موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-01-24 ساعت 17:44)rayan.s نوشته: زیست شناسی
حالا میشه راهنمایی کنید.قبول کنید ک نوشتن اسم استاد یه جورایی نباشه بهتره.
نمیشه به کسی رو انداخت.
من میخوام از الان جواب سوال ها رو اماده کنم
اما برای این قسمت موندم برای خودم و همسرم چی بزنم.
کسی که ترجیحا شغلش ازاد باشه.....میشه فامیل و یل والدینمون باشه؟؟
خدایی آخر طرح سوالی شما که بهت فرم 9 سوالی نمیدند اومدی یه ساعته سوال میکنی
کم مونده بگی تو سابقه کارم بگم نونم خریدم یا نه
برو با خیال راحت مصاحبه و ویزات رو بگیر و اینقدر استرس نداشته باشه.موفق باشی
[/quote]
یعنی ایشون هنوز مصاحبه نرفتن و اینقدر پیگیر فرم ۹ سوالی هستن؟!!!
mitr.p عزیز، شما بهتره اول ببینی فرم ۹ سوالی شاملت میشه و بعد بری سراغ جواب دادن به اون.
من هم با رایان عزیز موافقم، به شما فرم نمیدن. به من هم با داشتن فوق لیسانس (و همسرم دیپلم) فرم ۹ سوالی رو ندادن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان دقت كنيد كه همون طور كه بقيه هم گفتند، ابوظبي ليستي مثل آنكارا روي سايتش نداره كه توش شماره Clear شده ها رو بنويسه.
اما يه مسأله...
دوستان گفتند من از طريق اي ميل متوجه شدم كه اين درست نيست. من از سايت متوجه شدم. بعد بهشون اي ميل زدم و اونا چيزي روكه توي سايت ديده بودم تأييد كردند.
ضمنا... من وضعيت پرونده ام هرگز Processing نشد! از همون اول كار Not Found بود و همين طور موند تا روزي كه جواب اومد كه Clear شدم و وضعيتم Ready شد.
يه چيز با مزه... الان كه من ويزامو گرفتم و حتي اگر هم نگرفته بودم، ديگه زمان گرفتنش رو نداشتم (چون پرونده مال سال 2010 بوده)، هنوز وقتي توي سايت Case Numberام رو مي زنم مي گه Ready و گذرنامه و برگه آبيت رو بيار تا ويزاتو بديم!!!!!!!
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
این توضیح رو هم من اضافه کنم که سفارت آنکارا با ایمیل جواب کلیرنس را می دهد.
در مورد ابوظبی اما این کار ممکن نیست.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2011-01-26 ساعت 12:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-26 ساعت 12:38 توسط User.)
فرم 9 سوالي فقط شامل رشته هايي مي شود كه كاملا تحقيقاتي، و يا داراي زمينه كاري دوگانه هستند. به گفته ي ديگر، امكان انجام فعاليت هاي تحقيقاتي در آن رشته وجود داشته باشد.
حق با دوستان است. نگران فرم 9 سوالي نباشيد، مگر اينكه يكي از افراد مصاحبه شونده داراي حداقل مدرك فوق ليسانس در يكي از رشته هاي تحقيقاتي باشند.
در مورد سوال شما: شما بايد نام اساتيدي را كه با آنها داراي فعاليت تحقيقاتي مشترك هستيد اعلام كنيد. اينكار براي روشن تر شدن زمينه تحقيقاتي شما هنگام چك كردن شماست (كليرنس) بنابراين اگر در ارائه اين اطلاعات، خودآگاه يا ناخودآگاه، اشتباهي صورت گيرد، نتيجه صرفا طولاني تر شدن مرحله كليرنس شما خواهد بود.
در مورد اينكه از پيش به فكر جمع كردن مدارك و يا اطلاعات لازم هستيد، كار درستي مي كنيد، اما دقت كنيد اگر اطلاعات ارائه شده توسط دوستان در مورد اينكه "چه جوابي به سوال 8 داده شود بهتر است؟" را مي پذيريد، پس بايد توصيه آنها را مبني بر "نگران فرم 9 سوالي نباشيد، چون شامل شما نمي شود" نيز بپذيريد.
موفق باشيد
موضوعها: 0
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کلیرنس چیز بدی نیست . وقتی شما در مصاحبه قبول شوید و برگه آبی را به شما بدهند 99 درصد کارتان درست شده است و فقط زمان کلیرشدن و چک کردن مداوم سایت و عادت شدن آن حتی بعد از کلیر خسته کننده است . پیشنهاد من به شما این است که قدر این زمان را بدانید و در این مدت کارهای عقب افتاده و مقدمات سفرتان را فراهم کنید .
به امید هر چه زودتر کلیر شدن تمام منتظران و حداقل شدن زمان کلیر آیندگان
بدجنسی کنم بدون کلیر و انتظار آن هم لطفی نداره و بخاطر همین سفارت این پروسه را گذاشته تا قدر ویزایمان را بدانیم .
الهی به ما آن ده که آن به .
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-26 ساعت 15:14)javidk نوشته: دوستان عزیز مهتجر سرا،
سلام.
امروز یکی از دوستانم که با ما مصاحبه داشتند (گرین کارتی) ، با من تماس گرفت و گفت به احتمال خیلی زیاد اف بی آی چک به زودی برداشته خواهد شد . گفت این خبر را یکی از دوستانم از آمریکا گفته .اگر صحت داشته باشد لوللللللللللل
تا ببینیم چی میشه.
شاید منظورش این بوده:" جهت صرفه جویی در هزینه ها F.B.I چک برداشته میشه و اگه روز مصاحبه ویزا نگرفتید دیگه ویزا نمیگیرید." اونموقع لولللللللل داره
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .