موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر کسی آدرس خونش عوض بشه باید به kcc خبر بده؟
تو این زمینه جایی دستورالعملی هست یانه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='free_free' pid='79560' dateline='1286146471']
دوستان اگر کسی آدرس خونش عوض بشه باید به kcc خبر بده؟
تو این زمینه جایی دستورالعملی هست یانه؟
شما فقط برای رسیدن نامه دوم یا همون دعوت به مصاحبه نیاز دارین که به سفارت اطلاع بدین . در غیر اینصورت بعد از current شدن میتونین زمان مصاحبه رو با ایمیل متوجه بشین و فرمهای مورد نیاز رو هم همینجا تهیه کنید
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-04 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-04 ساعت 15:17 توسط satusa.)
دوستان عزیز
در خصوص انجام ندادن مدیکال قبل از مصاحبه و موکول کردن آن به آینده به نظر من اگرچه ممکن است که مشکل خاصی ایجاد نکند و لیکن از دید من کار خیلی صحیحی به نظر نمی رسد به دلایل زیر:
1. اول اینکه آیا کسی کلیر می خورد یا نه به هزار تا عامل و شرایط روز مصاحبه و ارئه اطلاعات کامل و ... و نهایتا تصمیم آفیسر بستگی دارد. بنابراین بهتر است پیشاپیش خودمون را مشمول کلیر فرض نکنیم (کسانی بوده اند که در شرایط مشابه کلیر نخورده اند و یا با ارائه کامل و دقیق اطلاعات از این پروسه معاف شده اند).
2. انجام پروسه مدیکال از لحاظ عملی کار پیچیده، سخت و یا زمان بری نمی باشد و فقط بحث هزینه مطرح می باشد که طبق تجربیات قبلی حداکثر چیزی حدود 200 هزار تومان در بدترین شرایط برای هر نفر هزینه در بر دارد و با توجه به اینکه انجام مدیکال بعد از مصاحبه فقط برای مجرد ها ممکن است مقرون به صرفه باشد و در آنصورت هم در مقابل کل هزینه ها رقم زیادی محسوب نمی گردد (مدیکال دوم هزینه واکسن ها رو ندارد و هزینه آن به مراتب کمتر است)، بنابراین از لحاظ کاهش هزینه هم خیلی توجیه قوی ندارد.
3. علیرغم اینکه بدون مدیکال هم کار مصاحبه انجام می شود ولیکن توی دستورالعمل هایشون نوشتند که حتما مدیکال قبل از مصاحبه انجام شود. پس لزومی ندارد که با نقص مدرک و عدم تکمیل پرونده ، باعث بیشتر پیچیده شدن پرونده بشیم و بهانه های الکی دست سفارت بدهیم.
4. در مورد اعتبار ویزا هم، چنانچه طرف کلیر بخورد (فرض کنید بعد از مدت 4 ماه کلیرش بیاید)، در آن زمان با وجود اینکه هنوز مدیکال اعتبار دارد، می تواند مجددا مدیکال انجام دهد و تاریخ ویزا از آن زمان مدیکال جدید احتساب شود. در سایت آنکارا اعلام شده که چنانچه کسی تمایل دارد اعتبار ویزایش بیشتر باشد باید مجددا مدیکال دهد. پس از این بابت هم منعی وجود ندارد.
به عنوان نتیجه گیری به کلیه دوستان اعم از مجرد و یا متاهل پیشنهاد میکنم مدیکال رو طبق دستورالعمل خود سفارت قبل از مصاحبه انجام بدهند و با روحیه بالا و اعتماد به نفس به نحوی برای مصاحبه اماده بشوند که آفیسر مربوطه تحت تاثیر قرار بگیرد و شانس کلیر خوردن کاهش پیدا کند.
توجه کنید که هر چه منظم تر، دقیق تر و با دیسیپلین تر ظاهر بشویم، طرف مقابل بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرد (این یه اصل کلی در هر برخوردی اعم از رسمی و یا غیر رسمی می باشد).
"برگرفته از سایت آنکارا:
Your visa validity will be limited with the validity of your medical report. If you plan to travel at a later date, you are advised to renew your medical report and get a visa with a longer validity
"
ببخشید که طولانی شد، شاید بهتر بود در قسمت آزمایشات پزشکی مطرح بشود ولیکن چون به بحث کلیرنس و ... مربوط میشد اینجا مطرحش کردم.
با تشکر-موفق باشید
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-10-04 ساعت 16:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-04 ساعت 16:11 توسط User.)
satusa عزیز
بسیار جامع، بجا و قانع کننده بود.
مرسی از اطلاعات بسیار خوبی که ارائه کردین.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای دوستانی که شغل دولتی دارند آیا ترجمه شرح وظایف سازمانی می تواند کمکی در کوتاه شدن زمان کلیرشدن دوستان داشته باشد؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم این روند خوب بدون وقفه ادامه داشته باشه!
من هم تبریک میگم!
بعد از حوادث 11 سپتامبر!! در لاتری 2010 این خبر بسیار خوبی بود برای مهاجرسرا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-06 ساعت 10:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-06 ساعت 10:12 توسط kimkim.)
ممنون از جوابتون. آخه تاریخ کارت ملی من تموم شده و گفتن چون داره الکترونیکی می شه نمی خواد عوض کنین ولی من گفتن که برای ترجمه می خوام گفتن حداقل یک ماه طول می کشه که به تاریخ مصاحبه من نمی رسه.
می خواستم ببینم میشه همین و بدم ترجمه ولی با مدارک نفرستم فقط وقت مصاحبه با خودم ببرم. چون مدارک را باید امروز و فردا پست کنم که به ترجمه این نمی رسه.
در تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان 2009 نوشته 2 نسخه کپی از ترجمه سند ازدواج. ننوشته 2نسخه ترجمه از سند ازدواج.
لطفا کسی که می دونه و رفته مصاحبه خبر بده. ممنون