کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام به همه دوستان
از صميم قلب به دوستاني كه اخيرا كلير شدند تبريك مي گويم فراوان. اميدوارم همه دوستان منتظر هم هر چه سريعتر ويزاهاشون رو دريافت كنندSmile
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان: javidk ، frozen mind ، clear ، emankh101 ، Sooshians ، rayan.s ، satusa ، najibi
javidk عزیز
مگر اینکه شما دعا کنی که ما کلیر بشیم.از ما که آبی گرم نمیشه.
تشکر کنندگان: javidk ، clear ، emankh101 ، Sooshians ، rayan.s
(2011-02-02 ساعت 16:09)satusa نوشته:  
(2011-02-01 ساعت 18:17)arshida نوشته:  
(2011-02-01 ساعت 17:05)satusa نوشته:  

ضمنا تبریک به armido, mr amir , arezoo-zarabiبرای دریافت ویزا.

راستی شما که از طریق ایمیل 7 سوالی گرفتید آیا سوالات با اون 9 تا فرق داشت؟ کدومش رو کم داره؟ سوالات و رزومه رو برای هر دو تون خواستند؟

موفق باشید
سلام ببخشيد با تاخير جواب دادم.
ايميل و سوالاتي كه از آنكارا دريافت كرديم به صورت زيره. و از هر دومون هم رزومه خواسته بودند.
As a part of your administrative processing, you are requested to provide our office your detailed Curriculum Vitae (CV) and the following information:

1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.
2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.
3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.
4. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)
5. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote.
6. List all overseas travel you have made, most recent trip first.
7. Name who or which organization will be funding your travel to the United States.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: DLT ، frozen mind ، clear ، emankh101 ، satusa ، rayan.s
(2011-02-03 ساعت 10:27)DLT نوشته:  javidk عزیز
مگر اینکه شما دعا کنی که ما کلیر بشیم.از ما که آبی گرم نمیشه.

دوست من DLT عزیز، هر بنده ای با هر ملیت و هر عقیده و مسلک و هر دینی بنده خدا شمرده می شه و جایگاه خودشو داره. شاید سیم شما به خدا متصلتر از من باشه. پس تو رو خدا تو هم دعا کن. ای ی ی وای ی ی ی ی ی.
چرا این * ول کن ما نیست...
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، clear ، emankh101 ، satusa ، optoelec ، free_free ، rayan.s ، peyman74
دوستان عزیز
من هی بهتون میگم اینا یه چیزیشون میشه،شما باور نمیکنین.واقعا" آپولو هوا کردین بچه های سفارت محترم و عظما و کبرای آمریکا
از 20ژانویه تا دیروز همش 2 تا کیس اضافه کردین.دستتون درد نکنه واقعا.زحمت میکشین.خدا شما ها رو موید کنه و از ملت ایران نگیره.
واقعا" دیگه گنده کار رو بالا آوردین.بابا سفارت های دیگه نصف شماها هستند، روزی 4-5 تا کیس اعلام میکنند.
شما واقعا" حقوقی که میگیرین حلال حلال حلاله.نوشششششششششششششششششششش جونتون.بزنین بر بدن که یک در دنیا و 100 در آخرت خدا بهتون اجر بده.
یعنی میخوام بدونم که از این بچه های گل مهاجرسرا،بهتر،متین تر،صبورتر،با کلاس تر و از همه مهمتر مهاجرتر،کسی رو سراغ دارین؟
نه بخدا، ندارین.
اما باشه بازهم صبر میکنیم ببینیم تا جمعه چه میکننین.ببینم چه میکنین ها!!!!!!!!!
از زمان مصاحبه تا کنون:92 روز
از زمان ارسال فرم 9 سوالی تا کنون:81 روز
تشکر کنندگان: javidk ، frozen mind ، armido ، clear ، free_free ، emankh101 ، satusa ، Sooshians ، rayan.s ، optoelec ، farzad.s
(2011-02-02 ساعت 23:42)frozen mind نوشته:  هورا، من
كليـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شدم!!!!!

ولي دوستاره كلير شدم! Sad معنيش اينه كه:...

به اميد كلير شدن بي حرف و سخن همه دوستان منتظر، از جمله خودم! جاويد، DLT، satusa، و همه دوستان ديگه كه الآن هيجان اجازه نميده اسمشون يادم بياد!

frozen عزیز
بهتون تبریک می گم. امیدوارم ادامه مراحل کارتون رو هم به خوبی پشت سر بگذارید.
ما که فعلا آخر صف هستیم و هنوز بعد از 3 روز حتی تایید دریافت رزومه و فرم 9 سوالی رو هم از سفارت نگرفتیم که تازه کارمون شروع بشه.

موفق باشید
تشکر کنندگان: Sooshians ، frozen mind ، free_free ، alim295 ، emankh101 ، رادین ، clear ، rayan.s ، matin2257 ، m_s_1368 ، javidk ، zohreh36 ، peyman74 ، najibi
Frozen mind عزیز؛از دیروز بدلیل نداشتن رمز ورود نتونستم تو سایت بیام ولی با خوندن خبر کلییر شدنت خیلی خوشحال شدم و امیدوارم در ادامه راه زندگی راحتتر از گذشته موفق باشی و از صمیم قلبمم امیدوارم قبل از رفتن کلییر شدن DLT, Javidk ,drmahmoodi عزیز رو ببینم.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: optoelec ، final destination ، User ، javidk ، frozen mind ، success ، farzad.s ، peyman74 ، najibi
دوستان عزیز مهاجرسرائی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم من و همسرم-راستی یک هفته قبل از ما لیست سفرهامون روخواستن و بعد یک هفته کلیر شدیم.
به امید کلیر شدن همه دوستان
(2011-02-03 ساعت 21:59)t74 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرائی
ما هم کلیر شدیم من و همسرم-راستی یک هفته قبل از ما لیست سفرهامون روخواستن و بعد یک هفته کلیر شدیم.

شادباش میگمSmile

فکر میکنم جز بی سروصداترین کلیر شدن های تاریخ بود...Big Grin
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، javidk ، satusa ، Sooshians ، najibi
(2011-02-03 ساعت 21:59)t74 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرائی

دوست عزیز من هم به شما تبریک می گم.
منظورتون از اینکه نوشتید: "یک هفته قبل از ما لیست سفرهامون روخواستن" یعنی چی؟
یعنی هفته پیش مصاحبه داشتید؟ یا اینکه از طریق ایمیل خواستند؟
اگه امکانش هست توضیح بدید؟
کلاً پروسه کلیر شدنتون چقدر طول کشید؟
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، success ، rayan.s ، satusa ، najibi
دوست عزیز مگه شما فرمی رو که مربوط به سفرهاتون بوده قبلا نفرستاده بودید که محددا خواستن ؟منظورم زمان ارسال فرم های سری دوم.ممنون از جوابتون
تشکر کنندگان:
(2011-02-03 ساعت 21:05)rayan.s نوشته:  Frozen mind عزیز؛از دیروز بدلیل نداشتن رمز ورود نتونستم تو سایت بیام ولی با خوندن خبر کلییر شدنت خیلی خوشحال شدم و امیدوارم در ادامه راه زندگی راحتتر از گذشته موفق باشی و از صمیم قلبمم امیدوارم قبل رفتن کلییر شدن DLT, Javidk ,drmahmoodi عزیز رو ببینم.

رايان جان از لطف و محبتت ممنونم.

ما طي پروسه گرفتن ويزا و مهاجرت، انواع مدلهاي انتظار در سطوح مختلف رو تجربه مي كنيم. من هم از يك سطح انتظار به سطح ديگه نقل مكان كردم. Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: rayan.s ، javidk ، emankh101 ، hasti_banoo ، DLT ، peyman74
frozen mind عزيز

تبريك.اميدوارم هر چه زودتر به دريافت ويزا نائل شويد.

موفق باشيد.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، optoelec ، Linspire ، mr.amir ، javidk ، emankh101
سلام بچه ها
ما امروز مصاحبه داشتیم...بهمون گفت همه مدارکمون کامله...اما باید برید مراحل اداری...هیچ چیزی هم برامون نفرستید حتی Cv...فرم 9 سوالی هم نداد!!!! این یعنی چییییی؟؟؟؟؟؟فقط گفت برین تو سایت چک کنید؟؟؟؟!!!!!
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان: javidk ، satusa ، optoelec ، armido ، frozen mind ، emankh101 ، DLT ، AmericanHamid ، farzad.s
ورقه ups دادن یا برگه آبی گرفتی ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان