موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 11:05 توسط rayan.s.)
(2010-09-28 ساعت 10:35)مونیکا نوشته: سلام دوستان . تو تاپیک 2010 که نگاه می کردم بیشترین کیس نامبر 29000 بود که اگوست و سپتامبر مصاحبه داشتن و الان بعضی هاشون منتظر کلیرنس هستند و خدا می دونه چقدر استرس دارند که ما براشون دعا می کنیم. امسال یعنی 2011 شماره کیس ها خیلی بالاتره یعنی 45000 و حالا سوال من اینه که امسال وضعیت اونایی که شمارشون بالاست چی می شه؟؟ آیا امسال کورنت شده های هر ماه نسبت به سال 2010 بالاتر می ره؟؟؟
دوست محترم؛ از مقایسه کارنت شده های ماه اکتبر و نوامبر مشخصه این اختلاف کیس نامبرها مهم نیست و همه کارنت میشن. برای اطلاعات بیشتر ارسالهای این تایپیک رو مطالعه کنید. اشکان عزیز اطلاعات خوبی ارائه کردن.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-02 ساعت 20:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-02 ساعت 20:31 توسط Linspire.)
کی بشه ببینیم ارسال های این تاپیک هم از 4000 فراتر رفته پر از تجربه ها و خبر های خوب و بالاتر از 150000 تا با بازدید
و اخرشم میایم ته شو میبندیم بدون اینکه کسی از قلم بیفته و البته از تجربه های تلخ اما آموزنده 2010 هم استفاده کافی خواهیم برد
همه باید ویزا تو پاسشون خورده باشه .
!!!!! این یه دستوره !!!!!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به مشکلات پیش اومده برای بچه های 2010 در ابوظبی و آنکارا توصیه میکنم دوستانی که آنکارا مصاحبه دارند 3 هفته قبل از مصاحبه مدارکشون رو به صورت کامل به سفارت پست کنند.
لیست سفرهای خارج و تاریخ دقیق رفت و برگشتتون رو جدا گانه براشون توی یک جدول بفرستید و کامل توضیح بدید که چه زمانی خارج شدید و چه زمانی وارد کشور شدید و نوع ویزا و هدف مسافرت هم لطفا فراموش نشه.....
من خودم رشته ی تحصیلیم جزو رشته های حساس بود و سفر هم زیاد داشتم ولی چون همه چیز رو با وسواس و کامل سه هفته قبل از مصاحبه فرستاده بودم بدون کلیرنس ویزا گرفتم .میدونم که تمام سوابقم قبل از مصاحبه بررسی شده بود چون همه رو روی میز آفیسر دیدم.....
این توصیه ها رو جدی بگیرید و سرسری از کنارش نگذرید لطفا.....به مشکل خوردن کیس هر کدوم از شما باعث ناراحتی تمام مهاجرسرائیها میشه
پس بیائید حالا که ظاهرا سفارتها دارن کم لطفی میکنند حتی المقدور احتمال ریسک و پایان تلخ پرونده های مهاجرتی رو پائین بیاریم.
دوستان ابوظبی هم در صورت خوردن کلیرنس هر چند وقت یک بار با ایمیل به سفارت کیسشون رو پیگیری کنند.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='bita-p' pid='79472' dateline='1286097806']
[quote='laili' pid='79399' dateline='1286054745']
با توجه به مشکلات پیش اومده برای بچه های 2010 در ابوظبی و آنکارا توصیه میکنم دوستانی که آنکارا مصاحبه دارند 3 هفته قبل از مصاحبه مدارکشون رو به صورت کامل به سفارت پست کنند.
لیست سفرهای خارج و تاریخ دقیق رفت و برگشتتون رو جدا گانه براشون توی یک جدول بفرستید و کامل توضیح بدید که چه زمانی خارج شدید و چه زمانی وارد کشور شدید و نوع ویزا و هدف مسافرت هم لطفا فراموش نشه.....
من خودم رشته ی تحصیلیم جزو رشته های حساس بود و سفر هم زیاد داشتم ولی چون همه چیز رو با وسواس و کامل سه هفته قبل از مصاحبه فرستاده بودم بدون کلیرنس ویزا گرفتم .میدونم که تمام سوابقم قبل از مصاحبه بررسی شده بود چون همه رو روی میز آفیسر دیدم.....
این توصیه ها رو جدی بگیرید و سرسری از کنارش نگذرید لطفا.....به مشکل خوردن کیس هر کدوم از شما باعث ناراحتی تمام مهاجرسرائیها میشه
پس بیائید حالا که ظاهرا سفارتها دارن کم لطفی میکنند حتی المقدور احتمال ریسک و پایان تلخ پرونده های مهاجرتی رو پائین بیاریم.
دوستان ابوظبی هم در صورت خوردن کلیرنس هر چند وقت یک بار با ایمیل به سفارت کیسشون رو پیگیری کنند.
معذرت می خواهم اما مگه میشه که مدارک رو بفرستیم بدون اینکه خودمون بریم؟؟ چون توی ایمیلی که از KCC برای من در پاسخ به سئوالی پرسیده بودم فرستاد گفتند مدارک رو با خودتون به سفارت ببرید...
من از همه عذر می خواهم اما بعضی تاپبکها استرس زا هستند و اینکه کجا سفارت برید چطور کلیر بشید همه اینا یه پروسه هست و فکر نکنم میان بری وجود داشته باشه جزء اینکه استرس بوجود بیاد که آخ ممکن اشتباه کرده باشم؟!!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام
من سال 2010 برنده لاتاری بودم و نسبتا اعلاعات خوبی نسبت به این پروسه دارم
هر چند مدیران محترم این سایت از توانایی پاسخ گویی بالا و اطلاعات روز رو دارن
در هر صورت تا پایان امسال و ارزوی مو فقیت برای همه دوستان در خدمت شما هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اوه بله من ابوظبی هستم و حدس خودمم همینه که آخر 1389 بایستی برم . مدارکم هم آماده است تا در زمان مناسب به دارالترجمه بفرستم.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-10-03 ساعت 16:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-03 ساعت 19:14 توسط User.)
يكي از برندگان 2010 پيشنهاد داده كه كساني كه احتمال مي دهند كليرنس جزيي از پروسه آنها هست، مي تونند آزمايش هاي پزشكي رو زمان مصاحبه انجام ندهند! اجازه دهند كليرنس كه آمد بعد اقدام به اينكار كنند.
هر چند كه من برنامه ريزي كرده ام براي سفرم، اما ممكن است تغيير بدهم برنامه رو و مديكال رو بگذارم براي بعد.
مزيت اين كار اين است كه اعتبار ويزا از زمان صدور مديكال است و فرد مدت زمان بيشتري در اختيار دارد براي وارد شدن به خاك مقصد.
دوستان مي توانند اين گزينه را نيز مد نظر داشته باشند.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-03 ساعت 01:55)laili نوشته: با توجه به مشکلات پیش اومده برای بچه های 2010 در ابوظبی و آنکارا توصیه میکنم دوستانی که آنکارا مصاحبه دارند 3 هفته قبل از مصاحبه مدارکشون رو به صورت کامل به سفارت پست کنند.
لیلی عزیز درست میگه من خودم دقیقه 90 همسرم کلیر شد و ویزاشو گرفتم و واقعا حس کردم چقدر تلخه که به این سادگی رویاهات بر باد برن.. به خصوص برای خانواده ها که یکی ویزا گرفته و یکی دیگه منتظره..
خیلی از بچه های 2010 بودن که به علت کامل ننوشتن اطلاعات در فرم ها 1 ماه بعد از مصاحبه ایمیل دریافت می کردن از سفارت که اطلاعات رو دقیقتر خواسته بودن ازشون.
خیلی دقت کنین اما بدونین که کنترل کمی روی این پروسه دارین و همه امید هاتون رو به این ویزا نبندین.
میدونم خیلی ها اهل secret و انرژی و تفکر مثبت هستند اما بدونین این فقط یک روی سکه هست. اگر واقعا میخواین از راه تفکر مثبت به ویزا برسین اول باید خوب یاد بگیرین چطور با تفکر مثبت با شکست برخورد کنین. چطور وقتی ویزا نگرفتین از هم نپاشین. بعد شروع کنین به تفکر مثبت راجع به آمریکا رفتن. وگرنه دست به کار خطرناکی زدین.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه