشگاهتون رو بنویسید.

- ایمیل استاد و نامش رو بنویسید. مشخص کنید که چه رابطه ای با او داشتید ( مثلا فلان درسها رو با او گذراندید یا مثلا استاد راهنمای شما بوده یا ... ). سعی کنید اساتیدی رو معرفی کنید که از نظر اونها مورد نداشته باشند.

-سوال 7: تمام سفرهای خارجی خودتون رو با ذکر تاریخ دقیق ، مدت حضور و قصد از سفر رو به ترتیب از جدید به قدیم بنویسید. من تاریخ یکی از سفرهام رو حدودی نوشتم و مدتش رو هم همینطور. مشکلی پیش نیومد.

سوال 8: خواسته بگین که کدوم سازمان یا ارگانی خرج سفرتون رو می ده.
مسلما برای شما که دارین مهاجرت می کنید کسی خرج سفرتون رو نمیده. این بیشتر برای کسانی است که از طرف مثلا دانشگاه برای یک کنفرانس علمی می رن یا بورس دانشجویی گرفتند یا کارفرمایی در اونجا دارن که اسپانسرشون شده و ..

شما می تونید بنویسید که خودتون خرج سفرتون رو می پردازید. اگر هم اسپانسر دارید اضافه کنید که ایشون هم شما رو پشتیبانی مالی می کنه. یادتون باشه چون شما متقاضی ویزای اقامتی ( لاتاری یا خانوادگی ) هستید اصلا دعوت نامه یا توصیه نامه و .. برای کیس شما معنا نداره. شما حتی در صورت داشتن اسپانسر، مدارک مالی ایشون رو فقط باید ارائه بدین که این کار در روز مصاحبه انجام شده.

سوال 9: این سوال برای کسانی است که به قصد انجام امور بازرگانی سفر می کنند و شما می تونید بنویسید Not Applicable

نکته : یادتون باشه فقط موارد ضروری رو که خواستند مطابق فرمت درخواستی و خیلی خلاصه بنویسید. قصه حسین کرد تعریف نکنید که براتون از توش دردسر بشه!

وقتی کارتون تموم شد ، کل این متن تایپ شده رو یا به صورت فایل ورد attach کنید یا همینطور معمولی کپی پیست کنید تو متن ایمیل. بعد رزومه خودتون رو هم با همون فرمت ورد براشون ضمیمه کنید.

در رزومه هم سوابق تحصیلی و کاری رو می خواد که عملا همشو اینجا نوشتید پس کار خاص اضافه ای نداره.

---

کل ایمیل آماده شده رو با موضوع ivadminprocessing ( همینطور سر هم و چسبیده ) به آدرس ca-ankara@state.gov بفرستید ( البته من فقط در مورد آنکارا می دونم)

معمولا یکی دو ساعت بعد کانفیرم نامه میاد. اگر نیومد می تونید از فرداش بهشون ایمیل بزنید و درخواست کنید. من در مجموع 3 بار براشون فرستادم و چون بعد از 4 روز جوابی نیومد یه ایمیل دیگه زدم که لطفا اگر رسیده و کامله ، تاییدشو برام بفرستید. در عرض چند دقیقه چند نامه تایید برام رسید که متن یکی از اونها اینطور بود:

Dear Applicant:

Thank you for the information. We process your case and post your case number on our web page once the administrative processing is completed.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

در مورد جزئیات کلیرنس و مسائل مربوط به اون قبلا در این تاپیک مطالبی رو نوشتم که اگر مایل بودید مطالعه بفرمایید:

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid82203

(2010-11-02 ساعت 11:22)hasti_banoo نوشته:  چند تا نکته رو در مورد شغل و تحصیلاتی که داشتید خطاب به همه دوستان عرض کنم . از الان مطلع باشید که تا حد امکان در هیچ یک از مراحل ثبت نام تا دریافت ویزا نباید تناقضی در نوشتار و گفتارتون مشاهده بشه. ممکنه خیلی مسائل از دید شما پنهان بمونه و عمداً یا سهواً اطلاعات متناقضی ارائه کنید . آفیسر و بعد از اون کسانی که در پروسه کلیرنس شما نقش دارند، به خوبی از تمام اطلاعاتی که تا اون لحظه در اختیارشون گذاشتید مطلع هستند .

تجربه ای که در مصاحبه و کلیرنس خودم به دست آوردم اینه که آفیسر در زمان مصاحبه می خواد تا حد زیادی صداقت شما رو تشخیص بده. سوالاتی که از من پرسید جوابهاش قبلا در طی فرمها و مدارک ارسالی فرستاده شده بود. بنابراین مورد جدیدی نبود که بخواد مطلع بشه. اما عمداً طوری سوال می کرد که مچ منو بگیره ! مثلا من قبلا نوع فعالیت شرکت محل کارم رو نوشته بودم که تولیدی نیست. ولی آفیسر ازم پرسید که شرکت شما چی تولید می کنه ؟! که من هم پاسخ دادم تولیدی نیست و فلان کار رو انجام می ده. یا پرسید تدریس که می کردی تو چه زمینه ای بوده؟ گفتم رشته خودم. گفت نه! دقیقا بگو چه درسهایی! بعد هم وقتی فرم 9 سوالی رو داد تاکید کرد مجددا دقیق بنویسم.

بنابراین من توصیه می کنم :
1- حقیقت رو بنویسید ( مشکل اصلی اونها با افراد تحصیلکرده نیست، پس از اینکه تخصص بالا دارید یا تحصیلات خاص و برجسته، نترسید. ممکنه باعث بشه کلیرنس بخورید که حتما هم اینطور خواهد بود ولی مطمئن باشید که مشکلی در کلیر شدن نخواهید داشت)

2- باز هم تاکید می کنم که اینکه مشمول کلیرنس بشین یا نه از قبل مصاحبه معلومه، تصمیم لازم گرفته شده و آفیسر احتمالا فقط مدتش رو تعیین می کنه یا حداقل نقش اساسی در تعیین مدت داره. در خود سایت سفارت هم نوشته که بخش عمده administrative process قبل از مصاحبه انجام میشه و برای برخی افراد بعد از مصاحبه هم ادامه پیدا می کنه. این نشون میده که اون قسمت بعد از مصاحبه به نظر آفیسر بستگی داره.

آفیسرها اونقدر روانشناسی و چهره شناسی خوبی دارند که با یک نگاه اصطلاحاً راست و دروغ رو متوجه میشن. اگر خدای ناکرده استرس داشته باشید یا اگر تناقضی تو حرف ها و نوشته هاتون باشه، به ضرر شماست. براتون مثال می زنم: در کیسهای خانوادگی که من جزو اونها هستم، اخیرا بسیار مهم شده که petitioner ( کسی که از طرف اون برای فرد تقاضا داده شده) در زمان مصاحبه آمریکا باشه. زمان مصاحبه وقتی از من پرسید خیلی صادقانه گفتم که ایشون الان ایران هستند . آفیسر هم دیگه حرفی نزد. اما بدون استثنا به بقیه ایراد گرفته بود چه اونهایی که ایران بودند و چه آمریکا. باید مدرکی رو نشون می دادند تحت عنوان proof of residency ( مثل قبض صورتحساب یا عکسی با روزنامه روز در مقابل یک مکان شناخته شده در امریکا و .. ) که ثابت بشه petitioner اونجاست. حتی با خیلی از این مراجعین ، مصاحبه هم نکرده بودند! و به بقیه هم تقریبا بدون استثنا نقص مدرک خورده بود. این وسط من شانس آوردم یا آفیسر صداقت گفتارم رو که گفته بودم petitioner من چند هفته است که برگشتند ایران تشخیص داده، یا تونسته بوده تاریخ خروج ایشون از آمریکا رو چک کنه ، یا .... نمی دونم !

خلاصه از من خیلی سوال و جواب کرد و به نظر می رسید که دنبال یک اشتباه می گرده اما من هم خیلی خونسرد و خندون بودم و هم بدون نگرانی همه حقیقت رو نوشته بودم . حتی راحت گفتم که من محقق هستم و در چه زمینه ای دارم تحقیق می کنم. همین مساله هم باعث شد بهم بگه از دو ماه دیگه سایت رو چک کن. ولی در عین حال دو بار تاکید کرد که پرونده ات بدون مشکله.

کل مصاحبه من و گفت و شنودها و بعد هم اونچه که صادقانه و کامل ( اما گزیده و بدون حاشیه و تفصیل ) در فرم 9 سوالی و رزومه ام نوشتم و فرستادم ، باعث شد که نظر آفیسر تامین بشه و من به جای حداقل دو ماه که به همه می گفت، 18 روزه کلیر بشم. تازه من کلی کار تحقیقاتی و مقاله و کتاب هم در رزومه ام داشتم که همه رو بی کم و کاست نوشتم.

پس اکیداً توصیه می کنم که از گفتن حقیقت نترسید + خدای نکرده به هیچ عنوان دروغ نگید + دقت فراوان داشته باشید که در هیچ مرحله تناقضی در گفتار و نوشتار نداشته باشید + بدونید که فقط تعداد بسیار انگشت شماری از افراد بدون کلیرنس ویزا میگیرن ----> پس کلیرنس اصلا ترسناک یا امتیاز منفی برای شما محسوب نمیشه +

خیلی مهم اینکه : فکر نکنید اینجا قراره رزومه به دانشگاه برای phd ارائه بدین که بخواین حتی توانایی هاتون رو بزرگنمایی کنید ! در عین حال از ترس کلیرنس ، اونچه که هستید رو هم نادیده یا دست کم نگیرید. رزومه و فرم 9 سوالی رو هم با دقت، صداقت و مختصر و کامل بنویسید. هر چه این نکات رو بهتر رعایت کنید مطمئن باشید در زمان کمتری کلیر خواهید شد.

تشکر کنندگان: rayan.s ، sorooshii ، emankh101 ، optoelec ، DLT ، mitr.p ، sepinod ، najibi
(2011-01-28 ساعت 08:13)rayan.s نوشته:  
(2011-01-28 ساعت 01:17)abig نوشته:  دوستان سلام،
دوست عزیز؛ شما باید با آدرس ایمیلی که برای برنده اصلی معرفی کردید ایمیلتان را ارسال کنید.موفق باشید

اونها فرم 9 سؤالی رو 2 روز بعد از مصاحبه به ایمیل همسرم فرستادند و از همون آدرس جوابشونو دادیم، علی القاعده نباید پیگیریش از همون طریق توفیری داشته باشه.
با این حال حتما" خودم هم ایمیل می زنم.یه تیپ ایمیل هم اگه برام بذارین یا لینک بدین ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2011-01-28 ساعت 14:06)User نوشته:  سروش عزیز تقدیم شما:

توضیحات زیر در مورد فرم 9 سوالی ونحوه پاسخگویی به آن، کلیرنس و مصاحبه توسط هستی بانوی عزی داده شده است.

همینطوره که شما می فرمایین. موفع مصاحبه همسرم کمی استرس داشت، حس می کرد صورتش داغ شده.با این که زود اومده بودیم 3 ساعتی تو سالن بودیم و یه مقدار خسته شده بودیم. رشته ی تحصیلی همسرم رو پرسید و اون گفت گیاهپزشکی. درسته لیسانسش این بوده ولی فوقشو نوشته بودیم حشره شناسی کشاورزی ، ولی به گمونم از قبل تصمیم داشت فرم 9 سؤالی بهش بده، چون با یه سرچ کوچیک تو گوگل هم می تونست بفهمه که اون کار تحقیقاتی کرده و مقاله داده.
از من هم نوع کار شرکتمونو پرسید و گفتم: شهرسازه.
گفت یعنی چی،گفتم: Urbanization
گفت چه جور شرکتیه؟خصوصیه؟ گفتم وابسته به وزارت مسکنه،که در حالی که مانیتورو نگاه می کرد سرشو تکون داد.
بعد هم گفت همه چی کامله فقط یه پروسه ی اداری داره که بعد از ارسال جواب سؤالها از 3 هفته بعد به سایت سر بزنیم.

این بود انشای ما در باب کلیرنس خانوم معلم(اون راهنماییهای شما رو راجع به مصاحبه خوندم و پرینت گرفته بودم دادم همسرم هم بخونه،ازش شفاهی هم پرسیدم)! دعا کن نمره بیاریم شما که قلبتون پاکه.
تشکر کنندگان: najibi
دوستان عزیز مهاجر سرا،
لطف کنید در صورتی که می خواهید پاسخ بزارید اگر متن زیاد هست ، متن فوق را پاک کرده و فقط اسم نویسنده مطلب باشد.
این جریان فرم 9 سؤالی رو نگاه کنید!!!
کل صفحه را در دو ارسال اشغال کرده.
وقتی user اون رو گذاشته کفایت میکنه ،
دوستان می توانند در پاسخشان ارسال فوق را پاک کنند.

موفق باشید.

ساعت 19:19 دقیقه و آنکارا امشب هم آپدیت نکرد!!!

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، free_free ، DLT ، maaref
ساعت 20:05
جمعه 8/11/1389
انکارا هنوز اپدیت نکرده دوستان !

کی میخوان اپدیت کنن خدا میدونه ؟!
==========================================
===========================================
============================================
=============================================
ساعت 22:12
هنوز نیاپدیته !؟ شکلک عصبانی هم راه با بخار از گوشها !؟
دیگه دارم میغاطیم !
باید همین امشب زنگ بزنم و کارو تمام کنییه یم !

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: R.F ، rayan.s ، free_free ، emankh101 ، DLT ، success ، maaref ، javidk
Loveusa عزیز
کمی بردبار باش! اصلا همه لذت ویزا در اینه که کمی این کلیرنس قلقلکت بده! البته فقط کمی!
چون زیاد که بشه به جای قلقلک، میره روی Nerve ِت بعد از اون کمی زندگی عادی متاثر میشه از توهم ها و خیالاتی که به فرد خطور می کنه. گفتار درمانی در این مرحله می تونه جلوی تاثیر بیماری رو بگیره. در مرحله بعد و با پیشرفت بیماری و اثر نداشتن درمان های به کار گرفته شده، سازماندهی مغز دچار دگرگونی میشه و در مراحل پیشرفته تر بیمار نمیتونه برای خودش تصمیم گیری کنه. در این گونه موارد فارماکوپه پیشنهاد داروی های ترکیبی (شامل دارویهای گیاهی/ گیاهان دارویی/ طب سوزنی. و ...) رو می کنه. البته انجمن صرع آمریکا این بیماران رو در مرحله پارانویید طبقه بندی می کنه و اونها رو به عنوان مصادیق بروز ناهنجاری های پس از ناکامی در روابط عشقی اعلام می کنه. پیشرفته ترین حالت هم اینه که عاشق به معشوق نمیرسه و اصولا گفته میشه که معشوق رو به کسی دیگر داده اند! در این حالت که بسیار نادر است (و موارد بسیار نادری در سال 2010 اتفاق افتاد) فرد رسما با زندگی اجتماعی خداحافظی می کنه. چون احساس می کنه دیگه جایی در اجتماع براش وجود نداره. معمولا تلاش برای بازگرداندن آنها به جامعه نتیجه نمیده.

پس زیاد "لاو" یو اس آ نباش! اگر هم هستی/شدی به قول شاعر "گر همسفر عشق شدی، مرد خطر باش"

حالا جاوید زود میاد ببینه کجای این تقسیم بندی قرار داره دونقطه دی!

مطلب فوق برگرفته از مخیلات توهم گونه یک فرد کلیر شده در آستانه امتحان جی آر ای و در کشاکش متقاعد کردن "ایگو"ی او برای اینکه تصمیم اش را در خود نهادینه کند و "برود"، است! (چی گفتم!)
تشکر کنندگان: rayan.s ، optoelec ، loveusa2010 ، drmahmoodi ، javidk ، free_free ، emankh101 ، daryadelan ، Linspire ، success ، maaref ، najibi
(2011-01-28 ساعت 21:26)User نوشته:  Loveusa عزیز
کمی بردبار باش! اصلا همه لذت ویزا در اینه که کمی این کلیرنس قلقلکت بده! البته فقط کمی!
چون زیاد که بشه به جای قلقلک، میره روی Nerve ِت بعد از اون کمی زندگی عادی متاثر میشه از توهم ها و خیالاتی که به فرد خطور می کنه. گفتار درمانی در این مرحله می تونه جلوی تاثیر بیماری رو بگیره. در مرحله بعد و با پیشرفت بیماری و اثر نداشتن درمان های به کار گرفته شده، سازماندهی مغز دچار دگرگونی میشه و در مراحل پیشرفته تر بیمار نمیتونه برای خودش تصمیم گیری کنه. در این گونه موارد فارماکوپه پیشنهاد داروی های ترکیبی (شامل دارویهای گیاهی/ گیاهان دارویی/ طب سوزنی. و ...) رو می کنه. البته انجمن صرع آمریکا این بیماران رو در مرحله پارانویید طبقه بندی می کنه و اونها رو به عنوان مصادیق بروز ناهنجاری های پس از ناکامی در روابط عشقی اعلام می کنه. پیشرفته ترین حالت هم اینه که عاشق به معشوق نمیرسه و اصولا گفته میشه که معشوق رو به کسی دیگر داده اند! در این حالت که بسیار نادر است (و موارد بسیار نادری در سال 2010 اتفاق افتاد) فرد رسما با زندگی اجتماعی خداحافظی می کنه. چون احساس می کنه دیگه جایی در اجتماع براش وجود نداره. معمولا تلاش برای بازگرداندن آنها به جامعه نتیجه نمیده.

پس زیاد "لاو" یو اس آ نباش! اگر هم هستی/شدی به قول شاعر "گر همسفر عشق شدی، مرد خطر باش"

حالا جاوید زود میاد ببینه کجای این تقسیم بندی قرار داره دونقطه دی!

مطلب فوق برگرفته از مخیلات توهم گونه یک فرد کلیر شده در آستانه امتحان جی آر ای و در کشاکش متقاعد کردن "ایگو"ی او برای اینکه تصمیم اش را در خود نهادینه کند و "برود"، است! (چی گفتم!)

user جان سلام.
تو تمام حالتها رو گفتی درست. اما ماجرای من یه گیر کوچولو داره.
اونم اینه که:
ویزای خانمم اومده ولی ویزای من نه.
در این موردهای خیلی خیلی نادر چه درمانی پیشنهاد می شه؟
و آیا اصلاً درمان داره یا آخرش بیمارستان روانپزشکی آزادیه؟
فکرشو کنید Rolleyes خدایی استرس می کشه آدم رو!!! Wink

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: free_free ، emankh101 ، rayan.s ، DLT ، User ، success ، maaref ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان